×
بین الملل
شناسه خبر : 215989
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/20 ساعت 10:14
شیخ نعیم قاسم: برقراری آتش‌بس به شرط حفظ توانایی‌های حزب الله است

شیخ نعیم قاسم: برقراری آتش‌بس به شرط حفظ توانایی‌های حزب الله است

شیخ نعیم قاسم در گفت وگو با شبکه المنار گفت: آتش بس درحالی برقرار شد که توانایی‌های حزب الله همچنان حفظ شده بود.

نورنیوز-گروه بین الملل: شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان در اظهاراتی با بیان اینکه حزب الله قدرتمند و چالاک است و توانایی‌های زیادی دارد، تاکید کرد: مقاومت ریشه دار و مستحکم است و طرفداران مقاومت صادقانه آماده تحمل سختی‌ها هستند.

 شیخ نعیم قاسم در گفت وگو با شبکه المنار گفت: آتش بس درحالی برقرار شد که توانایی‌های حزب الله همچنان حفظ شده بود.

وی با بیان اینکه مقاومت یک اندیشه است که در جان‌ها نفوذ و رسوخ کرده است، افزود: هم اکنون اوضاع مقاومت خوب است هرچند که زخم خورده، اذیت شده و خون داده است.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: هنوز بیش از یکصد هزار شهرک نشین به شهرک‌های شمال فلسطین بازنگشته‌اند.

وی افزود: جزئیات توافق از طریق رسانه‌ها اعلام شد و هیچ بند محرمانه‌ای وجود ندارد و کلمه «جنوب رود لیتانی» پنج بار در آن آمده است.

شیخ نعیم قاسم با بیان اینکه توافق‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی به ما ارتباطی ندارد، گفت: برای درس گرفتن از گذشته، تحقیقات و بررسی‌هایی را انجام می‌دهیم همانطور که در اوج نبرد نیز تغییراتی انجام دادیم.

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه افزود: من از مجاهدان حاضر در خطوط مقدم شجاع تر نیستم. از هشتم اکتبر همه چیز به سود مقاومت تغییر کرد و ۱۰ روز پس از آغاز تجاوز، همه چیز تحت کنترل بود.

وی افزود: پس از شهادت سید حسن نصرالله با شهید سید هاشم صفی الدین تماس گرفتم و درباره روز تدفین صحبت کردیم اما شرایط پیچیده بود و به خاطر حفظ جان مردم تصمیم گرفتیم که تشییع به تعویق بیافتد.

او ادامه داد: این تاخیر به ما فرصت داد تا قطعه زمینی را در مسیر فرودگاه پیدا کنیم و بتوانیم مردم را برای مراسم دعوت کنیم.

شیخ نعیم قاسم افزود: پس از شهادت سید هاشم صفی الدین با فرماندهان نظامی مقاومت تماس گرفتم و از آنها خواستم تا اعلام کنند چه چیزی باقی مانده نه اینکه چه چیزی از دست رفته است.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: شرکت مردم در مراسم تشییع بی نظیر بود و با این حضور اعلام کردند که به مقاومت ادامه می‌دهند و بر سر پیمان خود با شهید سید حسن نصرالله هستند.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: مراسم تشییع مخصوص دو شهید نبود بلکه اعلام برنامه‌ای برای آینده بود و ما با همراهی مردم این راه را خواهیم پیمود.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: دشمنان فقط در خواب شکست این ملت را می‌بینند زیرا ملت پیشرو و در میدان حاضر است.

شیخ نعیم قاسم گفت: از ملت عراق، مرجعیت، علما و حشد الشعبی و عتبات عالیات قدردانی می‌کنیم و به ملت ایران نیز که به رغم بسته شدن راه ها، حضور برجسته و پررنگی در مراسم تشییع داشتند، درود می‌فرستیم.

وی افزود: آخرین باری که با سید حسن نصرالله دیدار کردم ۱۸ سپتامبر (۲۸ شهریور) بود که این دیدار با حضور شماری از اعضای شورای حزب الله انجام شد.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: همچنین آخرین تماس من با شهید سید حسن نصرالله ۲۱ سپتامبر(۳۱ شهریور) بود که با من تماس گرفت و گفت که حاج ابراهیم عقیل به شهادت رسیده است و از من خواست که بر پیکر این شهید نماز بخوانم و به مناسبت تشییع او سخنرانی کنم.

شیخ نعیم قاسم افزود: پس از شهادت سید حسن نصرالله  با شهید سید هاشم صفی الدین تماس گرفتم و از ایشان خواستم که دبیرکل باشند اما پیش از اینکه انتخاب ایشان به دبیرکلی اعلام شود او به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه ۳۰ سپتامبر(۹ مهرماه) که سخنرانی تلویزیونی داشتم، شهید سید هاشم صفی الدین دبیرکل حزب الله بود، گفت: با شهادت ایشان احساس کردم که یک زلزله ویرانگر به وقوع پیوسته و با خودم گفتم که زندگی‌ من ویران شد.

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: اما  در این حادثه نگران نشدم بلکه عنایت الهی را احساس کردم.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: ورود خاخام‌های صهیونیست به پایگاه العباد در جنوب لبنان نشان داد که ما در برابر یک پروژه بزرگ اسرائیلی در منطقه قرار داریم.

دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه رژیم صهیونیستی دیدگاه توسعه طلبانه دارد، گفت: مقاومت و حامیان آن به (رژیم) اسرائیل اجازه ادامه تجاوزگری را نخواهند داد.

به گزارش ایرنا، شیخ نعیم قاسم در پایان با اشاره به اینکه وزیرخارجه لبنان به اسرائیل بهانه اشغالگری می‌دهد، افزود: (رژیم) اسرائیل تاکنون ۲هزار بار آتش بس را نقض کرده است و وزیر خارجه لبنان باید درباره نقض آتش بس سخن بگوید.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
X
آگهی تبلیغاتی