×
اقتصادی
شناسه خبر : 216460
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/23 ساعت 19:54
نصب دوربین‌های پلاک‌خوان در جایگاه‌های سوخت

نصب دوربین‌های پلاک‌خوان در جایگاه‌های سوخت

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از نصب دوربین‌های پلاک‌خوان در جایگاه‌های سوخت خبر داد.

نورنیوز-گروه اقتصادی:  کرامت ویس کرمی در برنامه‌ای تلویزیونی گفت: در تبصره ۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۴، وزارت نفت موظف شده است تا از طریق شرکت تابعه و با همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، امکان انتقال سهمیه سوخت از کارت‌های هوشمند سوخت به کارت بانکی مالک خودرو را فراهم کند.

وی افزود: در تبصره ذیل این ماده تأکید شده است که وزارت امور اقتصادی و دارایی و خزانه‌داری کل کشور با همکاری وزارت نفت و بانک مرکزی باید آیین‌نامه اجرایی این طرح را ظرف دو ماه، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان اردیبهشت، تدوین کرده و به تصویب هیئت وزیران برسانند.

وی افزود: با توجه به اینکه بیش از ۱۷ سال از معماری و راه‌اندازی سامانه هوشمند سوخت می‌گذرد، لازم است برای اجرای طرح جدید، این سامانه در بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری به‌روزرسانی شود. همچنین، برای انتقال سهمیه سوخت از کارت‌های هوشمند سوخت به کارت بانکی مالک خودرو، باید یک شبکه بانکی به سامانه هوشمند سوخت متصل شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تصریح کرد: در این راستا، به‌روزرسانی سامانه هوشمند سوخت در دو بخش سخت‌افزار و نرم‌افزار ضروری است که در حال حاضر به‌روزرسانی نرم‌افزاری انجام شده است.

ویس کرمی تأکید کرد: هر مدل و معماری که برای اجرای این پروژه انتخاب شود، باید الزامات امنیتی آن کاملاً رعایت گردد. ازاین‌رو، همکاری کامل با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تأمین امنیت این دو شبکه ضروری است، چراکه سوخت‌رسانی در کشور باید پایدار و بدون وقفه انجام شود. بنابراین، هر طرحی که به مرحله اجرا می‌رسد، باید تأییدیه‌های امنیتی لازم را کسب کند.

وی ادامه داد: در جایگاه‌های عرضه سوخت، بخشی از بنزین از طریق کارت سوخت خودرو و بخشی دیگر با کارت‌های آزاد جایگاه تأمین می‌شود. در حال حاضر، ۴۰ درصد از عرضه روزانه بنزین در جایگاه‌ها از طریق کارت‌های اضطراری جایگاه انجام می‌شود، اما مشخص نیست چه افرادی از این کارت‌ها استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران بیان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این شرکت  نصب دوربین‌های پلاک‌خوان در جایگاه‌های سوخت است تا سوخت‌گیری از طریق پلاک خودرو انجام شود. پس از دریافت تأییدیه‌های امنیتی لازم، این طرح به‌صورت آزمایشی در یک جایگاه کوچک‌مقیاس و همچنین توسط خودروی سیار بنزین‌رسانی در تهران اجرا خواهد شد.

به گفته ویس کرمی، در حال حاضر حدود ۶۰ هزار نازل در سراسر کشور نیازمند تغییرات سخت‌افزاری برای اجرای این طرح هستند که این کار باید توسط دولت انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تأکید کرد: با اجرای این طرح، سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد. ما موظف به اجرای قانون طبق زمان‌بندی اعلام‌شده هستیم واز ابتدای مرداد ۱۴۰۴ وارد فاز اجرایی خواهیم شد. در این مرحله، به‌صورت هم‌زمان از هر دو سامانه قدیم و جدید استفاده خواهیم کرد تا سامانه جدید به‌طور کامل فراگیر شود.

وی افزود: در خصوص نحوه پرداخت هزینه سوخت، چهار مدل پرداخت در نظر گرفته شده است که یکی از آنها از طریق اپلیکیشن موبایلی خواهد بود. مردم توجه داشته باشند که در حال حاضر، سوخت‌گیری همچنان بر بستر سامانه هوشمند فعلی انجام می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند