×
بین الملل
شناسه خبر : 216060
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/20 ساعت 18:10
دولت غزه: رژیم اشغالگر می‌خواهد با محاصره، ساکنان منطقه را به آرامی به قتل برساند

دولت غزه: رژیم اشغالگر می‌خواهد با محاصره، ساکنان منطقه را به آرامی به قتل برساند

دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه با اشاره به بحران معیشتی و انسانی شدید در نوار غزه که ناشی از محاصره این منطقه برای نهمین روز پیاپی است، درباره پیامدهای این محاصره بر زندگی بیش از 2 میلیون انسان هشدار داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه امروز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت ساکنان نوار غزه را به آرامی با محاصره برای نهمین روز پیاپی به قتل برساند.

این دفتر گزارش داد: بعد از ۹ روز از جنایت رژیم اشغالگر در ممانعت از کمک‌رسانی‌ها و محاصره نوار غزه با بستن گذرگاه‌ها، پیامدهای این جنایت به وضوح نمایان شد.

همچنین این دفتر  با اشاره به اینکه محاصره به کمبود شدید آب و بحران بزرگ آب شرب منجر شد، اعلام کرد: کالاهای ضروری و مواد غذایی در بازارها و مراکز تجاری رو به اتمام است.

این دفتر با اشاره به توقف فعالیت بیشتر نهادهای خیریه به دلیل نبود کالاهای ضروری اعلام کرد که این مساله هزاران خانواده‌ای را که قوت روزانه‌شان به این کمک‌ها وابسته بود، با مشکل روبه‌رو کرده است.

به گزارش شبکه خبری المیادین، در ادامه بیانیه یاد شده آمده است: در نتیجه ممانعت از ارسال سوخت به غزه و بعد از بازگشت هزاران خانواده به خانه‌هایشان، آنها مجبور شدند برای آشپزی از هیزم استفاده کنند که این موجب آلودگی محیط زیست و مشکلات بهداشتی شده است.

این دفتر در ادامه نیز از  انباشت زباله‌ها به دلیل نبود امکانات برای جمع‌آوری آنها، توقف امدادرسانی به آوارگان و در اختیار گذاشتن چادرهای موقت و نبود امکانات لازم برای ایجاد اردوگاه‌های جدید، تاکید کرد که این موارد موجب تشدید مشکلات بیماران و زخمی‌هایی شده که دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز خود را نیز پیدا نمی‌کنند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه گزارش داد: این شرایطی است که برای بیش از ۲.۴ میلیون انسان در نوار غزه وجود دارد و رژیم اشغالگر تصمیم گرفته آنها را به آرامی با اعمال محاصره و ممانعت از انتقال تمامی لوازم زندگی به قتل برساند.

این دفتر در ادامه نیز هشدار داد: روزهای آینده با وخامت بیشتر اوضاع انسانی نوار غزه در سطوح معیشتی، بهداشتی و محیط زیستی همراه خواهد بود و قحطی و نبود امنیت غذایی و آب و فروپاشی ساختار بهداشتی بازخواهد گشت.

دفتر یاد شده سران رژیم صهیونیستی و در راس آنها بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر آن را مسوول این جنایت و تمامی پیامدهای آن دانست و از کشورهای عربی و اسلامی خواست قطعنامه‌های مربوط به لغو محاصره غزه را به اجرا درآورده و برای بازگشایی گذرگاه رفح فشار آورده و انتقال نیازمندی‌های ساکنان غزه را تضمین کنند.

همچنین این دفتر از جامعه جهانی خواست در برابر خواست رژیم اشغالگر تسلیم نشده و مخالفت خود را با این جنایت اعلام کرده و اقداماتی را برای لغو محاصره و محاکمه عاملان این جنایت‌ها و تضمین فرار نکردن آنها از مجازات در پیش بگیرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
3 حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان
بیرانوند رکورد ایران را شکست
بیانیه مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا درباره ایران
قالیباف: نبرد جهان اسلام با رژیم صهیونی ایدئولوژیکی است
پزشکیان: از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی حمایت می‌کنیم
فرزین: عرضه ارز با نرخ توافقی افزایش می یابد
گفت‌وگوهای غیرمستقیم حماس و رژیم اسرائیل در مصر آغاز شد
دیدار سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان همکاری اسلامی با عراقچی
نبی : تیم ملی با خیال راحت در جام جهانی شرکت می‌کند
کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد
کشت خشخاش طبق قانون مطلقاً ممنوع است
عراقچی: پیگیر صدور روادید نمایندگان ایران برای قرعه‌کشی جام جهانی هستیم
وقوع زلزله 5 ریشتری در قرقیزستان و روسیه
لغو پروازهای هواپیمایی ایتالیا به تل‌آویو تا ابتدای 2026
پزشکیان: اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستور کار قرار گیرد
ایران به رأی دادگاه انگلیس در پرونده کرسنت اعتراض کرد
واکنش عراقچی به پول پاشی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی
محل بازی سپاهان و آخال مشخص شد
افشاگری بزرگ؛ استرالیا در زنجیره تسلیحاتی تل‌آویو
پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی
ریچارد نفیو: مکانیسم ماشه روی کاغذ است/چین و روسیه اسنپ بک را بی اثر میکنند
سریال «خانه عروسک‌ها» با 22 گوینده دوبله شد
بارش و دمای کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟
ابقای شهردار اهواز
ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد
چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی مشروع است
پرونده دختر گمشده در شیراز منجر به صدور قرار نهایی شد
عارف: استفاده از فناوری‌های نوین برای حل ناترازی‌ها ضرورت دارد
«مارین لوپن» انحلال مجلس ملی فرانسه را خواستار شد
مادران دارای 3 فرزند، با 20 سال سابقه بازنشست می‌شوند
پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1405 از هفته دیگر آغاز می‌شود
برندگان نوبل پزشکی 2025 معرفی شدند + جزییات
یک تبعه فرانسوی-آلمانی از اتهام جاسوسی در جنگ 12 روزه، تبرئه شد
هیات منصفه دادگاه مطبوعات بار دیگر «مصطفی کواکبیان» را مجرم شناخت
کالاس بار دیگر بر تداوم دیپلماسی هسته‌ای با ایران تاکید کرد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد
کشف ذخایر جدید گاز و نفت در کشور
فعال محیط زیست سوئدی توسط صهیونیست ها شکنجه شد
قیمت دلار امروز دوشنبه 14 مهر 1404
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(94) « بیستون»
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 13 مهر + جدول
اردوغان به جمهوری آذربایجان می‌رود
عارف: معضل پسماند سه استان شمالی کشور باید حل شود
وزیر آموزش و پرورش: هزارمین مدرسه کانکسی کشور جمع آوری شد
سرلشکر حاتمی: در حین مذاکره مورد تهاجم قرار گرفتیم
نخست‌وزیر جدید فرانسه یک ماه هم دوام نیاورد!
تمایل زوج‌های ایرانی داشتن 3 فرزند است
دستگیری اوباش خطرناک شمال پایتخت با چهار قبضه سلاح
دستور اژه‌ای برای کنترل بازار و مقابله قاطع با گرانفروشی
قهرمانان تیم ملی کشتی مهمان امام رضا(ع) شدند
X
آگهی تبلیغاتی