×
اقتصادی
شناسه خبر : 216460
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/23 ساعت 19:54

نصب دوربین‌های پلاک‌خوان در جایگاه‌های سوخت

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از نصب دوربین‌های پلاک‌خوان در جایگاه‌های سوخت خبر داد.

نورنیوز-گروه اقتصادی:  کرامت ویس کرمی در برنامه‌ای تلویزیونی گفت: در تبصره ۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۴، وزارت نفت موظف شده است تا از طریق شرکت تابعه و با همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، امکان انتقال سهمیه سوخت از کارت‌های هوشمند سوخت به کارت بانکی مالک خودرو را فراهم کند.

وی افزود: در تبصره ذیل این ماده تأکید شده است که وزارت امور اقتصادی و دارایی و خزانه‌داری کل کشور با همکاری وزارت نفت و بانک مرکزی باید آیین‌نامه اجرایی این طرح را ظرف دو ماه، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان اردیبهشت، تدوین کرده و به تصویب هیئت وزیران برسانند.

وی افزود: با توجه به اینکه بیش از ۱۷ سال از معماری و راه‌اندازی سامانه هوشمند سوخت می‌گذرد، لازم است برای اجرای طرح جدید، این سامانه در بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری به‌روزرسانی شود. همچنین، برای انتقال سهمیه سوخت از کارت‌های هوشمند سوخت به کارت بانکی مالک خودرو، باید یک شبکه بانکی به سامانه هوشمند سوخت متصل شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تصریح کرد: در این راستا، به‌روزرسانی سامانه هوشمند سوخت در دو بخش سخت‌افزار و نرم‌افزار ضروری است که در حال حاضر به‌روزرسانی نرم‌افزاری انجام شده است.

ویس کرمی تأکید کرد: هر مدل و معماری که برای اجرای این پروژه انتخاب شود، باید الزامات امنیتی آن کاملاً رعایت گردد. ازاین‌رو، همکاری کامل با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تأمین امنیت این دو شبکه ضروری است، چراکه سوخت‌رسانی در کشور باید پایدار و بدون وقفه انجام شود. بنابراین، هر طرحی که به مرحله اجرا می‌رسد، باید تأییدیه‌های امنیتی لازم را کسب کند.

وی ادامه داد: در جایگاه‌های عرضه سوخت، بخشی از بنزین از طریق کارت سوخت خودرو و بخشی دیگر با کارت‌های آزاد جایگاه تأمین می‌شود. در حال حاضر، ۴۰ درصد از عرضه روزانه بنزین در جایگاه‌ها از طریق کارت‌های اضطراری جایگاه انجام می‌شود، اما مشخص نیست چه افرادی از این کارت‌ها استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران بیان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این شرکت  نصب دوربین‌های پلاک‌خوان در جایگاه‌های سوخت است تا سوخت‌گیری از طریق پلاک خودرو انجام شود. پس از دریافت تأییدیه‌های امنیتی لازم، این طرح به‌صورت آزمایشی در یک جایگاه کوچک‌مقیاس و همچنین توسط خودروی سیار بنزین‌رسانی در تهران اجرا خواهد شد.

به گفته ویس کرمی، در حال حاضر حدود ۶۰ هزار نازل در سراسر کشور نیازمند تغییرات سخت‌افزاری برای اجرای این طرح هستند که این کار باید توسط دولت انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تأکید کرد: با اجرای این طرح، سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد. ما موظف به اجرای قانون طبق زمان‌بندی اعلام‌شده هستیم واز ابتدای مرداد ۱۴۰۴ وارد فاز اجرایی خواهیم شد. در این مرحله، به‌صورت هم‌زمان از هر دو سامانه قدیم و جدید استفاده خواهیم کرد تا سامانه جدید به‌طور کامل فراگیر شود.

وی افزود: در خصوص نحوه پرداخت هزینه سوخت، چهار مدل پرداخت در نظر گرفته شده است که یکی از آنها از طریق اپلیکیشن موبایلی خواهد بود. مردم توجه داشته باشند که در حال حاضر، سوخت‌گیری همچنان بر بستر سامانه هوشمند فعلی انجام می‌شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آغاز سال تحصیلی جدید؛ مدارس چه ساعتی باز می‌شوند؟
قدرت نوظهور در میدان تحولات جهانی
جشن شکوفه‌ها 31 شهریور برگزار می‌شود
آرماند برای چهاردهمین بار رکورد جهان را شکست+فیلم
کشته شدن 5 نظامی پاکستان بر اثر انفجار بمب
بورس در سراشیبی افتاد
دیدار هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران
برنج 400 هزار تومانی در راه است؟ پشت‌پرده گرانی بی‌پایان بازار
قتل جوان سبزواری با دسیسه شیطانی
ادارات هیرمند امروز زودتر تعطیل می‌شوند
مدارس دیرتر شروع شوند، مغزها بهتر کار می‌کنند؟
فرزین: تمرکز نقدینگی در تهران خطرناک است
شکایت تراکتور از استقلال رد شد
پیام تبریک عراقچی به تیم ملی کشتی آزاد ایران
فرانسه جنگنده‌هایی با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای در لهستان مستقر کرد
تاکید مجدد نخست‌وزیر کانادا بر به‌رسمیت شناختن فلسطین
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(82) «بیجار»
قتل هولناک همسر در ورامین با صحنه‌سازی عجیب
اجلاس دوحه؛ از کلام تا خلأ قدرت
سیاست‌نامه | پرونده هسته‌ای ابزار عقده‌گشایی‌های سیاسی نیست
98 درصد حجم آب دریاچه ارومیه از دست رفت
مهاجران غیرمجاز در فاز دوم طرد
پیام تبریک محسنی اژه‌ای به قهرمانان کشتی آزاد ایران در کرواسی
ایران(3) - تونس (1) | طعم شیرین پیروزی برای والیبال ایران
دستور فوری دادستان تهران برای تعیین تکلیف 2800 خودروی وارداتی
پزشکیان در دیدار با ولیعهد سعودی: مسئولیت عربستان سنگین‌تر از همیشه است
برنج ایرانی در انبار، بازار در انتظار تدبیر
سیگار سنگین؛ دشمن خاموش خون و رگ‌ها
وقت اتحاد واقعی کشورهای اسلامی فرا رسیده است
پیام بقائی درمورد قطعنامه پیشنهادی ایران به کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
جزییات جدید از دستگیری راننده 206 چالوس+فیلم
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
حملات هوایی شدید و جنون‌آمیزی رژیم صهیونیستی به غزه
اسپانیا قرارداد نظامی 825 میلیون دلاری با اسرائیل را لغو کرد
عسلویه سه بار لرزید
جزئیات حادثه تیراندازی در معدن طلای سقز
رگبار باران و وزش باد در برخی مناطق شمالی کشور
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز سه‌شنبه 25 شهریور
حراج آینده ایران با ضعف در شایسته‌سالاری
پزشکیان قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد در جهان را تبریک گفت
اعلام ملاحظات ایران در مورد بیانیه اجلاس اسلامی - عربی راجع به تجاوز اسراییل به قطر
آخرین جزییات از افزایش تعرفه پرستاران
نظامیان آمریکایی دانش و مهارت لازم برای مقابله با پهپاد را ندارند
حادثه‌ای خطرناک برای آفرود + فیلم
اختلاف اتحادیه اروپا و آمریکا در اجرای توافق تجاری
خطر وقوع جنگ تصادفی بر سر تایوان جدی شد
پاسخ منفی مادرید به تل‌آویو؛ قرارداد تسلیحاتی 700 میلیون یورویی لغو شد
رئیس سازمان تعزیرات : افزایش 22 درصدی قیمت خودرو غیرقانونی است + فیلم
واکنش ایمانی به میزان افزایش قیمت خودرو + فیلم
جزییات درگیری مسلحانه در معدن طلای سقز + آمار مصدومین
X
آگهی تبلیغاتی