×
بین الملل
شناسه خبر : 215868
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/12/19 ساعت 19:54
واکنش‌ها به کشتار غیرنظامیان بی‌گناه در مناطق ساحلی سوریه

واکنش‌ها به کشتار غیرنظامیان بی‌گناه در مناطق ساحلی سوریه

کشتار غیرنظامیان بی گناه در مناطق ساحلی سوریه در جهان با واکنش‌های زیادی مواجه شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: فرقه‌های مختلف مسیحیت در سوریه با صدور بیانیه‌ای به تحولات داخلی این کشور واکنش نشان دادند.

به گزارش المیادین، فرقه‌های مختلف مسیحیت در سوریه با صدور بیانیه‌ای مشترک وقوع کشتارهای گسترده در مناطق ساحلی این کشور را محکوم کردند.

در این بیانیه کشتار غیرنظامیان بی گناه در مناطق ساحلی سوریه محکوم و بر ضرورت توقف این جنایات وحشتناک تاکید شده است.

در بیانیه مذکور آمده است که مسیحیان هرگونه تجاوز به صلح داخلی را محکوم کرده و با تجزیه سوریه مخالف هستند.

مسیحیان سوریه از طرف‌های ذی ربط در این کشور خواستند به وظایف خود در قبال توقف خشونت در سوریه و در پیش گرفتن راه کارهای مسالمت آمیز عمل کنند.

آنها بر ضرورت ساخت کشور بر اساس اصول برابر و مشارکت واقعی تمام شهروندان تاکید کردند.

حملات وحشیانه عناصر رژیم تروریستی الجولانی در مناطق ساحلی سوریه تاکنون بیش از هزار قربانی برجای گذاشته است.

وزیر خارجه آمریکا جنایات «تروریست‌های افراطی» در سوریه را محکوم کرد

وزیر خارجه آمریکا در بیانیه‌ای جنایات اخیر گروه‌های وابسته به حاکمان جدید سوریه علیه عیرنظامیان در غرب این کشور را محکوم کرد و خواستار پاسخگو کردن عاملان آن شد.

«مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه ایالات متحده با صدور بیانیه‌ای «تروریست‌های افراطی» از جمله افراط‌گرایان خارجی را که در روزهای اخیر اقدام به قتل غیرنظامیان در غرب سوریه کرده‌اند، محکوم کرد.

وی با تأکید بر حمایت ادعایی ایالات متحده از اقلیت‌های دینی و قومی سوریه، از جمله جوامع مسیحی، دروزی، علوی و کرد، به خانواده‌های قربانیان تسلیت گفت.

در این بیانیه که در وبسایت وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شد، روبیو همچنین خواستار پیگرد و مجازات عاملان این کشتارها از سوی دولت جدید سوریه شد و بر ضرورت پاسخگویی مجرمان در قبال این جنایات تأکید کرد.

هشدار نسبت به سوء استفاده رژیم  اسرائیل از درگیری‌های داخلی سوریه

رئیس هیئت علمای اسلامی وابسته به مکتب اهل بیت (ع) در سوریه نسبت به طمع ورزی های رژیم صهیونیستی در قبال این کشور هشدار داد.

به گزارش المیادین، عبدالله نظام رئیس هئیت علمای اسلامی مکتب اهل بیت (ع) در سوریه با صدور بیانیه‌ای از همگان خواست با در پیش گرفتن گفتگوهای واقعی و جدی آینده این کشور را ترسیم کنند.

وی همچنین خواهان توقف خشونت در سوریه شد. عبدالله نظام اضافه کرد که چارچوب اجتماعی و سیاسی سوریه باید ویژگی‌های اقشار مختلف این کشور را در نظر بگیرد.

وی بیان کرد: نباید به خاطر تفکر و عقیده کسی، به جان و مال او تعرض شود یا کسی به خاطر انتشار شایعات مغرضانه مورد هدف قرار بگیرد.

عبدالله نظام اضافه کرد: باید گفتگوهای واقعی با نمایندگان واقعی جامعه سوریه صورت پذیرد. خشونت باعث توقف خشونت نمی‌شود. کسی از جریان خشونت در سوریه و شعارهای طایفه گرایانه خیر نمی بیند.

وی به طمع ورزی های رژیم صهیونیستی در قبال سوریه و ادعای این رژیم در خصوص حمایت از دروزی ها اشاره کرد و گفت: این تحولات بیانگر احتمال تجزیه سوریه در سایه شکاف‌های داخلی این کشور است.

لازم به ذکر است که عناصر رژیم تروریستی الجولانی از روز پنجشنبه در حال کشتار گسترده غیرنظامیان این کشور هستند.

واکنش مقتدی صدر به حوادث سوریه

رهبر جریان صدر عراق درگیری‌های اخیر در منطقه ساحل سوریه را پاکسازی طایفه‌ای از سوی دولت جدید سوریه دانست.

«مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق در پیامی به شیعیان علوی در سوریه گفت: ما از برادران علوی می‌خواهیم برای حفظ وحدت سوریه با احتیاط و درایت رفتار کنند و فرصت را به تندروها و آن‌هایی که برای سوریه کمین کرده‌اند ندهند؛ منظورم صهیونیست‌ها و حامیانشان است که قصد لشکرکشی به سوریه را دارند.

واکنش‌ها به کشتار غیرنظامیان بی‌گناه در مناطق ساحلی سوریه
 

وی گفت که دولت سوریه باید از خشونت و طایفه‌گرایی خودداری کند تا متهم نشوند که داعشی و تروریست هستند.

مقتدی صدر همچنین از دولت جدید سوریه خواست از تکرار اقدامات نظام سابق خودداری کند.

طبق گزارش عربی۲۱، وی گفت: کشورهای مجاوز سوریه نباید اظهارات تنش‌آمیز ایراد کنند تا وضعیت بدتر نشود.

طی سه روز گذشته استان‌های طرطوس و لاذقیقه در ساحل سوریه شاهد تنش‌های امنیتی و درگیری‌ها بود که به کشته شدن بیش از ۱۰۰۰ نفر که بیشترشان غیرنظامی هستند، منجر شده است.

فرانسه هدف قرار دادن غیرنظامیان در سوریه را محکوم کرد

فرانسه تجاوزات علیه غیرنظامیان در سوریه را به شدت محکوم کرد.

وزارت خارجه فرانسه به شدت تجاوزات علیه غیرنظامیان در سوریه را محکوم کرد و مقامات انتقالی این کشور را به تضمین انجام تحقیقات مستقل برای بررسی تمام جزئیات این جنایت‌ها و محکوم کردن عاملان آن دعوت کرد.

طبق گزارش الجزیره، وزارت خارجه فرانسه بر لزوم پایبندی به انتقال سیاسی مسالمت‌آمیز و فراگیر به دور از مداخله‌های خارجی برای حمایت از طوایف مختلف در سوریه تأکید و اعلام کرد: این تنها راه برای ممانعت از غرق شدن کشور در دودستگی و خشونت است.

طی روزهای اخیر درگیری‌های مسلحانه‌ای در سوریه رخ داد که منجر به کشته شدن حدود ۱۰۱۸ نفر از جمله ۷۴۵ غیرنظامی شد.

پیش از این منابع سوری اعلام کرده بودند در درگیری‌های استان لاذقیه در غرب سوریه بین نیروهای امنیتی و افراد مسلح ده‌ها تن کشته شدند. همچنین دیده‌بان حقوق بشر سوریه تاکید کرد ۱۰۱۸ نفر در منطقه ساحل سوریه از جمله ۷۴۵ غیرنظامی در میان ناتوانی در دفن شهدا یا دسترسی به اجساد، کشته شدند و ساکنان روستا به سمت کوه‌ها و جنگل‌ها گریخته‌اند.

شهر لاذقیه که اکثریت آن علوی‌نشین هستند در روزهای نخست بعد از کنار رفتن نظام سابق از قدرت شاهد تنش‌های امنیتی بود که در دوره اخیر شدت آن کاهش یافته بود. ساکنان و سازمان‌ها می‌گویند اقدامات تجاوزکارانه‌ای شامل مصادره منازل و اعدام‌ها و عملیات‌های ربایش رخ داده است.

واکنش اتحادیه اروپا به رخدادهای اخیر سوریه

سرویس اقدام خارجی اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد که اتحادیه اروپا حملات به نیروهای امنیتی دولت موقت سوریه را محکوم می‌کند و در عین حال حفاظت از غیرنظامیان سوری را خواستار است.

در بیانیه این اتحادیه آمده است: «اتحادیه اروپا به شدت حملات اخیر را که علیه نیروهای دولت موقت در مناطق ساحلی سوریه انجام می‌شود و هم‌چنین خشونت علیه غیرنظامیان را محکوم می‌کند. غیرنظامیان باید در هر شرایطی با رعایت کامل قوانین بشردوستانه بین‌المللی محافظت شوند.»

به گزارش ریانووستی، اتحادیه اروپا هم‌چنین از «نیروهای خارجی» خواست به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارند.

واکنش‌ها به کشتار غیرنظامیان بی‌گناه در مناطق ساحلی سوریه
 

پنجشنبه گذشته، درگیری‌های شدیدی در استان‌های لاذقیه و طرطوس سوریه میان نیروهای امنیتی دولت موقت سوریه و معترضان رخ داد. جمعه شب واحدهای اضافی ارتش و وزارت کشور وارد طرطوس و لاذقیه شدند و ارتش از هلیکوپترهای رزمی برای سرکوب معترضان استفاده کرد. مقامات محلی در بحبوحه تشدید وخامت اوضاع مقررات منع رفت و آمد وضع کردند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه که یک سازمان غیردولتی است، اعلام کرده که در روزهای اخیر دستکم ۷۴۵ غیرنظامی در سواحل سوریه کشته شده‌اند.

به گزارش نورنیوز، در روزهای اخیر، مناطق ساحلی سوریه شاهد افزایش تنش‌ها و درگیری‌های خونین بین نیروهای امنیتی دولت جدید دمشق به ریاست ابو محمد الجولانی و مخالفان سیاست‌های او بوده است.

سیاست‌های دولت جدید سوریه خشم گسترده علویان را برانگیخت و منجر به آغاز تظاهرات در روز پنج‌شنبه در شهرهای قرداحه، جبله، لاذقیه، طرطوس، حمص و مصیاف شد.

در واکنش به این تظاهرات مسالمت‌آمیز، نیروهای نظامی وابسته به الجولانی اقدام به تیراندازی مستقیم به سمت معترضان کردند.

درگیری‌ها به سرعت به مناطق ساحلی سوریه گسترش یافت.

در استان لاذقیه و شهرک‌های الحفه، المختاریه و الشیر، درگیری‌های شدیدی بین نیروهای امنیتی دولت موقت سوریه و افراد مسلح رخ داد که منجر به کشته شدن ده‌ها نفر شد.


نظرات

آخرین اخبار
چربی‌های سالم و ناسالم در رژیم غذایی
وزیر امور خارجه اتریش: برای برنامه هسته‌ای ایران تنها راه‌حل دیپلماتیک وجود دارد
نشریه آتلانتیک: نگرانی جی دی ونس برای کاهش چشمگیر ذخایر موشکی آمریکا
وزیر دفاع روسیه : تهران و مسکو به حمایت از یکدیگر ادامه خواهند داد
قطعنامه محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ مجددا به رای گذاشته می‌شود
روسیه از حق ایران درباره تنگه هرمز دفاع کرد
پیام تبریک سید عمار حکیم برای انتخاب نخست وزیر جدید عراق
سه عملیات با استفاده از هواگردهای انتحاری علیه مواضع صهیونیست‌ها در لبنان
موسویان: کشورهای دارای سلاح هسته‌ای از انجام تعهدات خود در خلع سلاح کوتاهی کرده‌اند
تهدید جدید آمریکا علیه شرکت‌های همکار با خطوط هوایی ایران
مهمترین علل چرب شدن کبد چیست؟
اقدامات آمریکا در توقیف کشتی‌ها نقض حقوق بین‌الملل و مصداق اعمال تجاوزکارانه است
یونایتدی ها برنتفورد را بردند و به سهمیه نزدیک شدند
هشدار گوترش درباره افزایش کلاهک‌های هسته‌ای در جهان
تلگراف: نگاه جهان به قیمتِ اشتباهِ نفت است
ایروانی: مسوولیت اختلال در حمل و نقل دریایی خلیج فارس به عهده امریکاست
تاکید سفیر پاکستان: تنگه هرمز شریان تجارت جهانی است
تاکید قائم‌پناه بر بازسازی سریع «توفیق دارو» و تقویت توان دارویی کشور
ضارب ضیافت ترامپ به «تلاش برای ترور رئیس‌جمهور آمریکا» متهم شد
مصدومیت شدید پسر زیدان/ آیا او ضربه مغزی شده است؟
روزبه چشمی: قهرمانان واقعی ایران، مردم هستند
رامین رضاییان: هویت این سرزمین از مردم ایران معنا می‌گیرد
چارلز سوم و همسرش وارد آمریکا شدند
چین: عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علت اصلی بحران تنگه هرمز
اعلام مهلت ثبت‌نام آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی
برنامه ویژه استقلالی‌ها در پل طبیعت همزمان با روز ملی خلیج فارس+ جزئیات
بقایی: غارت کشتی‌های حامل نفت ایران دزدی دریایی است
پیروزی 3–2 السد مقابل الشمال؛ سومین قهرمانی متوالی قطری‌ها
تردید ونس نسبت به روایت پنتاگون از وضعیت تسلیحات آمریکا
گروسی:دوران اجماع جهانی در شورای امنیت پایان یافته است
خیز قیمت‌ها در دخانیات و ارتباطات/مسکن و قبوض چقدر رشد کردند
تاکید نتانیاهو بر ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان
ناتو به دنبال جلوگیری از رویارویی پرتنش با آمریکا
برگزاری مرحله دوم تمرینات تیم ملی فوتبال با هدایت قلعه‌نویی
سخنگوی کاخ سفید: هیچ رئیس‌جمهوری مانند ترامپ با چنین سوءقصدهایی مواجه نشده است
توقف تردد قطار مترو در ایستگاه‌های قیام و 17 شهریور/خدمات جایگزین ارائه شد
بقائی خطاب به اروپا: ژست‌های نمایشی برایتان ذره‌ای اعتبار خلق نخواهد کرد
توافق«چارچوب هماهنگی» بر سر نامزدی الزیدی برای نخست‌وزیری عراق/او کیست؟
چالش جهانی در کشت گندم با جهش قیمت کود
ورود عربستان برای کمک به پاکستان
نفتکش‌های دزدیده شده ایرانی به مقصدی نامعلوم حرکت کردند
درخواست آمریکا از جامعه جهانی برای بازگشایی تنگه هرمز
اعترافات صدراعظم به یک خطای فاحش محاسباتی
روبیو: مشروط کردن بازگشایی تنگه هرمز برای آمریکا غیرقابل قبول است
فهم راهبردی لاریجانی از محور مقاومت در حافظه‌ تاریخی مردم جاوانه خواهد ماند
اژه‌ای: غرب از درک قدرت ایمان مردم ایران عاجزند
دهلی‌نو: موضوع بندر چابهار با ایران و آمریکا در حال بررسی است
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 7 اردیبهشت 1405
بغداد: هرگونه حمله از خاک عراق علیه همسایگان «اقدام تروریستی» تلقی می‌شود
ماکرون: هدف ما دریانوردی بدون عوارض در تنگه هرمز است!