×
ورزشی
شناسه خبر : 215208
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/14 ساعت 09:27
تراکتور ایران و التعاون عربستان؛ امروز ساعت 19:30/ یورش تراکتور به اولین جام آسیایی خود

تراکتور ایران و التعاون عربستان؛ امروز ساعت 19:30/ یورش تراکتور به اولین جام آسیایی خود

دیدار تیم‌های تراکتور ایران و التعاون عربستان در چارچوب مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان (سطح دوم) آسیا امروز (سه‌شنبه) از ساعت 19:30 در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز برگزار می‌شود.

نورنیوز-گروه ورزشی:  تیم فوتبال تراکتور ایران در چارچوب مرحله یک‌چهارم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان (سطح دوم) آسیا مقابل التعاون عربستان قرار می‌گیرد.

 دیدار تیم‌های تراکتور ایران و التعاون عربستان در چارچوب مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان (سطح دوم) آسیا امروز (سه‌شنبه) از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز برگزار می‌شود.

شاگردان دراگان اسکوچیچ در مرحله گروهی با تیم‌های الوکره قطر و روشن تاجیکستان هم‌گروه بود و موفق شدند مقتدرانه با ۳ برد و یک مساوی به عنوان صدرنشین از مرحله گروهی صعود کنند. تیم فوتبال موهان باگان هند به دلیل حضور نیافتن در ایران برای تقابل با تراکتور از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا از دور این رقابت‌ها حذف شد. شاگردان دراگان اسکوچیچ در مرحله قبلی موفق شدند در مجموع با برتری ۵ بر ۴ الخالدیه بحرین را از پیش‌رو بردارند و جواز حضور در این مرحله را کسب کنند.

اما التعاون عربستان در گروهی قرار داشت که تیم‌های الخالدیه بحرین، نیروی هوایی عراق و آلتین آسیر ترکمنستان حضور داشتند و در نهایت موفق شد با کسب ۱۵ امتیاز مقتدرانه جواز حضور در مرحله حذفی را کسب کند.

نماینده عربستان در مرحله قبل مقابل الوکره قطر قرار گرفت که در مجموع دو دیدار رفت‌ و برگشت به تساوی ۴ بر ۴ دست پیدا کردند و توانست در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۳ نماینده قطر را حذف کند. با این تفاسیر نماینده عربستان مسیر سخت‌تری نسبت به تراکتور برای رسیدن به این مرحله طی کرده است.

پیروز این دیدار در نیمه‌نهایی باید برابر برنده دیدار تیم‌های شارجه و شباب‌الاهلی امارات، بازی کند و در صورت صعود تراکتور و شباب در مرحله بعد باید منتظر تقابل سردار آزمون و سعید عزت‌اللهی در لباس شباب‌الاهلی مقابل پرشورها باشیم.

پرشورها برای این دیدار همه بازیکنان خود را در اختیار دارند و به نظر می‌رسد اسکوچیچ قصد دارد تراکتور را با آرایش ۱-۳-۲-۴ روانه میدان کند. علیرضا بیرانوند در قفس توری تی‌تی‌ها قرار می‌گیرد. او هفته گذشته در لیگ برتر ایران موفق شد در مقابل سپاهان کلین‌شیت کند و انگیزه بالایی برای تکرار این کار در رقابت‌های آسیایی دارد.

شجاع خلیل‌زاده، کاپیتان پرشورها یک‌بار دیگر در کنار عارف آقاسی زوج خط دفاعی تراکتور را تشکیل می‌دهد. محمد نادری در جناح چپ خط دفاعی و دانیال اسماعیلی‌فر نیز در جناح راست، خط دفاعی این تیم را تکمیل می‌کنند.

به گزارش ایرنا، ریکاردو آلوز در کنار ایگور پوستونسکی زوج خط میانی تراکتور را تشکیل می‌دهند. در خط حمله این تیم نیز مهدی‌ هاشم‌نژاد و مهدی ترابی به عنوان وینگر به میدان می‌روند. با حضور امیرحسین حسین‌زاده پشت‌سر تومسیلاو اشترکالی در خط حمله، ۱۱ بازیکن منتخب تراکتور برای تقابل با التعاون عربستان تکمیل شود.

ترکیب احتمالی تراکتور ایران:

علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، عارف آقاسی، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری، ریکاردو آلوز، ایگور پوستونسکی، مهدی ترابی، مهدی هاشم‌نژاد، امیرحسین حسین‌زاده و تومسیلاو اشترکالی.


نظرات

آخرین اخبار
افزایش دوباره بهای نفت در بازارهای جهانی
انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت
در اسرائیل سانسور رسانه‌ای حکم‌فرماست تا حملات ایران و حزب‌الله مخابره نشوند!
راه‌آهن اسرائیل هک شد
سرمایه‌گذاران در حال خارج کردن پول‌هایشان از امارات هستند
افزایش قیمت سوخت در آمریکا
عبور قیمت نفت از 100 دلار
بازگشت آخرین گروه از حجاج ایرانی به کشور
رویترز: پس از دو هفته بمباران بی‌وقفه، حکومت ایران در آستانه فروپاشی نیست
احتمال بازبینی روابط امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا
نرخ بنزین در اروپا دستوری شد
ایران پاسخ حمله به مخازن پالایشگاه تهران را داد
فارن افرز: ایران معادله جنگ را تغییر داد، ادامه جنگ به نفع ایران است
مقاومت عراق: امارات به تأسیسات نفتی سعودی حمله کرد
زلزله در بازار کشورهای عربی با تداوم تجاوز آمریکا به ایران/سرمایه‌ها از دبی فراری شدند
لغو پروازهای بریتیش ایرویز به ابوظبی و چندین کشور خاورمیانه‌
در صورت خطای آمریکا تنگه ای دیگر، مشابه هرمز خواهد شد
وقوع حادثه برای دو نفتکش خارجی سوخت عراق در آب‌های بین المللی
حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
بسیاری از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی داوطلب شدند
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک به بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند