×
بین الملل
شناسه خبر : 214860
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/11 ساعت 19:04
درخواست اوربان از بروکسل برای مذاکره مستقیم با روسیه

درخواست اوربان از بروکسل برای مذاکره مستقیم با روسیه

نخست‌وزیر مجارستان در نامه‌ای به رئیس شورای اروپا با تهدید به مخالفت با هرگونه تلاش برای رسیدن به اتفاق‌نظر میان رهبران اتحادیه اروپا در زمینه صلح اوکراین، از اتحادیه اروپا خواست که مذاکرات مستقیم با روسیه برای پایان دادن به این جنگ را آغاز کند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان روز شنبه از اتحادیه اروپا خواست که «مذاکرات مستقیم با روسیه درباره یک آتش‌بس» در جنگ اوکراین را آغاز کنند.

این درخواست اوکراین در پی دو مرحله از مذاکرات هیات‌های دیپلماتیک آمریکا و روسیه در عربستان و ریاض درباره روابط دوجانبه و برنامه صلح در اوکراین مطرح می‌شود که باعث شده رهبران اروپایی احساس کنند دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با چرخش به سمت روسیه، آن‌ها را از هرگونه برنامه صلح برای اوکراین کنار گذاشته است.

روزنامه فایننشال تایمز با انتشار این مطلب گزارش داد: اوربان همچنین گفت که او مخالف هرگونه تلاشی برای رسیدن به اتفاق‌نظر درباره اوکراین در میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپاست. درخواست‌های نخست‌وزیر مجارستان در نامه‌ای به «آنتونیو کاستا» رئیس شورای اروپا مطرح شده است که امروز، ارسال شده و فایننشال تایمز آن را رویت کرده است.

طبق این گزارش، تهدید اوربان که روابط خوبی با «ولادیمیر پوتین» و «دونالد ترامپ» روسای جمهور روسیه و آمریکا دارد به مخالفت با هرگونه توافقی میان اعضای اتحادیه اروپا درباره صلح اوکراین، پس از تصمیم ترامپ برای آغاز مذاکرات صلح دوجانبه با کرملین با دور زدن کی‌یف و اروپا و مشاجره لفظی او با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در جمعه گذشته در کاخ سفید مطرح شده است.

نامه اوربان پس از به نتیجه رسیدن بروکسل درباره نشست آتی رهبران اتحادیه اروپا نوشته شده است. این نشست قرار است شامل بررسی حمایت‌های نظامی بیشتر از اوکراین و افزایش هزینه‌های نظامی پایتخت‌های اروپایی باشد. از زلنسکی دعوت شده است که در این نشست که پنج‌شنبه برگزار خواهد شد، شرکت کند.

اوربان در نامه خود به کاستا نوشت: مشخص شده است که در رویکرد ما نسبت به اوکراین اختلافاتی وجود دارد که نمی‌توان به واسطه تهیه پیش‌نویس‌ها یا تماس‌ها برطرف کرد.

به گفته منابع مطلع، فرستاده اوربان در اتحادیه اروپا نیز نکات مشابهی را جمعه گذشته، در دیدار با سفرای اتحادیه اروپا در بروکسل مطرح کرد.

مقامات ارشد اروپایی قرار است، یکشنبه، در نشستی در لندن دیدار کنند که «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس میزبان آن خواهد بود. این نشست با هدف ارائه پیشنهاداتی برای حفاظت جمعی از اوکراین، افزایش هزینه‌های نظامی و کاهش وابستگی این قاره به آمریکا مطرح می‌شود.

اختلافی که روز جمعه میان ترامپ و زلنسکی مشهود بود، نشان‌دهنده فاصله گرفتن آمریکا در هفته‌های اخیر، از موضع پیشین خود مبنی بر حفظ حمایت از اوکراین در برابر روسیه و دور شدن واشنگتن از متحدان اروپایی آن بود.

هم در نامه اوربان و هم اظهارات فرستاده او به یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل اشاره شده است که در هفته جاری، با حمایت آمریکا و روسیه امضا شد. در این قطعنامه به حمله مسکو به اوکراین اشاره‌ای نشده و خواستار «پایان دادن سریع به این درگیری است». رای پایتخت‌های اروپایی به این توافق ممتنع بود.


نظرات

آخرین اخبار
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
گزارش استهلال ماه رمضان المبارک 1447 ه.ق
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (0) + فیلم گل مردود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور
وزیر حج عربستان به ایران دعوت شد
پادکست | 8 راز طلایی برای جوان و پرانرژی موندن در هر سنی !