×
اجتماعی
شناسه خبر : 216210
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/21 ساعت 18:10
اعلام جزئیات و ضوابط ثبت نام در نوبت دوم کنکور سراسری سال 1404

اعلام جزئیات و ضوابط ثبت نام در نوبت دوم کنکور سراسری سال 1404

معاون وزیر و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری از چهارشنبه 22 اسفند ماه خبر داد و گفت: ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری سال 1404 در دو بازه زمانی انجام می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: دکتر رضا محمدی درباره جزئیات ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴، افزود: بازه زمانی اول ثبت‌نام‌ در این آزمون برای‌ پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های‌ روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی، دانشگاه‌ پیام‌نور، مؤسسات‌ آموزش‌ عالی‌ غیرانتفاعی‌ و غیردولتی و رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از چهارشنبه ۲۲ اسفند ماه تا سه‌شنبه ۲۸ اسفند ماه سال ۱۴۰۳ و بازه زمانی دوم ثبت نام از شنبه ۱۶ فروردین تا سه‌شنبه ۱۹ فروردین ماه سال ۱۴۰۴ انجام می‌شود.

وی افزود: دفترچه راهنمای ثبت‌نام هم‌زمان با شروع ثبت‌نام از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور در دسترس قرار خواهد گرفت و متقاضیان لازم است برای اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی، ضوابط مربوط به استفاده از سهمیه ایثارگران، مقررات وظیفه عمومی، مقررات مربوط به ضوابط ثبت‌نام اتباع غیر ایرانی و سایر موارد، دفترچه راهنمای ثبت‌نام در این آزمون را مطالعه کرده و در صورتی که شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای موردِ نظر را دارند، به عنوان متقاضی در این آزمون ثبت‌نام کنند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه اعلام علاقه‌مندی به رشته‌های دانشگاه‌های پیام نور و موسسات غیرانتفاعی در مرحله انتخاب‌رشته و نیمه دوم مردادماه سال ۱۴۰۴ انجام خواهد شد، افزود: هر متقاضی مطابق ضوابط آزمون می‌تواند علاوه بر انتخاب یکی از گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی یا علوم تجربی یا علوم انسانی به عنوان گروه آزمایشی اصلی، صرفاً در یکی از گروه های آزمایشی هنر و یا زبان‌های خارجی نیز متقاضی شود و نمی‌توان به طور هم‌زمان، در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی ثبت‌نام کرد، ضمن اینکه به دلیل هم‌زمانی نوبت برگزاری آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی، متقاضیان منحصراً مجاز به ثبت‌نام در یکی از گروه‌های آزمایشی هنر و یا زبان‌های خارجی هستند.

محمدی ادامه داد: متقاضیان پذیرش در رشته‌های صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی نیز می‌توانند مانند سایر متقاضیان، ثبت‌نام کرده و بدون شرکت در جلسه آزمون‌های مذکور، در نیمه دوم مرداد ماه ۱۴۰۴، نسبت به انتخاب رشته‌های پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی اقدام کنند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره متقاضیان مجاز به شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ که تمایل به انتخاب رشته بر اساس نتایج علمی دارای اعتبار آزمون اختصاصی سال ۱۴۰۳ را دارند، گفت: این دسته از متقاضیان باید حداقل در یک نوبت آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ ثبت‌نام کنند و البته نیازی به شرکت در جلسه آزمون و پاسخ‌گویی به سؤالات آزمون را ندارند.

وی با توصیه به متقاضیان برای مطالعه دقیق اطلاعیه‌های صادره در پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور، خاطرنشان کرد: شرایط و ضوابط ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسری، در دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون درج شده است و هرگونه‌ تغییر احتمالی در شرایط و ضوابط ثبت‌نام این آزمون، به صورت اطلاعیه رسمی از طریق‌ درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش و نشریه پیک‌سنجش‌ و رسانه‌های گروهی ‌اعلام ‌خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند
توافق با ایران ظرف 10 روز آینده مشخص می‌شود
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم