×
بین الملل
شناسه خبر : 215989
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/20 ساعت 10:14
شیخ نعیم قاسم: برقراری آتش‌بس به شرط حفظ توانایی‌های حزب الله است

شیخ نعیم قاسم: برقراری آتش‌بس به شرط حفظ توانایی‌های حزب الله است

شیخ نعیم قاسم در گفت وگو با شبکه المنار گفت: آتش بس درحالی برقرار شد که توانایی‌های حزب الله همچنان حفظ شده بود.

نورنیوز-گروه بین الملل: شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان در اظهاراتی با بیان اینکه حزب الله قدرتمند و چالاک است و توانایی‌های زیادی دارد، تاکید کرد: مقاومت ریشه دار و مستحکم است و طرفداران مقاومت صادقانه آماده تحمل سختی‌ها هستند.

 شیخ نعیم قاسم در گفت وگو با شبکه المنار گفت: آتش بس درحالی برقرار شد که توانایی‌های حزب الله همچنان حفظ شده بود.

وی با بیان اینکه مقاومت یک اندیشه است که در جان‌ها نفوذ و رسوخ کرده است، افزود: هم اکنون اوضاع مقاومت خوب است هرچند که زخم خورده، اذیت شده و خون داده است.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: هنوز بیش از یکصد هزار شهرک نشین به شهرک‌های شمال فلسطین بازنگشته‌اند.

وی افزود: جزئیات توافق از طریق رسانه‌ها اعلام شد و هیچ بند محرمانه‌ای وجود ندارد و کلمه «جنوب رود لیتانی» پنج بار در آن آمده است.

شیخ نعیم قاسم با بیان اینکه توافق‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی به ما ارتباطی ندارد، گفت: برای درس گرفتن از گذشته، تحقیقات و بررسی‌هایی را انجام می‌دهیم همانطور که در اوج نبرد نیز تغییراتی انجام دادیم.

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه افزود: من از مجاهدان حاضر در خطوط مقدم شجاع تر نیستم. از هشتم اکتبر همه چیز به سود مقاومت تغییر کرد و ۱۰ روز پس از آغاز تجاوز، همه چیز تحت کنترل بود.

وی افزود: پس از شهادت سید حسن نصرالله با شهید سید هاشم صفی الدین تماس گرفتم و درباره روز تدفین صحبت کردیم اما شرایط پیچیده بود و به خاطر حفظ جان مردم تصمیم گرفتیم که تشییع به تعویق بیافتد.

او ادامه داد: این تاخیر به ما فرصت داد تا قطعه زمینی را در مسیر فرودگاه پیدا کنیم و بتوانیم مردم را برای مراسم دعوت کنیم.

شیخ نعیم قاسم افزود: پس از شهادت سید هاشم صفی الدین با فرماندهان نظامی مقاومت تماس گرفتم و از آنها خواستم تا اعلام کنند چه چیزی باقی مانده نه اینکه چه چیزی از دست رفته است.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: شرکت مردم در مراسم تشییع بی نظیر بود و با این حضور اعلام کردند که به مقاومت ادامه می‌دهند و بر سر پیمان خود با شهید سید حسن نصرالله هستند.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: مراسم تشییع مخصوص دو شهید نبود بلکه اعلام برنامه‌ای برای آینده بود و ما با همراهی مردم این راه را خواهیم پیمود.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: دشمنان فقط در خواب شکست این ملت را می‌بینند زیرا ملت پیشرو و در میدان حاضر است.

شیخ نعیم قاسم گفت: از ملت عراق، مرجعیت، علما و حشد الشعبی و عتبات عالیات قدردانی می‌کنیم و به ملت ایران نیز که به رغم بسته شدن راه ها، حضور برجسته و پررنگی در مراسم تشییع داشتند، درود می‌فرستیم.

وی افزود: آخرین باری که با سید حسن نصرالله دیدار کردم ۱۸ سپتامبر (۲۸ شهریور) بود که این دیدار با حضور شماری از اعضای شورای حزب الله انجام شد.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: همچنین آخرین تماس من با شهید سید حسن نصرالله ۲۱ سپتامبر(۳۱ شهریور) بود که با من تماس گرفت و گفت که حاج ابراهیم عقیل به شهادت رسیده است و از من خواست که بر پیکر این شهید نماز بخوانم و به مناسبت تشییع او سخنرانی کنم.

شیخ نعیم قاسم افزود: پس از شهادت سید حسن نصرالله  با شهید سید هاشم صفی الدین تماس گرفتم و از ایشان خواستم که دبیرکل باشند اما پیش از اینکه انتخاب ایشان به دبیرکلی اعلام شود او به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه ۳۰ سپتامبر(۹ مهرماه) که سخنرانی تلویزیونی داشتم، شهید سید هاشم صفی الدین دبیرکل حزب الله بود، گفت: با شهادت ایشان احساس کردم که یک زلزله ویرانگر به وقوع پیوسته و با خودم گفتم که زندگی‌ من ویران شد.

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: اما  در این حادثه نگران نشدم بلکه عنایت الهی را احساس کردم.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: ورود خاخام‌های صهیونیست به پایگاه العباد در جنوب لبنان نشان داد که ما در برابر یک پروژه بزرگ اسرائیلی در منطقه قرار داریم.

دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه رژیم صهیونیستی دیدگاه توسعه طلبانه دارد، گفت: مقاومت و حامیان آن به (رژیم) اسرائیل اجازه ادامه تجاوزگری را نخواهند داد.

به گزارش ایرنا، شیخ نعیم قاسم در پایان با اشاره به اینکه وزیرخارجه لبنان به اسرائیل بهانه اشغالگری می‌دهد، افزود: (رژیم) اسرائیل تاکنون ۲هزار بار آتش بس را نقض کرده است و وزیر خارجه لبنان باید درباره نقض آتش بس سخن بگوید.


نظرات

آخرین اخبار
جاده چالوس یکطرفه شد
اعزام نیرو به غزه از سوی 5 کشور
دیپلماسی منطقه‌ای در مهار تنش‌ها علیه ایران
عراقچی: پرونده هسته‌ای ایران با راهکار نظامی قابل حل نیست
نرخ بلیت هواپیما همچنان 48 دلار برای هر صندلی است
رئیس فیفا متهم به همدستی در جنایات جنگی شد
ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند پهلو گرفت
غیبت ادامه‌دار وریا غفوری در تمرین استقلال
پرواز خونین دنا در جاده چالوس!
قیمت دلار امروز هم صعودی بود
امیر دریادار ایرانی: امنیت پایدار دریایی با هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق می‌شود
عملیات احداث سایت جدید پسماند نوشهر کلید خورد
خشم ترامپ از سخنان اوباما درخصوص واقعی بودن موجودات فضایی
ایران همچنان یک تهدید امنیتی محسوب می‌شود
تاکید عراقچی بر تلاش برای تدوین پیش‌نویس مذاکرات ایران و امریکا
درگذشت صدابردار جوان سینما
بزرگ‌ترین تجمع نظامی آمریکا از زمان جنگ خلیج فارس در نزدیکی ایران در حال انجام است
بودجه فدراسیون‌های ورزشی نهایی شد؟
نظر ماکرون درخصوص آزادی بیان: کاملا مزخرف است!
جزئیات برگزاری جام جهانی باشگاه‌ها با 48 تیم
بومی‌سازی 90 تا 100 درصد تجهیزات صنعت برق
آخرین جزئیات از زلزله سومار
وزارت بهداشت: 500 آمبولانس جدید خریداری شد
گفت‌وگوی لاوروف با عراقچی با محور برنامه هسته‌ای ایران
خطیب جمعه تهران: دستگاه دیپلماسی کشور باید عزت، اقتدار و حکمت را با هم پیوند دهد
بیشترین شکایات مردمی مربوط به کدام‌ دستگاه هاست؟
ترامپ تحریم‌های روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد
ماه مبارک رمضان از نگاه رسول خدا(ص)
زلزله 3.7 ریشتری شیرگاه استان مازندران را لرزاند
مسکو: 197 پهپاد اوکراین را منهدم کردیم
آنکارا از آغاز تولید جنگنده و ناو هواپیمابر خبر داد
قمار ترامپ با «دیپلماسی بدون دیپلمات‌ها»
اعلام برنامه اردوی نوروزی تیم ملی فوتبال ایران
از ضرب الاجل ترامپ تا پیام شورای دفاع؛ خط باریک اشتباه محاسباتی
چند توصیه مهم ماه رمضانی؛ این مواد غذایی را از افطار حذف کنید
رئیس سازمان مالیاتی از اجرای کامل قانون مالیاتی سامانه مودیان خبر داد
مهلت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها تمدید شد
شورای صلح غزه محور رایزنی روبیو و بن زاید
در کشور چند بازیکن بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد؟
ضرب الاجل ترامپ؛ وقتی تهدید 15روزه بوی خطای محاسباتی می‌دهد
نیویورک تایمز: ترامپ درباره جنگ با ایران به کسی توضیح نمی‌دهد
بازار خودرو در هفته پیش‌رو افزایشی خواهد بود یا کاهشی؟
تهدید علی کریمی به سوزاندن قرآن
زمان برگزاری جلسه تعیین دستمزد 1405 اعلام شد
قیمت طلای جهانی امروز 1 اسفند 1404
وقتی قدرت به ابزار معامله تنزل می‌یابد
پرسپولیس – خیبر؛ آخرین فرصت اوسمار برای بازگشت به کورس قهرمانی
شهباز شریف: تنها راه صلح پایدار در غزه تشکیل کشور مستقل است
تشخیص هوش مصنوعی در پزشکی چقدر واقعی است؟
کسری تجاری آمریکا به 901 میلیارد دلار رسید