×
سیاسی
شناسه خبر : 216364
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/22 ساعت 20:43
پزشکیان ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خود را منع کرد

پزشکیان ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خود را منع کرد

رئیس‌جمهوری هرگونه اقدام قضایی و ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خود را لغو کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: علی احمدنیا رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«رئیس‌جمهور ‎پزشکیان هرگونه اقدام قضایی و ثبت شکایت علیه هتاکان به شخص خودشان را منع کردند.»

در جریان برگزاری یک تجمع در روز گذشته، تعابیر توهین‌آمیزی نسبت به شخص رئیس‌جمهوری مطرح شده بود که واکنش‌هایی در میان شخصیت‌های سیاسی، رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به همراه داشته است.

پزشکیان: در چشم‌اندازی که رهبری ترسیم کرده‌اند، حرکت کنیم

مسعود پزشکیان در مراسم ملی بزرگداشت روز شهید، با بیان اینکه باید راه شهدا را ادامه دهیم، اظهار کرد: بار سنگینی که بر دوش ماست این است که شرمنده خون این شهدا و مادران و پدران و همسران آنان نشویم. ما باید تلاش کنیم ارزشها، باورها و اعتقاداتی که شهدا برای آن جانشان را فدا کردند در جامعه جاری شود.

وی افزود: آنانی که برای این کشور رفتند و جانشان را دادند و خانواده‌های آنان که ماندند باید در حمایت و پشتیبانی‌شان هر کاری که در دولت می‌توانیم برای خدمتگزاری به آنان انجام دهیم. این شهدا برای کشور، اسلام، دین، عدالت، انصاف و آزادگی جان خود را فدا کردند و ما باید همین ارزش‌ها را در جامعه جاری کنیم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه ما در جهاد اکبر هستیم، تصریح کرد: سخت که در برابر وسوسه‌های منیت، شهرت، جناح و جریان و امثال آن، بایستیم و به مردم خدمت کنیم‌. همه این دعواها به دلیل منیت‌های ماست وگرنه خدمت به مردم دعوا ندارد. کسی که می‌خواهد به مردم خدمت کند این گوی و میدان.

رئیس‌جمهوری تصریح کرد: با کسی که می‌تواند کمک کند که مشکل مردم کشور را حل کنیم. دعوا می‌کنیم تا دیگری نباشد و به جای او بنشینیم، به هم تهمت می‌زنیم تا طرف مقابل را از میدان حذف کنیم و ما بمانیم.

وی افزود: باور ما این است که اگر مانع برای هم ایجاد نکنیم قادر خواهیم بود با کمک بهم و باقدرت تمام خواسته‌ها و نیت‌هایی که شهدای ما جانشان را برایش فدا کردند را در جامعه اجرا کنیم.

پزشکیان گفت: آمریکا تحریم و اروپا تهدید می‌کند و دیگری شعار می‌دهد اما هیچکدام نمی‌توانند جلوی مسیر ما را بگیرد، اگر ما با یکدیگر همدل و هم‌قسم شویم و در راه و چشم‌اندازی که رهبری انقلاب ترسیم کردند حرکت کنیم.

رئیس‌جمهوری با اشاره به ناکامی قدرت‌های بزرگ در جریان جنگ تحمیلی برای شکست ایران، تصریح کرد: این پیروزی به دلیل اهتمام ملت و مردم ما بود که نتوانستند یک وجب از خاک ما را بگیرند. الان هم تهدید می‌کنند اما ما از تهدیدات دشمن نمی‌ترسیم ما از خودمان می‌ترسیم. اگر دست به دست هم دهیم هیچ ایرانی در فقر و بی‌درمانی و مشکلات نمی‌ماند.

وی یادآور شد: ما از ابتدای انقلاب خیلی قوی‌تر هستیم اما در این قدرت مقداری نفسانیات اجازه نمیدهند که در صحنه همه باهم کمک کنیم و مشکلات مردم را برطرف سازیم.

پزشکیان گفت: خدا به ما کمک کند راه شهدا را با قدرت و وحدت و انسجام طی کنیم و دشمنان را از اقدامات و خیالاتی که در ذهن دارند ناامید کنیم که این امر جز با وحدت و انسجام همه ما ممکن نیست.

رئیس‌جمهوری اظهار کرد: ما الان باید سر چه دعوا کنیم وقتی رهبری انقلاب راه را برای ما مشخص کرده است و همه باید در همان مسیر حرکت کنیم؟ سر چیزهای بیخود با یکدیگر دعوا می‌کنیم که به نظرم به دلیل نفسانیات ماست نه چیز دیگری.


اخبار مرتبط
پزشکیان: مشکلات کشور با دستور و بگیر و ببند حل نخواهد شد
شنبه 1403/12/25 ساعت 14:38
در جلسه گزارش سفر دولت وفاق ملی به استان تهران:
پزشکیان: مشکلات کشور با دستور و بگیر و ببند حل نخواهد شد
رئیس جمهور با انتقاد از نگاه دستوری به حل مسائل کشور اظهار داشت: مشکلات کشور با دستور و بگیر و ببند حل نخواهد شد. دانشگاه‌ها باید مسئولیت بپذیرند و وارد میدان شوند. شوراهای شهری و منطقه‌ای نیز می‌توانند بسیاری از مشکلات مربوط به دسترسی به امکانات آموزشی و بهداشتی را برطرف کنند. اگر نهادهای علمی و اجرایی هماهنگ عمل کنند، بخش زیادی از چالش‌های کشور حل می‌شود.
پزشکیان: عبور از چالش‌ها با  اجرای دقیق سیاست‌ها ممکن است
پنج‌شنبه 1403/12/23 ساعت 20:09
در نشست با مدیران شهرستان‌های جنوب شرق تهران:
پزشکیان: عبور از چالش‌ها با اجرای دقیق سیاست‌ها ممکن است
رئیس جمهور با اشاره به نقش وحدت و برنامه‌ریزی در حل بحران‌ها گفت: عبور از چالش‌های اقتصادی و ناترازی‌های موجود تنها با تصمیم‌گیری صحیح، برنامه‌ریزی اصولی و اجرای دقیق سیاست‌ها امکان‌پذیر است. اگر همه دست به دست هم بدهیم، می‌توانیم از این بحران‌ها عبور کنیم و مسیر توسعه را هموار سازیم.
نظرات

آخرین اخبار
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق
گفت‌وگوی دقیقه نودی عراقچی و وزیر پاکستانی
اختصاص 7 همت برای مطالبات رتبه‌بندی فرهنگیان
اوپک:تولید نفت ایران در ژوئیه صعودی شد
انفجار مرگبار در بلوچستان پاکستان؛ 18 شورشی کشته شدند
سرمربی سابق کرواسی هدایت اماراتی‌ها را بر عهده گرفت
نورنما | دلم یک «یا رضا » می خواهد و یک پنجره فولاد ...
واکنش حماس به بستن مسجد ابراهیمی
جنگ با ایران، اقتصاد تاجیکستان را تحت فشار گذاشت
هویتی نشأت‌گرفته از پیوند سنجیده شعر و آواز
پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه 22 مرداد/ دلار افت می کند؟
هشدار روسیه درباره تأثیر جنگ ایران بر همکاری‌های خزر
پیام تبریک آیت‌الله حسینی بوشهری به محسن رضایی
وزن‌کشی تیم ملی کشتی پهلوانی ایران در ترکیه
غلامحسین محمدی سرپرست سازمان تأمین اجتماعی شد
اعزام حداکثری ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای جابه‌جایی زائران مشهد مقدس
زیردریایی هسته‌ای کره جنوبی، منطقه را بی‌ثبات می‌کند
2200 طرح مدرسه‌سازی در راه است؛ هزاران کلاس آماده می‌شود