×
بین الملل
شناسه خبر : 215989
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/20 ساعت 10:14
شیخ نعیم قاسم: برقراری آتش‌بس به شرط حفظ توانایی‌های حزب الله است

شیخ نعیم قاسم: برقراری آتش‌بس به شرط حفظ توانایی‌های حزب الله است

شیخ نعیم قاسم در گفت وگو با شبکه المنار گفت: آتش بس درحالی برقرار شد که توانایی‌های حزب الله همچنان حفظ شده بود.

نورنیوز-گروه بین الملل: شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان در اظهاراتی با بیان اینکه حزب الله قدرتمند و چالاک است و توانایی‌های زیادی دارد، تاکید کرد: مقاومت ریشه دار و مستحکم است و طرفداران مقاومت صادقانه آماده تحمل سختی‌ها هستند.

 شیخ نعیم قاسم در گفت وگو با شبکه المنار گفت: آتش بس درحالی برقرار شد که توانایی‌های حزب الله همچنان حفظ شده بود.

وی با بیان اینکه مقاومت یک اندیشه است که در جان‌ها نفوذ و رسوخ کرده است، افزود: هم اکنون اوضاع مقاومت خوب است هرچند که زخم خورده، اذیت شده و خون داده است.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: هنوز بیش از یکصد هزار شهرک نشین به شهرک‌های شمال فلسطین بازنگشته‌اند.

وی افزود: جزئیات توافق از طریق رسانه‌ها اعلام شد و هیچ بند محرمانه‌ای وجود ندارد و کلمه «جنوب رود لیتانی» پنج بار در آن آمده است.

شیخ نعیم قاسم با بیان اینکه توافق‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی به ما ارتباطی ندارد، گفت: برای درس گرفتن از گذشته، تحقیقات و بررسی‌هایی را انجام می‌دهیم همانطور که در اوج نبرد نیز تغییراتی انجام دادیم.

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه افزود: من از مجاهدان حاضر در خطوط مقدم شجاع تر نیستم. از هشتم اکتبر همه چیز به سود مقاومت تغییر کرد و ۱۰ روز پس از آغاز تجاوز، همه چیز تحت کنترل بود.

وی افزود: پس از شهادت سید حسن نصرالله با شهید سید هاشم صفی الدین تماس گرفتم و درباره روز تدفین صحبت کردیم اما شرایط پیچیده بود و به خاطر حفظ جان مردم تصمیم گرفتیم که تشییع به تعویق بیافتد.

او ادامه داد: این تاخیر به ما فرصت داد تا قطعه زمینی را در مسیر فرودگاه پیدا کنیم و بتوانیم مردم را برای مراسم دعوت کنیم.

شیخ نعیم قاسم افزود: پس از شهادت سید هاشم صفی الدین با فرماندهان نظامی مقاومت تماس گرفتم و از آنها خواستم تا اعلام کنند چه چیزی باقی مانده نه اینکه چه چیزی از دست رفته است.

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: شرکت مردم در مراسم تشییع بی نظیر بود و با این حضور اعلام کردند که به مقاومت ادامه می‌دهند و بر سر پیمان خود با شهید سید حسن نصرالله هستند.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: مراسم تشییع مخصوص دو شهید نبود بلکه اعلام برنامه‌ای برای آینده بود و ما با همراهی مردم این راه را خواهیم پیمود.

دبیرکل حزب الله لبنان افزود: دشمنان فقط در خواب شکست این ملت را می‌بینند زیرا ملت پیشرو و در میدان حاضر است.

شیخ نعیم قاسم گفت: از ملت عراق، مرجعیت، علما و حشد الشعبی و عتبات عالیات قدردانی می‌کنیم و به ملت ایران نیز که به رغم بسته شدن راه ها، حضور برجسته و پررنگی در مراسم تشییع داشتند، درود می‌فرستیم.

وی افزود: آخرین باری که با سید حسن نصرالله دیدار کردم ۱۸ سپتامبر (۲۸ شهریور) بود که این دیدار با حضور شماری از اعضای شورای حزب الله انجام شد.

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: همچنین آخرین تماس من با شهید سید حسن نصرالله ۲۱ سپتامبر(۳۱ شهریور) بود که با من تماس گرفت و گفت که حاج ابراهیم عقیل به شهادت رسیده است و از من خواست که بر پیکر این شهید نماز بخوانم و به مناسبت تشییع او سخنرانی کنم.

شیخ نعیم قاسم افزود: پس از شهادت سید حسن نصرالله  با شهید سید هاشم صفی الدین تماس گرفتم و از ایشان خواستم که دبیرکل باشند اما پیش از اینکه انتخاب ایشان به دبیرکلی اعلام شود او به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه ۳۰ سپتامبر(۹ مهرماه) که سخنرانی تلویزیونی داشتم، شهید سید هاشم صفی الدین دبیرکل حزب الله بود، گفت: با شهادت ایشان احساس کردم که یک زلزله ویرانگر به وقوع پیوسته و با خودم گفتم که زندگی‌ من ویران شد.

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: اما  در این حادثه نگران نشدم بلکه عنایت الهی را احساس کردم.

شیخ نعیم قاسم ادامه داد: ورود خاخام‌های صهیونیست به پایگاه العباد در جنوب لبنان نشان داد که ما در برابر یک پروژه بزرگ اسرائیلی در منطقه قرار داریم.

دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه رژیم صهیونیستی دیدگاه توسعه طلبانه دارد، گفت: مقاومت و حامیان آن به (رژیم) اسرائیل اجازه ادامه تجاوزگری را نخواهند داد.

به گزارش ایرنا، شیخ نعیم قاسم در پایان با اشاره به اینکه وزیرخارجه لبنان به اسرائیل بهانه اشغالگری می‌دهد، افزود: (رژیم) اسرائیل تاکنون ۲هزار بار آتش بس را نقض کرده است و وزیر خارجه لبنان باید درباره نقض آتش بس سخن بگوید.


نظرات

آخرین اخبار
فردا بلیت سینما برای چه کسانی رایگان است؟
پزشکیان: حمایت‌های معیشتی باید هدفمند باشد/ مدیریت مصرف یک ضرورت ملی است
نورنما | نفس گیرترین نقطه اورست اینجاست
شرط بازگشایی نماد شرکت‌های آسیب‌دیده در بورس اعلام شد
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران
بازداشت دو عنصر نفوذی که در پوشش خبرنگار جاسوسی می کردند
عوارض خطرناک تزریق بی‌رویه سرم از تشنج تا اِدم مغزی
عقب‌نشینی فلزات گرانبها در بازارهای جهانی
اعتراف رسانه‌های عبری به تغییر تاکتیک حزب‌الله/گذار به جنگ چریکی و آغاز مرحله فرسایشی
طرح حذف تیم ملی ایران توسط آمریکا شکست خورد
کدام ازدواج‌ها بیشتر در معرض طلاق هستند؟
ایران و آمریکا؛ توافق یا جنگ؟
مارکوس رشفورد، شاگرد آقای خاص می‌شود؟
ادامه مذاکرات، مانع جنگ
آیا ترامپ ماشه جنگ با کوبا را می‌چکاند؟
آغاز واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز +احکام جدید تا پانزدهم خرداد صادر می شود
جاده قدیم چالوس مسدود شد؛ از مسیر جایگزین بروید
قیمت خودرو امروز 29 اردیبهشت 1405/ ترمز افزایش قیمت خودرو کشیده شد؟ + جدول
«قدرت معنایی»؛ مهم‌ترین سنگر برای عبور از بحران
بیشترین گروهی که از اختلال و قطعی اینترنت آسیب می‌بینند زنان هستند
بازآرایی نیروها برای خنثی‌سازی تهدید در مبدأ، معادلات را تغییر داد
چرا آمریکا نمی‌تواند ایران را شکست دهد؟
لیست نهایی برزیل برای جام جهانی 2026 اعلام شد؛ بازگشت نیمار به جمع طلایی پوشان
اولین روز معاملاتی بورس 1405؛ تقابل صف فروش سنگین با رشد نمادهای بانکی و خودرویی
70 درصد توان موشکی ایران کاملاً دست‌نخورده است
تاب‌آوری به مثابه یک سازه ملی
زنگ خطر خشکسالی در تهران دوباره به صدا درآمد
تجویزهای غیرمنطقی دارو تحت پوشش بیمه نخواهد بود
وزن گرفتن چین در راهبردهای جدید ایران
سیاست نامه | پزشکیان و رئیسی کجا به هم رسیدند؟
چگونه با تکنیک‌های روانشناسی استرس را مدیریت کنیم؟
«پادشاه» کشتی ایران کنار اسطوره‌های جهان