×
سیاسی
شناسه خبر : 215790
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/18 ساعت 20:54
بازتاب بیانات حضرت امام خامنه‌ای در رسانه‌های بین‌المللی

بازتاب بیانات حضرت امام خامنه‌ای در رسانه‌های بین‌المللی

سخنرانی مقام معظم رهبری در جمع سران قوا و برخی از کارگزاران نظام در حسینیه امام خمینی (ره) از سوی رسانه های بین الملی مورد توجه و انعکاس گسترده‌ای قرار گرفت.

نورنیوز-گروه سیاسی: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران امروز شنبه با سران قوا و جمعی از کارگزاران نظام در حسینیه امام خمینی (ره) دیدار کردند.

معظم له در بخشی از سخنان خود در این دیدار فرمودند: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست، بلکه برای تحکّم و تحمیل توقعات خودشان است. جمهوری اسلامی ایران قطعاً توقعات آنها را نخواهد پذیرفت.

دیدار سران قوا و جمعی از کارگزاران نظام با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در رسانه های بین المللی از انعکاس گسترده ای برخوردار است.

بازتاب+سخنان+رهبری+معظم+انقلاب+اسلامی

خبرگزاری رویترز در این خصوص نوشت: آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران، یک روز پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که نامه‌ای برای مقام ارشد ایران به منظور انجام مذاکره درباره توافق هسته‌ای نوشته است، امروز شنبه گفتند که تهران در ارتباط با مذاکرات تحت فشار و قلدری قرار نخواهد گرفت. این خبرگزاری اضافه کرد که رهبر انقلاب در دیدار با مقامات ارشد ایران گفت که هدف واشنگتن برای مذاکره «تحمیل انتظارات خود» است.

بازتاب+سخنان+رهبری+معظم+انقلاب+اسلامی

العربیه عربی در این باره اعلام کرد: آیت‌الله خامنه‌ای گفت که ایران تحت فشار «قلدری‌های آمریکا» مذاکره نخواهد کرد. رهبر ایران تاکید کرد: اصرار واشنگتن بر مذاکره حل و فصل مسائل نیست، بلکه هدفش تحمیل هژمونی و دیکته کردن مطالباتش است.

بازتاب+سخنان+رهبری+معظم+انقلاب+اسلامی

آ نیوز در این باره نوشت: آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران، روز شنبه یک روز پس از تهدید دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران، آنچه که تاکتیک‌های قلدرمابانه توصیف کرد را مورد انتقاد قرار داد. خامنه ای در این دیدار گفت: برخی از دولت های قلدر - واقعاً برای برخی از شخصیت ها و رهبران خارجی اصطلاحی مناسب تر از کلمه قلدر نمی شناسم - اصرار به مذاکره دارند. هدف آنها از مذاکرات حل مشکلات نیست، هدف آنها سلطه است.

بازتاب+سخنان+رهبری+معظم+انقلاب+اسلامی

هندوستان تایمز هم تیتر خود را از سخنرانی معظم له چنین انتخاب کرد: (آیت الله) خامنه‌ای درباره تهدید نظامی دونالد ترامپ: «برخی دولت‌های قلدر».

بازتاب+سخنان+رهبری+معظم+انقلاب+اسلامی

وبگاه آکسیوس نیز در این خصوص نوشت: رهبر ایران پس از ادعای ترامپ اعلام کرد که درخواست‌های «کشورهای زورگو» را نمی‌پذیرد.

به گزارش این وبگاه، آیت الله خامنه‌ای گفتند: ایران درخواست‌هایی برای محدود کردن توان دفاعی تهران از طریق اعمال محدودیت در تولید تسلیحات یا برد موشک‌هایش را نمی‌پذیرد.

بازتاب+سخنان+رهبری+معظم+انقلاب+اسلامی

خبرگزاری پاکستانی دان نیوز هم اعلام کرد: آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران روز شنبه یک روز پس از آن که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که نامه‌ای به مقام عالی ایران برای مذاکره درباره توافق هسته‌ای ارسال کرده است، گفت که تهران در مذاکرات تحت فشار قرار نخواهد گرفت.

بازتاب+سخنان+رهبری+معظم+انقلاب+اسلامی

یورو نیوز هم در بخش فارسی خود چنین تیتر زد: اصرار دولت‌های قلدر به منظور حل مسائل نیست و جمهوری اسلامی (آن را) نمی‌پذیرد.

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
X
آگهی تبلیغاتی