×
اقتصادی
شناسه خبر : 215128
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/13 ساعت 17:45
نظارت سازمان هواپیمایی در آستانه نوروز بر سفرهای هوایی تشدید شد

نظارت سازمان هواپیمایی در آستانه نوروز بر سفرهای هوایی تشدید شد

مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشور گفت: شرکت‌های هواپیمایی که با اخطار کتبی به اصلاح نرخ های بلیت خود اقدام نکنند، در مرحله اول، مجوزهای پروازی فوق العاده آنها لغو و مجوز جدیدی برای ایشان صادر نمی‌شود و در صورت ادامه تخلف به مراجع قضایی معرفی مجوزهای پروازی برنامه ای آنها نیز محدود می‌شود

نورنیوز-گروه اقتصادی: رضا صدیق نیا در آستانه سفرهای نوروز ۱۴۰۴ به تشریح اقدامات نظارتی سازمان هواپیمایی کشوری به منظور بهبود شرایط سفر و افزایش رضایتمندی مسافران اشاره کرد و گفت: نظارت دقیق بر رعایت حقوق مسافر یکی از اولویت‌های این سازمان به شمار می‌رود، برهمین اساس در آستانه تعطیلات نوروز، مرکز مدیریت و کنترل پروازها و خدمات مسافران نوروزی (OCC) با هدف کاهش تاخیر پروازها، مانیتورینگ تمامی فرودگاه‌ها به‌ویژه فرودگاه‌های پرتردد، هم‌پوشانی مشکلات شرکت‌ها، پردازش اطلاعات و ارتقای سطح خدمات هوایی، به صورت مجازی راه اندازی خواهد شد.

مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها شرکت ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری افزود: در این مرکز، فعالیت فرودگاه‌ها و ترمینال‌های مسافری رصد و به‌صورت آنی تصمیم‌های مربوطه اتخاذ خواهد شد، تا هموطنان بتوانند سفرهای راحت و ایمن و را تجربه کنند.

صدیق نیا با اشاره به تعیین نرخ بلیت پروازهای داخلی در چارچوب رای دیوان عدالت اداری، افزود: از ابتدای صدور رای دیوان عدالت اداری، سازمان هواپیمایی کشوری حسب وظایف نظارتی و حاکمیتی خود دستورالعمل اجرایی نظارت بر نرخ بلیت هواپیما را مبنای عمل قرار داد و شرکت‌های هواپیمایی ملزم شدند نرخ های بلیت را ضمن اعلام به این سازمان در سایت خود بارگذاری و از طریق نمایندگان فروش در معرض دید خریداران قرار دهند.

وی همچنین تصریح کرد: کارشناسان دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت ها و موسسات سازمان هواپیمایی کشوری به صورت روزانه به پایش نرخ اعلامی بلیت اقدام و در صورت اثبات تخلف گرانفروشی برخوردهای لازم در این خصوص صورت می گیرد.

مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری خاطرنشان کرد: با توجه به قرار داشتن در آستانه سفرهای نوروزی نیز همچون سنوات گذشته نظارت های سازمان هواپیمایی کشوری تشدید و نسبت به گشت های مشترک با سازمان تعزیرات و حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان اقدام خواهد کرد و در صورت مشاهده هر گونه تخلف برخوردهای قانون لازم به عمل خواهد آمد.

صدیق نیا افزود: نسبت به صدور اخطارهای لازم به برخی از شرکت‌های هواپیمایی و عاملان فروش آنها با همکاری انجمن شرکت های هواپیمایی مبنی بر رعایت نرخ های  اعلامی توسط عاملان فروش آنها اقدامات لازم به عمل آمده است.

وی تصریح کرد: آن دسته از شرکت‌های هواپیمایی که پیرو اخطار کتبی ارسال شده به اصلاح نرخ های بلیت خود اقدام نکرده اند، در مرحله اول، مجوزهای پروازی فوق العاده آنها لغو و مجوز جدیدی برای ایشان صادر نشده است و در صورت ادامه تخلف ضمن معرفی به مراجع قضایی و تعزیرات مجوزهای پروازی برنامه ای آنها نیز محدود شده است.

مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها شرکت ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری افزود: همچنین در صورت مشاهده تخلف سایت‌های فروش الکترونیکی دارای مجوز از سازمان هواپیمایی کشوری مجوز فعالیت آنها لغو خواهد شد و برهمین اساس تاکنون مجوز ۳۳ شرکت خدمات مسافرت هوایی به علت نمایش و فروش بلیت بالاتر از نرخ‌های اعلامی شرکت‌های هواپپمایی تعلیق شده است.

صدیق نیا ابراز کرد: سایت های فروش بلیت آنلاین غیر مجاز که بدون داشتن مجوز فروش بلیت الکترونیکی از این سازمان به نمایش و فروش بلیت اقدام می کنند به معاون دادستان و نماینده ویژه فرودگاه‌های کشور برای انسداد  معرفی می شوند که تاکنون بیش از ۱۰۰ سایت غیرمجاز با هماهنگی دادستانی مسدود شده است.


نظرات

آخرین اخبار
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور