×
بین الملل
شناسه خبر : 215270
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/14 ساعت 17:10
کرملین: برای کمک به حل‌وفصل مشکلات ایران و آمریکا آماده‌ایم

کرملین: برای کمک به حل‌وفصل مشکلات ایران و آمریکا آماده‌ایم

سخنگوی کاخ کرملین به رسانه آمریکایی گفته روسیه معتقد به حل‌وفصل مشکلات ایران و آمریکا از طریق مذاکره بوده و آماده کمک به تحقق آن است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «دمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روز سه‌شنبه گفته «روسیه بر این باور است که آمریکا و ایران باید تمامی مشکلاتشان را از طریق مذاکره حل کنند و روسیه آماده است هر کاری که بتواند برای تحقق آن انجام بدهد.»

رسانه آمریکایی بلومبرگ در گزارشی با انتشار این مطلب مدعی شد: منابع مطلع می‌گویند روسیه موافقت کرده به دولت «دونالد ترامپ» در برقراری تماس‌ها با ایران در زمینه مسائلی از جمله برنامه هسته‌ای ایران و فعالیت‌های منطقه‌ای آن کمک کند.

این رسانه در ادامه نوشت: افراد مطلع از این موضوع در مسکو، به شرط فاش نشدن هویتشان گفتند که ترامپ تمایل خود نسبت به این موضوع را در تماسی تلفنی با پوتین در فوریه اعلام کرده بود و مقامات ارشد دولت او،‌ چند روز پس از برقراری این تماس، در ریاض با همتایان روس خود در این باره گفت‌وگو کردند.

در این مطلب همچنین مطرح شد: مقامات کاخ سفید، پاسخی به درخواست توضیح در این‌باره ندادند. نه روسیه و نه ایران نیز علنا، این درخواست را رد یا تایید نکرده‌اند.

بلومبرگ همچنین نوشت که «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز گذشته و در یک نشست خبری در پاسخ به این‌که آیا روسیه به تهران پیشنهاد کرده در مذاکرات آن با واشنگتن میانجیگری کند، گفته این که کشورها پیشنهاد کمک کنند، «طبیعی» است.

او بیان کرد: با توجه به اهمیت این موضوعات، امکان این وجود دارد که بسیاری از طرفین حسن‌نیت و آمادگی خود را برای کمک به بسیاری از مشکلات ارائه کنند. از این منظر، طبیعی است که کشورها در صورت نیاز، پیشنهاد کمک کنند.

اگرچه، بلومبرگ نوشته وزارت امور خارجه ایران به درخواست این رسانه برای پاسخ به سوالات آن پاسخی نداده است.

ترامپ که در کارزارهای انتخاباتی‌ و پس از بازگشت به کاخ سفید نسبت به گفت‌وگو و توافق با ایران به ابراز تمایل کرده و در پیامی گفته بود «من بیشتر ترجیح می‌دهم که توافق صلح هسته‌ای قابل راستی‌آزمایی داشته باشیم که به ایران امکان رشد و پیشرفت مسالمت‌آمیز را بدهد»، یادداشتی را درباره پیشبرد سیاست «کارزار فشار حداکثری» علیه ایران امضا کرده است.

دولت ترامپ در ۲ ماه اخیر، تحریم‌های متعددی را علیه ایران و کشورهای خارجی به اتهام همکاری تجاری و اقتصادی با ایران اعمال کرده است.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در نشست خبری مشترک با همتای روس خود گفت: در خصوص مذاکرات هسته‌ای، موضع ما روشن است. ما تحت فشار، تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد و هیچ امکان مذاکره مستقیم بین ما و آمریکا در موضوع هسته‌ای تا زمانی که فشار حداکثری به این شکل خود اعمال خواهد شد، وجود نخواهد داشت.


نظرات

آخرین اخبار
بحران در صف وام ازدواج؛ نیم میلیون جوان در انتظار تسهیلات
امتحانات خردادماه در استان گیلان غیرحضوری شد
کاهش تنوع مدارس از مهر امسال اجرایی می شود؟
رایزنی تلفنی عراقچی و بدرالبوسعیدی
ترافیک در آزادراه‌های منتهی به تهران و هشدار هواشناسی در جاده های شمالی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 2 خرداد + جدول
ایروانی: دولت‌های خلیج فارس موظف به جبران کامل خسارات علیه ایران هستند
طارمی به اردوی آنتالیا رسید
با پرچم رسمی وارد ورزشگاه شوید!
طب سنتی و توصیه‌هایی برای مصرف نوشیدنی‌های تابستانی
ایران سکان‌دار نایب‌رئیسی سازمان بهره‌وری آسیا شد
شکست کنفرانس NPT به دلیل زیاده‌خواهی آمریکا
آغاز به کار سامانه «ثبت ادعا»؛ جزئیات مهم برای مالکان
ده‌گانه دولت دفاع ملی
شوک بزرگ به کاروان ایران با حذف نعمت‌زاده
ایران و آمریکا در کورس تاب‌آوری
عملکرد ضعیف لژیونرها در آستانه جام جهانی 2026
تهدیدات لاتی مذاکرات وانتی!
پیام ترور عزالدین الحداد
خانواده خبرنگار ایرنا خواستار اجرای فوری حکم قصاص قاتل شدند
برنامه مسابقات ورزشی امروز 2 خرداد 1405+ جدول پخش
وعده ترامپ برای پایان سریع «موضوع ایران» و سقوط قیمت نفت
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 2 خرداد 1405 + وضعیت استانها
رایزنی‌های فشرده فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی در تهران
متقاضیان بیمه بیکاری بخوانند؛ آغاز ثبت نام حضوری از امروز
بمب‌های سدیم در غذاهای فرآوری‌ شده چه خطراتی دارند؟
کشف راه های جدید برای کند کردن پارکینسون
سلولز باکتریایی جایگزینی طبیعی برای پلاستیک
افزایش هزینه استقراض در بازارهای مالی دولت انگلیس
سیل تاکسی روباتیک وایمو را در آتلانتا با خود برد
ناسا به ساختار نسل‌های آینده ستارگان نزدیک شد
ایران اتهام حمله پهپادی به نیروگاه هسته ای امارات را رد کرد
ترامپ در مراسم ازدواج پسرش شرکت نمی‌کند
رایزنی جدید فدراسیون فوتبال با AFC درباره معرفی نمایندگان ایران
رویترز: یک تیم مذاکره‌کننده قطری در تهران حضور دارد + علت سفر
دومین پیروزی استقلال با غلبه بر نفت جهرم
تهران حلقه پیوند دیپلماسی همسایگی و همکاری‌های اقتصادی با پاکستان است
مقاومت تنها ضامن حفظ موجودیت لبنان است
پس‌انداز خانوارهای انگلیسی صفر شد
نحوه برگزاری امتحانات و ثبت نمرات هفتم تا دهمی‌های پایتخت اعلام شد
سقوط نرخ فعالیت اقتصادی در منطقه یورو
داوید آلابا از رئال مادرید خداحافظی می کند؟
پشت پرده استعفایی دیگر در دولت ترامپ
ورود نخستین صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی به بورس انرژی
تمرینات تیم ملی فوتبال با سه لژیونر برگزار شد
فرانسه قطعنامه ماموریت تنگه هرمز را به شورای امنیت می برد
نخستین اظهارنظر پیاتزا بعد از ورود به تهران چه بود؟
هشدار فرانسه درباره عواقب گزینه نظامی آمریکا علیه تنگه هرمز
تسلط ایران بر گلوگاه اینترنت منطقه و تعیین «مجوز عبور»
چرا رهبران جمهوری‌خواه از رأی‌گیری برای ادامه جنگ با ایران خودداری کردند؟