×
اجتماعی
شناسه خبر : 215091
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/13 ساعت 13:44
اژه‌ای: به دولت برای کنترل بازار کمک کنید

اژه‌ای: به دولت برای کنترل بازار کمک کنید

رئیس قوه قضاییه بر کمک مسئولان قضایی به دولت برای کنترل بازار تاکید کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس قوه قضاییه به مقامات و مسئولان ذیربط قضایی به‌ویژه دادستان کل کشور و همه دادستان‌ها در سراسر کشور دستور داد تا با عنایت به فرارسیدن ماه رمضان و نوروز، برای کنترل بازار در جهت رفاه حال مردم، مساعدت‌های لازم را به سازمان تعزیرات داشته باشند و درصورت درخواست بانک مرکزی برای کنترل ارز در چارچوب موازین قانونی، کمک‌ کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۱۳ اسفند) در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن است؛ قرآنی که «هدی‌لِلناس» و «بَینات‌مِنَ‌الهُدی» است؛ در ماه مبارک رمضان، زمینه‌های تقرب و کمال، بسیار گسترده و فراخ است و اگر از این زمینه‌ها بهره نگیریم، قطعا از خاسرین خواهیم بود. متأسفانه آنطور که شایسته است عظمت ماه مبارک رمضان تبیین نشده است؛ این ماه مبارک، دانشگاهی معظم، جهت رسیدن به مدینه فاضله است.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به در پیش بودن روز احسان و نیکوکاری، گفت: همه ما باید در حد وسع خود، به دیگران کمک‌های مادی، معنوی و فکری کنیم؛ ما که در جایگاهی حقوقی قرار داریم باید در احسان و نیکوکاری پیشقدم باشیم و از جایگاهی که داریم برای گره‌گشایی از امور مردم استفاده کنیم.

تجدید وقت‌های رسیدگی دادگاه‌ها؛ رئیس قوه قضاییه نگران پرونده‌های قضایی ارباب رجوع

رئیس دستگاه قضا بار دیگر خطاب به همه مقامات و مسئولان قضایی تاکید کرد که با عنایت به روزهای پایانی سال، بر تسریع در پیشبرد امور قضایی و حقوقی مردم، اهتمام داشته باشند و چنانچه به واسطه تعطیلی‌ها، اوقات رسیدگی‌های قضایی در محاکم تجدیدشده است، جلسات رسیدگی به پرونده‌های تجدیدوقت شده در اسرع وقت برگزار شوند تا مردم و اصحاب پرونده‌ها متحمل زیان‌های مادی و روحی نشوند.

محسنی اژه‌ای تاکید کرد: قوه قضاییه کمک به دولت برای ارتقای وضعیت معیشتی مردم و تقویت بنیه اقتصادی کشور را وظیفه خود می‌داند و در این راستا، با مظاهر مختلف فساد، اختلاس و احتکار برخورد قاطعانه و قانونی می‌کند همچنین در راستای کمک به فعالان سالم اقتصادی و تولیدی، نسبت به رفع موانع تولید و تأمین امنیت سرمایه‌گذاران اهتمام جدی دارد.

رئیس قوه قضائیه به مقوله مبارزه قاطعانه با قاچاق به ویژه قاچاق سوخت نیز اشاره کرد و گفت: مسئولان و بخش‌های ذیربط قضایی در راستای مبارزه با پدیده قاچاق و به طور ویژه قاچاق سوخت که به ناترازی‌ها دامن می‌زند، اقدامات و تدابیر مقتضی را اتخاذ کنند و در این جهت، با سایر بخش‌ها و دستگاه‌های مسئول، نهایت همکاری و مساعدت را داشته باشند.

ضرورت تحکیم امنیت روانی و فیزیکی مردم و شهروندان

رئیس دستگاه قضا با تاکید مؤکد بر موضوع ضرورت تحکیم امنیت روانی و فیزیکی مردم و شهروندان، اظهار داشت: مسئولان ذیربط قضایی در همه ایام سال، به‌ویژه در این روزهای پایانی سال، مساعدت‌های لازم را به نیروهای تأمین‌کننده امنیت مردم در بخش‌های مختلف داشته باشند.

قاضی‌القضات این را هم گفت که عناصری که در کشور به ناامنی روی می‌آورند و با سرقت‌ها و جرایم خشنی که انجام می‌دهند موجبات زحمت مردم و سوء‌استفاده دشمنان را فراهم می‌آورند قطعا با برخورد قاطعانه و قانونی مواجه خواهند شد و هیچگونه تسامحی در قبال آنها در کار نخواهد بود.

قاتلین دانشجوی دانشگاه تهران بازداشت نمی‌شدند می‌توانست روی ناامنی‌های دیگر تاثیر بگذارد

رئیس عدلیه ضمن قدردانی از آن دسته از مقامات قضایی‌ که نسبت به دستگیری و محاکمه عناصر ناامن‌کننده در کشور اهتمام جدی دارند، به طور ویژه از رئیس‌کل دادگستری و دادستان تهران به واسطه سرعت‌عمل در تعقیب و دستگیری و صدور کیفرخواست برای متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران قدردانی کرد.

محسنی اژه‌ای گفت: در برخی از جرایم به‌وقوع پیوسته از جمله اتفاق تلخ رخ داده برای دانشجوی دانشگاه تهران، اگر سرعت عمل در تعقیب و دستگیری متهمان همچنین تسریع و تدقیق در پیشبرد امور پرونده نباشد، علاوه بر ناراحتی و آزردگی‌ای که برای خانواده مقتول یا بزه‌دیده ایجاد می‌شود، دشمنان نیز سوء‌استفاده می‌کنند و سعی می‌کنند تا اغراض شوم خود را در بستر آن جنایت حادث شده پیش ببرند؛ از اینرو همه مقامات قضایی در سراسر کشور نسبت به تعقیب، دستگیری، محاکمه و مجازات بازدارنده، قانونی و سریع مرتکبین جرایم خشن و همه جرایمی که امنیت روانی و فیزیکی مردم را سلب می‌کند، اهتمام جدی داشته باشند.

رئیس قوه قضاییه در بخشی از سخنان خود در جریان نشست امروز با اشاره به سفر اخیر هیات عالی قضایی به استان آذربایجان‌غربی و برخی برنامه‌ها و اقدامات صورت گرفته در این استان برای پیشبرد امور قضایی و حقوقی مردم همچنین رفع موانع تولید و کمک به جذب سرمایه‌گذاری در استان، گفت: همگرایی، همدلی و همفکری مقامات و مسئولان استان آذربایجان‌غربی، در حد مطلوب است و عزم آنها برای همکاری با یکدیگر جهت رفع مسائل و مشکلات استان و خدمت به مردم جزم است.

محسنی اژه‌ای افزود: این روحیه همکاری، همگرایی، همدلی و همفکری باید میان مقامات و مسئولان در سراسر کشور حکمفرما باشد. در قوه قضاییه بر تحکیم همکاری و همگرایی با سایر قوا و دستگاه‌ها برای حل مشکلات مردم و کشور تاکید مؤکد داریم و راهبردمان همکاری و همگرایی با بخش‌های دیگر در جهت خدمت به مردم و پیشرفت کشور است.

بخش دوم جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه، به بحث و بررسی اعضای شورا پیرامون موضوع تعیین نرخ دیه سال ۱۴۰۴ اختصاص داشت؛ در این بخش، همه اعضای شورای عالی دستگاه قضا، نقطه‌نظرات و پیشنهادات تخصصی خود را حول محور نرخ دیه سال آینده مطرح کردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود
اعلام آمادگی روسیه برای نگهداری اورانیوم مازاد ایران
فراخوان جذب هیأت علمی علوم پزشکی تا پایان اسفند منتشر می‌شود
وام ازدواج 1405 افزایش یافت یا ثابت ماند؟
آمار بهشت زهرا از جانباختگان تهرانی در حوادث دی ماه
موضع ترکیه درباره اقدام نظامی علیه ایران
گزارش وزیر امور خارجه از روند مذاکرات اخیر
معماری ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) چشم‌نواز خواهد بود
حداقل افزایش حقوق سال آینده 21 درصد، حداکثر 43 درصد
جزئیات برنامه‌های سحرگاه رمضان 1405 در شبکه‌های سیما
مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در شرایط تصاعد بحران
قیمت زولبیا و بامیه ماه رمضان 1405 اعلام شد
سپاهان ایران - الاهلی قطر ؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه
قیمت گوشت قرمز امروز 29 بهمن 1404 + جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ریزش بیش از 40 هزار واحدی شاخص بورس
زلنسکی رئیس جمهور بلاروس را تحریم کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده
قدرت هوایی ایران با هم‌افزایی جنگنده و پهپاد افزایش می‌یابد
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
اجرای طرح موقت مقابله با سارقان خشن در کشور
رایزنی نخست‌وزیر انگلیس و ترامپ درباره مذاکرات ایران
آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه‌ها و محورهای کشور
جزئیات تفاهم‌نامه‌های اقتصادی ایران و روسیه
پیام ناو و ضدناو؛ رمزگشایی از بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب
جزئیات بازگشت 151 شیء تاریخی ایران از چین اعلام شد
نحوه ثبت درخواست برای جبران خسارت دی‌ماه در تهران
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
آزادی بسیاری از بازداشتی‌های زیر 18 سال در حوادث اخیر
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی