×
اجتماعی
شناسه خبر : 215325
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/12/15 ساعت 09:25
آغاز رزرو مراکز اسکان فرهنگیان از 18 اسفند

آغاز رزرو مراکز اسکان فرهنگیان از 18 اسفند

مدیر کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از امکان رزرو مراکز اسکان از 18 اسفند ماه خبر داد و گفت: افراد می‌توانند با مراجعه به سامانه اسکان رزروشان را انجام دهند. از 28 اسفند نیز امکان پذیرش فرهنگیان وجود دارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال زمان اسکان فرهنگیان در مراکز اقامتی موقت از سه روز به چهار روز افزایش یافته است گفت: به دستور مقام عالی وزارت هزینه اسکان روز سوم و چهارم فرهنگیان در هر نقطه‌ای رایگان است و صرفاً هزینه روز اول و دوم توسط افراد پرداخت خواهند کرد. همچنین زوج‌هایی که در سال ۱۴۰۳ مزدوج شده یا فرزندآوری داشته‌اند، وزیر آموزش و پرورش سه روز اسکان رایگان برای آن‌ها در نظر گرفته است.

مهدی نیکفر ، با بیان اینکه طرح اسکان موقت فرهنگیان همه ساله در ۲ بازه زمانی نوروز و تابستان انجام می‌شود و آموزش و پرورش به عنوان یکی از اعضای اصلی ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور است گفت: همواره تمهیداتی از طرف خود آموزش و پرورش در جهت سفری ارزان و باکیفیت برای همکاران فرهنگی و خانواده‌های آن‌ها در نظر گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه در همین راستا با دستور مقام عالی وزارت، تغییرات عمده‌ای در اجرای طرح اسکان امسال ایجاد شده است افزود: مراکز اسکان کیفیت بخشی شده‌اند. سال گذشته ۱۲ هزار مدرسه و حدود ۵۶ هزار کلاس درس جزو مراکز اسکان بودند. امسال تعداد مدارس کمتر و باکیفیت‌تر شده‌اند ولی تعداد کلاس‌های درس بیشتر شده است.

افزایش مدت زمان اسکان به ۴ روز 

مدیر کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال حدود ۹ هزار مدرسه و ۵۸ هزار کلاس و اتاق برای اسکان موقت میهمانان نوروزی و فرهنگیان در نظر گرفته شده ادامه داد: اتاق‌ها در اصل به دسته ویژه، الف و ب دسته بندی شده‌اند. برای موارد اضطراری سرما و گرما نیز اتاق‌ها و مراکز اضطراری در نظر گرفته‌ایم.

سه روز اسکان رایگان برای مزدوجین و فرهنگیانی که صاحب فرزند شده‌اند 

نیکفر با بیان اینکه به درخواست همکاران فرهنگی دوره اسکان از سه روز به چهار روز افزایش یافته است گفت: به دستور مقام عالی وزارت به عنوان رئیس ستاد مرکزی اسکان موقت فرهنگیان کشور، هزینه اسکان روز سوم و چهارم فرهنگیان در هر نقطه‌ای رایگان شده و فرهنگیان صرفاً هزینه روز اول و دوم را پرداخت خواهند کرد. همچنین برای زوج‌هایی که در سال ۱۴۰۳ مزدوج شده یا فرزندآوری داشته‌اند، سه روز اسکان رایگان به عنوان هدیه از سمت وزیر برای آن‌ها در نظر گرفته شده که در بخشنامه‌ ابلاغ شده به مناطق بر این نکته تاکید شده است.

راه‌اندازی سامانه ملی یکپارچه برای مشاهده موقیعت مکانی مراکز اسکان

وی با بیان اینکه برای تسهیل در ارائه خدمات کیف پول الکترونیک روی سامانه اسکان طراحی شده است افزود: با این کار امکان مدیریت مالی فرهنگیان فراهم شده است. همچنین برای اولین بار سامانه ملی یکپارچه‌ای راه اندازی شده که همکاران می‌توانند مراکز اسکان را دیده و از موقعیت آن باخبر شوند. همچنین از این طریق می‌توانند موقعیت و لوکیشن آدرسشان را پیدا و عملاً نیازی به رفتن ستاد اسکان و گرفتن آدرس در شهرها ندارند.

امکان رزرو مراکز اسکان از ۱۸ اسفند 

 

مدیر کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امکان رزرو مراکز اسکان از ۱۸ اسفند ماه مهیا می شود ادامه داد: افراد می‌توانند با مراجعه به سامانه اسکان رزروشان را انجام دهند. از ۲۸ اسفند نیز امکان پذیرش فرهنگیان وجود دارد.

نیکفر با بیان اینکه بازه اجرایی طرح اسکان موقت از تاریخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ تا نهایت ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۴ است گفت: سعی شد با کمک گرفتن از اعتبارات خود وزارتخانه نسبت به تجهیز مراکز اسکان اقدام شود. نصف هزینه طرح از اعتبارات خود سازمان و بخش کوچکی از هزینه توسط خود فرهنگی پرداخت می شود که این نشان می‌دهد نسبت به دوره‌های گذشته هزینه‌ها کاهشی شده است.

کسر اقساطی هزینه اسکان از حقوق فرهنگیان

مدیر کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تلاش شده امسال همکاران فرهنگی در زمان سفر، هزینه‌ای را پرداخت نکنند و مبلغ اندک پرداخت شده به شکل اقساط از حقوق کم شود اظهار کرد: آمادگی لازم برای پذیرش ۵ میلیون نفر مهمان نوروزی را داریم.

شرط پذیرش کارمندان دولت در مراکز اسکان فرهنگیان

به گفته وی کارمندان دولت و غیر فرهنگی با مراجعه حضوری به مراکز، در صورت ظرفیت مازاد می‌توانند پذیرش شوند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشدار به تهرانی ها و قطع برق بیش از 500 اداره پرمصرف
نورویدئو | ترامپ چرا دوباره از «دخالت خارجی » می گوید ؟
نگرانی رسانه صهیونیستی از بازگشت توان موشکی ایران
گلوله مرگ در فرودگاه امام (ره)؛ قاتل مهندس جوان در یک قدمی چوبه دار
بجنگیم یا مذاکره کنیم؟
رونالدو نازاریو پرده برداشت؛ چرا کریستیانو دیگر در اوج نیست؟
تداوم مذاکرات صحت ندارد
نوراینفو | چطور از پوست و چشم‌ها در برابر افزایش اشعه فرابنفش محافظت کنیم؟
هشدار آیت‌الله جوادی آملی نسبت به توطئه اسرائیلی‌ها علیه ایران‌
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب به تعویق افتاد
اعتراف به خسارت سنگین ایران به پایگاههای نظامی آمریکا در سه کشور
چند نفر در حملات هوایی اخیر تیرماه مصدوم شدند؟
ترامپ: کانادا باید هزینه آلودگی هوایش را بدهد
کوشکی قراردادش را با استقلال تمدید کرد
خطوط ارتباطی هرمزگان پایدار شد
روزنامه پاکستانی اکسپرس: قدرت ایران را نمی توان به چالش کشید
انگلیس - فرانسه؛ نبرد انتقامی برای برنز جام جهانی و وداع دشان با خروس‌ها
آرش داغلی قهرمان شطرنج مردان ایران شد
آمار شهدای جنگ غزه از 19 هزار نفر گذشت
علی‌آبادی: حمله به آب‌شیرین‌کن جاسک جنایت جنگی است
شهردار نیویورک: نتانیاهو باید در لاهه محاکمه شود
هشدار انصارالله به عربستان درباره ادامه محاصره یمن
پلوسی: جنگ‌های ترامپ مردم آمریکا را فقیرتر کرد
اختلال ارتباطی در هرمزگان؛ 116 دکل مخابراتی آسیب دید
ترامپ در محاصره شکست‌های راهبردی
انهدام 2 باند سارقان مسلح در چابهار با عملیات پلیسی
موج گرما در راه خوزستان؛ دمای هوا به بالای 50 درجه می‌رسد
حکم قصاص قاتل شهید سلمان امیراحمدی اجرا شد
هشدار به مسافران شمال؛ موج گرما در گیلان ادامه دارد
سخنگوی دولت: عزت امروز ایران مدیون مقاومت خوزستان است
چرا برخی فروشگاه‌ها کالابرگ را قبول نمی‌کنند؟
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛هشدار به کشورهای میزبان نظامیان متجاوز آمریکا
نورنما | انتقام ایران از ترامپ؛ سوژه انیمیشن لگویی جدید
63 ملک قاچاقچیان مواد مخدر به ارزش 3 همت مصادره شد
روایت گاردین از توان موشکی ایران پس از حملات آمریکا
امتحانات دانشگاه‌های جنوب کشور مجازی شد ؛ جزئیات تصمیم جدید وزارت علوم
تحلیلگر نظامی: ایران در تنگه هرمز دست برتر را دارد
وزارت صمت: کمبودی در کالاهای اساسی نداریم
فینال جام جهانی زیر سایه دود؛ آیا مسابقه اسپانیا و آرژانتین لغو می شود؟
ترافیک سنگین در جاده‌های چالوس و هراز
بیش از 300 هزار نفر علیه آمریکا و اسرائیل شکایت کردند
بهره‌برداری از فاز نخست تقاطع غیرهمسطح شهر آفتاب با آزادراه تهران_قم
چرا رئیس‌جمهور آمریکا جرئت جنگ همه‌جانبه را ندارد؟
شکار بزرگ تراکتور؛ شهریار مغانلو به تبریز پیوست
موضع ترکیه در قبال حملات آمریکا و اسرائیل به ایران چیست؟
پایان تلخ تعمیر شیرآلات؛ پدربزرگ قربانی خشم نوه شد
هند سومین قدرت پرتاب مداری خصوصی جهان شد
پزشکیان: اژه‌ای و قالیباف با وجود نقدها، محکم کنار دولت ایستاده‌اند
بازگشت پرواز مستقیم شیراز به دبی با دو پرواز هفتگی
پرسپولیس به دنبال شکار بزرگ از لیگ امارات