×
اجتماعی
شناسه خبر : 215091
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/13 ساعت 13:44
اژه‌ای: به دولت برای کنترل بازار کمک کنید

اژه‌ای: به دولت برای کنترل بازار کمک کنید

رئیس قوه قضاییه بر کمک مسئولان قضایی به دولت برای کنترل بازار تاکید کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس قوه قضاییه به مقامات و مسئولان ذیربط قضایی به‌ویژه دادستان کل کشور و همه دادستان‌ها در سراسر کشور دستور داد تا با عنایت به فرارسیدن ماه رمضان و نوروز، برای کنترل بازار در جهت رفاه حال مردم، مساعدت‌های لازم را به سازمان تعزیرات داشته باشند و درصورت درخواست بانک مرکزی برای کنترل ارز در چارچوب موازین قانونی، کمک‌ کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۱۳ اسفند) در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن است؛ قرآنی که «هدی‌لِلناس» و «بَینات‌مِنَ‌الهُدی» است؛ در ماه مبارک رمضان، زمینه‌های تقرب و کمال، بسیار گسترده و فراخ است و اگر از این زمینه‌ها بهره نگیریم، قطعا از خاسرین خواهیم بود. متأسفانه آنطور که شایسته است عظمت ماه مبارک رمضان تبیین نشده است؛ این ماه مبارک، دانشگاهی معظم، جهت رسیدن به مدینه فاضله است.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به در پیش بودن روز احسان و نیکوکاری، گفت: همه ما باید در حد وسع خود، به دیگران کمک‌های مادی، معنوی و فکری کنیم؛ ما که در جایگاهی حقوقی قرار داریم باید در احسان و نیکوکاری پیشقدم باشیم و از جایگاهی که داریم برای گره‌گشایی از امور مردم استفاده کنیم.

تجدید وقت‌های رسیدگی دادگاه‌ها؛ رئیس قوه قضاییه نگران پرونده‌های قضایی ارباب رجوع

رئیس دستگاه قضا بار دیگر خطاب به همه مقامات و مسئولان قضایی تاکید کرد که با عنایت به روزهای پایانی سال، بر تسریع در پیشبرد امور قضایی و حقوقی مردم، اهتمام داشته باشند و چنانچه به واسطه تعطیلی‌ها، اوقات رسیدگی‌های قضایی در محاکم تجدیدشده است، جلسات رسیدگی به پرونده‌های تجدیدوقت شده در اسرع وقت برگزار شوند تا مردم و اصحاب پرونده‌ها متحمل زیان‌های مادی و روحی نشوند.

محسنی اژه‌ای تاکید کرد: قوه قضاییه کمک به دولت برای ارتقای وضعیت معیشتی مردم و تقویت بنیه اقتصادی کشور را وظیفه خود می‌داند و در این راستا، با مظاهر مختلف فساد، اختلاس و احتکار برخورد قاطعانه و قانونی می‌کند همچنین در راستای کمک به فعالان سالم اقتصادی و تولیدی، نسبت به رفع موانع تولید و تأمین امنیت سرمایه‌گذاران اهتمام جدی دارد.

رئیس قوه قضائیه به مقوله مبارزه قاطعانه با قاچاق به ویژه قاچاق سوخت نیز اشاره کرد و گفت: مسئولان و بخش‌های ذیربط قضایی در راستای مبارزه با پدیده قاچاق و به طور ویژه قاچاق سوخت که به ناترازی‌ها دامن می‌زند، اقدامات و تدابیر مقتضی را اتخاذ کنند و در این جهت، با سایر بخش‌ها و دستگاه‌های مسئول، نهایت همکاری و مساعدت را داشته باشند.

ضرورت تحکیم امنیت روانی و فیزیکی مردم و شهروندان

رئیس دستگاه قضا با تاکید مؤکد بر موضوع ضرورت تحکیم امنیت روانی و فیزیکی مردم و شهروندان، اظهار داشت: مسئولان ذیربط قضایی در همه ایام سال، به‌ویژه در این روزهای پایانی سال، مساعدت‌های لازم را به نیروهای تأمین‌کننده امنیت مردم در بخش‌های مختلف داشته باشند.

قاضی‌القضات این را هم گفت که عناصری که در کشور به ناامنی روی می‌آورند و با سرقت‌ها و جرایم خشنی که انجام می‌دهند موجبات زحمت مردم و سوء‌استفاده دشمنان را فراهم می‌آورند قطعا با برخورد قاطعانه و قانونی مواجه خواهند شد و هیچگونه تسامحی در قبال آنها در کار نخواهد بود.

قاتلین دانشجوی دانشگاه تهران بازداشت نمی‌شدند می‌توانست روی ناامنی‌های دیگر تاثیر بگذارد

رئیس عدلیه ضمن قدردانی از آن دسته از مقامات قضایی‌ که نسبت به دستگیری و محاکمه عناصر ناامن‌کننده در کشور اهتمام جدی دارند، به طور ویژه از رئیس‌کل دادگستری و دادستان تهران به واسطه سرعت‌عمل در تعقیب و دستگیری و صدور کیفرخواست برای متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران قدردانی کرد.

محسنی اژه‌ای گفت: در برخی از جرایم به‌وقوع پیوسته از جمله اتفاق تلخ رخ داده برای دانشجوی دانشگاه تهران، اگر سرعت عمل در تعقیب و دستگیری متهمان همچنین تسریع و تدقیق در پیشبرد امور پرونده نباشد، علاوه بر ناراحتی و آزردگی‌ای که برای خانواده مقتول یا بزه‌دیده ایجاد می‌شود، دشمنان نیز سوء‌استفاده می‌کنند و سعی می‌کنند تا اغراض شوم خود را در بستر آن جنایت حادث شده پیش ببرند؛ از اینرو همه مقامات قضایی در سراسر کشور نسبت به تعقیب، دستگیری، محاکمه و مجازات بازدارنده، قانونی و سریع مرتکبین جرایم خشن و همه جرایمی که امنیت روانی و فیزیکی مردم را سلب می‌کند، اهتمام جدی داشته باشند.

رئیس قوه قضاییه در بخشی از سخنان خود در جریان نشست امروز با اشاره به سفر اخیر هیات عالی قضایی به استان آذربایجان‌غربی و برخی برنامه‌ها و اقدامات صورت گرفته در این استان برای پیشبرد امور قضایی و حقوقی مردم همچنین رفع موانع تولید و کمک به جذب سرمایه‌گذاری در استان، گفت: همگرایی، همدلی و همفکری مقامات و مسئولان استان آذربایجان‌غربی، در حد مطلوب است و عزم آنها برای همکاری با یکدیگر جهت رفع مسائل و مشکلات استان و خدمت به مردم جزم است.

محسنی اژه‌ای افزود: این روحیه همکاری، همگرایی، همدلی و همفکری باید میان مقامات و مسئولان در سراسر کشور حکمفرما باشد. در قوه قضاییه بر تحکیم همکاری و همگرایی با سایر قوا و دستگاه‌ها برای حل مشکلات مردم و کشور تاکید مؤکد داریم و راهبردمان همکاری و همگرایی با بخش‌های دیگر در جهت خدمت به مردم و پیشرفت کشور است.

بخش دوم جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه، به بحث و بررسی اعضای شورا پیرامون موضوع تعیین نرخ دیه سال ۱۴۰۴ اختصاص داشت؛ در این بخش، همه اعضای شورای عالی دستگاه قضا، نقطه‌نظرات و پیشنهادات تخصصی خود را حول محور نرخ دیه سال آینده مطرح کردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه