×
بین الملل
شناسه خبر : 214860
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/11 ساعت 19:04
درخواست اوربان از بروکسل برای مذاکره مستقیم با روسیه

درخواست اوربان از بروکسل برای مذاکره مستقیم با روسیه

نخست‌وزیر مجارستان در نامه‌ای به رئیس شورای اروپا با تهدید به مخالفت با هرگونه تلاش برای رسیدن به اتفاق‌نظر میان رهبران اتحادیه اروپا در زمینه صلح اوکراین، از اتحادیه اروپا خواست که مذاکرات مستقیم با روسیه برای پایان دادن به این جنگ را آغاز کند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان روز شنبه از اتحادیه اروپا خواست که «مذاکرات مستقیم با روسیه درباره یک آتش‌بس» در جنگ اوکراین را آغاز کنند.

این درخواست اوکراین در پی دو مرحله از مذاکرات هیات‌های دیپلماتیک آمریکا و روسیه در عربستان و ریاض درباره روابط دوجانبه و برنامه صلح در اوکراین مطرح می‌شود که باعث شده رهبران اروپایی احساس کنند دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با چرخش به سمت روسیه، آن‌ها را از هرگونه برنامه صلح برای اوکراین کنار گذاشته است.

روزنامه فایننشال تایمز با انتشار این مطلب گزارش داد: اوربان همچنین گفت که او مخالف هرگونه تلاشی برای رسیدن به اتفاق‌نظر درباره اوکراین در میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپاست. درخواست‌های نخست‌وزیر مجارستان در نامه‌ای به «آنتونیو کاستا» رئیس شورای اروپا مطرح شده است که امروز، ارسال شده و فایننشال تایمز آن را رویت کرده است.

طبق این گزارش، تهدید اوربان که روابط خوبی با «ولادیمیر پوتین» و «دونالد ترامپ» روسای جمهور روسیه و آمریکا دارد به مخالفت با هرگونه توافقی میان اعضای اتحادیه اروپا درباره صلح اوکراین، پس از تصمیم ترامپ برای آغاز مذاکرات صلح دوجانبه با کرملین با دور زدن کی‌یف و اروپا و مشاجره لفظی او با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در جمعه گذشته در کاخ سفید مطرح شده است.

نامه اوربان پس از به نتیجه رسیدن بروکسل درباره نشست آتی رهبران اتحادیه اروپا نوشته شده است. این نشست قرار است شامل بررسی حمایت‌های نظامی بیشتر از اوکراین و افزایش هزینه‌های نظامی پایتخت‌های اروپایی باشد. از زلنسکی دعوت شده است که در این نشست که پنج‌شنبه برگزار خواهد شد، شرکت کند.

اوربان در نامه خود به کاستا نوشت: مشخص شده است که در رویکرد ما نسبت به اوکراین اختلافاتی وجود دارد که نمی‌توان به واسطه تهیه پیش‌نویس‌ها یا تماس‌ها برطرف کرد.

به گفته منابع مطلع، فرستاده اوربان در اتحادیه اروپا نیز نکات مشابهی را جمعه گذشته، در دیدار با سفرای اتحادیه اروپا در بروکسل مطرح کرد.

مقامات ارشد اروپایی قرار است، یکشنبه، در نشستی در لندن دیدار کنند که «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس میزبان آن خواهد بود. این نشست با هدف ارائه پیشنهاداتی برای حفاظت جمعی از اوکراین، افزایش هزینه‌های نظامی و کاهش وابستگی این قاره به آمریکا مطرح می‌شود.

اختلافی که روز جمعه میان ترامپ و زلنسکی مشهود بود، نشان‌دهنده فاصله گرفتن آمریکا در هفته‌های اخیر، از موضع پیشین خود مبنی بر حفظ حمایت از اوکراین در برابر روسیه و دور شدن واشنگتن از متحدان اروپایی آن بود.

هم در نامه اوربان و هم اظهارات فرستاده او به یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل اشاره شده است که در هفته جاری، با حمایت آمریکا و روسیه امضا شد. در این قطعنامه به حمله مسکو به اوکراین اشاره‌ای نشده و خواستار «پایان دادن سریع به این درگیری است». رای پایتخت‌های اروپایی به این توافق ممتنع بود.


نظرات

آخرین اخبار
خواسته آلمانی‌ها؛ توقف فروش تسلیحات به اوکراین و اسرائیل
جزئیات طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی
نورویدئو | اوسان ؛ نشتی که از یک حادثه فراتر رفت
آمریکا به فینال لیگ ملت‌های والیبال صعود کرد + ساعت بازی فینال
انفجار معدن در دلیجان 2 کارگر را به کام مرگ کشاند
دمشق: اجرای ادغام «قسد» در ساختار دولت سوریه به مراحل پایانی رسیده است
3 آژانس بلیت فروشی متخلف مسدود شدند
کولیوند: هیچ بیماری واگیر در میان زائران گزارش نشده است
رکورد کمترین معطلی زائران پشت گیت‌های مرزی
رتبه نخست دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه‌بندی سایمگو در ایران و غرب آسیا
سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند
بازگشت، مأموریت آنها نبود
رئیس جمهور: آینده ایران را مردمش رقم خواهند زد
عون: مرحله آتی، مستلزم استقرار کامل نیروهای نظامی در مرزهای جنوبی لبنان است
راه‌اندازی سامانه 24 ساعته قضایی برخط برای زائران اربعین در عراق
توافق عراق و ترکیه برای ازسرگیری صادرات نفت از مسیر بندر جیهان
اعلام زمان تعطیلی سینماها همزمان با اربعین
مرگ حداقل 67 پناهجو در جریان هجوم به سواحل اسپانیا
مدیرعامل روس‌اتم: حمله اوکراین به کشتی روسی در دریایی سیاه راهزنی دریایی است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز شنبه 10 مرداد
مراسم اربعین حسینی در مسجد ولیعصر(عج) برگزار می‌شود
آن سوی رتبه 117 چه حقیقتی پنهان است؟
چرا زلنسکی به دنبال خدمات گسترده استارلینک است؟
برنامه قطعی برق گیلان فردا یکشنبه 11 مرداد 1405 |خاموشی برق رشت یکشنبه
مهران مدیری در نقش مرد سه هزار چهره
سهم 45 درصدی سامانه‌های سرمایشی از مصرف برق تهران
مقابله رزمندگان حزب‌الله با نفوذ یگان ویژه رژیم صهیونیستی
تحولات خاورمیانه محور؛ تماس وزرای خارجه عربستان، ترکیه و کویت
انهدام باند سرقت 30 میلیاردی با همدستی پسر خانواده
قدوس و پرسپولیس، فقط برای جذب فالوور
درخشش شناگر ایرانی در قزاقستان؛ هومر عباسی طلایی شد
شایعات درباره تخلیه نقاطی از هرمزگان بی‌اساس است
ورود بیش از 40 هزار مهاجر به سئوتا؛ اروپا در برابر موج جدید مهاجرت
بلومبرگ: کشتی حامل گاز قطر هنگام عبور از تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
هشدار امنیتی جدید آمریکا در خاورمیانه؛ پروازها ممکن است مختل شود
قتل هولناک مادر با 80 ضربه چاقو؛ اعتراف تکان‌دهنده پسر 19 ساله در دادگاه
نان کامل در گرو برنامه کامل
افسر سابق ارتش اسرائیل: طرح محاصره زمینی ایران نشانه استیصال راهبردی است
افشای جزئیات جدید از تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به مقرهای حشدالشعبی
بارش، رعدوبرق و باد شدید در راه پایتخت
هشدار پلیس راهور درباره موج بازگشت اربعین؛ خواب‌آلودگی رانندگان عامل اصلی تصادفات
جزئیات قتل جوان تهرانی؛ درگیری خیابانی با چاقوکشی پایان یافت
دولت از شرکت‌های پتروشیمی و پالایشی چقدر طلب دارد؟
طعنه بن‌گویر به اسپانیا و درخواست برای مهاجرت ساکنان غزه
نورنما | آتش‌سوزی گسترده در لوکیشن فیلم‌برداری
چرا قیمت میوه گران شده است؟
علت افزایش قیمت طلا و سکه چه بود؟
سفیر ایران از افزایش خدمات مرزی و رضایت زائران ایرانی در عراق خبر داد
افزایش اجاره مسکن بیش از 25 درصد مجاز نیست
خسارت سنگین زلزله در ژاپن؛ نجات مفقودشدگان ادامه دارد