×
اقتصادی
شناسه خبر : 216000
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/20 ساعت 11:05
شارژ «کالابرگ» دهک‌های 4 تا 7 از عصر پنجشنبه

شارژ «کالابرگ» دهک‌های 4 تا 7 از عصر پنجشنبه

سخنگوی طرح کالابرگ از واریز اعتبار به حساب 10 میلیون سرپرست خانوار دهک‌های «چهارم تا هفتم» از عصر پنجشنبه (23 اسفند) خبر داد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سخنگوی طرح کالابرگ از آغاز اجرای فاز سوم کالا برگ الکترونیک با شارژ و واریز اعتبار به حساب ۱۰ میلیون سرپرست خانوار دهک‌های «چهارم تا هفتم» از عصر پنجشنبه (۲۳ اسفند) خبر داد.

سیده مرجان دبیری ، با تاکید بر اینکه با تدابیر صورت گرفته، اعتبار کالابرگ بر اساس کدملی سرپرستان خانوار شارژ می‌شود گفت: یعنی سرپرستان خانوار با هر کارت بانکی می‌توانند مراجعه و خریدهای خود را انجام دهند لذا خریدها صرفا با ارائه کدملی، امکان‌پذیر است.

وی افزود: سرپرستان خانوار مشمول به خاطر داشته باشند که اعتبار تخصیص یافته بابت خرید با کالابرگ، جدای از اعتبار تخصیصی و پرداختی بابت یارانه ماهانه افراد است.

سخنگوی طرح کالابرگ با بیان اینکه این طرح با هدف حمایت از معیشت خانوارهای مشمول و تقویت سبد غذایی دهک‌های اول تا هفتم اجرا می‌شود خاطر نشان کرد: دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان اعتبار دریافت خواهند کرد. این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص می‌یابد که در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.

به گفته وی در صورت استفاده نکردن کامل از اعتبار مرحله اول، مانده اعتبار به دوره بعد منتقل خواهد شد. همچنین مشمولان می‌توانند خریدهای خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست.

دبیری با استناد به آخرین آمارهای استخراج شده تا شب گذشته، گفت: از حدود  ۱۰ میلیون سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد و همچنین دهک‌های درآمدی اول تا سوم مشمول دریافت کالابرگ در فاز اول و دوم طرح، ۶ میلیون و ۸۰۰ سرپرست خانوار توانسته‌اند با موفقیت خرید اعتباری خود را انجام دهند.

وی با اشاره به عمده مشکلات اجرای این مرحله طرح اظهار کرد: متاسفانه دسترسی به کدهای دستوری برای برخی با مشکلاتی همراه بوده است. همچنین قطع و وصل برق برای دستگاه‌های پوز و فروشگاه‌ها مشکلاتی را ایجاد کرد و حتی خرید و اعتبارت کمی بالا و پایین شد که البته حتی اگر از اعتبار فردی کم هم شده باشد، بلافاصله به حساب برگشت و عودت داده‌ می‌شود اما به هر حال مشکلاتی برای ارائه خدمات به ارباب رجوع ایجاد می‌کند. 

سخنگوی طرح کالابرگ با تاکید بر اینکه در مجموع مشکل حادی تا کنون نداشته‌ایم، در خصوص تامین موادغذایی مشمول فهرست خرید برای مراجعه‌کنندگان نیز عنوان کرد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته از فروشگاه‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط تامین‌کننده مواد غذایی، تا شب گذشته اعتبار کالایی خوب بوده و مشکلی نداشته‌ایم و کالاها در سطح کشور تامین شده است.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
دارویی که چربی‌ها را بدون از دست دادن عضله یا کمتر غذا خوردن می‌سوزاند!
اولین تولد اکبر عبدی بدون عمو اکبر
خروج نیروهای خارجی از عراق طبق جدول زمانی
نخست‌وزیر قطر فردا به تهران می‌آید
افتتاح بزرگ‌ترین کارخانه هوشمند شوینده ایران
کولاک سعید اسماعیلی؛ طلای بدون امتیاز
مسعود حسنخانی، نوازنده پیشکسوت ویولن درگذشت
کاهش سرعت رشد تورم در مرداد 1405
تمام شهرهای فارس گازدار شدند
افتتاح 60 کیلومتر راه و بزرگراه در هرمزگان
نورنما | واژگونی چند هواپیما در فرودگاهی در ایتالیا بر اثر طوفان
حریق مراتع کلاردشت پس از چهار ساعت تلاش مهار شد
مقاومت و خدمت‌رسانی؛ راهبرد ایران در برابر تحریم‌ها
انهدام باند بزرگ قاچاق شیشه در سیستان و بلوچستان
دموکراسی‌خواهان آمریکا علیه دیکتاتور کاخ‌نشین قیام می‌کنند؟
کوانتوم و هوش مصنوعی؛ دو اولویت فناورانه ایران
گفت‌وگوی لاوروف و وزیر خارجه مصر درباره تحولات غرب آسیا
حکیم: بحران اقتصادی اولویت نخست عراق است
سومین تساوی گل‌محمدی با دهوک در لیگ عراق
گفت‌وگوی عراقچی با نماینده مسیحیان ارامنه شمال کشور
همدردی ایران با قربانیان آتش‌سوزی بیمارستان اسلام‌آباد
افشاگری گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره ساکت کردن منتقدان اسرائیل از سوی آمریکا
رازهای فرار از کابل
رابطه راهبردی ایران و چین به اجازه هیچکس نیازی ندارد
بیمه معلمان مدارس غیردولتی روی میز مجلس
توافق بازسازی فازهای 9 و 10 پارس جنوبی امضا شد
تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اصلاح رشته‌های دانشگاهی
خبر بلومبرگ از تشدید حملات روسیه به اوکراین
آتلانتیک: قمار قطری‌ها روی جلب نظر ترامپ فاجعه‌بار بود
تقدیر زلنسکی از نامه ضدایرانی نتانیاهو!
پرداخت 140 میلیارد تومان به شاکیان شهر خودرو و ریگان خودرو
مالاریا در فرودگاه فرانکفورت قربانی گرفت
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 4 شهریور
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 5 شهریور/ آیا طلا سقوط می کند؟
جدول زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 5 شهریور
قائم‌پناه: وفاق یعنی بهره‌گیری از ظرفیت همه مردم
واکنش انگلیس به تخریب مرکز آموزشی آنروا
تأکید وزیر نیرو بر تسریع آبرسانی سرانی
مسئولیت قانونی و اخلاقی سازمان ملل و کلیه دولت‌ها برای محکوم‌کردن اقدام غیرقانونی آمریکا
فرانسه اظهارات مقام اسرائیلی درباره کشتار فلسطینیان را بشدت محکوم کرد
اعتبار 400 میلیاردی برای ساختمان فدراسیون وزنه‌برداری
حمایت آیت‌الله سیستانی از یتیمان جنگ‌زده لبنان
برنامه قطعی برق کرمان فردا پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد+ لینک
حماس طرح‌های شهرک‌سازی اسرائیل را محکوم کرد
هدف وزنه‌برداری ایران؛ طلای بازی‌های آسیایی ناگویا
پذیرش نقشه راه از سوی حماس و گروه‌های فلسطینی یک تحول تاریخی است
تحریم آمریکا علیه «اقدام فلسطین» در انگلیس
نگرانی پنتاگون از ردپای دیجیتال نظامیان آمریکا
افزایش بیماری‌های مزمن در نزدیکی سایت هسته‌ای کالیفرنیا
بزرگداشت دولتمردان شهید با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد