×
سیاسی
شناسه خبر : 215933
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/12/19 ساعت 20:05
سرلشکر سلامی: مأموریم دشمن را شکست بدهیم، هرچقدر بزرگ باشد

سرلشکر سلامی: مأموریم دشمن را شکست بدهیم، هرچقدر بزرگ باشد

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ما مأمور به پیروزی هستیم و باید موفق بشویم؛ ما هیچ جدالی را تعریف نمی‌کنیم که در آن با وضعیت برابر خارج شویم یا از پیروزی دشمن جلوگیری کنیم. ما مأموریم دشمن را شکست بدهیم، هرچقدر بزرگ باشد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرلشکر حسین سلامی در جمع دانش‌آموختگان پاسداری، اظهار کرد: سپاه در طفولیت خود به میدان جهاد رفت، در حالی که هنوز ساختار منظمی نداشت، مجهز نبود و به سلاح‌های سنگین دست پیدا نکرده بود.

وی افزود: جوانانی که دقیقا هم‌سن شما بودند، ۴۶ سال پیش گرد هم آمدند تا شکوه شکل‌یافته انقلاب روی زمین را حفاظت کنند. آنان وارد جنگ با قدرتی شدند که به شرق و غرب متکی بود. ارتش بعث صدام ارتشی بود که هم از سوی شوروی، هم آمریکا، هم حکام مرتجع عرب در منطقه و هم بعضی کشورهای اروپایی مستمراً مسلح می‌شد و در طول جنگ مدام گسترش ساختار می‌یافت.

فرمانده سپاه پاسداران یادآور شد: شاید در ابتدای جنگ ۱۰ تا ۱۲ لشکر و تیپ مستقل داشت، اما در میانه جنگ به ۵۰ لشکر و نود تیپ گسترش یافت و به‌عنوان یکی از قدرت‌های بزرگ زمینی عالم مطرح شد. او را به پیشرفته‌ترین سلاح‌ها و مدرن‌ترین سلاح‌های روز مجهز می‌کردند. همه نهادهای سیاسی بین‌الملل و دستگاه‌های رسانه‌ای و عملیات روانی دشمنان که بسیار پیچیده و مرموز و قدرتمند بودند در حمایت از هدف‌های صدام که ناقل و حامل اهداف آمریکایی و صهیونیستی در منطقه بود عمل می‌کردند.

سرلشکر سلامی تاکید کرد: ارتش فداکار جمهوری اسلامی با پاسدارانی که در آغاز شکل‌گیری سازمان و تجهیزات خود بودند، وارد این نبرد نابرابر شدند و پاسداران انقلاب با بسیج همه‌جانبه مردم فداکار به‌سرعت توانستند به یک نهاد سازمان‌یافته و منظم و قدرتمند دفاعی و تهاجمی تبدیل شوند و پیچیده‌ترین عملیات‌های رزمی تاریخ نبردهای بشر را با موفقیت به اجرا بگذارند.

وی ادامه داد: از عملیات شکست حصر آبادان تا طریق‌القدس در بستان و فتح‌المبین در غرب دزفول و شوش و بیت‌المقدس در منطقه خرمشهر تا اهواز و استمرار این عملیات‌ها که از کیلومترها آب‌های حور از رمل‌ها، از رودخانه‌های صعب العبور، از میادین مین زیر باران گلوله‌ها و آتشباری توپ‌ها، منورها، بشکه‌های انفجاری، سیم‌های خاردار و کمین‌های گسترده دشمن می‌گذشتند تا یک خط دفاعی مستحکم را بشکنند. پاسداران از میانه جنگ و در درون این غبارها، آتش‌ها، غرش‌ها و بمباران‌ها شکل گرفته است.

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: در جنگ تحمیلی هیچ عملیاتی با تاکتیکی مشابه عملیات قبل صورت نمی‌گرفت. مهمترین عنصر غافلگیری سپاه، نوآوری، ابداع تاکتیک، خلق صحنه، به‌روزسازی تجهیزات و پیروی نکردن از قواعد ثابت بود. وقتی دشمن تهاجم می‌کند مقابله و دفاع به مثل باید صورت بگیرد.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه زره پاسداران و ارتشیان ما پشت نداشت، تصریح کرد: هیچکس به بازگشت فکر نمی‌کرد. این جانباختگی، شرافت درونی، استحکام قلب‌ها و ایمان‌های تزلزل‌ناپذیر بود که به ما می‌آموخت در مقابل هیچ دشمنی با هر درجه‌ای از قدرت ما کرنش نمی‌کنیم و این برای همیشه در شخصیت ما ما ماند.

وی تأکید کرد: شهید طهرانی‌مقدم و یاران او به سمت توسعه قدرت موشکی رفتند و برادران ما در دریا با ابتدایی‌ترین شناورها و سلاح‌های سبک به جنگ کشتی‌ها و ناوهای دشمن رفتند. باور کنید که در نبرد نابرابر دریا باز هم پاسداران سربلند بودند. غواصانی که با شنا در شمال خلیج فارس اسکله الامیه را تصرف کردند، اعجاز آمیزترین و شگفت‌انگیزترین عملیاتی بود که لشکر ۱۴ امام حسین (ع) انجام داد، در حالی که در میانه دریا گم شده بودند پیمان بستند که یک ماه حقوق خویش را نذر یافتن اسکله کنند و آن را پیدا کردند.

فرمانده سپاه پاسداران یادآور شد: آن اسکله یک سازه عظیم نفتی بود که عراقی‌ها روی آن مستقر بودند و هیچ پناهگاهی وجود نداشت، ولی بچه‌های سپاه این اسکله نفتی را تصرف کردند.

سرلشکر سلامی گفت: پایان جنگ، نقطه آغاز گسترش جدیدی از سپاه بود، چون دشمنان جدید سپاه قدرت‌های بزرگ مثل آمریکا و بخشی از اروپایی‌های متحد او و رژیم صهیونیستی بودند که هنوز هم این صف‌بندی و این صورت‌بندی برقرار است. اینجا سپاه متوجه شد باید یک قدرت عظیم دریایی بسازد. قدرتی که در مقابله با قدرت‌های دریایی روز جهان بتواند پیروز و موفق عمل کند.

وی ادامه داد: از ما فقط عمل نخواستند، ما مأمور به پیروزی هستیم؛ باید موفق بشویم. ما هیچ جدالی را تعریف نمی‌کنیم که در آن با وضعیت برابر خارج شویم یا از پیروزی دشمن جلوگیری کنیم. ما مأموریم دشمن را شکست بدهیم هرچقدر بزرگ باشد و این شکست، اول در درون ذهن‌ها و قلب‌های شما شکل می‌گیرد.

فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: امروز دنیای مستکبر تمرکز تبلیغاتی خویش را روی سپاه و مراد پاسداران، ولی امرمان قرار داده است؛ این یک میدان است و نسخه‌ای که در اینجا تکثیر شد در غزه جواب داد، در لبنان جواب داد، در یمن جواب داد و همه‌جا دشمنان بزرگ زمین‌گیر شدند، خوار شدند و تحقیر شدند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
فرصتی که نباید عادی یا تشریفاتی شود
هشدار بانک مرکزی به وزارت صمت درباره اختلال در واردات در مقابل صادرات
جنجال سیاسی در رژیم صهیونیستی؛ نتانیاهو رئیس «کمیته سرپوش بر شکست هفتم اکتبر»
ظهور دوباره داعش در جنوب ادلب/ ایست‌های بازرسی مسلحانه با شعارهای داعشی‌ها
درخواست آذر منصوری برای استرداد لایحه تأمین امنیت زنان از مجلس
X
آگهی تبلیغاتی