×
حوادث
شناسه خبر : 215252
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/14 ساعت 15:20
افشـای راز جنایت‌هـای سیاه/ مردی که به کودکان تعرض می‌کرد بازداشت شد

افشـای راز جنایت‌هـای سیاه/ مردی که به کودکان تعرض می‌کرد بازداشت شد

مرد موتورسوار که با پرسه در خیابان‌های پایتخت کودکان و نوجوانان را ربوده و مورد تعرض قرار می‌داد در حالی با تلاش شبانه‌روزی پلیس دستگیر شد که فیلم جنایت‌های سیاهش را داخل گوشی تلفن همراه خود ثبت کرده بود.

نورنیوز-گروه حوادث: اواسط دی امسال مرد جوانی هراسان به پلیس مراجعه کرد و از ناپدید شدن پسر 4 ساله‌اش خبر داد و گفت: «پسرم در کوچه در حال بازی بود که ناگهان ناپدید شد برای یافتن او به همه جا سر زدم اما ردی از پسرم بدست نیاوردم.»

با شکایت مرد جوان تحقیقات برای یافتن کودک که از اتباع افغانستان بود آغاز شد اما حدود 5 ساعت بعد شاکی دوباره با پلیس تماس گرفت و گفت: «پسرم را در حوالی خانه پیدا کردم اما حال خوبی ندارد و نمی‌تواند راه برود.»
وقتی مأموران به سراغ این پدر و پسر رفتند پسر کوچولو به دلیل شرایط نامناسب جسمی نتوانست اطلاعاتی درباره گم شدن خود بدهد اما وقتی او را به پزشکی قانونی بردند تعرض به او تأیید شد.
در ادامه تحقیقات کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی پایتخت به بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل ناپدید شدن کودک پرداختند.
دوربین‌ها نشان می‌داد مردی لاغر اندام که لباس یکی از ارگان‌های خدماتی را به تن داشت و صورت و پلاک موتورسیکلت هوندایش را پوشانده بود به سمت کودک رفته و او را سوار موتورش کرده است و چند ساعت بعد نیز دوباره کودک را در همان حوالی رها کرده است.
در حالی که تحقیقات برای شناسایی و دستگیری متهم ادامه داشت، کارآگاهان مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی با سه شکایت مشابه دیگر نیز مواجه شدند. در همه موارد مرد جوان لاغر اندامی سوار بر موتورسیکلت به سراغ پسر بچه‌ها رفته و آنها را سوار موتور سیکلت خود کرده و مورد تعرض قرار داده است. مرد موتورسوار پس از اجرای نقشه سیاهش، بچه‌ها را در حوالی خانه شان رها کرده بود. یکی از قربانیان این جنایت سیاه کودک دو ساله‌ای بود که مورد تعرض قرار گرفته و به علت وخامت حالش، چند روزی در بیمارستان بستری شده بود.
این پرونده با شکایت شاکی‌ها از جنبه آدم ربایی در دادسرای امور جنایی پایتخت و از جنبه رسیدگی به جرم تعرض در دادگاه کیفری استان تهران مورد رسیدگی قرار گرفت. در نهایت کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی پایتخت با رصد اطلاعاتی و یک هفته کار منسجم و شبانه‌روزی، موفق شدند مخفیگاه متهم را در شهرستان پرند شناسایی و او را دستگیر کنند. با حضور در خانه متهم، یک پسر و دختر نوجوان نیز حضور داشتند که دختر نوجوان مدعی شد از دوستان متهم است و پسر نوجوان نیز گفت چون بی‌جا و مکان بوده از یک سال قبل در خانه متهم زندگی می‌کرده است.
متهم که امیر نام دارد و 28 ساله است در تحقیقات اولیه به چهار مورد ربودن کودکان و تعرض به آنها اعتراف کرد. این در حالی بود که در بازبینی گوشی تلفن همراه متهم بیش از 20 فیلم تعرض به کودکان پیدا شد.تحقیقات برای شناسایی سایر قربانیان این جنایت سیاه از سوی پلیس ادامه دارد.

انگیزه عجیب مرد جنایتکار

متهم که پس از دستگیری ابتدا منکر جرایمش بود وقتی با اسناد و مدارک مستند روبه‌رو شد لب به اعتراف گشود. انگشتر عجیبی در شصت دستش دارد که خودش می‌گوید نماد همجنسگرایان است.
چرا به بچه‌ها تعرض می‌کردی؟
من قصدم تعرض نبود، آنها را می‌ربودم تا از بچه‌ها پول بگیرم.
بچه دو ساله تا 10 ساله چه پولی دارد به تو بدهد؟
از خانواده‌هایشان که می‌توانستم بگیرم.
مگر خانواده‌هایشان را می‌شناختی؟
متهم سکوت می‌کند.
چرا از صحنه جنایت‌های سیاهت فیلمبرداری می‌کردی؟
نمی دانم، می‌خواستم از قربانیانم تصویر داشته باشم در واقع کلکسیون تهیه می‌کردم. البته عکس‌ها و فیلم‌هایی که در گوشی تلفنم بود را در کانال‌های تلگرامی خاصی منتشر می‌کردم و از آنها پول می‌گرفتم.
چه مدت است این کار را انجام می‌دهی؟
دو ماهی می‌شود.
در کدام مناطق شهر بچه‌ها را می‌ربودی؟
جنوب شرق تهران و یکی از شهرستان‌های شرق استان تهران بچه‌ها را یا به خانه‌ام می‌بردم یا به خارج از شهر. این اواخر هم که به پرند نقل مکان کرده بودم.
بچه‌ها چند ساعت با تو بودند؟
3 تا 5 ساعت.
فکر می‌کردی دستگیر شوی؟
 من همیشه ماسک داشتم تصورش را نمی‌کردم دوباره گیر بیفتم.
سابقه داری؟
چند باری به همین اتهام بازداشت شدم و آخرین بار هم 5 سال در زندان بودم اما توانستم رضایت شاکی را بگیرم و آزاد شوم.
آدم ربایی ناموفق هم داشتی؟
دو مورد بود به محض اینکه به سراغ بچه‌ها رفتم، مادرشان دید و با داد و فریاد او مجبور به فرار شدم.
با چه بهانه‌ای بچه‌ها را سوار موتور می‌کردی؟
 با این بهانه که برویم برایتان خوراکی بخرم آنها را می‌بردم.


ایران
نظرات

آخرین اخبار
آیت‌الله جوادی آملی: وظیفه همگان، حفظ وحدت، حمایت از رهبری و صیانت از نظام اسلامی است
حملات پراکنده دشمن آمریکایی به نقاطی از جنوب کشور
سیستان‌وبلوچستان؛ غول خرمای ایران با چشم‌انداز صادرات جهانی
چین به آمریکا درباره گزینه نظامی علیه کوبا هشدار داد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ و یک
توضیحات وزیر علوم درباره تغییرات تاریخ کنکور
نیروگاه تبریز هفته آینده به مدار بازمی‌گردد
ادامه حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران
مسکو: اروپا کشتن روس‌ها را جرم نمی‌داند
حمله عضو کنست رژیم صهیونیستی به رئیس ستاد ارتش
کامبک و صعود تماشایی والیبال ژاپن
شرایط جدید واردات خودرو در منطقه آزاد انزلی
معجزه ایرانی در لحظات بن‌بست
آخرین سفر استارمر به کیف و قول حمایت بی دریغ لندن به زلنسکی
واکنش سخنگوی شورای نگهبان به حمله دشمن آمریکایی به اطراف بیمارستان بقایی اهواز
رئیس مجلس خبرگان: عزاداری بدون اقدام، در مکتب اهل‌بیت(ع) معنا ندارد
مالزی طرح جدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها را محکوم کرد
تحقیق کاخ سفید درباره هواپیمای قطری ترامپ
حفاظت مادام‌العمر از نتانیاهو کلید خورد
تصادف یک اتوبوس‌ بی‌.آر.تی تهران با 7 خودرو و موتور در خیابان ولی‌عصر
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 26 تیر 1405 + تحلیل قیمت طلا
هند اعزام دریانوردان به هرمز را متوقف کرد
تاج: آمریکا در جام جهانی کارشکنی کرد
آخرین خبر از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی/زمان واریز
بررسی عملکرد تیم ملی در جام‌جهانی با حضور وزیر ورزش
تردد در تنگه هرمز در سطح پایینی قرار دارد
حزب‌الله: ما هرگز سلاح‌هایمان را تحویل نخواهیم داد
الحوثی: آمریکا و اسرائیل منبع شرارت‌اند
افشاگری سی‌ان‌ان؛ تعلل ارتش آمریکا در بررسی حمله مرگبار به مدرسه دخترانه در میناب
ستار هاشمی: ایران تجربیات ارتباطی را به عراق منتقل می‌کند
وزارت خارجه یمن حمله به بیمارستان کودکان اهواز را محکوم کرد
شیراز روی گسل ساختمان‌های نا ایمن
سایپا محصولاتش را گران کرد+جدول قیمت جدید
حملات سایبری به شبکه‌های موبایلی خاورمیانه
وقتی اعداد از یک بحران خاموش خبر می‌دهند
نورویدئو | محاصره ایران؛ قدرت نمایی یا اعتراف به بن‌بست؟
آخرین وضعیت جوی آذربایجان شرقی؛ از کاهش دما تا وزش بادهای شدید
پیامد رویکرد تهاجمی پنتاگون؛ تشدید شکاف در دولت دوم ترامپ
انهدام باند سارقان موتورسوار با 35 فقره سرقت در تهران
صادرات سوسیس و فرآورده‌های گوشتی آزاد شد
بقایی: حمله آمریکا به بیمارستان شهید بقایی اهواز، مصداق جنایت جنگی است
روایت وزارت بهداشت از شب پراضطراب بیماران سرطانی در اهواز
از تشییع تاریخی تا دیدار با قاتل؛ الزیدی چه پیامی فرستاد؟
بازگشت بزرگ پیتر جکسون به سینما؛ ساخت دنباله «ماجراهای تن تن»
واکنش عراق به حادثه پهپادی در پایانه بصره؛ بارگیری نفت متوقف شد
جدایی ستاره‌های خارجی استقلال به دلیل بسته بودن پنجره
واکنش حماس به بودجه جدید اسرائیل برای توسعه شهرک‌های صهیونیستی
پرسپولیس از مدافع لژیونر خود رونمایی کرد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران تا هفته آینده