×
اجتماعی
شناسه خبر : 214837
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/11 ساعت 16:33
آب تهران جیره‌ بندی می‌شود؟

آب تهران جیره‌ بندی می‌شود؟

معاون بهره برداری و توسعه آب گفت: جیره بندی آب در دو حالت اتفاق می‌افتد یکی شرایط بسیار دشوار و نبود نزولات آسمانی و دیگری عدم همکاری مردم؛ بنابراین احتمال جیره بندی آب وجود دارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: حسام خسروی معاون بهره برداری و توسعه آب در رابطه با کاهش فشار و قطعی آب در بیشتر مناطق تهران گفت: امسال بارندگی ۴۶ درصد نسبت به سال‌های نرمال کمتر شده و نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد کاهش یافته است؛ همین امر موجب شده سدهای آبی در وضعیت بدی قرار بگیرند به طوری که ذخایر سدهای پنج‌گانه تهران نزدیک به ۶ درصد است.

وی با اشاره به اینکه طی روزهای اخیر به دلیل ایام خانه تکانی و ماه مبارک رمضان مصرف آب شدت بگیرد، این موضوع منجر به افزایش مصرف و تشدید ضعف منابع آبی شد به همین علت امکان جبران آن وجود نداشت و مجبور هستیم فشار آب شهر را کنترل کنیم.

خسروی اضافه کرد: شرایطی که ما ایجاد کرده ایم آن است که فشار آب تا طبقه دوم وجود دارد و اگر کسی در این دو طبقه با مشکل آب و فشار آب مواجه است این مسئله را به واحدهای ۱۲۲ اطلاع دهند تا آن مورد را برطرف کنیم.

بارندگی جدیدی نخواهیم داشت

وی در پاسخ به این موضوع که حتی بسیاری از مشترکان طبقه دوم نسبت به فشار آب گلایه دارند، گفت: این شرایط از این به بعد وجود دارد و در تابستان شرایط بسیار سخت‌تری را پیش رو خواهیم داشت و آنطور که پیش بینی شده بارندگی جدیدی وجود ندارد.

معاون بهره برداری و توسعه آب توضیح داد: در هر شرایطی دو طبقه را آبرسانی می‌کنیم اما بیش از آن امکان آبرسانی وجود ندارد و همشهریان باید از مخزن و پمپ استفاده کنند.

به گفته این مقام مسئول، این پیک را همیشه در روزهای انتهایی اسفند داشتیم که اکنون به دلیل ماه مبارک رمضان کمی زودتر اتفاق افتاده است و تا ابتدای فروردین ماه این مشکل برطرف می‌شود.

به گفته وی، در صورتی که همشهریان بتوانند ۲۰ درصد مصرف خود را کاهش دهند امکان افزایش فشار آب وجود دارد ضمن آنکه با سپری شدن ایام خانه تکانی فشار آب به حالت قبل باز می‌گردد.

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که با وجود این شرایط امکان جیره بندی آب در تابستان وجود دارد، اضافه کرد: جیره بندی آب در دو حالت اتفاق می‌افتد یکی شرایط بسیار دشوار و نبود نزولات آسمانی و دیگری عدم همکاری مردم احتمال جیره بندی آب وجود دارد.

خسروی با اشاره به محدودیتی که در تولید وجود دارد اضافه کرد: با توجه به محدودیتی که در تولید وجود دارد همشهریان باید با مدیریت مصرف مانند سال‌های گذشته از جیره بندی آب جلوگیری می‌شود و ما سعی می‌کنیم که این اتفاق نیفتد زیرا صدمات فراوانی را به شبکه وارد می‌کند.

معاون بهره برداری و توسعه آب در خاتمه اضافه کرد: ما به دنبال آن هستیم که با حداقل آبی که در شهر وجود دارد این دوران را طی کنیم که مستلزم همکاری مردم است.

به گزارش خبرنگار مهر روز گذشته شرکت آب و فاضلاب استان تهران با صدور اطلاعیه‌ای از رشد ۲۰ درصدی مصرف لحظه‌ای آب تهران در روز جمعه ۱۰ اسفندماه خبر داد و از شهروندان تهرانی درخواست کرد: با توجه کمبود ۴۵ درصدی بارندگی نسبت به بلند مدت و کمبود ذخایر سدها، در مصارف خود به طور جدی صرفه‌جویی کنند.

همچنین، شرکت آبفای استان تهران اوج مصرف لحظه‌ای آب پایتخت در روز جمعه ۱۰ اسفندماه را رکورد ۴۸ هزار لیتر بر ثانیه اعلام و تصریح کرد: افزایش ۲۰ درصدی میزان مصرف لحظه‌ای در شرایطی که هوای سردی نیز بر تهران حاکم است، بی سابقه محسوب می‌شود.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
پیام وزیر خارجه پاکستان پس از استقبال از عراقچی
کدام محصولات مراقبت از مو فاقد مجوز است؟
بقائی: هیچ دیداری بین ایران و آمریکا برنامه‌ریزی نشده است
آژانس بین‌المللی انرژی: بازار جهانی گاز دو سال با کمبود عرضه مواجه خواهد بود
ماکرون: اروپا باید مستقل‌تر عمل کند
چرا سپاه کشتی EPAMINODES را توقیف کرد؟
حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان؛ 6 شهید و 2 زخمی
واکنش قالیباف به اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا
فرمانده سابق پدافند هوایی رژیم صهیونیستی: پرتو آهنین یک اسباب‌بازی ناکارآمد است
اعلام آمادگی قطر برای حمایت از میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
عربستان در انتظار حجاج ایرانی
ایران برنامه ای برای مذاکره با واشنگتن ندارد
رایزنی مالزی با تهران برای عبور دو نفتکش از تنگه هرمز
برپایی رالی با حضور 70 خودروی کلاسیک+ عکس
پلاستیکی که ویروس‌ها را می‌کُشد
العین شایسته‌ترین تیم برای کسب عنوان قهرمانی در لیگ امارات
153 هزار لیتر سوخت قاچاق در فارس کشف شد
انهدام شبکه جاسوسی پیش از ارسال موقعیت سامانه‌های پدافندی
قیمت بلیت فینال جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت نفت دوباره اوج گرفت
تداوم فعالیت بازار سرمایه در هفته آینده
آخرین جزئیات حادثه رانش آزادراه تهران- پردیس
همصدایی سران سه قوه در دفاع از منافع ملی
ملت ایران در برابر دشمن یکصدا ایستاده است
تکذیب یک شایعه/هیچ خودرویی در آزادراه پردیس مدفون نیست
دومین دیدار زلنسکی و بن سلمان در یک ماه
شبکه اجتماعی که ورود انسان ها به آن ممنوع است
الشرع خواستار ایستادگی جهان در برابر تعرضات اسرائیل شد
آزادسازی واردات موبایل از گمرک بازرگان و ارومیه
اقدام آمریکا علیه ایران به ایستگاه رمزارزها رسید
کلید پنهان طول عمر و درمان موفق سرطان
عراقچی وارد اسلام آباد شد ؛ جزئیات دیدار با مقامات پاکستانی
نورنما | 5 اردیبهشت سالروز شکست آمریکا در واقعه صحرای طبس
بازگشت کارآگاه نابغه؛ «شرلوک» روی آنتن شبکه تماشا
واکنش قالیباف به یاوه‌گویی‌های وزیر جنگ اسرائیل
خبر استعفای قالیباف از ریاست هیات مذاکره‌کننده ایرانی کذب است
کاهش 70درصدی مصرف انرژی هوش مصنوعی، شاهکار دانشمند ایرانی
پایان مرحله نخست تمرینات تیم ملی برای حضور در جام جهانی
خبر خوب برای فوتبال ایران؛ سه سهمیه در لیگ نخبگان آسیا
ام اس ناو: اظهارات به ظاهر متناقض ترامپ، عمدی است
محاصره دریایی ایران، مانع اصلی دور دوم مذاکرات
کاهش 30درصدی هزینه با نصب لوازم کاهنده مصرف آب
گزارش تصویری | توقیف کشتی کانتینری MSC اسرائیلی
مبادله 386 اسیر روسیه و اوکراین
آزادراه تهران-پردیس تا 24 ساعت آینده مسدود می ماند
23 زخمی در حادثه نزدیک پنتاگون
1190 تجاوز علیه فلسطینی ها در یک هفته
تقویت مسیر ترانزیتی ترکیه با ایران
کوشنر و ویتکاف به اسلام‌آباد می‌روند
یک محرومیت سنگین برای ستاره بنفیکا