×
ورزشی
شناسه خبر : 216144
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/21 ساعت 11:35
التعاون عربستان و تراکتور ایران امشب ساعت 23:30/ کار دشوار تراکتور  برای صعود به مرحله

التعاون عربستان و تراکتور ایران امشب ساعت 23:30/ کار دشوار تراکتور برای صعود به مرحله

دیدار تیم‌های التعاون عربستان و تراکتور ایران در دور برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی رقبات‌های لیگ قهرمانان آسیا (سطح دوم)، امشب از ساعت 23:30 دقیقه در ورزشگاه التعاون آرنا برگزار می‌شود.

 نورنیوز-گروه ورزشی: تیم فوتبال تراکتور ایران تنها نماینده فوتبال کشورمان در رقابت‌های آسیایی محسوب می‌شود و باید در دور برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا(سطح دوم) مقابل التعاون عربستان قرار بگیرد.

 دیدار تیم‌های التعاون عربستان و تراکتور ایران در دور برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی رقبات‌های لیگ قهرمانان آسیا (سطح دوم)، امشب از ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه در ورزشگاه التعاون آرنا برگزار می‌شود.

دیدار رفت دو تیم هفته گذشته در ورزشگاه یادگار امام (ره) با تساوی بدون گل به پایان رسید و حالا تراکتور کار دشواری در زمین حریف برای کسب جواز صعود به مرحله بعد دارد. پس از حذف شب گذشته استقلال و همچنین حذف پرسپولیس و سپاهان از رقابت‌های آسیایی، حالا تراکتور تنها نماینده فوتبال کشورمان محسوب می‌شود.

مسیر سخت‌تر نماینده عربستان

شاگردان دراگان اسکوچیچ در مرحله گروهی با تیم‌های الوکره قطر و روشن تاجیکستان هم‌گروه بود و موفق شدند مقتدرانه با ۳ برد و یک مساوی به عنوان صدرنشین از مرحله گروهی صعود کنند. تیم فوتبال موهان باگان هند به دلیل عدم حضور در ایران برای تقابل با تراکتور از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا از دور این رقابت‌ها حذف شد. شاگردان دراگان اسکوچیچ در مرحله حذفی موفق شدند در مجموع با برتری ۵ بر ۴ الخالدیه بحرین را از پیش‌رو بردارند و جوار حضور در این مرحله را کسب کنند.

اما التعاون عربستان در گروهی قرار داشت که تیم‌های الخالدیه بحرین، نیروی هوایی عراق و آلتین آسیر ترکمنستان حضور داشتند و در نهایت موفق شد با کسب ۱۵ امتیاز مقتدرانه جواز حضور در مرحله حذفی را کسب کند. نماینده عربستان در مرحله قبل مقابل الوکره قطر قرار گرفت که در مجموع دو دیدار رفت‌ و برگشت به تساوی ۴ بر ۴ دست پیدا کردند، در نهایت التعاون توانست در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۳ نماینده قطر را حذف کند. با این تفاسیر نماینده عربستان مسیر سخت‌تری نسبت به تراکتور برای رسیدن به این مرحله طی کرده است.

برنده این دیدار باید در مرحله نیمه‌نهایی مقابل برنده تیم‌های شارجه و شباب‌الاهلی امارات قرار بگیرد و در صورت صعود تراکتور و شباب باید در مرحله بعد منتظر تقابل سردار آزمون و سعید عزت‌اللهی در لباس شباب‌الاهلی مقابل پرشورها باشیم. شباب دیدار رفت در امارات با تساوی یک بر یک متوقف شد.

شرایط بهتر تراکتور نسبت گربه سیاه یاران رونالدو

شرایط تراکتور در لیگ داخلی دو تیم خیلی بهتر است. تی‌تی‌ها در حال حاضر با ۴۵ امتیاز در ۲۱ بازی در صدر جدول رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران قرار دارند و یکی از تیم‌های مدعی قهرمانی به حساب می‌آید. تی‌تی‌ها تنها تیم بدون باخت اولین دوره لیگ قهرمانان آسیای ۲ تا به اینجای کار است و امیرحسین حسین زاده را نیز در صدر جدول گلزنان جام می‌بیند.

اما التعاون بعد از گذشت ۲۴ هفته با ۳۴ امتیاز در رتبه هشتم لیگ حرفه‌ای عربستان قرار گرفته و امیدی برای کسب عنوان قهرمانی ندارد. مجموعا التعاون در این فصل ۷ مرتبه به مصاف ۳ تیم بزرگ عربستان رفته که ماحصل آن ۵ باخت، یک تساوی و یک برد بوده است. هر ۲ بازی‌ای که نباختند، در مصاف با النصر بود. به نوعی این تیم گربه سیاه یاران رونالدو در این فصل از رقابت‌های لیگ حرفه‌ای عربستان نیز به شمار می‌رود.

تراکتور در ۵ بازی اخیر خود شکستی متحمل نشده و توانسته ۳ برتری و ۲ تساوی را کسب کند. قطعا شرایط روحی پرشورها با توجه به این نتایج نشیت به رقیب بالاتر است. در مقابل التعاون در ۵ دیدار اخیر خود ۲ برد، ۲ تساوی و یک شکست را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.

نکته مثبت برای شاگردان اسکوچیچ این است که آن‌ها بعد از دیدار رفت هفته گذشته در لیگ برتر ایران استراحت کرده‌اند اما التعاون در همین ورزشگاه مقابل ضمک قرار گرفت و موفق شد با نتیجه ۳ بر صفر به برتری دست پیدا کند. البته سرمربی این تیم به ستاره‌های اصلی خود در این دیدار استراحت داده بود و در نیمه دوم به آن‌ها میدان داد.

آمار ضعیف پرشورها مقابل عربستانی‌ها

تی‌تی‌ها تاکنون نمایش خوبی مقابل نمایندگان عربستانی در آسیا نداشته‌اند. تراکتور در مجموع ۱۰ بار در لیگ قهرمانان آسیا مقابل عربستانی‌ها قرار گرفتند که تنها ۲ مرتبه موفق به پیروزی شده‌اند و ۶ مرتبه تن به شکست داده‌اند، ۲ دیدار نیز با تساوی به پایان رسیده است.

تراکتور در ۴ دیدار اخیر خود مقابل تیم‌های عربستانی گل نزده و در پنج رویارویی گذشته با نمایندگان این کشور، چهار بار شکست خورده است. نکته منفی این خواهد بود که تراکتور در تمام دیدارهای خود در خاک عربستان شکست خورده و حتی موفق به گلزنی نشده است.

تنها یک پیروزی مقابل ایرانی‌ها

به گزارش ایرنا، التعاون به غیر از دیدار رفت دو تیم تاکنون ۶ بار مقابل نماینده‌های ایران در رقابت‌های آسیایی به میدان رفته که تنها یک مرتبه موفق به برتری شده است. این تیم در سال‌های ۲۰۱۷ با استقلال تهران هم‌گروه بود و در سال ۲۰۲۰ با پرسپولیس، التعاون در هر ۴ دیدار مقابل سرخابی‌ها تن به شکست داد.

تنها پیروزی این تیم به مرحله گروهی سال ۲۰۲۲ برمی‌گردد جایی که موفق شدند سپاهان را در دور رفت با نتیجه ۳ بر صفر مغلوب کنند و در دیدار برگشت نیز به تساوی یک بر یک رضایت دادند.


نظرات

آخرین اخبار
هوش مصنوعی اولین نیروی انسانی را اخراج کرد!
اپل، علی بابا و هوش مصنوعی در پکن
تولید نانوجاذب ایرانی برای افزایش عمر نگهداری محصولات کشاورزی
راز 757 میلیون ساله مریخ فاش شد
برنامه منظم زندگی چه تأثیری بر افراد مبتلا به بی‌خوابی دارد؟
جزییات راهکار جدید وزارت بهداشت برای پیشگیری از اعتیاد
آلودگی هوا فقط نفس‌ها را تنگ نمی‌کند
ویسی: ذوب‌آهن را در بازی‌های بعد متفاوت خواهید دید
رهبر دموکرات‌های کنگره: جنگ جمهوریخواهان علیه ایران بس است
ایران و تاجیکستان همکاری‌های برقی و آبی را گسترش می‌دهند
تارتار: این همان پرسپولیسی بود که می‌خواستم
از پیوند تاریخی تا همکاری‌های تازه؛ شیراز و دوشنبه هم‌مسیر شدند
حمله با اره موتوری به جنگلبان چالوسی؛ متهم به دام افتاد
انصارالله، تجاوزات اسرائیل در لبنان، غزه و کرانه باختری را محکوم کرد
عارف پیشنهاد تشکیل اتحادیه کشورهای فارسی‌زبان را مطرح کرد
ایران در برابر آمریکا؛ تهران 5 مطالبه برای پایان جنگ دارد
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را محکوم کرد
جنگ به بیش از 21 هزار واحد اصفهان خسارت زد
صنعت نفت آبادان 1-1 ملوان بندر انزلی/ نفت به تساوی رضایت داد
نقل و انتقالات پرسپولیس با این ستاره معروف به کجا رسید؟
ذوب‌آهن 0 - 0 فولاد/ نود دقیقه خسته‌کننده در فولادشهر
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 25 مرداد ماه اعلام شد
تولد 48 سالگی رضا صادقی با «دلشوره» همراه شد+صوت
تیراندازی در دانشگاه ویرجینیا؛ 5 نفر زخمی شدند
شمس‌آذر 0 - 2 پرسپولیس / سرخ‌پوشان با دست پر از قزوین بازگشتند
نجات 96 گردشگر از مرگ در سواحل گیلان
گل‌محمدی در دهوک: به تیمم امیدوارم
نعیم قاسم: مقاومت خواهیم کرد و هرگز تسلیم نمی‌شویم +فیلم
گشایش نخستین شبیه‌ساز بوئینگ 737 در کشور
قرعه کشتی‌گیران ایران در قهرمانی جوانان جهان مشخص شد
تردید اعراب درباره ترامپ و آینده مبهم پایگاه‌های آمریکا
عمده برنج گیلان برداشت شد
اعزام گروه تخصصی بنیاد شهید به لامرد
اطلاعیه بانک مرکزی درباره گواهی امنیتی پایگاه‌های اطلاع‌رسانی
تاریخ‌سازی پدل ایران در اندونزی؛ دو نماینده در نیمه‌نهایی
جنگ ایران آرایش دریایی آمریکا را تغییر داد
نقشه ترامپ برای کره شمالی
پس از پنج ماه؛ پروازها به فرودگاه لارستان برگشتند
پیام اردوغان به ترامپ؛ منتظر تحقق وعده شما هستیم
چه چیزی در راهبرد دفاعی ایران تغییر کرد؟
پخش زنده بازی فولاد و ذوب آهن امروز شنبه 24 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
سناتور آمریکایی: جنگ علیه ایران از همان ابتدا غیرقابل پیروزی بود
نورویدئو | مصر چرا حاضر نشد «عضو چهارم» باشد ؟
اتفاقی عجیب برای بلغارها در آستانه مسابقات وزنه‌برداری جهانی چین
رایزنی السودانی و العامری برای تقویت ثبات و امنیت منطقه
کتائب سید الشهدا مسئولیت حمله پهپادی به اربیل را رد کرد
پخش زنده بازی پرسپولیس و شمس آذر قزوین امروز شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران+ ترکیب تیم
ادعای اسرائیل؛ یکی از فرماندهان نیروی رضوان در جنوب لبنان ترور شد
رایزنی ایران و تاجیکستان برای گسترش همکاری‌های انرژی و ترانزیتی
آماده‌باش در مرز اسپانیا و مراکش برای موج جدید مهاجران