×
بین الملل
شناسه خبر : 215493
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/16 ساعت 15:45
بن گویر: التماس دولت به حماس برای ادامه آتش‌بس، شرمساری مضاعف است

بن گویر: التماس دولت به حماس برای ادامه آتش‌بس، شرمساری مضاعف است

وزیر امنیت داخلی مستعفی رژیم صهیونیستی تاکید کرد که کابینه این رژیم باید پیشنهاد رئیس‌جمهور آمریکا را عملی کند و از نادیده گرفتن آن دست بردارد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی مستعفی رژیم صهیونیستی تهدید کرد: باید تمامی گروگان‌های ما فورا آزاد شوند در غیر این صورت جهنم ایجاد می‌شود.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، ایتامار بن گویر همچنین گفت: کابینه باید از اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بهره گرفته و باید دروازه‌های جهنم علیه غزه گشوده شوند که این اقدام تنها راه بازگرداندن اسرا خواهد بود.

وی همچنین افزود: ما اکنون باید برق و سوخت‌رسانی را برای یک دوره طولانی متوقف می‌کردیم و این همان چیزی است که باید انجام می‌دادیم و اگر جنگی قوی آغاز کنیم و طرح ترامپ را اجرا کنیم حماس را می‌توانیم شکست دهیم. اینکه کابینه پیشنهاد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را برای آزادی بی قید و شرط اسرای اسرائیلی و اینکه در غیر این صورت درهای جهنم باز خواهد شد را تصویب نمی‌کند، مایه شرمساری مطلق است.

وی افزود: حتی تصمیم کابینه برای ادامه التماس به حماس برای موافقت با ادامه آتش‌بس به جای نابودی این جنبش، شرمساری مضاعف است.

با تعلیق تبادل اسرا از سوی حماس که به دلیل نقض‌های مکرر مفاد آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی صورت گرفته بود، ترامپ تهدید کرد که اگر مقاومت فلسطین همه اسرای صهیونیستی را آزاد نکند، غزه را به جهنم تبدیل می‌کند. تهدیدی که با ادامه تبادل اسرا عملا لغو شد.

از سوی دیگر، بن گویر از تصمیم کابینه برای توقف انتقال کمک‌ها به نوار غزه استقبال کرد و گفت باید که اجرای این سیاست تا زمان آزادی آخرین اسیر اسرائیلی ادامه یابد. اکنون زمان مناسبی برای گشودن درهای جهنم و قطع برق و آب و بازگشت به جنگ است.

پیشتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی از منع انتقال کمک‌های انسانی به غزه خبر داده بود.

وی مدعی شد این تصمیم همزمان با پایان مرحله اول آتش‌بس و مخالفت حماس با قبول طرح نماینده آمریکا در خاورمیانه برای ادامه مذاکرات گرفته شد.

نتانیاهو تهدید کرد بدون آزادی اسرای صهیونیستی،‌ اسرائیل اجازه نخواهد داد آتش‌بس ادامه پیدا کند. اگر حماس به مخالفت خود ادامه دهد، عواقب دیگری در انتظارش خواهد بود.

این در حالی است که رئیس سابق هیأت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد، آمریکایی‌ها متوجه شده‌اند که برای تکمیل توافق آتش‌بس باید با جنبش حماس گفت‌وگو کرد.

«ایال هولاتا»، رئیس سابق هیأت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی تاکید کرد، محدودیت‌هایی برای آنچه میانجی‌ها می‌توانند برای تکمیل توافق آتش‌بس انجام دهند، وجود دارد.

به ادعای وی آمریکایی‌ها در جریان مذاکراتشان با حماس تاکید کردند که صبر دونالد ترامپ به پایان رسیده است.


اخبار مرتبط
بن‌گویر: روی ویرانه های غزه «محله‌ای لوکس» می سازیم!
دوشنبه 1404/06/24 ساعت 15:41
بن‌گویر: روی ویرانه های غزه «محله‌ای لوکس» می سازیم!
وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی جنجالی گفت قصد دارد پس از اشغال کامل غزه، روی ویرانه‌های آن «محله‌ای لوکس» برای مأموران پلیس اسرائیل بنا کند. او همچنین خواستار تشویق مهاجرت داوطلبانه فلسطینی‌ها و اجرای مجازات اعدام شد.
بن‌گویر در کنار تعرض‌ شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجد الاقصی +فیلم
یکشنبه 1404/05/12 ساعت 14:30
بن‌گویر در کنار تعرض‌ شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجد الاقصی +فیلم
شهرک‌نشینان صهیونیست با حمایت نیروهای اشغالگر به مسجد الاقصی تعرض کردند؛ ایتمار بن‌گویر نیز در این اقدامات تحریک‌آمیز حضور داشت.
بن‌گویر: اگر اسرائیل با حماس توافق کند، استعفا می‌دهم
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 13:00
بن‌گویر: اگر اسرائیل با حماس توافق کند، استعفا می‌دهم
در حالی‌ که مذاکرات غیرمستقیم رژیم صهیونیستی با حماس برای توافق آتش‌بس در دوحه ادامه دارد، رسانه‌های صهیونیستی از احتمال استعفای ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی این رژیم، خبر داده‌اند. به گفته منابع اسرائیلی، بن‌گویر توافق با حماس را خیانت به آرمان‌های افراطی خود می‌داند.
نظرات

آخرین اخبار
راز طول عمر در وزنه‌ها؛ ورزش قدرتی عمر را افزایش می‌دهد
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم