×
اقتصادی
شناسه خبر : 216014
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/20 ساعت 12:26

بروز رسانی لیست جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی

لیست خودروهای وارداتی قابل عرضه که از عصر روز شنبه (18 اسفند) آغاز شده و تا پایان روز سه‌شنبه (21 اسفند) ادامه دارد، به‌روز شده و 30 خودرو به آن اضافه شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: متقاضیان از روز سه‌شنبه (۲۱ اسفند)، یکی از حساب‌های خود نزد بانک‌های عامل را به نام خودرو وارداتی، وکالتی کرده و ۵۰۰ میلیون تومان در این حساب بلوکه کنند.

متقاضیان خودروی وارداتی می‌توانند با داشتن حساب وکالتی، از میان ۷ خودروی وارداتی با قیمت قطعی در مبادی ورودی و ۳۰ خودروی وارداتی با قیمت غیرقطعی در مبادی ورودی، گزینه‌های مورد نظر خود را تا ۲۲ اسفند ماه انتخاب کنند.
کلیه افراد واجد شرایط در ماده 4 دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری (مصوبه جلسه 543 شورای رقابت) می‌توانند از ساعت 18 روز شنبه مورخ 1403/12/18 تا ساعت 23:59 روز چهارشنبه 1403/12/22 سه اولویت خود را از سبد محصولات اعلامی انتخاب کنند.

البته متقاضیان باید از تاریخ سه‌شنبه 1403/12/14 تا ساعت 12:00 روز سه‌شنبه 1403/12/21 یکی از حساب‌های خود را فقط نزد شعب بانک‌های واجد شرایط اعلامی در سامانه به نام خودروی وارداتی وکالتی و مبلغ پنج میلیارد ریال مسدود نمایند.

الف ـ خودروهای دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی

خودرو
 

1) قیمت مندرج در جدول شماره 1 قیمت قطعی در مبادی ورودی است. قیمت مصرف‌کننده شامل قیمت قطعی به‌علاوه هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره‌گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و... می‌باشد.

خودرو
خودرو
خودرو
 

 

تبصره 1 ـ قیمت مندرج در جدول شماره 2، قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی بوده و قیمت قطعی خودروهای مذکور مطابق مصوبات شورای رقابت و پس از ارایه کلیه مستندات و مدارک مثبته و براساس آخرین ضوابط قیمت‌گذاری مصوب هیئت تعیین و تثبیت قیمتها با توجه به نرخ تعرفه گمرکی و نرخ ارز محاسباتی ترخیص گمرکی مطابق قانون بودجه سال 1404، توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان محاسبه و متعاقباً در سامانه بارگذاری خواهد شد. بدیهی است هنگام صدور فاکتور نهایی، هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، بیمه، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و... به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد.

شرکت عرضه‌کننده خودرو پس از محاسبه قیمت قطعی خودروهای مندرج در جدول 2 و اعلام آن در سامانه، برابر ترتیبات ذکرشده در ذیل جدول 1 نسبت به فراخوان خریداران جهت واریز کل قیمت مصرف‌کننده خودرو و همزمان انعقاد قرارداد اقدام خواهد نمود.

تبصره 2 ـ قراردادهای فروش می‌بایست صرفاً بر اساس آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو منعقد گردد، در همین راستا و در کلیه روش‌های فروش توسط شرکتهای واردکننده، مفاد مندرج در جدول ذیل ماده 4 آیین‌نامه اجرایی مذکور و اصلاحیه آن ملاک عمل خواهد بود.

تبصره 3 ـ آن دسته از ثبت‌نام‌کنندگان خودروی وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده‌اند و در پرتال خود گزینه ارسال به خودروساز را مشاهده می‌نمایند، در این مرحله امکان انتخاب خودرو را نخواهند داشت.

تبصره 4 ـ اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده 19 آیین‌نامه اجرایی ماده 14 الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات بر عایدی سرمایه در اختیار نهادهای ذی‌ربط قرار می‌گیرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پوستر باشگاه پرسپولیس به بهانه دیدار امشب با شمس آذر منتشر شد
واژگونی قایق در نیجریه؛ 40 نفر مفقود شدند
پزشکیان: راهی پیدا کنیم تا بی‌عدالتی از بین برود + فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 27 مرداد + پخش زنده
نشست العلمین؛ طرح تازه رژیم اسرائیل برای تبادل اسرا و خلع سلاح حماس
امنیت غذایی در خطر؛ مطالبه صریح از وزارت جهاد کشاورزی
زلنسکی وارد واشنگتن شد/زلنسکی بر حفظ کریمه و دونباس تأکید کرد
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
X
آگهی تبلیغاتی