×
بین الملل
شناسه خبر : 214860
تاریخ انتشار :

درخواست اوربان از بروکسل برای مذاکره مستقیم با روسیه

نخست‌وزیر مجارستان در نامه‌ای به رئیس شورای اروپا با تهدید به مخالفت با هرگونه تلاش برای رسیدن به اتفاق‌نظر میان رهبران اتحادیه اروپا در زمینه صلح اوکراین، از اتحادیه اروپا خواست که مذاکرات مستقیم با روسیه برای پایان دادن به این جنگ را آغاز کند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان روز شنبه از اتحادیه اروپا خواست که «مذاکرات مستقیم با روسیه درباره یک آتش‌بس» در جنگ اوکراین را آغاز کنند.

این درخواست اوکراین در پی دو مرحله از مذاکرات هیات‌های دیپلماتیک آمریکا و روسیه در عربستان و ریاض درباره روابط دوجانبه و برنامه صلح در اوکراین مطرح می‌شود که باعث شده رهبران اروپایی احساس کنند دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با چرخش به سمت روسیه، آن‌ها را از هرگونه برنامه صلح برای اوکراین کنار گذاشته است.

روزنامه فایننشال تایمز با انتشار این مطلب گزارش داد: اوربان همچنین گفت که او مخالف هرگونه تلاشی برای رسیدن به اتفاق‌نظر درباره اوکراین در میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپاست. درخواست‌های نخست‌وزیر مجارستان در نامه‌ای به «آنتونیو کاستا» رئیس شورای اروپا مطرح شده است که امروز، ارسال شده و فایننشال تایمز آن را رویت کرده است.

طبق این گزارش، تهدید اوربان که روابط خوبی با «ولادیمیر پوتین» و «دونالد ترامپ» روسای جمهور روسیه و آمریکا دارد به مخالفت با هرگونه توافقی میان اعضای اتحادیه اروپا درباره صلح اوکراین، پس از تصمیم ترامپ برای آغاز مذاکرات صلح دوجانبه با کرملین با دور زدن کی‌یف و اروپا و مشاجره لفظی او با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در جمعه گذشته در کاخ سفید مطرح شده است.

نامه اوربان پس از به نتیجه رسیدن بروکسل درباره نشست آتی رهبران اتحادیه اروپا نوشته شده است. این نشست قرار است شامل بررسی حمایت‌های نظامی بیشتر از اوکراین و افزایش هزینه‌های نظامی پایتخت‌های اروپایی باشد. از زلنسکی دعوت شده است که در این نشست که پنج‌شنبه برگزار خواهد شد، شرکت کند.

اوربان در نامه خود به کاستا نوشت: مشخص شده است که در رویکرد ما نسبت به اوکراین اختلافاتی وجود دارد که نمی‌توان به واسطه تهیه پیش‌نویس‌ها یا تماس‌ها برطرف کرد.

به گفته منابع مطلع، فرستاده اوربان در اتحادیه اروپا نیز نکات مشابهی را جمعه گذشته، در دیدار با سفرای اتحادیه اروپا در بروکسل مطرح کرد.

مقامات ارشد اروپایی قرار است، یکشنبه، در نشستی در لندن دیدار کنند که «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس میزبان آن خواهد بود. این نشست با هدف ارائه پیشنهاداتی برای حفاظت جمعی از اوکراین، افزایش هزینه‌های نظامی و کاهش وابستگی این قاره به آمریکا مطرح می‌شود.

اختلافی که روز جمعه میان ترامپ و زلنسکی مشهود بود، نشان‌دهنده فاصله گرفتن آمریکا در هفته‌های اخیر، از موضع پیشین خود مبنی بر حفظ حمایت از اوکراین در برابر روسیه و دور شدن واشنگتن از متحدان اروپایی آن بود.

هم در نامه اوربان و هم اظهارات فرستاده او به یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل اشاره شده است که در هفته جاری، با حمایت آمریکا و روسیه امضا شد. در این قطعنامه به حمله مسکو به اوکراین اشاره‌ای نشده و خواستار «پایان دادن سریع به این درگیری است». رای پایتخت‌های اروپایی به این توافق ممتنع بود.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه مسابقات امروز 25 خرداد + پخش زنده
پاسخ بقائى به مکرون: این حجم از ریاکارى حیزت‌آور است
رئیس شاباک استعفا داد
‌تصاویری از آتش‌سوزی انبار نفت شهران تهران درپی حمله رژیم صهیونیستی/مردم فاصله بگیرند
اطلاعیۀ روابط‌عمومی سپاه دربارۀ موج جدید عملیات وعده صادق 3
مرحله جدید موشک باران سرزمین های اشغالی+فیلم
رسانه عبری زبان: شب سختی را پیش رو داریم
شهادت سردار خسرو حسنی جانشین اطلاعات نیروی هوافضای سپاه در جریان حمله تروریستی اسراییل
ترامپ: جنگ بین ایران و اسرائیل باید تمام شود
ناوشکن جاسوسی انگلیسی در دریای عمان متوقف شد
جزییات دورکاری کارمندان دولتی در استان تهران اعلام شد
انهدام 10 هواگرد اسرائیلی در یک ساعت گذشته
عراق به شورای امنیت شکایت می‌کند
آژانس انرژی اتمی: 4 ساختمان در سایت هسته‌ای اصفهان آسیب دیدند
تمام ادارات و ارائه خدمات طبق روال معمول دایر است
امتحانات 2 روز آیندۀ دانشگاه آزاد در تهران لغو شد
انتقال خانواده‌های ورزای اسرائیلی از ترس حملات ایران به پناهگاه
فردا مدارس در اسرائیل تعطیل شد
آخرین وضعیت ترافیکی در محور های شمالی
بورس تعطیل شد
جزئیات تعطیلی موزه ها اعلام شد
رژیم صهیونیستی فاز 14 پارس جنوبی را هدف گرفت+ فیلم
شکار پهپاد اسرائیلی با سامانه سوم خرداد در نطنز
تصویر لباسی که شهید حاجی‌زاده هنگام شهادت به تن داشت
رئیس‌کل بانک مرکزی: تخصیص یک میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی
قهرمان بوکس لرستانی در حمله اسرائیل به شهادت رسید
اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها درخصوص زمان دقیق واریز یارانه نقدی+جزییات واریز
اعلام تعداد شهدا و مجروحین آذربایجان‌شرقی در حملات رژیم صهیونیستی
تصاویر حضور باشکوه مردم در راهپیمایی غدیر با وجود تهدیدات رژیم صهیونیستی
عراقچی: نام شهیدان سلامی، باقری و رشید در تاریخ جاودانه شد
انهدام ریزپرنده اسرائیلی در شیراز توسط پدافند هوایی
اطلاعیه شماره 2 آموزش‌وپرورش درباره برگزاری امتحانات خرداد
تصاویری از کارخانه خودروسازى در بروجرد پس از حمله رژیم صهیونیستى
پیام فدراسیون سوارکاری درپی شهادت پولادوند و خانواده‌اش
استاد و نخبه برجستۀ هوش مصنوعی کشور به شهادت رسید
جدایی بی‌سر و صدای محمدرضا خالدآبادی از استقلال؛ پایان یک تجربه ناکام
نحوه برگزاری امتحانات پایان‌ترم دانشگاه آزاد اعلام شد
شهادت 3 دانشمند هسته‌ای دیگر در حملات رژیم صهیونیستی
پادشاه اردن حمله اسرائیل به ایران را محکوم کرد
اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات: تردد مشکوک کامیونت و وانت‌ها را گزارش دهید
اقدام زیبای فوتسالیست‌های ناشنوای ایران پیش از دیدار با مراکش
آخرین زیارت شهید حاجی‌زاده در حرم حضرت معصومه(س) ساعاتی قبل از شهادت+ فیلم
استوری سردار دورسون؛ نشان همبستگی بازیکن ترک با مردم ایران + عکس
پاسخ باکو به شایعات در مورد همکاری با رژیم صهیونیستی در حمله به ایران
افسانه اف-35ها دیگر شنیدنی نیست!
اگر مدعی صلح و امنیت بین المللی هستید با صراحت تجاوز اسراییل را محکوم کنید!
وزارت کار، برای مدیریت در شرایط خاص،خدمات را غیر حضوری می کند
بقایی: مذاکرات یکشنبه ایران و آمریکا لغو شد
وزیر علوم: مجازی شدن امتحانات در اختیار دانشگاه است
نهادهای بین‌المللی در باتلاق انفعال و همدستی با صهیونیسم
X
آگهی تبلیغاتی