×
اقتصادی
شناسه خبر : 215756
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/18 ساعت 17:13
فرزانه صادق: خانه‌های جزیره بوموسی از سال آینده ساخته می‌شوند

فرزانه صادق: خانه‌های جزیره بوموسی از سال آینده ساخته می‌شوند

وزیر راه و شهرسازی با اعلام این خبر که فاز اول اجرای مجموعه مسکونی بوموسی از سال آینده آغاز می‌شود، گفت: نخواسته‌ایم فقط خانه بسازیم، بلکه می‌خواهیم امید را در این جزیره بکاریم.

نورنیوز-گروه اقتصادی: فرزانه صادق در مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقه ملی معماری مجموعه مسکونی جزیره بوموسی با اشاره به اهمیت این پروژه اظهار کرد: جزیره بوموسی جزو پروژه‌های مهم وزارت راه و شهرسازی است که بعد از کلنگ‌زنی، مسابقه معماری ملی برای طراحی آن برگزار شد. 

وی افزود: هدف از این مسابقه توجه ویژه به جمعیت‌پذیری و ساخت مسکن متناسب با اقلیم، معماری بومی و نیاز‌های مردم محلی بود. مسابقه معماری آزاد بود که شرکت‌کنندگان زیادی از سراسر کشور در آن حضور داشتند. 

صادق ضمن اعلام معرفی نفرات برگزیده این مسابقه ملی توضیح داد: این مسابقه تمرینی بود برای آنکه اگر قرار است جمعیت‌پذیری و مسکونی سازی به ویژه در این نگین خلیج فارس؛ بوموسی شکل بگیرد با توجه به مردم محلی و پاسخ به نیاز‌های ساکنان این جزیره باشد.
وی ادامه داد: طرح‌های ارائه شده، به خوبی اقلیم، محرمیت، مصالح بومی و مهمتر از همه، نیاز‌های مردم منطقه را در نظر گرفته‌اند.

صادق اظهار امیدواری کرد تا در طراحی‌های بعدی که از طرح‌های حمایتی در سراسر کشور انجام خواهد شد، این مسیر ادامه یابد و از پتانسیل جوانان معمار این سرزمین بهره لازم برده شود. 

وزیر راه و شهرسازی درباره اجرای این طرح در جزیره بوموسی بعد از انتخاب طراحی آن گفت: فاز اول این پروژه از سال آینده آغاز می‌شود و پیش‌بینی می‌شود که ساخت و ساز به سرعت شروع شود. ساکنین بوموسی در اولویت حضور در واحد‌های مسکونی خواهند بود.

صادق به برنامه‌ریزی‌های آینده در خصوص پروژه‌های مسکن حمایتی در کشور اشاره کرد و گفت: این پروژه‌ها با تکیه بر معماری بومی و نیاز‌های مردم، به توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی کمک کنند.

وزیر راه و شهرسازی در این مراسم با تاکید بر اینکه این مسابقه یک پیام روشن دارد و آن این است که خرد جمعی محور توسعه پایدار است، گفت: مسئله ما در این پروژه تنها ساخت مسکن نبود بلکه مسئله ما خلق زیستگاهی است که مردمانش را به ماندن، به شکوفایی و به زندگی دعوت کند. ما نخواسته‌ایم تنها خانه‌هایی بسازیم بلکه می‌خواهیم امید را در این جزیره بکاریم.

صادق تصریح کرد: مجموعه‌ای که در این اراضی شکل خواهد گرفت، الگویی برای سکونت پایدار با هویتی متناسب با فرهنگ و اقلیم بوموسی خواهد بود.

وی تاکید کرد: در این مسیر کیفیت زیست محله‌ای بر کمیت و حجم ساخت و ساز مقدم است.

صادق این پروژه را نمادی از وفاق و همدلی میان جامعه تخصصی نظام فنی و اجرایی کشور و وزارت راه و شهرسازی دانست و گفت: شاید سال‌ها شکافی میان تصمیم‌سازی و بدنه کارشناسی احساس می‌شد. اما، امروز مشارکت مثال زدنی اشخاص حقیقی و حقوقی این رویداد نشان داد که می‌توان به ظرفیت‌های واقعی این سرزمین اعتماد کرد.

مطلب‌نژاد ـ مدیر مسابقه ملی معماری بوموسی نیز این مسابقه را کامل، استاندارد و سالم توصیف کرد و گفت: از نظر داوران بیش از ۶۰ درصد آثار ارسال شده به دبیرخانه این مسابقه با معیار‌های موردنظر تطابق قابل قبولی داشته است.

وی افزود: در مهلت تعیین شده از سوی دبیرخانه مسابقه ۱۰۹۰ نفر برای شرکت در این مسابقه اعلام آمادگی کرده و ۳۸۹ اثر به دبیرخانه مسابقه ملی معماری بوموسی ارسال شده که پس از بررسی هیات داوران ۵ اثر برتر و ۱۰ اثر شایسته تقدیر برای آیین اختتامیه انتخاب شد.

همچنین علیرضا صادقیان‌فر ـ معاون فنی و مهندسی سازمان ملی زمین و مسکن - در این مراسم بیان کرد: طرحی که در جزیره اجرا خواهد شد، از بین ۳ طرح برگزیده اول که در شورای فنی وزارت راه و شهرسازی و سازمان ملی زمین و مسکن تایید شوند یکی از آنها با اولویت طرح اول برای ساخت انتخاب می‌شوند.

صادقیان‌فر همچنین از هماهنگی با استاندار هرمزگان برای اخذ تاییدیه کمیسیون ماده ۵ طرح برگزیده برای اجرا خبر داد و گفت: در سال آینده ۵ مسابقه مشابه برگزار خواهیم کرد.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار تهران درباره پیامدهای جنگ لبنان
اظهارات جنجالی تل‌آویو درباره دمشق
هافبک تیم ملی هلند ضربه مغزی شد
حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است
مذاکره در سایه بحران؛ جنگ جایگزین دیپلماسی می شود؟
برنامه مسابقات روز نهم دور گروهی جام جهانی 2026
قواعد جدید عبور کشتی ها از تنگه هرمز اعلام شد
لغو سفر وزیر خارجه ایتالیا به در پی اظهارات جنجالی ترامپ
لفاظی های نتانیاهو پس از درگیری جنوب لبنان
برنامه جدید موکب‌های اربعین در مرزها اعلام شد
پایان رقابت‌های جودو نابینایان کشور با صدرنشینی تیم تهران
واکنش تند پکن به برنامه‌های رژیم صهیونیستی در غزه
خبر شوکه کننده برای ستاره مراکش در جام جهانی
محدودیت بی‌سابقه در فضای مجازی امارات
تردید ژاپن برای اعزام نیروهای دفاعی به تنگه هرمز
خبر بد برای پایتخت نشینان؛ موج شدید گرما دراه است
دستور ابوظبی برای بارگیری نفت از بنادر خلیج فارس
پیام تند پاریس به واشنگتن درباره اسرائیل چه بود؟
ترافیک پرحجم در راه‌های مازندران/ جاده چالوس از ساعت 16 یک‌طرفه می‌شود
پشت پرده سفر احتمالی نتانیاهو به واشنگتن
طرح ملی تعویض کولرهای قدیمی کلید خورد
بورس تاریخ‌ساز شد؛ صعود پرشتاب شاخص تا قله 5.1 میلیونی
چه رازی پشت جهش ترکیه و صعود ایران در دیپلماسی نهفته است؟
کدام سریال کره ای با انتخاب تماشاگران روی آنتن رفت؟
حقیقت ماجرای بیماری هدیه تهرانی چه بود؟
قیمت بنزین در آمریکا کاهش یافت
هشدار قوه قضاییه به عوامل مرتبط با دشمن
حسن یزدانی مُهر آخر را زد؛ ترکیب جهانی کشتی آزاد کامل شد
پزشکیان: دولت باید قبل از مردم، صرفه‌جویی را از خودش آغاز کند
شهباز شریف: در مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای شرکت می‌کنم
جزئیات تصادف مرگبار صبحگاهی با 10 کشته و زخمی
بامداد جمعه در جنوب لبنان چه گذشت؟از کمین مرگبار مقاومت تا حمله به 80 هدف در جنوب لبنان
ریزش قیمت نفت در بازار جهانی
سپاه پاسداران: در صورت تکرار زیاده‌خواهی دشمن، پاسخ قاطع خواهیم داد
قیمت بیت‌کوین و سایر رمزارزها امروز جمعه 29 خرداد
استقبال غافلگیرکننده از پخش بازی فوتبال ایران در سینما
افزایش بی‌سابقه هزینه واردات انرژی در هند
نور ویدئو | توافق ایران و آمریکا ؛ آتش بس بحران یا آغاز نبردی تازه ؟
حسن یزدانی برنده جنگ گلادیاتورها؛ کاپیتان راهی جهانی شد
امیرمحمد یزدانی و فیروزپور مسافر مسابقات جهانی شد
پیش‌بینی قیمت خودرو در تیر 1405؛ زمان خرید فرا رسیده یا باید صبر کرد؟
چرا معاون رئیس‌جمهور آمریکا در آخرین لحظه راهی سوئیس نشد؟
تصمیم شوکه‌کننده دولت هند؛ چرا تلگرام فیلتر شد؟
احتمال بازنگری بن خواربار، حق تاهل و حق مسکن کارگران
آینده توافق و سئوال مهمی که آمریکا باید به آن پاسخ بدهد
قدرت ایران در مقابله با اسرائیل نباید دست‌کم گرفته شود
واکنش رهبر اکثریت سنا به توافق ایران
گزارش جدید از منابع آلودگی هوای تهران منتشر شد
جزئیات شهادت مأمور انتظامی در خاش
چند احتمال درباره دلایل لغو مذاکرات سوئیس