×
ورزشی
شناسه خبر : 215142
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/13 ساعت 19:41
استقلال صفر - النصر صفر: همه‌چیز به ریاض کشیده شد

استقلال صفر - النصر صفر: همه‌چیز به ریاض کشیده شد

بازی دو تیم صاحب‌نام فوتبال آسیا، استقلال و النصر عربستان در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نحبگان با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسید.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم فوتبال استقلال تهران برای خلق یک شگفتی و کسب نتیجه مطلوب، در ورزشگاه آزادی به مصاف النصر عربستان می‌رود.

حریف قدرتمند عربستانی که ستاره‌های زیادی را در ترکیب خود دارد، از مدعیان جدی قهرمانی در لیگ نخبگان آسیا محسوب می‌شود. استقلال پس از پیروزی حیاتی مقابل الریان قطر در روز پایانی مرحله گروهی، توانست به مرحله یک‌هشتم نهایی صعود کند. در مرحله گروهی نیز یک بار دیگر آبی‌پوشان با النصر روبه‌رو شده بودند، دیداری که در زمین بی‌طرف (امارات) برگزار شد و با پیروزی یک بر صفر نماینده عربستان همراه بود.

حالا استقلال در دور رفت از مرحله حذفی میزبان النصر است و میودراگ بوژوویچ، سرمربی مونته‌نگرویی آبی‌ها، برای این دیدار تغییر مهمی در ترکیب تیمش ایجاد کرده است. علیرضا کوشکی که در سه دیدار برابر الریان، نساجی و پرسپولیس گلزنی کرده، جایگزین محمدحسین اسلامی در ترکیب اصلی شده و این می‌تواند نقش مهمی در افزایش قدرت هجومی استقلال داشته باشد. استقلالی‌ها امیدوارند که با حمایت هواداران خود، نمایشی فراتر از انتظار ارائه داده و مقابل این تیم پرستاره، نتیجه مطلوبی کسب کنند.

ترکیب استقلال مقابل النصر عبارتند از: سید حسین حسینی، روزبه چشمی، رافائل سیلوا، صالح حردانی، رامین رضاییان، آرمین سهرابیان، دیدیه اندونگ، آرش رضاوند، علیرضا کوشکی، مهران احمدی، محمدرضا آزادی.

ترکیب النصر مقابل استقلال هم عبارتند از: بنتو متئوس، محمد سیماکان، محمد آل فتیل، نواف بوشل، سالم النجدی، مارسلو بروزوویچ، علی الحسن، سادیو مانه، آنجلو گابریل، ایمن یحیی، جان دوران.

شروع تهاجمی حریف عربستانی

در شرایطی که انتظار می رفت استقلال با حضور و حمایت پرتعداد هوادارانش شروع تهاجمی برابر حریف داشته باشد، این النصر بود که در دقایق ابتدایی در زمین استقلال خیمه زده بود و حملات پرتعدادی را هم روی دروازه سیدحسین حسینی طراحی کردند که در دو مورد توپ با اختلاف نزدیکی از کنار دروازه به بیرون رفت. 

استقلال از شوک خارج شد

شاگردان بوژوویچ که در دقایق ابتدایی تحت تاثیر پاس های کوتاه و پرتعداد النصر قرار گرفته بودند و برابر تماشاگرانشان شوکه شده بودند، بعد از ۱۰ دقیقه کمی از فشار خارج شدند و حملاتی را روی دروازه حریف پی ریزی کردند که در یک مورد شوت مهران احمدی از کنار دروازه النصر به بیرون رفت.

شوت راه دور مهران احمدی در دقیقه 14 از کنار دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه ۱۶ بازی  حرکت انفرادی مهران احمدی و عبور از میان مدافعان، با ضربه او همراه شد که شوت خطرناک او با اختلاف کمی از بالای دروازه به بیرون رفت.


 

ضربه سر خطرناک رامین رضاییان

در دقیقه ۱۸ بازی ارسال کوشکی به روی دروازه با ضربه سر رامین رضاییان همراه شد که توپ از بالای دروازه به بیرون رفت.


 

حسینی ناجی دروازه استقلال

در دقیقه ۲۰ بازی بهترین موقعیت بازی به شکل عجیب و باورنکردنی از دست رفت. ابتدا جان دوران در موقعیت تک به تک قرار گرفت که ضربه او را حسینی دفع کرد و در برگشت شوت روی پای أیمن یحیی را روزبه چشمی با سر از روی خط دروازه برگشت داد.


 

موقعیت های خطرناک پیاپی استقلالی ها روی دروازه النصر بی ثمر ماند

در دقیقه ۲۵بازی، استقلال به شدت روی دروازه النصر خیمه زده بود. شوت صالح حردانی از پشت محوطه جریمه را بنتو متئوس، گلر برزیلی النصر دفع کرد و سپس ارسال‌هایی به روی دروازه منجر به دفع توپ از سوی مدافعان النصر شد.


 

حسینی باز هم دوران را ناکام گذاشت

در دقیقه ۲۷بازی، پاس آنجلو گابریل در محوطه ۶ قدم به جان دوران رسید که ضربه بسیار خطرناک او را حسینی در دو قدمی دروازه دفع کرد.


 

دفع شوت خطرناک ایمن یحیی

در دقیقه ۴۱ بازی، شوت أیمن یحیی به پشت مدافع استقلال برخورد کرد و دفع شد.

پایان نیمه اول بازی با نتیجه مساوی

نیمه اول بازی استقلال - النصر با نتیجه صفر بر صفر به پایان رسید.

آغاز طوفانی تیم استقلال در نیمه دوم

نیمه دوم مسابقه با بازی طوفانی تیم استقلال همراه بود و حتی ضربه سر خطرناک سهرابیان به شکلی خطرناک از بالای دروازه النصر به بیرون رفت.

در دقیقه ۵۰ بازی ضربه سر رامین رضاییان به شکل خیلی خطرناکی از کنار دروازه به بیرون رفت.


 

ضربه سر خطرناک رامین رضاییان 

در دقیقه ۵۰ بازی ارسال دیدنی سهرابیان در مقابل دروازه به رامین رضاییان رسید که ضربه سر این بازیکن با کمترین فاصله ممکن و با بدشانسی از کنار تیرک دروازه به بیرون رفت.


 

در دقیقه ۵۷ بازی پس از اینکه بروزوویچ در میانه میدان توپ را از حردانی گرفت، با یک پاس در عمق و بین مدافعان استقلال، جان دوران را صاحب موقعیت ایده آل کرد و او از فاصله دور قصد داشت توپ را از روی سر سیدحسین حسینی عبور دهد که کاپیتان آبی‌ها ضربه چیپ مهاجم کلمبیایی را با واکنشی دیدنی دفع کرد.


 

در دقیقه ۶۷ بازی پس از توپ گیری مهران احمدی از بازیکنان حریف، او از فاصله دور اقدام به شوت زنی کرد که ضربه اش از بالای دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه ۶۹ بازی روی یک و دوی آنجلو گابریل با جان دوران منجر به خلق یک موقعیت برای مهاجم کلمبیایی شد که ضربه دوران از زاویه کاملاً بسته به تیرک دروازه برخورد کرد.

در دقیقه ۷۶ بازی النصر روی یک ضدحمله صاحب فرصت شد که پاس آنجلو گابریل در گوشه محوطه جریمه به جان دوران رسید و این ضربه او را نیز سیدحسین حسینی با واکنشی دیدنی و به موقع راهی کرنر کرد.

سیوهای حسینی استقلال را نجات داد

در دقیقه ۸۲ بازی شوت کم جان مانه را حسینی به راحتی مهار کرد.

در دقیقه ۸۶ بازی شوت کوشکی از پشت محوطه جریمه را بنتو یک ضرب مهار کرد.

در دقیقه ۸۸ بازی روی ارسال دیدنی رامین رضاییان، ضربه سر جوئل کوجو با اختلاف کمی از کنار دروازه به بیرون رفت که البته داور این صحنه را آفساید اعلام کرد.

در پایان، این بازی با نتیجه بدون گل به پایان رسید.


نظرات

آخرین اخبار
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم