×
سیاسی
شناسه خبر : 216064
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/20 ساعت 18:59
دفتر رفیق دوست : او جراحی مغز انجام داده و برخی خاطرات و اسامی را اشتباه به یاد می‌آورد

دفتر رفیق دوست : او جراحی مغز انجام داده و برخی خاطرات و اسامی را اشتباه به یاد می‌آورد

دفتر محسن رفیق دوست با ارائه توضیحاتی درباره مصاحبه اخیر وی تاکید کرد که او در سنوات گذشته جراحی مغز با عوارض گسترده انجام داده و ممکن است برخی خاطرات و اسامی را به اشتباه به خاطر آورد به هر صورت اظهارات مطرح شده به لحاظ حقوقی و تاریخی قابل استناد نیست.

نورنیوز-گروه سیاسی: دفتر سردار محسن رفیق دوست توضیحاتی درباره مصاحبه وزیر سپاه در دوران دفاع مقدس و رئیس اسبق بنیاد مستضعفان ارائه کرد.

متن توضیحات دفتر رئیس اسبق بنیاد مستضفان به شرح ذیل است:

در روز ۱۸ اسفند ۱۴۰۳  گفت و گویی ویدئویی بیش از ۲ ساعته انجام داد.

در این گفت و گوی ویدئویی بیش از ۲ ساعته مباحثی درباره خاطرات دوران مسئولیت آقای رفیق دوست از جمله مسئولیت ایشان در دوران پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در جوار امام راحل و در دوران دفاع مقدس اشاره شد. بخش دیگری از این گفت وگو درباره دوران مسئولیت موفق ایشان در بنیاد مستضعفان با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.

در بخش کوتاهی از انتهای مصاحبه (دقایق پایانی) مجری سوالی درباره کتاب خاطرات انیس نقاش می پرسد که آقای رفیق دوست در پاسخ به خاطره شخص دیگری مطالبی را طرح می کند که مورد بهره برداری و سو استفاده رسانه های معاند خارج از کشور و رسانه های مغرض داخلی با اهداف سیاسی خاص قرار می گیرد.

در ادامه ذکر چند نکته درباره مسائل طرح شده در مصاحبه ویدئویی اخیر حائز اهمیت است:

1-سوال  دقایق پایانی مصاحبه درباره خاطره منتشر شده انیس نقاش است که به صورت کامل و مشخص از سوی مجری بدان پرداخته نشده بود ،بنابراین پاسخ آقای رفیق دوست به این پرسش در دقایق پایانی مصاحبه کامل نبوده و به لحاظ حقوقی قابل استناد نیست.

2- آقای رفیق دوست درسنوات گذشته جراحی مغز با عوارض گسترده انجام داده و ممکن است برخی خاطرات و اسامی را به صورت اشتباه به خاطر آورد به هر صورت اظهارات مطرح شده به لحاظ حقوقی و تاریخی قابل استناد نمی باشد.

3-  برخی رسانه های مغرض در داخل و رسانه های ضد انقلاب در خارج با اهداف خود صحبت های ایشان را تحریف کرده و با حذف قبل و بعد مصاحبه تصویری، ادعاهایی را درباره ایشان و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران درباره ترور برخی افراد مطرح کردند که صحیح نیست و تکذیب می گردد.

4-لازم به یادآوری است این رسانه‌ها به دلیل بیش از ۵۰ سال خدمت  آقای رفیق‌دوست به نظام و امامین انقلاب موضوعات موهوم را دستاویزی برای تخریب ایشان و نظام قرار داده‌اند. بی تردید در دستکاری گفت‌وگوی یاد شده ردپای عناصر منافق خارج نشین در تخریب نظام جمهوری اسلامی و دیپلماسی نظام دیده می‌شود‌. محتوای منتشر شده در رسانه‌های ضدانقلاب بخش تقطیع شده مصاحبه کامل ایشان است و مورد تایید دفتر ایشان نمی باشد.

5-  ذکر این نکته حائز اهمیت است که با توجه به بیماری قبلی ایشان و زمان طولانی مصاحبه، مطالب طرح شده در بخش پایانی فاقد اصالت و استناد حقوقی، تاریخی و بین المللی است و رسانه منتشر‌کننده هم باید به این موارد پیش از انتشار توجه می‌کرد. انتظار می‌رفت رسانه منتشر کننده با توجه به شرایط کشور و الزامات بین المللی اقدام به انتشار مطالب می‌کرد.

6- قضاوت برخی رسانه‌ها درباره مطالب طرح شده با توجه به وضعیت سلامت سردار رفیق دوست پس از عمل جراحی، زمان طولانی مصاحبه و گستردگی مباحث طرح شده صحیح نیست، فقط روایت رسمی درباره وقایع طرح شده قابل تایید است.

7- پیش از مصاحبه بحث‌هایی درباره خاطرات دیگران از برخی ترورها در خارج از کشور مطرح می شود که در سوال آخر مصاحبه به این مباحث و اسامی اشخاص دیگر و خاطرات آن‌ها ارجاع می‌شود ودر حقیقت نقل قول از افراد دیگر نیست و از سوی دیگر برخی قتل‌ها مانند قتل فریدون فرخزاد ارتباطی با دوران مسئولیت آقای رفیق‌‎دوست ندارد.

8- با توجه به جمیع جهات درباره روایت آقای محسن رفیق‌دوست و منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛ رسانه ها از پیش داوری وقضاوت درباره مطالب مطرح شده از سوی ایشان خودداری کرده و روایت درست را به لحاظ حقوقی از منابع رسمی دریافت کنند.


نظرات

آخرین اخبار
اولین جلسه آزمایشی نشست مجازی مجلس برگزار شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 30 تیر 1405
نورنما | برافراشته شدن پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا
اختلال در فرودگاه بن‌گوریون با ورود سوخت‌رسان های آمریکایی
پایان عصر مجازی برای نوجوانان در فرانسه
بحران انرژی در قلب آمریکا؛ خطر قطعی برق در 14 ایالت
برنهام وزرای دولت جدید انگلیس را منصوب کرد
بحران در سازمان ملل؛ تهدید آمریکا به قطع کمک‌های مالی به آژانس پناهندگان
جشنواره «لالایی‌های بیداری» برای افشای جنایات صهیونیست‌ها در میناب
حملات نظامی موضع ایران را تغییر نمی‌دهد
تجهیزات دارویی پویش «مرهم مهر» راهی عراق شد
فرانسه خواستار توقف واردات محصولات اسرائیلی به اتحادیه اروپا شد
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
چاپ نمونه اولیه گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
فروش بلیت پروازهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
مدافع آلومینیوم اراک به استقلال پیوست
بلغارستان به دنبال استقرار سوخت‌رسان‌های آمریکایی در پایگاه نظامی
هشدار جدی هواشناسی؛ تلاطم شدید خلیج فارس و دمای 50 درجه در بوشهر
استقرار بیش از 250 موکب درمانی در مسیر نجف تا کربلا
انسداد محور هراز و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز همچنان بسته است؛ هشدار درباره تبعات اقدامات تنش‌زا در منطقه
یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد
رشد قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 30 تیر 1405
تب کریمه کنگو در کشور 5 قربانی گرفت+ توصیه‌های حیاتی
وقوع حادثه دریایی در شرق امارات
چطور از خودمان مراقبت کنیم؟ 7 راهکار مؤثر برای ساختن حال بهتر
نقره ناهید کیانی در تکواندو کره جنوبی؛ چشم امید به طلای حنا زرین‌کمر
هشدار زرد گردوغبار در یزد؛ توصیه‌های بهداشتی برای گروه‌های حساس
حمله موشکی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای دارخوین و واکنش تند ایران در سازمان ملل
مردادماه خطرناک‌ترین زمان برای شنا؛ روایت آمارهای تلخ پزشکی قانونی از قربانیان
تراژدی در گالیکش؛ دعوای مسلحانه بزرگ‌ترها جان کودک 11 ساله را گرفت
قالیباف قانون برگزاری جلسات مجلس در شرایط اضطرار را ابلاغ کرد
تغییر در هیات مدیره استقلال؛ چه کسانی از باشگاه جدا می شوند؟
درگیری خیابانی دو راننده در تهران؛ راننده عصبانی گوش مرد میانسال را با دندان کند
خداحافظی رودری با سیتی؛ مقصد بعدی کجاست؟
تصویب طرح ایمن‌سازی بیمارستان رسول اکرم (ص) و اصلاح طرح خیابان لومومبا
تراژدی در جاده سیدآباد؛ 4 کشته در تصادف زنجیره‌ای بم
خروج ایرفرانس از آسمان خاورمیانه؛ تعلیق پروازها به دلیل تنش‌های منطقه‌ای
اعتراف روزنامه اسرائیلی به برتری راهبردی ایران در تنگه هرمز
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ حملات اسرائیل به بنت جبیل ادامه دارد
تابوت تروریست‌های به هلاکت‌رسیده در جنگ ایران در راه بازگشت به آمریکا
کاهش قیمت نفت برنت و وست تگزاس در پی تغییرات ژئوپلیتیکی منطقه
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 2 استان جدید
پرونده فساد در شهرداری بابلسر؛ رؤسای سابق و فعلی یک سازمان بازداشت شدند
هشدار آلودگی هوا در تهران؛ 8 نقطه شهر در وضعیت قرمز
سیاست نامه | نمایشنامه ناشیانه جنگ طلبان برای همدردی با جنوب ایران
قیمت جهانی طلا امروز 30 تیر ماه 1405
آمریکا در پی چیست؟
پایان زندگی «مایتی ماوس»؛ خداحافظ کوین کیگان+ زندگینامه