×
ورزشی
شناسه خبر : 215480
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/16 ساعت 12:06

مصاف سپاهان با استقلال برای صدرنشینی

تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و استقلال خوزستان در هفته بیست‌ودوم لیگ‌برتر باهم روبه‌رو می‌شوند.

نورنیوز-گروه ورزشی: هفته بیست‌ودوم رقابت‌های لیگ‌برتر فوتبال مردان باشگاه‌های ایران در فصل بیست‌وچهارم عصر امروز پنج‌شنبه ۱۶ اسفند با انجام دو دیدار پیگیری می‌شود و در یکی از مصاف‌های مهم و تعیین‌کننده، سپاهان اصفهان از ساعت ۱۹:۰۰ در ورزشگاه نقش‌جهان با استقلال‌صنعتی خوزستان بازی خواهد کرد.

تیم فوتبال سپاهان اصفهان هم‌اکنون با ۱۲ پیروزی، هشت تساوی، تنها یک شکست و البته ۴۴ امتیاز در جایگاه دوم جدول رده‌بندی لیگ‌برتر قرار دارد و استقلال‌صنعتی خوزستان نیز با پنج پیروزی، هشت تساوی، هشت باخت و کسب ۲۳ امتیاز روی پله دوازدهم ایستاده است که جایگاه دو تیم، اختلاف بالا و شرایط متفاوت آن‌ها باهم را نشان می‌دهد.

طلایی‌پوشان دیار زاینده‌رود در بازی هفته قبل خود میهمان تراکتور تبریز بودند و در جو پرشور هواداران تی‌تی‌ها، یک‌امتیاز ارزشمند را کسب کردند تا همچنان فاصله سپاهان با تراکتور و صدر جدول همان یک‌امتیازی که برای هیچ‌تیمی حاشیه‌امن نیست حفظ بماند.

تیم فوتبال استقلال‌صنعتی خوزستان برخلاف سپاهان با شرایط دشوار و همچنین وضعیت‌قرمز امروز در نصف‌جهان حاضر می‌شود. آبی‌پوشان اهوازی از ۱۰ بازی اخیرشان فقط یک پیروزی کسب کرده‌اند و چهار تساوی به‌همراه پنج شکست، آمار فاجعه‌ای را برای آنان رقم زده تا همچنان در بین تیم‌هایی که خطر سقوط تهدیدشان می‌کند، بمانند.

سیدرضا مهدوی به‌عنوان داور وسط بازی حساس سپاهان و استقلال خوزستان را سوت می‌زند. امیررضا آشورماهانی و حامد صفایی کمک‌داوران اول و دوم وی خواهند بود و احسان اکبری هم به‌عنوان داور چهارم در این کوبل حضور خواهد داشت. داوران اتاق VAR متشکل از محمدرضا تارخ و همچنین وحید زمانی است و مسعود مرادی نیز به‌عنوان ناظر داوری برای این دیدار انتخاب شده است.

روز گذشته پاتریس کارترون، سرمربی فرانسوی سپاهان در کنفرانس‌خبری قبل از بازی درخصوص بازگشت محمدمهدی محبی به تمرینات و آماده بودن وی برای حضور در بازی‌ها با آمادگی کامل خبر داد؛ این درحالی است که چند روز قبل باشگاه سپاهان در خبری که منتشر کرد از تداوم غیبت ستاره این تیم به‌مدت دو هفته دیگر به‌علت کشیدگی رباط داخلی پا خبر داده بود.

البته مسئله‌ای دیگر که وجود دارد بازگشت چند مهره کلیدی سپاهان پس از چندین هفته دوری از مستطیل‌سبز در بازی امروز است. هادی محمدی، محمدامین حزباوی و کاوه رضایی امروز می‌توانند با پشت‌سر گذاشتن مصدومیت، در صورت صلاحدید سرمربی فرانسوی سپاهان، در ترکیب طلایی‌پوشان مقابل استقلال خوزستان قرار بگیرند.

تیم فوتبال سپاهان چنانچه امروز از سد استقلال خوزستان عبور کند به‌صورت موقت صدرنشین می‌شود و برای قطعی‌شدن این حضور یا سقوط دوباره به پله دوم، باید تا بازی بعدی تراکتور که به‌دلیل بازی در مسابقات سطح دوم لیگ‌قهرمانان آسیا به تعویق هم افتاده منتظر بماند و امیدوار به ناکامی تی‌تی‌ها در لیگ‌برتر باشد.

استقلال خوزستان هم باوجود اینکه سرمربی تاحدودی موفق خود را از دست داد تا وی روی نیمکت هم‌نام تهرانی بنشیند، بدون‌شک با تمام توان مقابل سپاهان خواهد ایستاد تا بتواند از جمع تیم‌های پائین‌نشین جدول فرار کند و نفس راحتی بکشد.

در بازی برگشت دو تیم فوتبال استقلال خوزستان و سپاهان اصفهان در فصل هفدهم، اهوازی‌ها در خانه به پیروزی پرگل سه بر دو مقابل طلایی‌پوشان دست پیدا کردند و سپاهان را تا مرز سقوط به لیگ دسته‌اول هم پیش بردند. فصل عجیبی که سپاهان سپری کرد و در نهایت با حضور در جایگاه چهاردهم و به‌لطف برداشته‌شدن پلی‌آف، بالاتر از مشکی‌پوشان خراسان و نفت تهران در لیگ‌برتر ماند.

سپاهان به‌جز آن بازی، در ۱۴ بازی مقابل استقلال خوزستان با پیروزی از زمین مسابقه خارج شده و پنج تساوی نیز با حریف خود به‌دست آورده است و تنها شکست آن‌ها به استقلال خوزستان به هفت‌سال قبل برمی‌گردد. در طول مدت هفت‌سال اخیر، سپاهان و استقلال خوزستان پنج مرتبه باهم صف‌آرایی کردند که سهم سپاهان سه برد بود و دو دیدار هم با تساوی و تقسیم‌امتیازات خاتمه یافت.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت نفت بالا رفت
پزشکیان چهارمین سخنران جلسه امروز مجمع عمومی سازمان ملل
مهمانی دوستانه رنگ خون گرفت
افزایش 14 هزار بشکه‌ای تولید نفت در کشور
تاکید آفریقای جنوبی بر اقدام جهانی علیه نسل‌کشی رژیم اسرائیل
ماجرای شگفتانه وزارت اطلاعات چیست؟+فیلم
عملیات موفق آتش‌نشانان در مهار آتش‌سوزی خیابان ولیعصر+فیلم
کاهش مصرف ماهانه 5هزار تنی آرد با خروج اتباع غیرمجاز
عملیات موفق پلیس در کشف 935 کیلو حشیش
بسته شدن پل معروف نیومکزیکو به خاطر افزایش آمار خودکشی‌
انتخاب مجدد حسن یزدانی در کمیسیون ورزشکاران اتحادیه جهانی کشتی
قیمت لوبیا چیتی به شدت کاهش یافت
فعالیت بیش از 17 هزار داروخانه در کشور
اقتصادنگار | شلیک «ماشه»به بازار بی‌رونق سرمایه
«چت‌جی‌پی‌تی» دچار سکته مغزی شد!
حضور سه نویسنده ایرانی در نخستین دوره جایزه ادبی بریکس
ترامپ دیدار خود با سران کشورهای عربی و اسلامی را «نتیجه‌بخش» خواند
نورنما | رباتی که پابه‌پای انسان پینگ‌پنگ بازی می‌کند
اعتراض قاهره به استقرار دکل‌های مخابراتی اسرائیلی در مرز رفح
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 2 مهر 1404
رشد دوباره قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه 1 مهر +جدول
وزیر علوم: دانشجویان، نگران سربازی نباشند
شرط ایتالیا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین
تام باراک : اسرائیل و سوریه به توافق نزدیک شده‌اند
سفیر چین: تنها راه‌حل پرونده هسته‌ای ایران، گفتگو است نه تحریم
ارزیابی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ منفی است
عارف: بیانات رهبر معظم انقلاب، راهبرد دولت است
بیانیه سفارت ایران به مناسبت سالروز شهادت «سید حسن نصرالله »
ترامپ در دیدار با گوترش: آمریکا 100 درصد از سازمان ملل حمایت می‌کند
تفرقه و نزاع در اپوزیسیون در حاشیه سفر رئیس‌جمهور به نیویورک
توضیحات وزیر فرهنگ درباره برگزاری کنسرت همایون شجریان
ایران‌فارما 1404؛ همگرایی جهانی در زنجیره دارو
ابوالغیط: هر گونه سازوکاری درباره غزه باید بر اساس خروج کامل اسرائیل باشد
سیاری: اسرائیل بدون حمایت آمریکا و ناتو توان ادامه جنگ را ندارد
علت صدای انفجار در شیراز / مردم نگران نباشند
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز سه‌شنبه 2 مهر
اسلامی: تاسیسات آسیب دیده بازسازی می‌شوند
تاثیر قطعی معدل در کنکور، طبق قانون
سقوط معیارهای دیپلماسی؛ ترامپ و ابتذال سیاست
وزیر اطلاعات: ایران در رژیم صهیونیستی نفوذ دارد
قضاوت داوران ایرانی در لیگ نخبگان فوتبال آسیا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 2 مهر1404+ جدول
پنج شنبه ها در گیلان تا پایان سال تعطیل شد
قالیباف: در شب حمله رژیم صهیونیستی، از شیوه حمله غافلگیر شدیم+فیلم
خرید خدمت سربازی شایعه‌ای بی‌اساس است
ترجمه فوری به واتس‌اپ اضافه شد
پایان سال آبی با کاهش 40 درصدی بارندگی
رقابت های امروز مرحله یک چهارم نهایی والیبال قهرمانی جهان + نمودار
ما نیاز داریم که اقدامات عملی ایران را ببینیم
آغاز ساخت گسترده مسکن کارگری در هفت استان کشور
X
آگهی تبلیغاتی