×
بین الملل
شناسه خبر : 215710
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/18 ساعت 14:35
کشته شدن 311 شهروند سوری/پناه بردن غیرنظامیان به پایگاه روسیه/واکنش الجولانی به ناآرامی‌ها

اخبار و تحولات سوریه؛

کشته شدن 311 شهروند سوری/پناه بردن غیرنظامیان به پایگاه روسیه/واکنش الجولانی به ناآرامی‌ها

دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که از روز پنجشنبه تاکنون 311 غیر نظامی در میان علوی‌های این کشور به دست عناصر گروه های مسلح قربانی شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: تعداد قربانیان حملات وحشیانه عناصر گروه های مسلح به مناطق علوی نشین در سوریه افزایش یافت.

به گزارش المیادین، دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که از روز پنجشنبه تاکنون ۳۱۱ غیر نظامی در میان علوی‌های این کشور به دست عناصر گروه های مسلح قربانی شده‌اند.

این آمار به حملات  گروه های مسلح علیه مناطق مختلف سوریه همزمان با آغاز اعتراضات داخلی و درگیری‌های مسلحانه در این کشور مربوط می‌شود.

گزارش‌های منتشر شده در کنار تصاویر و فیلم‌های ارسالی، حاکی از آن است که گروه های مسلح به شدت در حال سرکوب اعتراضات در سوریه و کشتار غیرنظامیان در این کشور هستند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه روز جمعه اعلام کرد، پنج کشتار دسته جمعی جداگانه در مناطق ساحلی سوریه رخ داده که طی آن ۱۶۲ غیرنظامی، از جمله زنان و کودکان جان خود را از دست داده‌اند. به گفته این مرکز حقوق بشری، این حوادث روز جمعه به وقوع پیوسته است.

 کنترل اوضاع سوریه با ۳۰۰۰ گروه های مسلح خارجی

رژیم الجولانی برای از دست ندادن کنترل مناطق مختلف سوریه از سه هزار تروریست خارجی کمک می‌گیرد.

به گزارش المعلومه، منابع آگاه اعلام کردند که بیش از سه هزار تبعه خارجی در صفوف وابسته به رژیم الجولانی برای حمله به مناطق علوی نشین در شهرهای ساحلی سوریه حضور دارند.

بر اساس این گزارش، طی ۲ روز گذشته مناطق ساحلی سوریه و بخش‌های علوی نشین این کشور شاهد وقوع درگیری‌های خون بار در اثر تجاوزات و حملات وحشیانه عناصر الجولانی بوده است.

رژیم الجولانی که کنترل اکثر مناطق ساحلی به ویژه لاذقیه را از دست داده بودند از سه هزار تروریست خارجی کمک گرفته و آنها را به ادلب، حلب و حماه تا دمشق اعزام کردند.

پناه بردن ده‌ها غیرنظامی سوری از دست نظامیان الجولانی به پایگاه روسیه

منابع خبری گزارش دادند که تعداد زیادی از غیرنظامیان سوری برای فرار از دست نیروهای امنیتی رژیم الجولانی به پایگاه روسیه در شمال غرب سوریه پناه بردند.

منابع خبری به شبکه الجزیره گفته‌اند: ده‌ها غیرنظامی و بقایای نیروهای حکومت پیشین سوریه به همراه خانواده‌هایشان وارد پایگاه الحمیمیم روسیه در حومه لاذقیه شدند.

الجزیره اعلام کرد: این افراد ساعات زیادی منتظر ماندند تا نیروهای روسی اجازه ورود به پایگاه را به آنها بدهند.

همچنین یک منبع امنیتی وابسته به رژیم الجولانی نیز به الجزیره اعلام کرد که ۵۰ نفر از نیروهای موسوم به "پلیس و امنیت عمومی" رژیم الجولانی که در شهر دریکیش در حومه طرطوس بازداشت شده بودند، آزاد شدند.

وزارت دفاع رژیم الجولانی همچنین مدعی شد که نیروهای وابسته به این رژیم توانستند حمله بقایای نیروهای حکومت اسد به فرماندهی نیروهای دریایی آن رژیم در شهر لاذقیه را خنثی کنند.

ساعاتی پیش نیز دو عضو وابسته به رژیم الجولانی در کمین مقاومت سوریه در حومه لاذقیه در شمال غرب این کشور کشته شده بودند.

کشته شدن دو عنصر وابسته به رژیم الجولانی در لاذقیه 

در ادامه تلفات نیروهای وابسته به رژیم الجولانی، این بار دو عضو دیگر این نیروها در شمال غرب سوریه کشته شدند.

شبکه العهد عراق گزارش داد که دو عضو وابسته به رژیم الجولانی در کمین مقاومت سوریه در حومه لاذقیه در شمال غرب این کشور کشته شدند.

این شبکه به جزئیات بیشتر این عملیات مقاومت سوریه و کشته‌های احتمالی نیروهای الجولانی هیچ اشاره‌ای نکرده است.

در سایه حملات عناصر وابسته به رژیم تروریستی الجولانی به یک منطقه، شهرهای لاذقیه و طرطوس تبدیل به میدانی برای نشان دادن اعتراضات مردمی علیه این رژیم شدند.

شهرهای لاذقیه و طرطوس طی ساعات گذشته شاهد برگزاری تظاهرات در حمایت از ساکنان شهر جبله و توقف حملات علیه این منطقه بوده است.

معترضان سوری خواهان توقف خون ریزی ها و محاکمه عاملان این حملات شدند.

منابع محلی در سوریه پیشتر نیز اعلام کرده بودند که دست کم ۱۰ تن از عناصر رژیم تروریستی الجولانی در جریان درگیری‌ها در اطراف شهر جبله کشته شده‌اند.

همچنین گزارش شده که تجهیزات نظامی به سمت این شهر و حومه آن ارسال شده است.

هشدار عراق: ناآرامی های سوریه ممکن است به بی ثباتی در منطقه بیانجامد

وزارت امورخارجه عراق نسبت به پیامدهای ناشی از ناآرامی های جاری در سوریه هشدار داد.

به گزارش شبکه الجزیره، وزارت امورخارجه عراق در بیانیه‌ای هشدار داد که ادامه خشونت‌ها در سوریه ممکن است منجر به تشدید بحران در این کشور و افزایش بی‌ثباتی در منطقه شود.

این وزارتخانه افزود: بار دیگر موضع ثابت عراق مبنی بر حمایت از غیرنظامی‌ها و جلوگیری از کشاندن آنها به پیامدهای جنگ در سوریه را مجدداً یادآور می‌شویم.

این وزارتخانه همچنین بر ضرورت اولویت دادن به زبان گفت‌وگو و پیش بردن راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز به جای تشدید تنش نظامی در سوریه تأکید کرد.

علاوه بر این، عراق همچنین از جامعه جهانی خواست که تلاش‌های خود را برای پایان دادن به رنج‌های انسانی در سوریه را افزایش دهد.

وزارت خارجه عراق در پایان آورد: بار دیگر درخواست خود را برای حمایت از راه‌هایی که موجب حل و فصل سیاسی بحران سوریه شود و ضامن تمامیت ارضی و حفظ امنیت مردم آن باشد، اعلام می‌کنیم.

به دنبال حملات عناصر وابسته به رژیم  الجولانی به شمال غرب سوریه، شهرهای لاذقیه و طرطوس تبدیل به میدانی برای نشان دادن اعتراضات مردمی علیه این رژیم شده است.

واکنش الجولانی به ناآرامی‌ها در سوریه

سرکرده تحریر الشام در واکنش به ناآرامی‌ها در این کشور از مخالفان خود خواست که سلاحشان را تحویل دهند.

 «احمد الشرع» سرکرده تحریر الشام معروف به «ابو محمد الجولانی» در اظهاراتی با تأکید بر ادامه برخورد قاطع با آنچه «بقایای حکومت سابق خوانده»، از آن‌ها خواست هرچه سریع‌تر سلاح خود را زمین بگذارند.

طبق گزارش روزنامه الشرق الاوسط، وی هشدار داد که اقدامات این گروه‌ها «تهدیدی برای امنیت کشور است و با واکنش سخت» مواجه خواهد شد.

وی در یک پیام ویدئویی اعلام کرد: نیروهای امنیتی به تعقیب و بازداشت بقایای رژیم سابق ادامه خواهند داد تا آن‌ها را به دست دادگاه بسپارند؛ چراکه این گروه‌ها در تلاشند امنیت سوریه را به خطر بیندازند و سوریه جدیدی را که نمی‌شناسند، به چالش بکشند.

الجولانی مدعی شد: نیروهای حکومت سابق مرتکب جنایتی نابخشودنی شده‌اند و نیروهای حافظ امنیت سوریه را هدف قرار داده‌اند که این اقدامی علیه تمام مردم سوریه است. از آن‌ها می‌خواهیم پیش از آنکه دیر شود، سلاح‌های خود را زمین گذاشته و تسلیم شوند.

 وی افزود: سوریه جدید یکپارچه و متحد است و هیچ تفاوتی میان حکومت و مردم وجود ندارد.

الجولانی همچنین بر لزوم انحصار سلاح در اختیار دولت تأکید کرد و هشدار داد که هرگونه اقدام علیه غیرنظامیان با مجازات شدید روبه‌رو خواهد شد.

این اظهارات در حالی است که طبق تصاویر و ویدئوهای منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی، نیروهای تحت امر جولانی، شماری از مردم در غرب این کشور را به قتل رسانده و اعدام کرده‌اند.

در همین حال، درگیری‌های شدیدی میان نیروهای تحت امر جولانی و مخالفان سیاست او در مناطقی از جمله لاذقیه و طرطوس رخ داده است که به کشته و زخمی شدن شماری از طرفین منجر شده است.

«حسن عبدالغنی» سخنگوی آنچه «وزارت دفاع سوریه» نامیده شده است، ساعاتی پیش مدعی شد که «نیروهای دولتی کنترل کامل شهرهای طرطوس و لاذقیه را در اختیار گرفته‌اند».

یک منبع امنیتی می‌گوید در حمله مخالفان دولت جدید سوریه در لاذقیه، سه نفر از نیروهای امنیت داخلی وابسته به دولت الجولانی کشته شدند.

او همچنین مدعی شده در این حمله، هشت نفر از نیروهای مخالف کشته شدند.

طبق گزارش‌ها، صدها سوری از روز پنجشنبه در اعتراض به حملات و اقدامات خشونت آمیز و تروریستی حکومت جدید به ریاست جولانی به میادین ریخته و علیه حکومت جدید شعار دادند.

بر اساس آخرین آمار منتشر شده توسط نهاد نظارتی، تاکنون در این درگیری‌ها ده‌ها نفر کشته شدند که بیشتر آنها نیروهای وابسته به الجولانی هستند.

آلمان خواستار توقف خشونت‌ها در سوریه شد

 وزارت خارجه آلمان از طرف‌های درگیر در سوریه خواست از بروز «مارپیچ خشونت» در این کشور جلوگیری کنند.

 تارنمای آلمانی دویچه وله نوشت:  این درخواست آلمان به دنبال کشته شدن بیش از ۲۰۰ نفر به دنبال درگیری ها بین نیروهای دولتی و افراد مسلح وفادار به بشار اسد رئیس جمهوری مخلوع این کشور مطرح شده است.

دویچه وله نوشت: دیده بان حقوق بشر سوریه مستقر در انگلیس، گفت که نیروهای وابسته به دولت جدید سوریه به روستایی که در امتداد منطقه ساحلی قرار دارند و از مدت ها قبل پایگاه حمایتی اسد بوده اند، حمله کردند و به تلافی حملات به نیروهای امنیتی دولتی ساکنان آن را کشتند.

در بیانیه وزارت خارجه آلمان آمده است: ما از تعداد قربانیان این حملات در مناطق غربی سوریه شوکه شده ایم. از همه طرف ها دعوت می کنیم به دنبال راه حل های مسالمت آمیز، وحدت ملی، مذاکرات جامعه سیاسی و عدالت باشند تا از مارپیچ خشونت و نفرت جلوگیری شود.

آنالنا بائربوک وزیر خارجه آلمان ژانویه گذشته در دیدار از دمشق پایتخت سوریه حمایت کشورش از سوریه را مشروط به تضمین حفاظت از حقوق اقلیت ها عنوان کرد.

دویچه وله با استناد بر گزارش دیده بان حقوق بشر سوریه، شمار تلفات در سوریه را از زمان آغاز دور تازه درگیری ها در این کشور بیش از ۲۰۰ نفر اعلام کرد. این درحالیست که بر اساس این گزارش، حدود ۱۴۰ نفر در حملات به ظاهر انتقام جویانه در روستاها کشته شده اند که شامل دستکم ۵۰ عضو نیروهای دولتی سوریه و ۴۵ نیروی وفادار به اسد است.

مقامات سوری از اعلام شمار کشته شدگان خودداری کرده اند اما خبرگزاری دولتی سوریه (سانا) به نقل از یک مقام امنیتی -که نامش فاش نشده- اعلام کرد که تعداد بیشماری از مردم به منظور انتقام گیری به دلیل حملات اخیر نیروهای دولتی، به منطقه ساحلی رفته اند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برای سلامتی ریه ها آه بکشید
گفتگوی عراقچی و گوترش پیرامون مسائل غزه
کارشکنی اسرائیل در غزه همزمان با آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس
اولتیماتوم چند هفته‌ای ترامپ به چین
شهادت 270 نفر در لبنان پس از برقراری آتش بس
سهمیه جهانی برای گلبال ایران
اسرائیل طرح آمریکا برای توقف حملات به لبنان را رد کرد
غریب‌آبادی: همکاری با آژانس در چارچوب توافق قاهره‌ متوقف شد
آمریکا تحریم های سوریه را لغو می کند؟
اعتراف عجیب نتانیاهو به نسل کشی در غزه
چرا داوران دیدار استقلال و الوحدات تغییر کردند؟
ادعای نیوزویک درباره گسترش همکاری‌های تهران و مسکو
راه‌حل قالیباف برای مترو حومه و بافت فرسوده تهران
نورنما | عبور جالب یک کشتی از تنگه پاناما
کسری بودجه 300 هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی تا پایان سال!
قتل خونین پدرزن توسط دامادش
ماجرای احضار کادر فنی پرسپولیس چیست؟
وزیر میراث فرهنگی : اختیاراتم را به استانداران تفویض کردم
نظامیان آذربایجانی به نیروهای چند ملیتی در غزه پیوستند
آمریکایی‌ ها در صدر گردشگران حرم حضرت معصومه (س)
تعطیلی پالایشگاه روسیه به دنبال حمله پهپادی اوکراین
بازدید همسران سفیران 20 کشور از گروه صنعتی و پژوهشی زر(زرکام)
دومین پیروزی تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان
رئیس جمهور سابق فرانسه روانه زندان شد
درخشش پرشکوه دختران هندبالیست ایران مقابل چین
علی مطهری: جای حجاب، کم‌فروشی و گرانفروشی را رصد کنید
واکنش عراقچی به ادعاهای ضدایرانی لهستان
جزئیات سقوط بالگرد نیروی دریایی آمریکا
واکنش یوسف پزشکیان به سخنان اخیر مهرداد بذرپاش
بیانیه بغداد درباره رایزنی اخیر لاریجانی و الاعرجی
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 28 مهر 1404
موج جدید تنش میان ترامپ و کلمبیا
ناطق نوری: قدرت موشکی ایران معادلات دشمن را بر هم زد
استقبال روسیه از آتش‌بس میان افغانستان و پاکستان
نامه جنجالی جوانان به پزشکیان + متن نامه
مومنی: امنیت مرزهای ایران در بالاترین سطح قرار دارد
ترکیب تراکتور مقابل شارجه امارات اعلام شد
بازگشت دوباره آتنه فقیه‌نصیری با «وحشی»
ایران دو ایرباس جدید می‌خرد
در دیدار عراقچی با نماینده ویژه پوتین در امور سوریه چه گذشت؟
افزایش موج مهاجرت معکوس از فلسطین اشغالی به کشورهای خارجی
مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی استانی شد
شکایت فلسطینی‌ها از آلمان به دیوان عالی
شهادت ده‌ها تن دیگر فلسطینی با نقض آتش بس در غزه
پاکستان تغییر رژیم در افغانستان را رد کرد
کلاهبرداری بزرگ در کرمان با 200 شاکی
واکنش توییتری شمخانی به حواشی اخیر
السودانی: واشنگتن به مذاکره با تهران برگردد
پیش بینی وزش باد شدید در تهران تا جمعه
پیشنهاد یک میلیون دلاری پرسپولیس به اوسمار/ آیا او به پرسپولیس می آید؟
X
آگهی تبلیغاتی