×
اقتصادی
شناسه خبر : 215086
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/13 ساعت 13:14
ذخیره‌سازی 16 هزار تن میوه و 1200 تن خرما

ذخیره‌سازی 16 هزار تن میوه و 1200 تن خرما

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: برای ماه مبارک رمضان و ایام عید 16 هزار تن میوه و 1200 تن خرما بذخیره سازی شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محمدرضا طلایی - مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران - با اشاره به اینکه مسئولیت تأمین و ذخیره‌سازی میوه برای شب عید و خرما برای ماه رمضان بر عهده سازمان تعاون روستایی قرار دارد، اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل ابلاغی، میزان نیاز هر استان به کارگروه‌های استانی واگذار شده است. این کارگروه‌ها با حضور استاندار، مدیران جهاد کشاورزی، تعاون روستایی، صنعت و معدن و سایر مسئولین استان، برآوردهای لازم را انجام داده‌اند. تا به امروز میزان درخواست استان‌ها برای میوه بین ۱۵ تا ۱۶ هزار تن بوده و برای خرما نیز ۵۰۰ تن درخواست ثبت شده است. این میزان میوه و خرما هم‌اکنون در سردخانه‌های استان‌ها ذخیره شده و آماده عرضه به بازار است.

رئیس سازمان تعاون روستایی درباره عرضه خرما گفت: با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان، عرضه خرما به فروشگاه‌های زنجیره‌ای از امروز آغاز شده است و استان‌ها نیز اختیار توزیع را برعهده دارند.  علاوه بر ۱۵ تا ۱۶ هزار تن میوه‌ای که بر اساس نیاز استان‌ها تأمین شده، ۶۰۰۰ تن دیگر نیز به عنوان ذخایر احتیاطی در نظر گرفته‌ایم. در صورتی که استانی با کمبود میوه مواجه شود، این ذخایر به سرعت حمل و عرضه خواهد شد. چهار استان کشور، مسئولیت تأمین و ذخیره‌سازی میوه را بر عهده دارند، اما سازمان تعاون روستایی نیز با ذخیره‌سازی میوه به عنوان ذخایر احتیاطی، آمادگی دارد تا در صورت لزوم، عرضه را افزایش دهد.

وی با حضور در برنامه میز اقتصاد افزود: همچنین علاوه بر ۵۰۰ تن خرمای ذخیره‌شده در استان‌ها، ۲۰۰ تن خرمای مضافتی، کبکاب و کلوته نیز ذخیره‌سازی شده که ۲۰۰ تن آن در تهران نگهداری می‌شود. همچنین ۵۰۰ تن خرمای کلوته از باغات منطقه جیرفت تأمین شده که آماده عرضه در بسته‌بندی‌های ۷۰۰ گرمی تا یک کیلویی در صورت نیاز است. در حال حاضر ۷۰۰ تن خرما برای عرضه داریم و ۵۰۰ تن دیگر نیز در سردخانه‌ها در بسته‌های ۷ کیلویی ذخیره شده که در صورت نیاز، در بسته‌بندی‌های مختلف به بازار عرضه خواهد شد. بنابراین در مجموع ۱۲۰۰ تن خرما برای بازار شب عید و ماه رمضان ذخیره شده است.

طلایی درباره قیمت مصوب خرما و میوه گفت: تعیین قیمت بر عهده کارگروه‌های استانی است و این کارگروه‌ها بر اساس شرایط بازار و میزان عرضه و تقاضا، قیمت‌گذاری را انجام می‌دهند. با این حال، سازمان تعاون روستایی تأکید کرده است که قیمت‌ها باید بین ۱۵ تا ۲۰ درصد کمتر از قیمت خرده‌فروشی در هر استان باشد. در استان تهران نیز طبق اعلام تنظیم بازار، قیمت هر کیلو خرمای نظافتی ۱۴۸ هزار تومان، خرمای کبکاب ۷۰ هزار تومان و خرمای کلوته حدود ۵۵ هزار تومان تعیین شده است.

رئیس سازمان تعاون روستایی در پایان درباره عرضه میوه شب عید نیز تصریح کرد: با توجه به افزایش قیمت میوه، عرضه باید هرچه زودتر آغاز شود. ما آمادگی کامل داریم و تصمیم‌گیری درباره زمان عرضه میوه شب عید به تشخیص تنظیم بازار استان‌ها بستگی دارد. و باید قیمت عرضه ۱۵ تا ۲۰ کمتر از قیمت خرده‌فروشی‌ها باشد. ما آمادگی توزیع این محصولات را داریم و میوه شب عید شامل سیب و پرتقال در سردخانه‌های استان‌ها ذخیره شده و هیچ مشکلی از نظر تأمین این اقلام وجود ندارد. در صورت لزوم، عرضه در روزهای آینده آغاز خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
الحکیم: عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود و نه خط تماس به نیابت از دیگران
روایت‌هایی از دیدار سیاسیون با رئیس‌جمهوری
آغاز پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی+جزییات
بیانیه تند باشگاه پرسپولیس/ آنچه در تبریز رخ داد، عبور از مرز انسانیت و عقده‌گشایی بود
تجمع میلیونی در صنعا در حمایت از قرآن کریم و فلسطین
پیروزی چهارگله پرسپولیس در بازی تدارکاتی مقابل عقاب
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد؛ /کدام محورهای مواصلاتی مسدودند
روسیه بشار اسد را به سوریه تحویل نمی‌دهد
«بهار شیراز» اول زمستان به تلویزیون می‌آید
بازدهی هفتگی؛ چرخش سرمایه ها به کدام سمت؟
یورش اشغالگران به نمازگزاران در مسجد الاقصی
افتتاح نخستین فروشگاه مشترک همراه اول و دیجی‌کالا در قلب بازار دیجیتال تهران
بازی لیگ برتر فوتسال برای دومین بار لغو شد
آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی
واکنش مخبر به حواشی نشست فعالان سیاسی خراسان‌جنوبی با پزشکیان
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
اقتصاد جهانی به سود چه کسانی می‌چرخد؟
راهدار ماسالی حین خدمت‌رسانی به کاربران جاده‌ای جان باخت
انتخاب داوران ژاپنی برای دیدار تراکتور - الدحیل
لاوروف خواستار بی‌طرفی گروسی در گزارش‌دهی درباره برنامه هسته‌ای ایران شد
نشست پاریس؛ مهندسی بی‌دفاع‌سازی لبنان
بازار طلا به سمت خریدهای خرد رفت/ هشدار نسبت به تبعات مسدودسازی حساب فعالان صنف
ترامپ: احتمال جنگ با ونزوئلا وجود دارد
پیشنهاد صالحی برای مذاکرات ایران و آمریکا
تراکتور نقره داغ شد
مومنی: با اقدامات پیش‌دستانه، خسارت‌های بارندگی‌های شدید به حداقل رسید
پیکر شهروند مسجدسلیمانی غرق‌شده در سیلاب کشف شد
مصرف 75 درصد گاز شبکه در بخش خانگی و تجاری
بقایی: آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی حذف شد
«تهدید ایران» همچنان برای اسرائیل پابرجاست
کدام مدارس فردا شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
حمله سایبری به وزارت خارجه انگلیس/چین دوباره متهم شد
خارک به پربارش‌ترین نقطه ایران تبدیل شد
لبنان ستون ثبات در منطقه است و از آن حمایت می‌کنیم
بیانیه تراکتور درباره اتفاقات دیدار با پرسپولیس
ماکرون: اروپا باید دوباره با پوتین گفتگو کند
تهران درگیر سرما و آلاینده‌ها
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
افزایش 6 درصدی قیمت مسکن در تهران
ونزوئلا نفتکش‌ها را با اسکورت نظامی راهی دریا کرد
هشدار صریح چین به آمریکا؛ برای مقابله آماده‌ایم
آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
هشدار مجلس؛‌ عواقب ناگوار مدیریت سیاسی در پتروشیمی ها
سرمربی بلژیک: رتبه بیستم ایران اتفاقی نیست
واکنش وزیر ورزش به حکم حبس دوومیدانی‌کاران در کره
یک متمّم ضروری برای روز جهان عاری از خشونت و افراط‌گرایی
آیین‌نامه ارتقای رتبه معلمان به زودی ابلاغ می شود+جزییات
افزایش 50 درصدی عوارض آزادراه‌ها در برخی مسیرها
X
آگهی تبلیغاتی