×
بین الملل
شناسه خبر : 215270
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/14 ساعت 17:10
کرملین: برای کمک به حل‌وفصل مشکلات ایران و آمریکا آماده‌ایم

کرملین: برای کمک به حل‌وفصل مشکلات ایران و آمریکا آماده‌ایم

سخنگوی کاخ کرملین به رسانه آمریکایی گفته روسیه معتقد به حل‌وفصل مشکلات ایران و آمریکا از طریق مذاکره بوده و آماده کمک به تحقق آن است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «دمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روز سه‌شنبه گفته «روسیه بر این باور است که آمریکا و ایران باید تمامی مشکلاتشان را از طریق مذاکره حل کنند و روسیه آماده است هر کاری که بتواند برای تحقق آن انجام بدهد.»

رسانه آمریکایی بلومبرگ در گزارشی با انتشار این مطلب مدعی شد: منابع مطلع می‌گویند روسیه موافقت کرده به دولت «دونالد ترامپ» در برقراری تماس‌ها با ایران در زمینه مسائلی از جمله برنامه هسته‌ای ایران و فعالیت‌های منطقه‌ای آن کمک کند.

این رسانه در ادامه نوشت: افراد مطلع از این موضوع در مسکو، به شرط فاش نشدن هویتشان گفتند که ترامپ تمایل خود نسبت به این موضوع را در تماسی تلفنی با پوتین در فوریه اعلام کرده بود و مقامات ارشد دولت او،‌ چند روز پس از برقراری این تماس، در ریاض با همتایان روس خود در این باره گفت‌وگو کردند.

در این مطلب همچنین مطرح شد: مقامات کاخ سفید، پاسخی به درخواست توضیح در این‌باره ندادند. نه روسیه و نه ایران نیز علنا، این درخواست را رد یا تایید نکرده‌اند.

بلومبرگ همچنین نوشت که «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز گذشته و در یک نشست خبری در پاسخ به این‌که آیا روسیه به تهران پیشنهاد کرده در مذاکرات آن با واشنگتن میانجیگری کند، گفته این که کشورها پیشنهاد کمک کنند، «طبیعی» است.

او بیان کرد: با توجه به اهمیت این موضوعات، امکان این وجود دارد که بسیاری از طرفین حسن‌نیت و آمادگی خود را برای کمک به بسیاری از مشکلات ارائه کنند. از این منظر، طبیعی است که کشورها در صورت نیاز، پیشنهاد کمک کنند.

اگرچه، بلومبرگ نوشته وزارت امور خارجه ایران به درخواست این رسانه برای پاسخ به سوالات آن پاسخی نداده است.

ترامپ که در کارزارهای انتخاباتی‌ و پس از بازگشت به کاخ سفید نسبت به گفت‌وگو و توافق با ایران به ابراز تمایل کرده و در پیامی گفته بود «من بیشتر ترجیح می‌دهم که توافق صلح هسته‌ای قابل راستی‌آزمایی داشته باشیم که به ایران امکان رشد و پیشرفت مسالمت‌آمیز را بدهد»، یادداشتی را درباره پیشبرد سیاست «کارزار فشار حداکثری» علیه ایران امضا کرده است.

دولت ترامپ در ۲ ماه اخیر، تحریم‌های متعددی را علیه ایران و کشورهای خارجی به اتهام همکاری تجاری و اقتصادی با ایران اعمال کرده است.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در نشست خبری مشترک با همتای روس خود گفت: در خصوص مذاکرات هسته‌ای، موضع ما روشن است. ما تحت فشار، تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد و هیچ امکان مذاکره مستقیم بین ما و آمریکا در موضوع هسته‌ای تا زمانی که فشار حداکثری به این شکل خود اعمال خواهد شد، وجود نخواهد داشت.


نظرات

آخرین اخبار
سپاه: دشمن بزدلانه به حمله به صنایع غیرنظامی روی آورده است
حملات آمریکا-اسرائیل به ایران؛ حمله جنگنده های دشمن به شیراز ، یزد، اصفهان و قشم
قرارگاه خاتم‌الانبیا: دوره قلدریِ بین‌المللی به پایان رسیده است
آغاز موج پنجاهم عملیات وعده صادق4 با رمز مبارک یازهرا (س) و با پهپادهای انهدامی و نقطه زن
یک میلیون تن کالای اساسی به کشور وارد شد
ادامه بازداشت لیدرهای اغتشاشات در بندرکیاشهر؛ 2 نفر دستگیر شدند
حمله پهپادی حزب‌الله به بندر اشغالی «حیفا»
بازگشت پیکر 84 شهید قهرمان ناو دنا به ایران
کارلسون: کنترل جنگ با ایران، از دست آمریکا خارج شده است
خنثی سازی تحرکات مشکوک در استان تهران
تأکید عارف بر تداوم خدمت‌رسانی در کرمانشاه
پیام سپاه پاسداران به مناسبت شهادت سردار سرلشکر ابوالقاسم باباییان
پیروزی المپیاکوس با حضور طارمی
گازپروم: ذخایر گاز اروپا به کمترین میزان خود رسیده است
تنگه هرمز هنوز به شکل نظامی مسدود نشده است!
نورنما | وقتی دریاگریست؛ بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی
چهاردهمین شب حماسه‌آفرینی مردم ایران در خیابان‌ها
تغییر آدرس سایت پلیس فتا
سفیر ایران در فرانسه: ایران خاک کشورهای دیگر را مورد هدف قرار نداده است
8 مزدور آمریکایی- صهیونی در همدان دستگیر شدند
نماینده مصری: آمریکا و اسرائیل مقاومت ایران را دست کم گرفتند
ترکیه: تجاوزها علیه ایران باید متوقف شود
هشدار اورژانس کشور: مصدومان را ناگهانی از زیر آوار خارج نکنید
هدف قرار گرفتن یک جنگنده رژیم صهیونیستی در آسمان ایران تایید شد
آسیب به 19 بنای تاریخی استان تهران در جنگ اخیر
دستگیری دو جاسوسی که موقعیت اماکن مهم را برای دشمن ارسال می کردند
حمله به سفارت آمریکا در بغداد با 2 پهپاد
حضور 30 خبرنگار خارجی در استان فارس برای پوشش جنگ
انهدام پدافند اسرائیل با موشک‌های حزب‌الله
تمدید پوشش بیمه‌ای برای بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت
اعلام جزئیات تماس تلفنی رؤسای جمهور ایران و مصر
مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها رژیم صهیونیستی را محو خواهد کرد
سفیر ایران: مشکل آمریکا، ایرانِ متحد و مقتدر است
مردم‌پایه شدن مقاومت؛ شرط پیروزی در نبرد اراده‌ها
یورگن هابرماس، فیلسوف آلمانی، در 96 سالگی درگذشت
دیدار سفیر ایران با اعضای تیم ملی فوتبال بانوان
تانکر ترکرز: بارگیری نفت در جزیره خارک عادی است
افزایش 23 درصدی قیمت بنزین در آمریکا
از فردا؛ هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر مجازی برگزار می شود
کالبدشکافی دلاریزه شدن اقتصاد ایران
تایید فروش بزرگترین بسته تسلیحات به تایوان توسط آمریکا
رم، وین و فرانکفورت در حمایت از ایران به‌پا خواستند
منزل دروازه‌بان تیم ملی فوتسال بمباران شد
قیمت مواد غذایی در آمریکا افزایش یافت
حمایت مردم منتقم ایران از نیروهای مسلح
آغاز طرح تماس با سالمندان تنهای پرخطر در تهران
پزشکیان: هر چه را ویران کرده‌اند، بهتر از قبل می‌سازیم
اجرای «پرستار داوطلب محله» در دستور کار قرار گرفت
مدارس غیردولتی به پرداخت حقوق معلمان طبق قرارداد ملزم شد
شورای نگهبان لایحه بودجه 1405 را مغایر شرع و قانون اساسی نشناخت