×
ورزشی
شناسه خبر : 215069
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/12/13 ساعت 11:29
نیمکت‌نشینی کوشکی و بازگشت ستاره ازبکستانی

لیگ نخبگان آسیا؛

نیمکت‌نشینی کوشکی و بازگشت ستاره ازبکستانی

دیدار تیم‌های استقلال ایران و النصر عربستان در چارچوب دور رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا امروز (دوشنبه) از ساعت 19:30 در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم فوتبال استقلال ایران در چارچوب دور رفت مرحله یک‌هشتم نهایی، لیگ نخبگان آسیا مقابل النصر عربستان قرار می‌گیرد.

النصر عربستان که چند هفته قبل از پایان مرحله گروهی صعود خود را قطعی کرده بود در نهایت با ۱۷ امتیاز در رتبه سوم جدول قرار گرفت. النصر در ۸ بازی ۵ برد، ۲ تساوی و یک شکست را در کارنامه خود ثبت کرد و با ۱۷ گل زده بعد از الهلال و الاهلی بهترین خط حمله را در منطقه غرب در اختیار داشت. این تیم همچنین با تنها ۶ گل خورده در کنار پاختاکور ازبکستان بهترین خط دفاعی را نیز در مرحله گروهی به خود اختصاص داد.

استقلال ایران نیز در نهایت هفته پایانی توانست جواز حضور در این مرحله را کسب کند. آبی‌پوشان با برتری ۲ بر صفر مقابل الریان در قطر توانستند در نهایت با ۹ امتیاز در رتبه ششم جدول قرار بگیرند. نماینده کشورمان در ۸ بازی، ۲ برد، ۳ تساوی و ۳ شکست را در کارنامه خود ثبت کرد.

این دو تیم تاکنون ۳ بار مقابل یکدیگر قرار گرفتند که نماینده عربستانی موفق شده ۲ بار با برتری زمین بازی را ترک کند، در مقابل آبی‌پوشان نیز یک‌بار موفق شدند النصر را مغلوب کنند. النصر تاکنون ۴ مرتبه توانسته دروازه استقلال را باز کند و آبی‌پوشان نیز ۳ بار موفق به گلزنی در مقابل این تیم شده‌اند.

آخرین تقابل دو تیم به اول آبان امسال در چارچوب هفته سوم رقابت‌های مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا برمی‌گردد. استقلال در آن دیدار نتوانست از امتیاز میزبانی خودش استفاده کند و در ورزشگاه الراشد امارات مقابل النصر عربستان قرار گرفت. هدایت آبی‌ها را در آن مقطع به صورت موقت بر عهده سهراب بختیاری‌زاده بود. استقلال با ترکیبی از بازیکنان اصلی و ذخیره به میدان رفت و عملکرد خوبی نیز از خود به نمایش گذاشت اما متاسفانه نتوانست از فرصت‌های خود استفاده کند و در نهایت این دیدار با تک گل ایمریک لاپورته با برتری یک بر صفر النصر عربستان به پایان رسید.

میودراگ بوژوویچ برای این دیدار مهرداد محمدی، مسعود جوما را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد و وضعیت ابوالفضل جلالی نیز همچنان مشخص نیست اما بعید به نظر می‌رسد اگر این بازیکن شرایط بازی را پیدا کند او را از ابتدا در ترکیب اصلی آبی‌ها قرار دهد.

با این تفاسیر به نظر می‌رسد بوژوویچ قصد دارد استقلال را با آرایش ۲-۵-۳ روانه میدان کند. سیدحسین حسینی در چارچوب دروازه آبی‌ها مسئولیت حفاظت از قفس توری این تیم را بر عهده دارد، حسینی بعد از اینکه ۴ هفته متوالی موفق شده بود در لیگ برتر دروازه این تیم را بسته نگه دارد در آخرین تقابل مقابل پرسپولیس نتوانست کلین‌شیت کند و حالا کار بسیار دشواری در مقابل ستاره‌های النصر در این دیدار دارد.

روزبه چشمی یک‌بار دیگر یک خط عقب‌تر از هافبک و به خط دفاعی برمی‌گردد تا در کنار رافائل سیلوا و صالح حردانی خط دفاعی ۳ نفره آبی‌پوشان را تکمیل کند. ابوالفضل جلالی هنوز آمادگی لازم برای حضور در ترکیب اصلی را ندارد و با توجه به عملکرد نسبتا خوب آرمین سهرابیان، او مانند ۲ بازی قبل در پست غیر تخصصی فولبک‌چپ به میدان می‌رود و رامین رضاییان نیز به عنوان فولبک‌راست بازی می‌کند.

خط هافبک آبی‌پوشان را دیدیه اندونگ و آرش رضاوند تشکیل می‌دهند و جلوتر از آن‌ها نیز مهران احمدی به میدان می‌رود. در نهایت محمدرضا آزادی در کنار جلال‌الدین ماشاریپوف ۱۱ بازیکن منتخب استقلال برای تقابل با پرسپولیس را تکمیل می‌کند.

به گزارش ایرنا، بر خلاف بازی‌های گذشته دست سرمربی استقلال بر روی نیمکت باز است، علیرضا کوشکی ناجی آبی‌ها در چند دیدار اخیر، جوئل کوجو و محمدحسین اسلامی گزینه‌های خوبی برای این تیم خواهند بود که می‌توانند جریان بازی را تغییر دهند.

ترکیب احتمالی استقلال تهران:

سیدحسین حسینی، صالح حردانی، روزبه چشمی، رافائل سیلوا، آرمین سهرابیان، رامین رضاییان، دیدیه اندونگ، آرش رضاوند، مهران احمدی، جلال‌الدین ماشاریپوف و محمدرضا آزادی.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زلزله‌ای حدود 7 ریشتری شمال شرق ژاپن را لرزاند
عارف: تأمین مسکن، اولویت اصلی دولت است
مهریه بدون سقف و بدون زندان
پرونده ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 با 171 هزار داوطلب بسته شد
اژه‌ای: از متهمان امنیتی جنگ 12 روزه نیز می‌توان گذشت
موفقیت برندهای ایرانی در بازار چین
قیمت دلار و سایرارزها امروز یکشنبه 18 آبان 1404
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 18 آبان 1404 + جدول
پاسخ رسمی مرغداران به شایعه مصرف مواد مخدر در مرغ‌ها
از غزه تا قاب سینما؛ آغاز شمارش معکوس نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت
آلمانی‌ها در مخالفت با صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی خود را زنجیر کردند
گذشت از قصاص یک ساعت قبل از اجرای حکم
اعتراض تند شورایی‌ها به غیبت زاکانی در صحن شورا
توانمندی موشکی کشور چند سال جلو افتاده است
اختلال اینترنت ایران مربوط به سرویس کلادفلر است
انتقاد فرانسه از استقرار نیروهای آمریکایی در کارائیب
سقوط عجیب بورس تهران با خروج نقدینگی
نتانیاهو به زوال عقل پیشرفته مبتلا است
نقشه تازه قدرت در نظم نوین معدنی
حمل بار غیرایمن و جابه‌جایی مسافر با خودرو شخصی ممنوع شد
پرداخت بیعانه نقطه آغاز اغلب کلاهبرداری‌های اینترنتی است
پایان رسمی صدرنشینی ایران در رنکینگ جهانی والیبال نشسته
قاضی پرونده اعدام صدام از سوءقصد جان سالم به در برد
قیمت خودرو داخلی و مونتاژی امروز 18 آبان 1404
هشت کشور آماده بازداشت نتانیاهو به اتهام جنایت جنگی در غزه
یک شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اراک میزبان دربی پایتخت شد
چرا کالای ایرانی در بازار عراق 17 درصد گران‌تر تمام می شود؟
راز قتل مادر زن با اعتراف داماد فاش شد
پرواز تمام هواپیماهای «MD-11» در آمریکا ممنوع شد
هیچ کس حق لغو کنسرت‌ها را به‌خاطر سلیقه شخصی ندارد
اخراج کارمندان با 3 فرزند یا مادران باردار ممنوع شد
آغاز طرح ملی بازگرداندن جاماندگان از تحصیل از سیستان و بلوچستان
همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال 1405 دوباره اجرا می‌شود
دلایل عدم بارش باران در پاییز اعلام شد
وزیر کشور عراق: انتخابات با امنیت کامل در حال برگزاری است
ایران در خشک‌ترین دوره 50 سال اخیر؛ تا 10 روز آینده باران نخواهد آمد
تغییر ساعت نظافت تهران پس از حادثه فوت کارگران
آتش‌سوزی در بخش نوزادان بیمارستان کودکان بندرعباس
شایعه ابردزدی از ایران تکذیب شد
مذاکره با بانک مرکزی برای کاهش زمان ترخیص کالا
تجهیزات هوش مصنوعی از پرداخت گمرکی معاف شدند
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
بحران آب در مشهد؛ ذخیره آب سدها به کمتر از 3 درصد رسید
عراق در تب‌وتاب انتخابات پارلمانی
راه‌حل رئیس‌جمهور
بازگشت استراتژیک امریکا به قلب آسیا
اردوغان توقیف دارایی‌های الجولانی و وزیر کشورش را لغو کرد
لغو بیش از 2000 پرواز در آمریکا از زمان تعطیلی دولت
نیویورک، تله مرگ نتانیاهو
X
آگهی تبلیغاتی