×
سیاسی
شناسه خبر : 215194
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/12/14 ساعت 10:15
یارانه دهک‌های 8 تا 10  به سود اقشار کم درآمد حذف می‌شود

سخنگوی دولت در پاسخ به نورنیوز اعلام کرد؛

یارانه دهک‌های 8 تا 10 به سود اقشار کم درآمد حذف می‌شود

سخنگوی دولت گفت: دولت مکلف است از سال 1404 یارانه نقدی خانوارهای پردرآمد؛ یعنی دهک های 8 و 9 و 10 را حذف کند و قاعدتا ما باید طبق قانون رفتار کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی:  «فاطمه مهاجرانی» در نشست خبری هفتگی خود که امروز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ در محل وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، در پاسخ به سؤال خبرنگار نورنیوز درباره دقت در شناسایی سه دهک بالای درآمدی و لزوم استفاده از معیارهای صدک برای ارزیابی دقیق‌تر وضعیت اقتصادی خانوارها، تأکید کرد که پایگاه رفاه ایرانیان به‌عنوان مرجع اصلی داده‌های شهروندان مورد استناد قرار می‌گیرد.

فاطمه مهاجرانی افزود: بر اساس تبصره ۱۳ قانون بودجه ۱۴۰۴، دولت مکلف است یارانه نقدی دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ را حذف کند. وی تأکید کرد که این اقدام در راستای توزیع عادلانه‌تر منابع و حمایت از دهک‌های پایین انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد که آیین‌نامه اجرایی این طرح توسط سازمان برنامه و بودجه و با همکاری دستگاه‌های اجرایی در حال تدوین است و دولت تلاش می‌کند با بررسی دقیق‌تر، از تضییع حقوق شهروندان جلوگیری کند.


 

سرنوشت وفاق پس از وفاق و استیضاح

سخنگوی دولت گفت: وفاق راهبرد دولت است و مصممیم با این راهبرد مشکلات انباشته کشور را حل کنیم. ما از وفاق حل مشکلات کشور را می خواهیم. وفاق، مومنانه در دولت دنبال می شود. استیضاح یا استعفای یک فرد ما را از وفاق برای حل مشکلات مردم خارج نمی کند.

اودبا اشاره به استیضاح وزیر اقتصاد اظهارداشت: طبیعی است که برای هیچ دولتی از دست دادن افراد کابینه مطلوب نیست، اما استیضاح حق مجلس است و هیچ کسی خرده ای به دل ندارد با این حال انباشت مساله ۴۰ و چند ساله در ۶ ماه قابل حل نیست. امیدوارم تصمیم مجلس موجب ثبات در شاخص های اقتصادی شود، هرچند استیضاح وزیر اقتصاد اثر خود را بر برخی شاخص ها نشان داد.

وی ادامه داد: وفاق راهبرد دولت است و مصممیم با این راهبرد مشکلات انباشته کشور را حل کنیم. ما از وفاق حل مشکلات کشور را می خواهیم. وفاق، مومنانه در دولت دنبال می شود. استیضاح یا استعفای یک فرد ما را از وفاق برای حل مشکلات مردم خارج نمی کند.

سخنگوی دولت در ادامه بیان کرد: دریافت اسکار برای پویانمایی سایه سرو را تبریک می گویم و به کانون پرورش فکری و جامعه هنری کشور نیز برای این دستاورد تبریک می گویم.

مهاجرانی ادامه داد: بسته حمایتی دولت برای جبران قطعی برق و گاز صنایع شامل اعمال در اقساط و بیمه اجتماعی می شود. کارگروهی از وزارت نیرو، نفت، صمت و سازمان برنامه و بودجه تشکیل شده تا برنامه ریزی لازم برای تامین برق و گاز صنایع در تابستان انجام شود.

سخنگوی دولت ادامه داد: ۴۰ هزار قطعه زمین برای اقشار محروم آماده شده و تقدیم آنها می شود. ۱۹۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای  جوانی جمعیت در قانون در نظر گرفته شده بود  ولی ۲۴۶ هزار میلیارد تومان وام برای ازدواج و فرزنداوری پرداخت شده است.

سخنگوی دولت در خصوص توزیع اجناس مورد نیاز مردم در آستانه نوروز، بیان کرد: از نیمه اسفند نمایشگاه های بهاره فعال می شوند تا اجناس را با قیمت متعادل عرضه کنند. بین ۵ تا ۳۰ درصد این اجناس تخفیف خواهند داشت. کالابرگ نیز در دو نوبت ارائه می شود.

مهاجرانی در خصوص سفر وزیر ارتباطات به صربستان، اظهار کرد: سیاست خارجی ایران، ارتباطات متوازن با همه دنیاست. متناسب با ظرفیت های هر کشور، با آن ها در ارتباطیم. استفاده حداکثری از ظرفیت های اروپا از رویکردهای دولت است. در زمینه ارتباطات و فناورانه با کشورهای اروپایی در ارتباط خواهیم بود.

سخنگوی دولت درباره افزایش قیمت کالاهای اساسی، گفت: انبارها کاملا پر است و کالاهای  اساسی تامین شده است. جلسات قیمت گذاری کالاها توسط معاون اول رئیس جمهور برگزار می شود.

وی درباره رویکرد دولت در خصوص مذاکرات، گفت: عبارت «تحت تحریم مذاکره نمی کنیم» دقیق نیست. عبارت دقیق این است «تحت فشار حداکثری مذاکره نمی کنیم». مذاکره گفت و گویی بین طرفین و امر اختیاری است. تحت فشار حداکثری مذاکره نمی کنیم.

سخنگوی دولت درباره رویکرد دولت در خصوص نظارت بر قیمت اجناس، اظهار کرد: سه دستگاه درگیر هستند؛ همکاری وزارت کشاورزی، صمت، سازمان تعزیرات می تواند بازار را تنظیم کند.

مهاجرانی درباره تولید انرژی پاک در سال آینده، اظهار کرد: دولت ۱۴ ابرپروژه در دست دارد که قسمتی از آن در خصوص تولید است. در بخش تولید انرژی، برنامه ارتقای توان نیروگاه ها، افزایش تولید برق از انرژی پاک، بهینه سازی مصرف و جلوگیری از اتلاف انرژی را داریم. دولت قصد دارد در ۴ سال ۳۰ هزار مگاوات برق از انرژی پاک تولید کند. ناترازی دردناک است، ولی یک واقعیت است در حوزه انرژی و آب به شدت با ناترازی مواجه ایم.

وی در پاسخ به این پرسش که چه پیامی به زلنسکی دارید، گفت: امینت یک موضوع درون زاست و قابل خریدن نیست. امنیت را باید در قلب مردم ایجاد کرد. دارایی کشور را با یک رئیس جمهور قمار نکنید و به مردم خودتان بازگردید و مراقب باشید دارایی های کشورتان را در یک قمار نبازید.

مهاجرانی درباره اقدامات دولت در خصوص نظام آموزشی کشور، اظهار کرد: تاکنون رئیس جمهور ۱۷ جلسه درباره آموزش داشته و به جد پیگیر این حوزه است. جلوگیری از ترک تحصیل و اصلاح الگوی آموزش و پرورش بخشی از برنامه های دولت در این زمینه است.

سخنگوی دولت درباره برنامه دولت برای سفرهای نوروزی تصریح کرد: وزارت میراث فرهنگی در نظر دارد تا ۲۴ فروردین خدمات خود را افزیش دهد. ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در این زمینه به مردم خدمت رسانی می‌کنند. پویش «نه به تصادف» اهمیتی زیادی دارد چون آمار تصادفات دردناک است و مردم با احتیاط رانندگی کنند.

 ادامه نسل کشی مردم غزه سیاست ترامپ

مهاجرانی در خصوص طرح ترامپ برای کوچاندن اجباری مردم غزه، گفت: غزه بخشی از فلسطین است. این سیاست ترامپ، ادامه نسل کشی مردم غزه است. تاریخ جنایات علیه مردم فلسطین را فراموش نمی کند، امیدواریم این اتفاق رخ ندهد.

وی درباره تامین حقابه از سوی کشور افغانستان، خاطرنشان کرد: دیپلماسی همیشه جواب می دهد. سفر وزیر خارجه به کابل موجب شد که آب به سمت کشور ما باز شد. جاری شدن آب به سمت کشورمان فقط به خاطر بارش ها نبود. امیدوارم این روند ادامه یابد.

تکمیل می شود... 

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
درمان‌های باروری ارتباطی با سرطان ندارند
سازمان ملل: اسرائیل مانع ورود کمک‌های انسانی به غزه نشود
معاون سابق موساد: اسرائیل از نظر استراتژیک و تاکتیکی در برابر ایران شکست خورد
واکنش تاجرنیا به ممنوعیت حضور خارجی‌ها در لیگ برتر
واترپلوی ایران قهرمان بازی‌های آسیایی ساحلی شد
بدن ما چقدر به پروتئین نیاز دارد؟
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت +وضعیت استان ها
دفتر نبیه بری: مخالف مذاکرات مستقیم با اسرائیل هستیم
ابوظبی علیه ریاض؛ بازی نفتی امارات در میانه جنگ
مشحون: زحمات آتشی در بسکتبال غیر قابل انکار است/ یکی از بهترین‌ها را از دست دادیم
ایروانی: ایران حق مقابله با اقدامات گستاخانه ودزدی دریابی آن را دارد
سنا تلاش دموکرات‌ها برای جلوگیری از ماجراجویی ترامپ در کوبا را ناکام گذاشت
کارشناس آمریکایی: واشنگتن به‌دنبال هر راهی برای فرار از شکست در ایران است
محاصره دریایی ایران بی نتیجه است
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود