×
بین الملل
شناسه خبر : 214868
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/11 ساعت 21:30
گزارش گاردین از افزایش کشتار کودکان فلسطینی در کرانه باختری

گزارش گاردین از افزایش کشتار کودکان فلسطینی در کرانه باختری

روزنامه گاردین در گزارشی با اشاره به اینکه در کرانه باختری به‌طور میانگین 2 کودک در یک هفته کشته می‌شوند، خاطرنشان کرد: کشتار کودکان دیگر یک مساله غیرعادی برای سربازان اسرائیلی نیست.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: رسانه انگلیسی در گزارش خود با اشاره به کشته شدن ۲ کودک فلسطینی طی یک هفته در کرانه باختری به دست نیروهای صهیونیستی نوشت: کشتار کودکان در کرانه باختری، به ویژه از زمانی که نیروهای نظامی اسرائیل پس از آغاز جنگ غزه در اکتبر ۲۰۲۳ عملیات خود را در اراضی اشغالی افزایش داده‌اند، دیگر غیرعادی نیست.

از ابتدای سال جاری (میلادی) تاکنون، به‌طور میانگین حدود ۲ کودک در هفته کشته شده‌اند که اندکی بیشتر از میانگین آن در سال ۲۰۲۴ است که ۹۳ کودک کشته شدند. فعالان حقوق بشر نگرانند که این تعداد همچنان افزایش یابد، زیرا ارتش اسرائیل تکنیک‌های خود در غزه را به کرانه باختری می‌آورد، ده‌ها هزار نفر را از خانه‌های خود بیرون می‌کند، زمین‌های زراعی را مسطح می‌کند و زمانی که سربازی اجازه شلیک پیدا می‌کند، «قوانین درگیری» را در حمایت از او تعدیل می‌کند.

آنها، آن را «غزه‌سازی» می‌نامند و این، در حال تبدیل شدن به یک امر عادی جدید است.

«ایمن الهیمونی» ۱۲ ساله، یکی از این کودکان است که چند روز پیش در حالی‌که به همراه مادر و برادر کوچکترش در خیابان‌های شهر الخلیل در حال تردد بود به ضرب گلوله سربازان صهیونیستی کشته شد. چیزی که پرونده ایمن را متمایز می‌کند، وضوح شواهدی است که توسط فیلم‌های ۲ دوربین امنیتی واقع در محل تیراندازی نشان داده می‌شود و داستان آخرین لحظات کودک را روایت می‌کند.

آنها در واقع از الخلیل تحت کنترل فلسطین به منطقه‌ای رفته بودند که توسط ارتش صهیونیستی اداره می‌شود و خانه «طارق»، عموی ایمن در آنجا واقع شده است.

تصاویر ضبط شده از هر ۲ دوربین نشان می‌دهد که ایمن به همراه عمو و ۲ پسرعمویش در پی شنیده شدن صدای تیراندازی از خانه بیرون می‌آیند و به کمک فرد مجروح شده می‌روند که هنگام رانندگی در داخل خودروی خود تیر خورده است. سپس دوباره تیراندازی می‌شود و باعث می‌شود که ایمن و پسرعموهایش فرار کنند. ایمن در حالی‌که در حال دویدن به سمت ورودی خانه عمویش دیده می‌شود، تیر می‌خورد.

به نوشته گاردین، این فیلم بدون تردید ثابت نمی‌کند که چه کسی آن را شلیک کرده است، اما مشخص می‌کند که گلوله از جهت سربازان اسرائیلی که در حال پیشروی به سمت خانه بودند و چند ثانیه بعد به محل حادثه رسیدند، آمده است.

تصاویر دوربین‌ها نشان می‌دهد که سربازان، اسلحه به دست داخل کوچه می‌شوند، بالای سر جسد ایمن می‌روند، چند ثانیه به اطراف نگاه می‌کنند، بعد به جسد نگاهی می‌اندازند و در آن لحظه با آرامش دور می‌شوند.

به گفته کارکنان بیمارستانی که ایمن به آنجا متقل شده بود، او از ناحیه پشت هدف اصابت گلوله قرار گرفت و گلوله وارد ریه‌های او و سبب مرگ او شد.

ارتش رژیم صهیونیستی به سؤالات مربوط به کشته شدن ایمن پاسخی نداده است. در معدود مواردی در گذشته، تحت فشار رسانه‌ها، ارتش اعلام کرده است که تحقیقاتی انجام می‌دهد اما حتی همین هم به ندرت منجر به اقدامات اساسی می‌شود. در سال ۲۰۱۹ یک سرباز به دلیل تیراندازی به یک پسر ۱۴ ساله در غزه به یک ماه خدمات اجتماعی محکوم شد. اگرچه چنین مجازات پیش پاافتاده‌ای نیز بسیار نادر است.

«یِش دین» یک گروه حقوق بشری مستقر در سرزمین‌های اشغالی احتمال محاکمه شدن یک سرباز اسرائیلی به خاطر کشتن فلسطینیان را تنها ۰.۴ درصد محاسبه کرده است، یک مورد از هر ۲۱۹ مورد مرگ و میر مورد توجه ارتش صهیونیستی قرار می‌گیرد.

به نوشته گاردین، کودک بودن در کرانه باختری به این معنا نیست که محافظت چندانی از او وجود دارد.

پدر ایمن گفت: هر آنچه می‌بینی مربوط به خشم و انتقام است. برای آنها مهم نیست که کودک باشد، یا زن یا پیر. هیچکس دیگر در امان نیست.


نظرات

آخرین اخبار
باز شدن پای دالایی لاما به پرونده اپستین
جزئیات کامل افزایش پلکانی حقوق سال 1405 کارمندان و بازنشستگان/جدول +ضریب افزایش
عراقچی: آماده دیپلماسی هستیم
جزئیات نشست امروز کمیته دستمزد کارگران
ویتکاف به تل‌آویو می‌رود
توضیح کرملین درباره انتقال اورانیوم مازاد ایران به کشور ثالث
ایران آماده پاسخ به هر تهدید آمریکا است؛ امنیت منطقه یا برای همه است یا هیچ‌کس
دستور رئیس‌جمهور برای مذاکره هسته‌ای با آمریکا
جمعیت غزه بر اثر جنگ بیش از 250 هزار نفر کاهش یافت
دسیسه‌چینی اسراییل با موشک و هشتگ
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 13 بهمن 1404+ جدول
اولین سرود انقلابی صدا و سیما بعد از فرار شاه
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
مبلغ عیدی کارگران برای سال 1405 اعلام شد + زمان واریز
کشورهای عربی-اسلامی نقض مکرر آتش‌بس در غزه را محکوم کردند
تکذیب خبر واریز کالابرگ 4 میلیونی ویژه ماه رمضان
ناوهای هواپیمابر ایران؛ شوک راهبردی برای دکترین دریایی آمریکا
گزارشی از حواشی، روز دوم جشنواره فجر44
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 13 بهمن 1404+ جدول
قیمت مرغ امروز 13 بهمن + جزئیات کاهش قیمت
قیمت گوشت قرمز امروز 13 بهمن 1404 + جدول
بیشتر آمریکایی‌ها ترامپ را «شکست‌خورده» می‌دانند
عذرخواهی طارمی از هواداران «آاِک» + عکس
کدام استان ها در شرایط تنش آبی قرار دارند؟
عارف:مرحله اول کالابرگ با موفقیت اجرا شد
وزیر خارجه فرانسه: اروپا اکنون تنها حامی مالی اوکراین است
امکان استخراج طلا از گوشی‌ها و لپ‌تاپ‌های فرسوده
دریادار سیاری: هدف اصلی جنگ نرم اثرگذاری بر ذهن و افکار جامعه است
بازگشت شاخص کل بورس به کانال 4 میلیون واحد
الناز ملک: به جشنواره فجر آمدم که پای سختی‌های زندگی زنان بایستم
ایران بر کمربند لرزه‌خیزی آلپ–هیمالیا قرار دارد
جزئیات اثر کالابرگ بر بازار مرغ و تخم‌مرغ
مبلغ «عیدی» بازنشستگان تامین‌اجتماعی اعلام شد
آغاز توزیع کارت سه آزمون استخدامی از امروز
اعلام جرم دادستانی علیه مدیر شبکه افق و عوامل برنامه خط‌خطی
مصاحبه اختصاصی نورنیوز سونیا پوریامین مجری نشست های خبری چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مُهر تایید وزیر خارجه عراق بر برکناری «مارک ساویا»
قالیباف: اعتماد با شعار تحقق نمی‌یابد
سرلشکر موسوی: برای رویارویی و زدن سیلی انتقام کاملاً آماده‌ایم
چراغی که امام راحل روشن کردند دست طاغوت ها را قطع کرد
گفت‌وگوی عراقچی با وزیران خارجه عربستان، مصر و ترکیه
سید حسن خمینی: یک کودتای سخت گذشت
جزئیات بیمه اجباری برای بانوان موتورسوار
قیمت گذاری گندم باید تا هفته آینده قطعی و اعلام شود
واکنش رسمی تهران به ادعای حمایت ریاض از حمله آمریکا به ایران+ فیلم
سخنگوی حماس: بازگشایی گذرگاه رفح حق مردم فلسطین است
اتحادیه اروپا نقض مکرر آتش‌بس غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 13 بهمن 1404+ جدول
مردم بی‌صدا، بی‌تصویر
ثبت شدیدترین ریزش قیمت طلا در بازارهای جهانی