×
سیاسی
شناسه خبر : 216350
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/22 ساعت 16:28
عراقچی: نباید به وضع موجود راضی باشیم

عراقچی: نباید به وضع موجود راضی باشیم

وزیر امور خارجه کشورمان با بیان این که «نباید به وضع موجود راضی باشیم» تاکید کرد: باید تلاش و فعالیت بیشتری داشته باشیم و به دستاوردهای بیشتر و بالاتری دست پیدا کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: نشست مشترک هم‌اندیشی و هم‌فکری سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه با معاونین، مدیران کل و رؤسای ادارات وزارت امور خارجه در محل این وزارتخانه برگزار شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست، ضمن قدردانی از حُسن ظن و ابراز محبت مقام معظم رهبری به وزارت خارجه تأکید کرد: مفتخریم که رهبر معظم انقلاب پس از آغاز به کار دولت چهاردهم و در فرصت زمانی شش ماهه، سه بار از وزارت امور خارجه به‌ عنوان دستگاهی فعال و پُرکار یاد کرده‌اند. البته این موفقیت‌ها مرهون عملکرد و تلاش همه بخش‌های وزارت امور خارجه است که دست در دست هم کارها را در حوزه‌های مختلف پیش بردند.

عراقچی در عین حال تاکید کرد: البته نباید به وضع موجود راضی باشیم، بلکه باید تلاش و فعالیت بیشتری داشته باشیم و به دستاوردهای بیشتر و بالاتری دست پیدا کنیم و تحرک فعال و مبتکرانه برای گره‌گشایی از مسائل و مشکلات کشور باید با قوت تداوم یابد.

وزیر امور خارجه اعتماد رهبری و مجموعه قوای سه‌گانه به وزارت امور خارجه را سرمایه ارزشمندی برای تداوم و ارتقای برنامه‌ها و تحرک بیشتر در عرصه سیاست و روابط خارجی توصیف کرد و افزود: این امر، وظیفه کارگزاران نظام در عرصه سیاست خارجی برای کمک به حل مشکلات کشور ر دوچندان و سنگین‌تر می‌کند.

عراقچی با مرور سریع روند تحولات در عرصه سیاست و روابط خارجی از زمان آغاز بکار دولت چهاردهم و با اشاره به پشت سر گذاشتن مقاطع حساس تاکنون، بر تلاش مجموعه وزارت امور خارجه به منظور پیگیری سیاست خارجی فعال، موثر و فراگیر به خصوص سیاست حُسن همسایگی و ناکام گذاشتن توطئه‌های دشمنان علیه امنیت و منافع ملی کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه با اشاره به تعامل مستمر، سازنده و هم‌افزا بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی به خصوص ارتباط خوب با هیأت رئیسه و رئیس و اعضای کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، تداوم روند همکاری بین دستگاه سیاست خارجی و خانه ملت را در پیشبرد اهداف کشور موثر و مهم دانست.

عراقچی همچنین ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌دریغ همه کارکنان وزارت امور خارجه در مرکز و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، از پیشکسوتان این وزارتخانه تجلیل کرد و همچنین یاد و خاطره وزیر شهید حسین امیرعبداللهیان را گرامی داشت و خاطر نشان ساخت: شهید امیرعبداللهیان جان خود را در خدمت به ایران عزیز و مردم شریف نثار کرد و نام ایشان تا ابد در حوزه سیاست خارجی ماندگار شد.

در این نشست برخی از مدیران و رؤسای ادارات وزارت امور خارجه دیدگاه‌ها، نقطه نظرات و پیشنهادهای خود را در راستای بهبود و ارتقای عملکرد دستگاه سیاست خارجی در زمینه‌های مختلف سازمانی‌ و اداری، علمی و پژوهشی، توسعه و آموزش نیروی انسانی، سیاست گذاری، اتخاذ مواضع و تدوین راهبردهای سیاست خارجی و بکارگیری فناوری‌های نوین ارتباطی همچون هوش مصنوعی مطرح کردند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
X
آگهی تبلیغاتی