در

محیط زیست: 100 درخت چنار قطع‌شده خیابان ولی عصر «آفت‌زده » بودند

اداره محیط زیست تهران می‌گوید 100 درخت چنار خیابان ولی عصر در منطقه یک که قطع شدند، آفت‌زده بودند.

محیط زیست: 100 درخت چنار قطع‌شده خیابان ولی عصر «آفت‌زده » بودند
0 دقیقه

نورنیوز - گروه اجتماعی: سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران با اشاره به اینکه در پی قطع ۱۰۰ اصله درخت چنار در خیابان ولیعصر توسط شهرداری منطقه ۱ تهران، گفت: کارشناسان این اداره با حضور در محل، به ابهامات شهروندان پاسخ دادند.

به گزارش نورنیوز از روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، سیدامیر فاتح وحدتی اظهارداشت: این اقدام بر اساس رای کمیسیون ماده ۷ شهرداری و به دلیل آفت ‌زده بودن و خشک شدن درختان انجام شده است.

وی افزود: پس از پیگیری‌های اداره محیط زیست تهران از طریق شهرداری و مرجع قضایی، مشخص شد تصمیم قطع درختان بر اساس رای کمیسیون ماده ۷ شهرداری اتخاذ شده و طبق گزارشات، این درختان به دلیل آفت ‌زده بودن و خشک شدن تدریجی، مشمول این رای شده‌اند.

این مسئول محیط زیست تهران با تاکید بر اهمیت حفظ فضای سبز شهری، ادامه داد: اداره محیط زیست همواره تلاش می‌کند تا از حقوق شهروندان و محیط زیست دفاع کند و در صورت وقوع اتفاقات مشابه، با دقت کامل موضوع را بررسی خواهیم کرد.

وحدتی تاکید کرد: هدف ما ایجاد توازن بین توسعه شهری و حفظ طبیعت است و امیدواریم با همکاری شهروندان و سازمان‌ها، گام‌های موثری در جهت حفظ محیط زیست و غنای منظر شهری برداریم.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران همچنین بر ضرورت نظارت بیشتر بر تصمیمات شهری و همکاری بین سازمان ‌های دولتی و جوامع محلی برای حفاظت از منابع طبیعی تاکید کرد.

وحدتی یادآور شد: اداره محیط زیست شهر تهران از این پس در تصمیمات مربوط به حفظ عرصه‌های طبیعی و فضای سبز حضور موثرتری خواهد داشت و این موضوع هم از نظر تکالیف قانونی و هم از نظر اجرای سیاست‌های کلی محیط زیست، حائز اهمیت است.


ارسال نظر