×
فرهنگی
شناسه خبر : 216005
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/20 ساعت 11:28
طرح دیوارنگاره جدید میدان ولی‌عصر(عج)  رونمایی شد

با هدف تقدیر از بانوان پارالمپیکی؛

طرح دیوارنگاره جدید میدان ولی‌عصر(عج) رونمایی شد

طرح دیوارنگاره میدان ولی‌عصر(عج) پایتخت با عنوان «دختران ایران سربلندان جهان» با هدف تقدیر از بانوان پارالمپیکی رونمایی شد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: طرح دیوارنگاره میدان ولی‌عصر(عج) پایتخت با عنوان «دختران ایران سربلندان جهان» با هدف تقدیر از بانوان پارالمپیکی رونمایی شد.

 طرح دیوارنگاره میدان ولی‌عصر(عج) شهر تهران با عنوان «دختران ایران سربلندان جهان» دوشنبه- ۲۰ اسفندماه- با توجه به انتخاب ایران توسط کمیته بین‌المللی پارالمپیک (IPC) به عنوان کشور برتر جهان در توسعه ورزش پارالمپیکی بانوان، رونمایی شد.

دیوارنگاره
 

این دیوارنگاره اثری از خانه‌ طراحان انقلاب اسلامی است که محسن کربلایی‌زاده طراحی گرافیک و مجتبی حسن‌زداه طراحی نوشتار این اثر را برعهده داشتند.

کمیته بین‌المللی پارالمپیک ۱۷ اسفندماه در آستانه هشتم مارس، روز جهانی زن از برگزیدگان جایزه‌ روز جهانی زن تقدیر کرد. در این مراسم، ایران، در میان دیگر کمیته‌های ملی پارالمپیک عضو IPC در بخش توسعه ورزش زنان به عنوان عضو برگزیده‌ سال ٢٠٢۵ انتخاب شد. این جایزه هر ساله در روز جهانی زن، در بخش‌های مختلفی از سوی کمیته بین‌المللی پارالمپیک IPC به برگزیدگان اهدا می‌شود.

کمیته بین‌المللی پارالمپیک در بخش اعضا از رهبری، تأثیرگذاری و تغییرات مؤثری که توسط یکی از اعضای خود (شامل کمیته‌های ملی پارالمپیک، فدراسیون‌های بین‌المللی، سازمان‌های بین‌المللی ورزش افراد دارای اختلالات بینایی و سازمان‌های منطقه‌ای) در جهت ترویج و حمایت از برابری و مشارکت فراگیر زنان در ورزش قدردانی می‌کند که در سال جاری میلادی، برنده این بخش کمیته ملی پارالمپیک ایران است.

حضور زنان ایرانی در بازی‌های پارالمپیک برای اولین بار در بارسلون ١٩٩٢ رقم خورد؛ جایی که چهار ورزشکار زن در رشته تنیس روی میز به رقابت پرداختند. (در این دوره بانوان ایران به مدالی دست نیافتند) در بازی‌های پاریس ۲۰۲۴، تعداد زنان ایران به ١٢ ورزشکار در پنج رشته افزایش یافت و این ورزشکاران موفق به کسب هفت مدال شدند (افزایشی ٣٣.٣ درصدی در میزان مشارکت).

در بازی‌های پاراآسیایی نیز روند صعودی چشمگیری مشاهده می‌شود. در دوره نخست این رقابت‌ها در گوانگجو ۲۰۱۰، ایران با ۳۴ بانوی ورزشکار در هفت رشته شرکت کرد که موفق به کسب ۱۷ مدال شد. این آمار در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو ۲۰۲۲ به ۸۲ بانوی ورزشکار در ۱۳ رشته ورزشی رسید که نتیجه آن کسب ۴۰ مدال ارزشمند بود. به این ترتیب، میزان مشارکت بانوان در این رقابت‌ها رشد ۴۲ درصدی را تجربه کرده است.

در حال حاضر، بیش از ۶٠ هزار ورزشکار تحت حمایت کمیته ملی پارالمپیک ایران در ورزش‌های همگانی فعالیت می‌کنند که بیش از یک‌سوم آنها را زنان تشکیل می‌دهند. از جمله ورزشکاران پارالمپیکی برجسته ایران که الهام‌بخش بسیاری از زنان هستند، می‌توان به ساره جوانمردی دارنده‌ چهار مدال طلای پارالمپیک و زهرا نعمتی قهرمان سه دوره‌ این بازی‌ها و سفیر سازمان ملل اشاره کرد.

به گزارش ایرنا، کمیته ملی پارالمپیک ایران در ساختار مدیریتی خود، دارای یک نایب‌رئیس زن است و چهل درصد از اعضای حاضر در جلسات هیات‌ رئیسه و اجرایی آن را زنان تشکیل می‌دهند که شامل دو نماینده از ورزشکاران نیز می‌شوند. این کمیته در سال ٢٠٠٢ فعالیت‌هایی را برای توسعه ورزشکاران زن، مربیان و داوران آغاز کرده که تا سال ٢٠٢۴، رشد قابل توجهی در زمینه های کمی و کیفی داشته است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
خیبر - تراکتور / جدال برای صدر جدول لیگ برتر
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
کارگردان سریال های تلویزیونی درگذشت + آثار
راز مرگ دو ایرانی در آتش‌سوزی ریچموندهیل فاش شد؛ دستگیری دو مظنون اهل تورنتو
تهران؛ پایتختی که شب‌ها آب ندارد!
منشأ آلودگی هوای جنوب تهران چیست؟
آمریکا کنترل ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را به دست می‌گیرد
X
آگهی تبلیغاتی