×
بین الملل
شناسه خبر : 215326
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/15 ساعت 09:29
دونالد ترامپ: هرطور شده، گرینلند را تصاحب می‌کنیم!

دونالد ترامپ: هرطور شده، گرینلند را تصاحب می‌کنیم!

ترامپ گفت: ما به خاطر منافع ملی و حتی منافع بین‌المللی به گرینلند نیاز داریم و برای به‌دست آوردن آن با همه افراد دخیل مشغول کار و تلاش هستیم. ترامپ مدعی شد: اما واقعاً به خاطر امنیت بین‌المللی به گرینلند نیاز داریم و فکر می‌کنم که به هر طریقی که شده، آن را به چنگ می‌آوریم.

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی خود در کنگره ضمن طرح موضوع‌های مختلف، بار دیگر با طرح پیشنهاد خریداری و تصاحب گرینلند، گفت که این جزیره را «به هر طریقی که شده، تصاحب خواهد کرد»!

به گزارش  آسوشیتدپرس، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در جریان نطق خود خطاب به کنگره که به طور زنده از تلویزیون پخش می‌شد، گفت: امشب برای مردم فوق‌العاده گرینلند پیامی دارم. ما قویاً از حق شما برای تعیین آینده خودتان حمایت می‌کنیم و اگر شما انتخاب کنید، از شما در ایالات متحده آمریکا استقبال خواهیم کرد.

وی افزود: ما به خاطر منافع ملی و حتی منافع بین‌المللی به گرینلند نیاز داریم و برای به‌دست آوردن آن با همه افراد دخیل مشغول کار و تلاش هستیم. ترامپ مدعی شد: اما واقعاً به خاطر امنیت بین‌المللی به گرینلند نیاز داریم و فکر می‌کنم که به هر طریقی که شده، آن را به چنگ می‌آوریم.

ترامپ از آغاز روی کار آمدن مجدد به عنوان رئیس جمهور آمریکا، بارها ایده خود مبنی بر لزوم تصاحب گرینلند را تکرار کرده و این در حالی است که مقامات ارشد این جزیره و همچنین دانمارک، همواره با این طرح مخالفت کرده‌اند.

او در نشستی خبری پیش از مراسم تحلیفش در ماه ژانویه، با خودداری از رد احتمال توسل به اقدام نظامی برای تصاحب گرینلند و همچنین کانال پاناما، جهان را گوش به زنگ کرد!

ترامپ همچنین با اشاره به صدور یک فرمان اجرایی جدید افزود: فرمانی را اجرا کرده‌ام که مطابق آن هر کسی که مرتکب قتل یک مامور پلیس شود، به اعدام محکوم خواهد شد.

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه «امروز نامه‌ای از زلنسکی دریافت کردم که در آن تمایل خود را برای نشستن بر سر میز مذاکره اعلام کرده بود.» افزود: زمان توقف این جنگ بی معنی فرا رسیده است، آمریکا صدها میلیارد دلار برای حمایت از دفاع اوکراین فراهم کرده است، اروپا برای خرید نفت و گاز روسیه بیشتر از دفاع از اوکراین پول خرج کرد.

وی همچنین مدعی شد که «نشانه‌های قوی از روسیه دریافت کردم که آنها برای صلح آماده هستند.»

دونالد ترامپ همچنین گفت: به منظور تقویت صنایع دفاعی، قصد داریم تا صنایع کشتی‌سازی آمریکا شامل کشتی‌سازی تجاری و نظامی را احیا کنیم. و بدین منظور اکنون اعلام می‌کنم که در حال ایجاد دفتر کشتی‌سازی در کاخ سفید ایجاد کنیم. سابق بر این کشتی‌های زیادی می‌ساختیم اما این روند کاهش یافته و خیلی زود و خیلی سریع آن را افزایش خواهیم داد.

نخستین سخنرانی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در کنگره با حاشیه‌های زیادی همراه بود. در این سخنرانی تنها نیمی از اعضای کنگره آن هم اعضای جمهوری‌خواه از جای خود بلند شدند و ترامپ را تشویق کردند.

این در حالی است که اعضای دموکرات از جای خود بلند نشده و از تشویق و دست زدن برای ترامپ خودداری کردند.

نکته دیگر که در این سخنرانی نمود پیدا کرد این بود که تعداد زیادی از دموکرات‌ها، تابلوهایی با عبارت «شکست» در دست داشتند.

از سوی دیگر یک عضو کنگره به حالت اعتراض جلسه را ترک کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
X
آگهی تبلیغاتی