×
بین الملل
شناسه خبر : 215220
تاریخ انتشار :

العربی الجدید؛

پشت پرده اختلاف سران عرب در آستانه نشست امروز قاهره

پایگاه العربی الجدید در گزارش خود از اختلاف نظرها میان سران عربی شرکت کننده در نشست غیررسمی اخیر در شهر ریاض پایتخت عربستان پرده برداشت. قرار بود در این نشست موضع واحدی برای حل مشکل فلسطین و اوضاع غزه اتخاذ شود و موضعگیری ها قبل از نشست امروز در قاهره همسو و هماهنگ شود.

نورنیوز-گروه بین الملل:  پایگاه العربی الجدید از آشکار شدن نشانه های اختلاف و دودستگی در بین سران عرب در آستانه نشست امروز سه شنبه آنها در شهر قاهره پایتخت مصر برای بررسی اوضاع بغرنج جهان عرب و بویژه وضعیت فلسطین خبر داد.

پایگاه خبری العربی الجدید در گزارشی درباره اجلاس سران عرب که امروز سه شنبه در قاهره برگزار می شود، آورده است: اجلاس فوق العاده سران عرب که قرار بود در بیست و هفتم فوریه برگزار شود، امروز در حالی برگزار خواهد شد که اختلافات بالا گرفته است و خبرگزاری الجزایر از عدم مشارکت «عبدالمجید تبون» رئیس جمهور این کشور در این نشست در اعتراض به روند برگزاری و انحصار طلبی گروهی از کشورهای عربی خبر داد. خبرگزاری الجزایر به نقل از یک منبع مسئول اعلام کرد که الجزایر به تک روی برخی کشورهای عربی درباره خروجی این نشست بدون هماهنگی با دیگر کشورها اعتراض دارد.

پایگاه العربی الجدید در گزارش خود از اختلاف نظرها میان سران عربی شرکت کننده در نشست غیررسمی اخیر در شهر ریاض پایتخت عربستان پرده برداشت. قرار بود در این نشست موضع واحدی برای حل مشکل فلسطین و اوضاع غزه اتخاذ شود و موضعگیری ها قبل از نشست امروز در قاهره همسو و هماهنگ شود.

این پایگاه نوشت: عربستان بر خلع سلاح مقاومت فلسطین و اخراج فرماندهان از نوار غزه به منظور جلوگیری از تکرار جنگ علیه این منطقه و ویرانی دوباره آنچه بازسازی خواهد شد، اصرار دارد و کمک به بازسازی را به این امر منوط کرده است. امارات نیز همین موضع را دارد. این موضوع به طور کامل توسط قطر پذیرفته نشده و مصر نیز به ارائه ملاحظاتی درباره آن اکتفا کرده است.

برپایه این گزارش، شیخ «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر ریاست هیات کشورش را در نشست قاهره برعهده دارد و شیخ «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر نیز وی را همراهی می کند.

قرار است که «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست قاهره چشم انداز مدنظرش را به امید حمایت از آن ارائه کند و این در حالی است که مصر و یا اردن حامی این دیدگاه نیستند.

پایگاه العربی الجدید به نقل از منابع دیپلماتیک نوشت که «آنتونیو گوترش» در افتتاحیه نشست حاضر خواهد بود و قرار است درباره اوضاع غزه و ضرورت تداوم آتش بس و آزادی اسیران سخن بگوید.

به گزارش ایرنا، یک منبع دیپلماتیک مصری نیز اعلام کرد که بیانیه پایانی نشست قاهره بر مخالفت با کوچاندن فلسطینیان به خارج از سرزمین فلسطین، مخالفت با طرح صهیونیستها برای الحاق کرانه باختری به سایر سرزمین های اشغالی، ضرورت ورود بدون قید و شرط کمک های انسانی به نوار غزه و حمایت از طرح مصر برای بازسازی این منطقه تاکید خواهد داشت.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (18)«اردل»
بمب ساعتی آلودگی در تهران؛ آیا طرح اسقاط موتورسیکلت‌ها نجات‌بخش خواهد بود؟
نبض ایمنی بیمارستان ها ضعیف می زند
حراج سکه معلق ماند؛ توپ در زمین بانک مرکزی!
آخرین نرخ معامله دلار در بازار آزاد
درگذشت قایقران قهرمان ایران در انفجار اسکله بندر شهید رجایی
سه هزار موتورسیکلت برقی جدید، راه‌حلی برای ترافیک تهران؟
تورم 193 درصدی سیب‌زمینی در فروردین‌ماه
پزشکیان راهی بندرعباس شد
پیوست رسانه‌ای‌ حلقه مفقوده مدیریت بحران
6 دلیل که احتمال موفقیت مذاکرات با ترامپ را تقویت می‌کند
دیپلماسی کشور به مذاکرات هسته‌ای گره نخورده است
سازمان تأمین اجتماعی جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان در سال 1404 را اعلام کرد/ جزئیات افزایش
واکنش‌های جهانی به انفجار در بندر شهید رجایی همچنان ادامه دارد
«قتل در سکوت مسجد؛ معمای خونین لاگراند کومب»
صعود پرسپولیس به نیمه نهایی با شکست حریف ژاپنی
آوار نسل کشی در غزه؛ خاک‌سپاری انسانیت در رم
نورنما | خرید جنگنده رافال؛گام بلند عراق در مدرن سازی نیروی هوایی
یک ماه فرصت طلایی برای تمدید بیمه شخص ثالث بدون جریمه!
خاموشی VAR در دیدار فولاد و تراکتور؛ چالشی برای فوتبال ایران
ریمونتادا از نوع آبی اناری + فیلم بالا بردن جام قهرمانی
دفترچه انتخاب رشته دکتری اصلاح شد؛ مراقب تغییرات باشید!
راک‌استار تاریخ رسمی انتشار GTA 6 را فاش کرد
هشدار درباره مصرف بی‌رویه بتن؛ ساختمان‌های ایران در معرض فاجعه زلزله
سرنخ‌های مرموز در پرونده شهادت محیط‌بان گلستان
افزایش سقف تسهیلات ودیعه مسکن به 200 همت در سال 1404+ جدول مبالغ جدید
تغییر ساعت کاری ادارات از خردادماه
راز مفقودی 2 ساله پزشک تبریزی آشکار شد
آخرین امار متوفیان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی +اسامی
مواجهه صالحی و ترامپ در مراسم تشییع پاپ فرانسیس+ فیلم
سوگواری پراحساس بوشهری‌ها برای بندرعباسی ها+ فیلم
کارت‌ ورود به جلسه کنکور 1404 فردا منتشر می‌شود
مداردیپلماسی | چند مسیر،یک هدف نقشه دیپلماسی چند لایه ایران
انفجار در بندر شهید رجایی؛ حادثه یا طراحی؟
شرایط پیش فروش دو خودرو پر طرفدار سایپا اعلام شد
وحشت در ونکوور؛ خودرو مرگ به جشنواره آمد! + فیلم
برنامه مسابقات امروز 7 اردیبهشت + پخش زنده
3 روز عزای عمومی در هرمزگان
آخرین جزییات انفجار مهیب در بندر شهید رجایی بندر عباس/افزایش آمار جانباختگان
لحظه‌شماری برای نتایج / قرعه کشی ایران‌خودرو امروز برگزار می‌شود
وضعیت آب و هوا امروز 7 اردیبهشت + وضعیت استانها
حملۀ موشکی مجدد یمن به رژیم صهیونیستی
امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام طرح یسنا! +مشمولین و مبلغ پرداختی
قتل‌های ناموسی؛ زخم کهنه‌ای بر روان و فرهنگ جامعه ایران
خلاصه بازی رئال مادرید (2) - بارسلونا (3) | جام را آبی اناری ها در آغوش گرفتند!
تسلیت افراد ورزشی برای حادثه دردناک بندر شهید رجایی
صنعت نفت آبادان هم راهی نیمه نهایی شد.
بیانیه وزارت امور خارجه عربستان سعودی در پی حادثه انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس
نورنما | واژگونی کشتی حمل صدها گوسفنددر خلیج عدن
نشست خبری استقلال - پیکان؛ صحبت های جالب دین محمدی و مجتبی جباری
X
آگهی تبلیغاتی