×
بین الملل
شناسه خبر : 215638
تاریخ انتشار : جمعه 1403/12/17 ساعت 21:40
اعدام 52 علوی توسط حکومت موقت در لازقیه سوریه

اعدام 52 علوی توسط حکومت موقت در لازقیه سوریه

دیده بان موسوم به حقوق بشر سوریه اعلام کرد که نیروهای امنیتی حکومت موقت سوریه، 52 مرد و زن جوان علوی را در شهرک‌های الشیر و المختاریه در حومه استان لاذقیه اعدام کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: دیده‌بان موسوم به حقوق بشر سوریه اعلام کرد که نیروهای امنیتی حکومت موقت این کشور همزمان با درگیری های خشونت آمیز با معترضان، ۵۲ نفر از افراد فرقه علوی را در حومه استان لاذقیه اعدام کردند.

به گزارش پایگاه خبری رادیو «مونت کارلو»، دیده بان موسوم به حقوق بشر سوریه افزود که نیروهای امنیتی حکومت موقت سوریه، ۵۲ مرد و زن جوان علوی را در شهرک‌های الشیر و المختاریه در حومه استان لاذقیه اعدام کردند.

در همین حال، منابع دولت موقت سوریه بدون ارائه جزئیات بیشتر در مورد این حوادث، از تخلفات فردی نیروهای امنیتی وابسته به خود در جریان کارزارهای امنیتی در لاذقیه سخن گفتند.

کاربران رسانه‌های اجتماعی‌های ویدئویی را در رسانه‌های اجتماعی پخش کردند که نشان می‌دهد افراد مسلح وابسته به دولت موقت سوریه در حال انجام اعدام‌های دسته جمعی مردان جوان و خانواده‌های سوری وابسته به فرقه علوی هستند.

در عین حال دیده بان موسوم به حقوق بشر سوریه چندین کلیپ را تایید کرد که نشان می‌دهد اجساد در استان لاذقیه انباشته شده‌اند و شهادت اعضای خانواده قربانیان را نشان می‌دهد.

همچنین سایر کلیپ‌ها نشان می‌دهد که افراد مسلح وابسته به حکومت الجولانی با لباس‌های شخصی از فواصل کوتاه به غیرنظامیان تیراندازی می‌کنند.

به گزارش رادیو مونت کارلو، منابعی در وزارت دفاع سوریه از بروز درگیری شهروندان سوری با نیروهای امنیتی حکومت جدید سوریه در برخی از شهرهای این کشور ابراز نگرانی کردند و گفتند که تخلفات فردی برخی نیروهای امنیتی علیه شهروندان به دلیل هرج و مرج ناشی از اعتراض وفاداران به رژیم سابق رخ داده است که بر اثر این درگیری‌ها بسیاری از افسران پلیس کشته شدند.
این منابع افزودند که مقامات دولت موقت سوریه در تلاشند تا آنچه را که آنها به عنوان «تخلفاتی که به طور کلی از سوی برخی افراد که نماینده مردم سوریه نیستند» توصیف کردند، متوقف کنند.

به گفته دیده بان موسوم به حقوق بشر سوریه، عملیات‌های امنیتی از روز پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ منجر به کشته شدن بیش از ۷۶ نفر از شهروندان سوریه شده است.

در این زمینه، «انس خطاب» مقام اطلاعاتی دولت موقت سوریه ادعا کرد که عملیات سازمان یافته‌ای که اراده مردم سوریه و انتخاب آن‌ها برای آزادی را هدف قرار می‌دهند، توسط رهبران نظامی خارج از کشور که از عدالت و دستگاه قضایی فرار می‌کنند، سازماندهی شده است.

مردم غرب سوریه از جمله شهرهای لاذقیه و طرطوس پنجشنبه شب به پا خاسته و علیه سیاست‌های دولت جدید سوریه به ریاست «احمد الشرع» ملقب به جولانی دست به تظاهرات زدند.

بنا به گزارش منابع خبری سوریه، صدها نفر از مردم لاذقیه و طرطوس سوریه علیه حاکمان دمشق و حملات عناصر وابسته به آن در غرب سوریه تظاهرات کردند.

پیشتر مجلس اسلامی علویان سوریه در فراخوانی از مردم این کشور خواست تا تظاهرات کنند و در برابر ظلم دولت جولانی ایستادگی کنند.

بعد از ظهر پنجشنبه نیز مردم جنوب سوریه در تظاهراتی مشابه علیه سیاست‌های دولت موقت به ریاست جولانی، خواستار برکناری او از قدرت شدند.


اخبار مرتبط
دیوارکشی مزدوران الجولانی در دمشق علیه علوی‌های سوریه
دوشنبه 1404/09/10 ساعت 17:37
دیوارکشی مزدوران الجولانی در دمشق علیه علوی‌های سوریه
تحلیلگر سیاسی سوری، روز دوشنبه فاش کرد که باندهای وابسته به «ابومحمد الجولانی» ساخت دیوار حائل در محله السومریه دمشق را آغاز کرده‌اند و ساکنان عمدتاً علوی را هدف قرار می‌دهند.
رویترز از کشتار حدود 1500 علوی در سواحل سوریه پرده برداشت
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 18:37
رویترز از کشتار حدود 1500 علوی در سواحل سوریه پرده برداشت
رویترز گزارش داد که در جریان درگیری‌های گسترده اخیر در سوریه و حملات گروه‌های مختلف به مناطق ساحلی، حدود یک‌هزار و 479 شهروند علوی کشته و ده‌ها تن دیگر ناپدید شده‌اند. این کشتارها موجی از خشم و اعتراض را در میان جامعه علوی سوریه برانگیخته است.
سوریه در بحران؛آیا جنگ داخلی جدیدی در راه است؟
یکشنبه 1403/12/19 ساعت 08:58
نورنیوز از ریشه درگیری‌های گسترده و افزایش تنش‌های طایفه‌ای در سوریه گزارش می دهد؛
سوریه در بحران؛آیا جنگ داخلی جدیدی در راه است؟
سوریه بار دیگر در آستانه یک بحران بزرگ قرار گرفته است. درگیری‌های شدید در استان‌های ساحلی، کشتار سیستماتیک علویان و ناتوانی دولت خودخوانده در مدیریت بحران، نشان از آینده‌ای تاریک برای این کشور دارد. در حالی که معارضان مسلح علیه دمشق قد علم کرده‌اند، نیروهای الجولانی به‌جای آرام‌سازی اوضاع، موج جدیدی از سرکوب و پاک‌سازی قومی را به راه انداخته‌اند.
تحریرالشام و سیاست سرکوب؛ آیا اعتراضات سوریه وارد فاز جدیدی می‌شود؟
جمعه 1403/12/17 ساعت 18:20
نورنیوز تاثیر رویکردهای فرقه ای در بحران جدید در غرب سوریه را بررسی می کند؛
تحریرالشام و سیاست سرکوب؛ آیا اعتراضات سوریه وارد فاز جدیدی می‌شود؟
تحولات اخیر در غرب سوریه، نشانه‌هایی از تغییرات بنیادین در معادلات میدانی این کشور را نمایان کرده است. در حالی که تحریرالشام قدرت را در دمشق در دست گرفته، اعتراضات داخلی و پیشروی نیروهای اشغالگر صهیونیستی در جنوب، شرایط را پیچیده‌تر کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟