×
ورزشی
شناسه خبر : 215142
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/13 ساعت 19:41
استقلال صفر - النصر صفر: همه‌چیز به ریاض کشیده شد

استقلال صفر - النصر صفر: همه‌چیز به ریاض کشیده شد

بازی دو تیم صاحب‌نام فوتبال آسیا، استقلال و النصر عربستان در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نحبگان با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسید.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم فوتبال استقلال تهران برای خلق یک شگفتی و کسب نتیجه مطلوب، در ورزشگاه آزادی به مصاف النصر عربستان می‌رود.

حریف قدرتمند عربستانی که ستاره‌های زیادی را در ترکیب خود دارد، از مدعیان جدی قهرمانی در لیگ نخبگان آسیا محسوب می‌شود. استقلال پس از پیروزی حیاتی مقابل الریان قطر در روز پایانی مرحله گروهی، توانست به مرحله یک‌هشتم نهایی صعود کند. در مرحله گروهی نیز یک بار دیگر آبی‌پوشان با النصر روبه‌رو شده بودند، دیداری که در زمین بی‌طرف (امارات) برگزار شد و با پیروزی یک بر صفر نماینده عربستان همراه بود.

حالا استقلال در دور رفت از مرحله حذفی میزبان النصر است و میودراگ بوژوویچ، سرمربی مونته‌نگرویی آبی‌ها، برای این دیدار تغییر مهمی در ترکیب تیمش ایجاد کرده است. علیرضا کوشکی که در سه دیدار برابر الریان، نساجی و پرسپولیس گلزنی کرده، جایگزین محمدحسین اسلامی در ترکیب اصلی شده و این می‌تواند نقش مهمی در افزایش قدرت هجومی استقلال داشته باشد. استقلالی‌ها امیدوارند که با حمایت هواداران خود، نمایشی فراتر از انتظار ارائه داده و مقابل این تیم پرستاره، نتیجه مطلوبی کسب کنند.

ترکیب استقلال مقابل النصر عبارتند از: سید حسین حسینی، روزبه چشمی، رافائل سیلوا، صالح حردانی، رامین رضاییان، آرمین سهرابیان، دیدیه اندونگ، آرش رضاوند، علیرضا کوشکی، مهران احمدی، محمدرضا آزادی.

ترکیب النصر مقابل استقلال هم عبارتند از: بنتو متئوس، محمد سیماکان، محمد آل فتیل، نواف بوشل، سالم النجدی، مارسلو بروزوویچ، علی الحسن، سادیو مانه، آنجلو گابریل، ایمن یحیی، جان دوران.

شروع تهاجمی حریف عربستانی

در شرایطی که انتظار می رفت استقلال با حضور و حمایت پرتعداد هوادارانش شروع تهاجمی برابر حریف داشته باشد، این النصر بود که در دقایق ابتدایی در زمین استقلال خیمه زده بود و حملات پرتعدادی را هم روی دروازه سیدحسین حسینی طراحی کردند که در دو مورد توپ با اختلاف نزدیکی از کنار دروازه به بیرون رفت. 

استقلال از شوک خارج شد

شاگردان بوژوویچ که در دقایق ابتدایی تحت تاثیر پاس های کوتاه و پرتعداد النصر قرار گرفته بودند و برابر تماشاگرانشان شوکه شده بودند، بعد از ۱۰ دقیقه کمی از فشار خارج شدند و حملاتی را روی دروازه حریف پی ریزی کردند که در یک مورد شوت مهران احمدی از کنار دروازه النصر به بیرون رفت.

شوت راه دور مهران احمدی در دقیقه 14 از کنار دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه ۱۶ بازی  حرکت انفرادی مهران احمدی و عبور از میان مدافعان، با ضربه او همراه شد که شوت خطرناک او با اختلاف کمی از بالای دروازه به بیرون رفت.


 

ضربه سر خطرناک رامین رضاییان

در دقیقه ۱۸ بازی ارسال کوشکی به روی دروازه با ضربه سر رامین رضاییان همراه شد که توپ از بالای دروازه به بیرون رفت.


 

حسینی ناجی دروازه استقلال

در دقیقه ۲۰ بازی بهترین موقعیت بازی به شکل عجیب و باورنکردنی از دست رفت. ابتدا جان دوران در موقعیت تک به تک قرار گرفت که ضربه او را حسینی دفع کرد و در برگشت شوت روی پای أیمن یحیی را روزبه چشمی با سر از روی خط دروازه برگشت داد.


 

موقعیت های خطرناک پیاپی استقلالی ها روی دروازه النصر بی ثمر ماند

در دقیقه ۲۵بازی، استقلال به شدت روی دروازه النصر خیمه زده بود. شوت صالح حردانی از پشت محوطه جریمه را بنتو متئوس، گلر برزیلی النصر دفع کرد و سپس ارسال‌هایی به روی دروازه منجر به دفع توپ از سوی مدافعان النصر شد.


 

حسینی باز هم دوران را ناکام گذاشت

در دقیقه ۲۷بازی، پاس آنجلو گابریل در محوطه ۶ قدم به جان دوران رسید که ضربه بسیار خطرناک او را حسینی در دو قدمی دروازه دفع کرد.


 

دفع شوت خطرناک ایمن یحیی

در دقیقه ۴۱ بازی، شوت أیمن یحیی به پشت مدافع استقلال برخورد کرد و دفع شد.

پایان نیمه اول بازی با نتیجه مساوی

نیمه اول بازی استقلال - النصر با نتیجه صفر بر صفر به پایان رسید.

آغاز طوفانی تیم استقلال در نیمه دوم

نیمه دوم مسابقه با بازی طوفانی تیم استقلال همراه بود و حتی ضربه سر خطرناک سهرابیان به شکلی خطرناک از بالای دروازه النصر به بیرون رفت.

در دقیقه ۵۰ بازی ضربه سر رامین رضاییان به شکل خیلی خطرناکی از کنار دروازه به بیرون رفت.


 

ضربه سر خطرناک رامین رضاییان 

در دقیقه ۵۰ بازی ارسال دیدنی سهرابیان در مقابل دروازه به رامین رضاییان رسید که ضربه سر این بازیکن با کمترین فاصله ممکن و با بدشانسی از کنار تیرک دروازه به بیرون رفت.


 

در دقیقه ۵۷ بازی پس از اینکه بروزوویچ در میانه میدان توپ را از حردانی گرفت، با یک پاس در عمق و بین مدافعان استقلال، جان دوران را صاحب موقعیت ایده آل کرد و او از فاصله دور قصد داشت توپ را از روی سر سیدحسین حسینی عبور دهد که کاپیتان آبی‌ها ضربه چیپ مهاجم کلمبیایی را با واکنشی دیدنی دفع کرد.


 

در دقیقه ۶۷ بازی پس از توپ گیری مهران احمدی از بازیکنان حریف، او از فاصله دور اقدام به شوت زنی کرد که ضربه اش از بالای دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه ۶۹ بازی روی یک و دوی آنجلو گابریل با جان دوران منجر به خلق یک موقعیت برای مهاجم کلمبیایی شد که ضربه دوران از زاویه کاملاً بسته به تیرک دروازه برخورد کرد.

در دقیقه ۷۶ بازی النصر روی یک ضدحمله صاحب فرصت شد که پاس آنجلو گابریل در گوشه محوطه جریمه به جان دوران رسید و این ضربه او را نیز سیدحسین حسینی با واکنشی دیدنی و به موقع راهی کرنر کرد.

سیوهای حسینی استقلال را نجات داد

در دقیقه ۸۲ بازی شوت کم جان مانه را حسینی به راحتی مهار کرد.

در دقیقه ۸۶ بازی شوت کوشکی از پشت محوطه جریمه را بنتو یک ضرب مهار کرد.

در دقیقه ۸۸ بازی روی ارسال دیدنی رامین رضاییان، ضربه سر جوئل کوجو با اختلاف کمی از کنار دروازه به بیرون رفت که البته داور این صحنه را آفساید اعلام کرد.

در پایان، این بازی با نتیجه بدون گل به پایان رسید.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
X
آگهی تبلیغاتی