×
اقتصادی
شناسه خبر : 215623
تاریخ انتشار : جمعه 1403/12/17 ساعت 18:40
توسعه گردشگری ایران، روسیه و بلاروس کلید خورد

توسعه گردشگری ایران، روسیه و بلاروس کلید خورد

رئیس سازمان هواپیمایی در نشستی با همتای روس درباره توسعه گردشگری و تدوین قانون مشترک در حوزه فرودگاهی توافق کردند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ایران با همتای روس در نشستی بر سر یکسان‌سازی قوانین و تسریع تعامل در صنعت هوایی، توسعه گردشگری و همچنین بر سر تدوین قانون مشترک در حوزه فرودگاهی توافق کردند.

 در جریان دیدار و گفت‌وگوی حسین پورفرزانه معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ایران با همتای روسی خود دیمیتری یادروف رئیس هواپیمایی کشوری روسیه که با حضور مسئولان هواپیمایی کشور ایران و روسیه در شهر مسکو برگزار شد، همکاری‌های دو کشور در زمینه هوانوردی و استاندارد پرواز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست مقرر شد هواپیمایی کشور ایران و روسیه جهت یکسان‌سازی قوانین، گام‌های موثری را برداشته تا تعامل در صنعت هوایی سرعت بیشتری بگیرد و همچنین یکی از توافقات، قانون مشترک در حوزه فرودگاهی بود که نیاز است برای تجهیزات فرودگاهی در قوانین هواپیمایی کشور ایران نیز تدوین ایجاد شود.

همچنین با توجه به انعقاد تفاهم‌نامه سه ماه گذشته، قرار شد بر اساس اسناد بالادستی، توافقات در سطح بالاتری در حوزه هوانوردی و استاندارد پرواز برنامه‌ریزی و انجام شود.

در پایان این دیدار برنامه‌ریزی شد پس از پایان سفر و بازگشت حسین پورفرزانه؛ رئیس سازمان هواپیمایی کشوری به ایران در ماه آوریل تفاهم‌نامه‌ای در سطح بالاتر منعقد شود.

توسعه همکاری‌های دو جانبه ایران و بلاروس در صنعت گردشگری هوایی 

در ادامه سفرهای حسین پورفرزانه؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ایران پس از پایان سفر خود در کشور روسیه صبح امروز وارد کشور بلاروس شد و با سرگئی دوبین معاون وزیر حمل و نقل و ایگورگلوب رئیس سازمان هواپیمایی کشور بلاروس و علیرضا صانعی سفیر ایران در بلاروس دیدار و گفت‌وگو کرد.

در دیدار و گفت‌وگوی رئیس سازمان هواپیمایی کشور ایران و معاون وزیر حمل و نقل و رئیس سازمان هواپیمایی کشور بلاروس توسعه همکاری‌های دوجانبه در موضوع گردشگری و توریسم با استفاده از ظرفیت‌های موجود در دو کشور در دستور کار قرار گرفت.

در این نشست که با حضور معاونین و مسئولین سازمان هواپیمایی کشور ایران و بلاروس برگزار شد ارتقای همکاری‌های دوجانبه در حوزه صنعت هوانوردی و توسعه روابط گردشگری مورد توافق طرفین قرار گرفت.

همچنین در این نشست، پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشور ایران ضمن تشکر از استقبال و مهمان‌نوازی معاون وزیر حمل و نقل و رئیس سازمان هواپیمایی کشور بلاروس و تلاش در برگزاری جلسات و نشست‌های تخصصی از سوی کشور بلاروس و سفارت ایران، عنوان کرد: تعامل و همکاری دوسویه در حوزه گردشگری و توریسم می‌تواند کمک بسیاری به اقتصاد دو کشور داشته باشد چرا که بسیاری از گردشگران ایرانی علاقه‌مند سفر به کشور بلاروس هستند و ما در حال حاضر بیش از ۳۴۰۰ آژانس هواپیمایی داریم که زیر نظر سازمان هواپیمایی کشوری ایران آماده همکاری در برنامه‌های گردشگری بین ایران و بلاروس هستند.

در این جلسه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری بلاروس ضمن تشکر از قبول دعوت وزیر حمل و نقل بلاروس از رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ایران جهت سفر به بلاروس، اظهار داشت: ما در حال برنامه‌ریزی برای سفر وزیر حمل و نقل بلاروس به ایران در ماه آوریل هستیم که بلافاصله بعد از دریافت مجوزهای لازم از سوی سفارت ایران به اطلاع شما خواهد رسید و همچنین توافقات لازم در خصوص طول عمر هواپیما و استانداردهای پروازی مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

در ادامه این نشست مقرر شد دو توافق‌نامه همکاری در حوزه استاندارد پرواز جهت ارتقای توانمندی‌های متخصصان و مهندسان و همچنین حوزه هوانوردی در موضوع تجاری که پروازهای بین تهران و مینسک و حوزه گردشگری که پروازهای بین مینسک و کیش اعلام شد از سوی معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری ایران و نماینده سازمان هواپیمایی کشوری بلاروس تدوین و در نشست بعدی به امضای طرفین برسد تا بتوانیم شاهد یک دستاورد مهم در توسعه همکاری‌های دوجانبه از سوی کشور ایران و بلاروس باشیم.

در پایان این جلسه، توافقاتی در خصوص لغو ویزا برای ایرانیان با همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران نیز صورت گرفت تا هم‌وطنان ایرانی که علاقه‌مند به گردشگری به کشور بلاروس هستند بتوانند سفر خوبی را تجربه کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کره‌جنوبی: خروج کشتی «نامو» از تنگه هرمز به تعویق افتاد
حضور مقام‌های کوبایی در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
جزئیات تشییع داماد رهبر شهید در تهران
خاکسپاری فرزاد جمشیدی با حضور چهره‌های تلویزیون؛ وداع با یک صدای ماندگار
شلیک پلیس به زورگیر پارک پلیس
انهدام باند نفوذ در دستگاه‌های دولتی؛ 11 متهم به 60 سال حبس محکوم شدند
صدرنشینی که هیچ‌کس آرزویش را نداشت
هشدار معاون وزیر علوم درباره کاهش تمایل جوانان به دانشگاه
اژه‌ای: اینک ماییم و بدرقه‌ی عزیزترین عزیزان‌مان
اوسمار رفت؛ شمارش معکوس برای معرفی سرمربی جدید پرسپولیس
شهردار ایلام بازداشت شد
ادامه جنایات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
ترور مأمور پلیس در سیستان و بلوچستان؛ ستوان محمد پلنگی به شهادت رسید
دیدار غریب آبادی با نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر
زائران و شهروندان موارد مشکوک را به 110، 113 و 114 گزارش دهند
حضور هیات پاکستان در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
حادثه دریایی در نزدیکی سواحل یمن
نحوه فعالیت بانک‌ها در تعطیلات 4 روزه تهران اعلام شد
متروی تهران 24 ساعته شد؛ پذیرش زائران در 30 ایستگاه منتخب
پزشکیان: تشییع رهبر شهید باید نماد وحدت ملی باشد
نورنما | نورپردازی زیبای ورزشگاه مونتری
رویترز: مذاکرات فنی غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه آغاز شد
حضور مقامات هند در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
دیوان محاسبات: فقط 2 شرکت از 74 شرکت صندوق‌های بازنشستگی واگذار شد
حضور معاون اردوغان در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران
وضعیت فعالیت میادین میوه و تره‌بار تهران در 13، 14 و 15 تیر اعلام شد
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 10 تیر 1405 +جدول قیمت ها
مرگ مرموز تفنگدار 21 ساله آمریکایی در آب‌های کالیفرنیا
انگلیس رئیس دوره‌ای FATF شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 10 تیر 1405
ماجرای 23 انگشتر اهدایی رهبر شهید چه بود؟
استقرار صدها نظامی آمریکا در ونزوئلا
حق سرانه درمان تامین اجتماعی افزایش یافت؛ مبلغ جدید اعلام شد
ماجرای 23 انگشتری اهدایی رهبر شهید چه بود؟
بازدید 32 هزار گردشگر از تخت سلیمان
آزادی 850 زندانی غیرعمد همزمان با مراسم تشییع رهبر شهید
تهران گرم‌تر می‌شود؛ افزایش دما از جمعه آغاز می‌شود
سازمان بازرسی صدرنشین شفافیت شد؛ رتبه نخست دسترسی آزاد به اطلاعات
مونسون به اوج رسید؛ بارش شدید و سیلاب در راه سیستان‌ و بلوچستان
اتابک: نوسازی صنایع ایران با توان داخلی آغاز شد
فرودگاه مهرآباد جمعه تعطیل است؛ جزئیات محدودیت پروازها برای مراسم تشییع رهبرشهید
حضور رئیس‌جمهور و رئیس مجلس عراق در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
کشتی خارجی متخلف در تنگه هرمز به گل نشست
نورنما | آتش سوزی جنگلی در جنوب یوتا
رئیس فیفا از جنگندگی یوزها گفت؛ «باعث شدید همه احساس غرور کنند»
پرونده خونین در کرمان؛ رفیق‌کشی با طراحی یک دختر جوان
بانک جهانی وام‌دهی به چین را تا 2031 متوقف می‌کند
درخشش جوانان ایران در آسیا؛ سه فرنگی‌کار فینالیست شدند
ستاره بی‌رقیب ایران در لیگ ملت‌ها؛ حاجی‌پور درخشید
نتایج ارزیابی عملکرد آموزش‌وپرورش تا پایان شهریور اعلام می‌شود