×
سیاسی
شناسه خبر : 216314
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/22 ساعت 12:17
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: افزایش دستمزد کارگران به اندازه تورم شدنی نیست

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: افزایش دستمزد کارگران به اندازه تورم شدنی نیست

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس گفت: افزایش دستمزد کارگران به اندازه تورم، صددرصد تحقق یافتنی نیست. باید برای کاهش تورم برنامه‌ریزی و سعی کنیم تورم و دستمزد را به هم نزدیک کنیم. امسال بنا داریم بیش از سال گذشته افزایش حقوق کارگران را داشته باشیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس دوازدهم رویکردی سیاسی نسبت به دولت ندارد و نباید جامعه را دو قطبی کنیم.

عباس گودرزی در نشست خبری که امروز، چهارشنبه در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، درباره عملکر مجلس دوازدهم از آغاز تاکنون عنوان کرد: در مجلس دوازدهم با چالش‌هایی مواجه بودیم که در مجلس‌های دیگر کمتر اتفاق افتاده بود. عملکرد مجلس از آغاز سال از جمله افتخارات جمهوری اسلامی ایران است. اگر وضعیتی که برای مجلس ایران و درگذشت رییس‌جمهور کشور اتفاق افتاد، برای کشورهای دیگر رخ می‌داد به چالش های جدی برمی‌خوردند.

وی ادامه داد: مجلس در ۸ الی ۹ ماهی که از عمر آن می‌گذرد در عرصه تقنین و نظارت عملکرد خوبی داشته است. جلسه‌های سه‌شنبه مجلس به موضوع نظارت اختصاص یافته بود. در هیچ دوره‌ای به اندازه دوره دوازدهم مجلس در موضوع تنقیح قوانین فعال نبوده‌ایم. یک مورد استیضاح آقای همتی نیز امسال در مجلس دوازدهم رخ داد که با رای منفی نمایندگان مواجه شد.

گودرزی تاکید کرد: تذکر، سوال و استیضاح ظرفیتی است که قانون در اختیار نمایندگان قرار داده است و این یک فرصت برای همه و حتی وزرا است. حتی در موضوع استیضاح نیز این موضوع یک فرصت برای وزرای دولت خواهد بود. نماینده مجلس می‌تواند آزادانه رای خود را به نمایش بگذارد و این ایرادی طبق قانون ندارد.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس دوازدهم همان مجلسی است که یکپارچه به کابینه آقای پزشکیان رای داد. مجلس دوازدهم رویکردی سیاسی نسبت به دولت ندارد و نباید جامعه را دو قطبی کنیم. باید اجازه دهیم مجلس همواره حریت خود را حفظ کند. استیضاحی که صورت گرفت کاملا غیرسیاسی بود و سوال نمایندگان از وزرا نیز بسیار محدود بوده است. عده‌ای اگر مجلس را با آب زمزم هم تطهیر کنند، باز هم به پاکی آن اعتقادی نخواهند داشت.

وی گفت: از آقای عراقچی برای مواضع و حضور موثر او در صحنه سیاست خارجی تشکر می‌کنیم. ایشان از وزرایی بوده که یکی از بهترین عملکردها را داشته است. دستگاه قضایی با هرکسی و با هر عنوانی که در این قاچاق دخیل است، برخورد کند.

وی ادامه داد: بدون حمایت برخی از افراد و دستگاه ‌ها نمی‌توان ۳۰ میلیون لیتر سوخت در روز قاچاق کرد. دستگاه‌های امنیتی، قضایی و نظارتی به این موضوع ورود کردند و به سر نخ‌هایی جدی رسیده‌اند.

گودرزی تاکید کرد: افزایش دستمزد کارگران به اندازه تورم، صددرصد تحقق یافتنی نیست. باید برای کاهش تورم برنامه‌ریزی و سعی کنیم تورم و دستمزد را به هم نزدیک کنیم. امسال بنا داریم بیش از سال گذشته افزایش حقوق کارگران را داشته باشیم. گویا دیواری کوتاه‌تر از کارگر در کشور نداریم‌. احتمال دارد که افزایش حقوق کارگران دو مرحله‌ای شود.

به گزارش ایسنا، وی در پایان گفت: دستگاه‌های مسئول نباید در حوزه قوانین حجاب ترک فعل کنند. قانون عفاف و حجاب بعد از طی کردن مراحلی قطعا ابلاغ خواهد شد. نمی‌توان این قانون را اجرا نکرد. موافق هیچ‌گونه تجمع غیرقانونی نیستیم. حتی اگر هدف مقدسی باشد اما باید روش درستی انتخاب شود. مطالبه گران قانون حجاب درد دین و خانواده دارند. عفاف و حجاب مسئله ملت ایران است. برهنگی خانواده ایرانی را تهدید می‌کند.


نظرات

آخرین اخبار
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین
ایران ادعای قطر مبنی بر حمله به خاک این کشور را رد کرد
تیراندازی دسته‌جمعی در یک مدرسه در کانادا
افشای اطلاعات 50 خلبان اسرائیل توسط حنظله
آغاز تغییرات با آزادی زندانیان سیاسی ملی اندیش
اعتراف سنتکام به استفاده از کشورهای همسایه ایران برای شلیک موشک‌های برد کوتاه
پرواز همای: فقط مردم ایران می‌توانند سرنوشت خاکشان را رقم بزنند
برنامه امتحانات نهایی مدارس در خرداد 1405 اعلام شد
ابعاد دیپلماتیک تجاوزات آمریکا و اسرائیل
کیفیت ناسالم هوا، گروه های حساس در خانه بمانند
بارش برف زمستانی هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد
ملاحظات یکسان‌سازی نرخ ارز
زندگی در تهران زیر سایه‌ جنگ ادامه دارد
پنج شهید و یک مجروح در حمله صهیونی آمریکایی به یک خانه مسکونی در اراک
پنج نکته درباره جنگ، جامعه و رهبری
انهدام یک فروند پهپاد هرمس در بروجرد
رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی برای حفظ سلامت عمومی
جزئیات بسته حمایتی برای تولیدکنندگان اعلام شد
سناتورهای دموکرات خواستار تحقیقات بی‌طرف در مورد فاجعه میناب شدند
دمشق: سوریه مستقیما تحت تأثیر پیامدهای جنگ در منطقه قرار دارد
سفیر ایران: تجاوز آمریکا و اسرائیل وضعیت خطرناکی برای غیرنظامیان ایجاد کرده است
وضعیت کشورهای عرب خلیج فارس پس از جنگ چگونه خواهند بود؟
حزب‌الله لبنان از انجام 24 عملیات نظامی در یک روز خبر داد
سناتور آمریکایی: ترامپ و وزیر جنگش مسئول کشته شدن 175 نفر در میناب هستند
اجرای 37 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
جزئیات تماس تلفنی پوتین و ترامپ اعلام شد
سامانه‌های تاد آمریکا در خاورمیانه آسیب دیدند
مقام سابق پنتاگون: رهبر جدید ایران فرقی با رهبر قبلی ندارد
اسرائیل آدرس‌های داده شده توسط اینترنشنال در ایران را هدف قرار می‌دهد
انجمن خودروسازی آمریکا: قیمت هر گالن بنزین طی 10 روز 16.4٪ افزایش یافته است
علی مطهری: انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای تصمیم درستی بود
درخواست مشاوران ترامپ برای تدوین طرح خروج از جنگ
فرار آمازون و مایکروسافت از مراکز داده خلیج فارس
بازدید شبانه عارف از ایستگاه‌های بازرسی فراجا در تهران
پایانی برای جنگ وجود ندارد
در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیش از 1٬255 نفر شهید شدند
خبرنگار الجزیره در تهران: تلاش ویتکاف برای برقراری ارتباط با عراقچی
افسر اطلاعاتی آمریکا : جنگ را در همان روز اول باختیم
سخنگوی سپاه: ترامپ در تلاش است تا با دروغ و فریب، فشار روانی به ایران بیاورد
5 سال زندان برای انتشار تصاویر حملات موشکی ایران در اسرائیل
حزب الله مرکز توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی را موشکباران کرد
حزب‌الله برای اولین بار پایگاه «زیپوریت» در شرق حیفا را موردهدف قرار داد
مخالفت عراق برای استفاده ار آسمان و خاک خود برای حمله به همسایگان
انتقاد شدید اسپانیا از موضع رئیس کمیسیون اروپا در قبال جنگ علیه ایران
پاسخ قاطع سردار نائینی به یاوه‌گویی‌های ترامپ برای فرار از فشار جنگ