×
بین الملل
شناسه خبر : 214885
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/11 ساعت 20:54
دبیرکل ناتو به زلنسکی پس از مشاجره با ترامپ هشدار داد

دبیرکل ناتو به زلنسکی پس از مشاجره با ترامپ هشدار داد

دبیرکل ناتو به رئیس‌جهور اوکراین هشدار داد که باید پس از مشاجره با رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید، راهی برای احیای روابط با او بیابد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «مارک روته» دبیرکل ناتو، امروز(شنبه) گفت که به «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گفته است باید پس از مشاجره‌اش با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در جمعه گذشته در کاخ سفید، راهی برای احیای روابط با ترامپ بیابد.

زلنسکی که برای مذاکره با ترامپ درباره امضای توافقی در زمینه ارائه حق معدن‌کاوی در اوکراین به واشنگتن در ازای کمک‌های مالی و نظامی و تضمین‌های امنیتی آن، جمعه گذشته به واشنگتن سفر کرده بود، تقریبا به طور غیررسمی از کاخ سفید بیرون انداخته شد.

دیدار آن‌ها به هرج‌ومرجی در برابر جهان تبدیل شد که در آن، ترامپ با عصبانیتی آشکار به زلنسکی عتاب و خطاب می‌کرد.

مشاجره از جایی شروع شد که وقتی «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا در این دیدار در حال دفاع از مذاکرات واشنگتن با مسکو  برای پایان دادن به جنگ بود، زلنسکی  حرف او را قطع کرد. رئیس‌جمهور اوکراین تجاوز روسیه به کشورش را تشریح کرده و پرسید، «جی‌دی، انتظار چه نوع دیپلماسی را از من داری؟»

ونس، زلنسکی را متهم کرد که به جای تشکر از ترامپ برای حمایت او، با شاکی شدن این گفت‌وگو را مقابل رسانه‌های آمریکای به مرافعه می‌کشاند.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا همچنین به زلنسکی گفت که «شما سربازان وظیفه را به خط مقدم می‌فرستید چون مشکل نیروی انسانی دارید». اشاره ونس به کمبود شدید نیروی رزمی بود که موضع آن در میدان را تضعیف کرده است.

تنش‌ها در این گفت‌وگو زمانی بالا رفت که زلنسکی از ونس پرسید آیا مانند دیگر قانون‌گذاران و مقامات آمریکایی از خط مقدم بازدید کرده است و ونس پاسخ داد: شما آن‌ها را به یک تور تبلیغاتی می‌آورید.

نشریه آنلاین دیلی میل در این باره گزارش داد که دبیرکل ناتو در گفت‌وگویی با شبکه بی‌بی‌سی درباره تماس تلفنی‌اش با زلنسکی در روز جمعه گفت: این که رئیس‌جمهور زلنسکی راهی برای احیای روابط با رئیس‌جهور آمریکا و با تیم بلندپایه حاکمیت این کشور بیابد، حائز اهمیت است.

او دیدار زلنسکی و ترامپ را «ناگوار» توصیف کرد.

 زلنسکی پس از این دیدار در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: کمک آمریکایی‌ها در کمک به بقای ما خیلی مهم بوده و من به این مساله اعتراف می‌کنم. با وجود گفت‌وگوی پر تنشی که داشتیم، ما همچنان شرکای استراتژیک می‌مانیم.

این در حالی است که او در گفت‌وگویی با شبکه فاکس نیوز درباره رفتار خود در دیدار با ترامپ گفت: من به رئیس‌جمهور و به مردم آمریکا احترام می‌گذارم، و فکر می‌کنم که باید بسیار باز و صادق باشیم و مطمئن نیستم که کار بدی انجام داده‌ باشم.


اخبار مرتبط
اعلام آمادگی زلنسکی برای گفت‌وگوی سازنده با ترامپ
دوشنبه 1403/12/13 ساعت 19:44
اعلام آمادگی زلنسکی برای گفت‌وگوی سازنده با ترامپ
رئیس‌جمهور اوکراین با اشاره به دیدار پرتنش اخیر خود با رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید، گفت هنوز هم برای گفتگوی سازنده با ترامپ آماده است.
نشست لندن؛ نمایش اتحاد یا تعمیق اختلافات اروپا و  آمریکا؟
دوشنبه 1403/12/13 ساعت 10:33
نشست لندن؛ نمایش اتحاد یا تعمیق اختلافات اروپا و آمریکا؟
نشست لندن که با حضور سران اروپایی، ناتو و اوکراین روز گذشته 12 اسفندماه برگزار شد، بار دیگر اختلافات فزاینده بین اروپا و آمریکا در مورد حمایت از اوکراین را آشکار کرد. این نشست که با محوریت تداوم کمک‌های نظامی و مالی به کی‌یف برگزار شد، در عین حال زمینه‌ساز تنش‌های جدیدی در روابط ترانس آتلانتیک بود.
ترامپ و زلنسکی در مشاجره لفظی به دنبال چه بودند؟
یکشنبه 1403/12/12 ساعت 15:26
تحلیلگران غربی پاسخ می‌دهند؛
ترامپ و زلنسکی در مشاجره لفظی به دنبال چه بودند؟
تحلیلگران اعتقاد دارند ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، از ابتدا با نیت ایجاد تنش با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، وارد کاخ سفید شد.زلنسکی نیز به هدف خود دست یافت. در واقع او با این مشاجره ترامپ را در مقابل دیگر رهبران غربی قرار داد و به شکلی غیرقابل بازگشت، اروپا را به درگیری کشاند.
نظرات

آخرین اخبار
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به کشتیرانی خرمشهر، هرمز و فرودگاه کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد
شهادت 237 دانش‌آموز و 56 فرهنگی در حملات اخیر
ایران در رتبه 21 جهان در رده‌بندی جدید فیفا
ایران شبکه یکپارچه پدافندی آمریکا و اسرائیل را هدف قرار می‌دهد!
15 وزیر خارجه اروپا از تشدید درگیری‌ها در لبنان شوکه شدند
معماری تازه خشونت قانونی در سرزمین‌های اشغالی
حمله به مدرسه میناب و ورزشگاه لامرد صرفاً دو مورد از صدها جنایت جنگی متجاوزان است
آثار جنگ در دانشگاه‌ها موزه جنایت جنگی دشمن می‌شود
دشمن را هدف می‌گیریم و به هلاکت می‌رسانیم
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در اربیل، سلیمانیه و امارات
دیدار ماکرون با نخست‌وزیر ژاپن در توکیو
توزیع نهال‌ رایگان در پارک‌های جنگلی مازندران
اعمال اصلاحات اساسی در سیاستگذاری‌ ها،لازمه ‌حفظ کشور و نظام
جایگزین گواردیولا مشخص شد
تمجید وزیر فرهنگ از فیلم «نیم‌شب»
تولد بیش از 72 هزار نوزاد در 32 روز جنگ
پیشرفت 94درصدی فاز نخست جاده قزوین - الموت - تنکابن
نورنما | گریه خبرنگاران خارجی در حمله به اصفهان
ایران بر تنگه هرمز کنترل دارد
کلنگ ساخت مجدد مدرسه شجره طیبه، زده شد
بزرگترین افزایش قیمت بنزین آمریکا در 30 سال اخیر
فرمانده هوافضای سپاه خطاب به دشمنان: پناهگاه‌هایتان را آماده کنید
ریشه بحران، تجاوز آمریکا و اسرائیل است
رایزنی سفیر ایران در ترکیه با رئیس فدراسیون جهانی فوتبال
آتش، دود و خسارت در مرکز صنایع نظامی رافائل
نامه آیت‌الله اعرافی به وزیر علوم در محکومیت حملات به زیرساخت‌های علمی
آملی لاریجانی: اقتدار ایران امروز بیش از همیشه خودنمایی می‌کند
روسیه آماده میانجی‌گری میان آمریکا و ایران است
احتمال شکل‌گیری لیگ «تنگه هرمز» در فصل آینده
تلاش مصر برای پایان جنگ در خاورمیانه