×
بین الملل
شناسه خبر : 215683
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/18 ساعت 10:59
مذاکرات آمریکا با حماس یعنی  اذعان به شکست

عبدالباری عطوان*

مذاکرات آمریکا با حماس یعنی اذعان به شکست

به گفته عطوان، «تهدید به نسل کشی با بمب های آمریکایی به دست صهیونیستها نیز محکوم به شکست است. مذاکرات آمریکا با حماس هدیه یا منت نیست، بلکه اذعان به شکست و بی سرانجامی همه طرحهای نسل کشی و کوچاندن است.»

نورنیوز-گروه بین الملل:  «عبدالباری عطوان» تحلیلگر جهان عرب گفت: روی آوردن «دونالد ترامپ» به مذاکره در نتیجه یاس دولت و فرستاده او در دیکته شروط بر حماس از طریق میانجی گران عرب است.

به گزارش رای الیوم، عطوان با ابراز شگفتی از رفتار برخی کشورهای عربی که از مذاکره مستقیم آمریکا با حماس سرمست شده و از تغییر در رویکرد و سیاست دولت ترامپ سخن گفتند، افزود: روی آوردن ترامپ به مذاکره در نتیجه یاس دولت و فرستاده او در دیکته شروطش بر مقاومت فلسطین از طریق میانجی گران عرب یا تهدید است به همان شیوه ای که علیه سران عرب در پیش می گیرد و آنها خیلی سریع کرنش می کنند و به عنوان حسن نیت صدها میلیارد دلار پیشکش و برای عصبانی نشدن آمریکا می فرستند.

وی اضافه کرد: روی آوردن ترامپ به مذاکره مستقیم با حماس پس از آن رخ داد که فهمید حماس از تهدیداتش نمی ترسد و از گشودن درهای جهنم علیه آن و پایگاه مردمی استوارش هراسی به دل راه نمی دهد و همه طرحهایش از جمله طرح کوچاندن به شکست انجامیده است. همانطور که تهدیدات او به کوچاندن نتایج معکوس به همراه داشت و مخالفت کلی در نشست سران عرب و نیز کشورهای اروپایی را به همراه داشت.

به گفته عطوان، «تهدید به نسل کشی با بمب های آمریکایی به دست صهیونیستها نیز محکوم به شکست است. مذاکرات آمریکا با حماس هدیه یا منت نیست، بلکه اذعان به شکست و بی سرانجامی همه طرحهای نسل کشی و کوچاندن است.»

سردبیر رای الیوم گفت: آمریکا در ویتنام گفت وگو نکرد، مگر پس از افزایش تلفات نیروهایش، پای میز مذاکره با طالبان افغانستان ننشست، مگر پس از شکست های متوالی، در عراق «باراک اوباما»(رئیس جمهور اسبق آمریکا) نیروهای خود را در شبی بی مهتاب و تاریک در سال ۲۰۱۱ به علت رشادت های مقاومت عراق، از این کشور خارج کرد.

وی با اشاره به تهدیدات رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر نابودی ساکنان غزه نیز نوشت: این اظهارنظر ترامپ فقط نژادپرستانه نیست، بلکه از سوی یک فرد بیمار و کودن و فاقد احساس بیان شده است، آیا ساکنان غزه هستند که اسیران غزه را نگه داشتند؟ هنگامی که ترامپ از ارسال مهمات و تسلیحات و تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل برای اتمام ماموریت خود در غزه یعنی نسل کشی دو میلیون فلسطینی سخن می گوید، به آمبولانسی نیاز دارد که خیلی سریع او را به مرکز سنجش عقلی ببرند، زیرا «آدلف هیتلر» نیز چنین تهدیداتی نکرد.

این تحلیلگر افزود: این تهدیدات به دو علت رخ داده است؛ نخست اینکه مذاکره کنندگان حماس مبهوت گام آمریکا یعنی مذاکره مستقیم با حماس نشدند و مردانه بر سر شروط خود از جمله توقف جنگ و اجرای بی چون و چرای توافق ماندند و تن به فشارهای آمریکا و اسرائیل و برخی کشورهای عربی ندادند.

دوم، هجمه اسرائیلی ها علیه ارباب خود ترامپ به خاطر ورود به مذاکره با حماس بدون اطلاع و خنجر زدن به آنها. این رئیس جمهور بزدل آمریکا با این اظهارات علیه غزه خواسته که آنها را راضی کند و از خشم شان بکاهد.

عطوان در پایان نوشت: تشکرمی کنم از ساکنان غزه که بیش از یک سال و نیم در برابر جنگ نسل کشی ایستادند، تشکر می کنم از ژنرالهای مقاومت که نبرد را به خوبی اداره و معجزه طوفان الاقصی را تکمیل کردند و تشکر می کنم از همه جبهه های پشتیبانی کننده از یمن و لبنان تا عراق و به زودی مقاومت سوریه.

به گزارش ایرنا، ترامپ روز چهارشنبه همزمان با تایید خبر مذاکرات مستقیم میان دولتش و حماس، در پیامی تهدید آمیز و در عین حال توهین آمیز از جنبش مقاومت اسلامی فلسطین خواست که همه اسرا را بلافاصله آزاد کنند، وگرنه با «جهنم» روبه رو خواهند شد و حماس و فلسطینی ها را تهدید به نابودی کرد.

وی در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال با هشدار بی سابقه خطاب به حماس و تهدید آنان گفت: «همه گروگان ها را همین حالا آزاد کنید، نه بعدا و سریعا تمام اجساد افرادی را که به قتل رساندید، برگردانید یا کارتان تمام است.»

ترامپ در این پیام توهین آمیز خطاب به حماس افزود: «فقط آدم های روانی و مریض جسدها را نگه می دارند و شما روانی و مریض هستید!»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جان بولتون دادگاهی می شود
مل گیبسون به دنبال بازیگر نقش عیسی مسیح
غرامت 11 میلیارد پوندی برای رسوایی وام خودروسازان در انگلیس
صعود طلا، نشانه‌ای شوم برای اقتصاد آمریکا
بروزرسانی بی‌سروصدا کروم برای 3 میلیارد کاربر اندروید
نوراینفو | برای کاهش سریع چربی بدن چه بخوریم؟
میانگین جهانی اختلاف سنی زوج‌ها 4.2 سال است
ترامپ: دموکرات‌ها با تعطیلی دولت، ارتش آمریکا را به گروگان می‌گیرند
سرطان بایدن بار دیگر خبرساز شد
اظهارنظر جدید و جنجالی ماسک درباره دولت ترامپ
رئیس سازمان بازرسی کل کشور: سازمان بازرسی نهادی برخاسته از قانون اساسی است
تامین57 میلیارد تومان مشوق های صادراتی
وضعیت جسمانی ترامپ فوق العاده اعلام شد!
آمریکا پایگاه هوایی خود را در قطر حفظ می کند
فوتبال نروژ و رژیم اسرائیل زیر سایه اعتراضات
حماس: سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست/ حماس در مراسم امضای توافق صلح غزه حضور نمی‌یابد
ولایتی: پذیرش آتش‌بس پیروزی مقاومت است
لکورنو خطاب به ماکرون: شرایط مهیا نباشد، نخست‌وزیر نخواهم شد
صالحی: ایران و ترکیه مواضع مشترکی درباره مسائل مختلف دارند
سقوط 400 میلیارد دلاری بازار رمزارزها در یک روز
خودداری اسرائیل از آزادی 2 پزشک فلسطینی
افزایش قیمت بنزین تکذیب شد
افتتاح هفته‌ای 100 مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور
معترضان پاریسی: مکرون برو !
عکس های منتخب حیات وحش هفته
بازگشت دوباره اصلاح قانون مهریه به جلسه علنی مجلس
عراقچی: هیچ اعتمادی به رژیم صهیونیستی وجود ندارد/ایران از هر طرح صلح واقعی حمایت می‌کند
تلفات سنگین ارتش پاکستان در درگیری با نیروهای طالبان در مرز افغانستان
تاس: رهبر انصارالله یمن دستور توقف حملات به اسرائیل را صادر کرد
ایران‌خودرو درباره ضرورت اصلاح قیمت‌ محصولات توضیح داد
گشت هوایی انگلیس، آمریکا و ناتو در نزدیکی مرز روسیه
تصویب تحقیق و تفحص از گمرک در مجلس
تاکید عراقچی بر تقویت مناسبات ایران با کشورهای آفریقایی
تیراندازی در آمریکا با 16 کشته و زخمی
اسیران اسرائیلی صبح دوشنبه آزاد می‌شوند
پیام تبریک عارف و عراقچی در پی قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری ایران
آغاز پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1405 از فردا
اجرای طرح اعتبار ملی در قالب انواع تسهیلات ارزان قیمت
پولادمردان ایران بر سکوی اول جهان ایستادند
نایب قهرمانی آسیا به ملی‌پوشان واترپلو رسید
تغییر نقشه زاد‌و‌ولد در ایران؛ صعود سن مادران، سقوط تولدها
پرشدگی سدهای کشور به 34درصد رسید
قیمت جدید 8 محصول ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت
برنز یک‌ضرب برای علی داوودی/ شریفی به روی تخته نرفت
ممنوعیت تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران
تیم ملی فوتبال ایران وارد امارات شد
رایزنی وزیر امور خارجه پاکستان با عراقچی درباره تحولات منطقه
یک فوتبالیست 7 زندانی را آزاد کرد
بیانیه حزب‌الله درباره تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
برنامه مرحله سوم جام حذفی فوتبال مشخص شد
X
آگهی تبلیغاتی