×
بین الملل
شناسه خبر : 214829
تاریخ انتشار : شنبه 1403/12/11 ساعت 16:22
مصر و رام‌الله بر طرح قاهره برای بازسازی غزه تاکید کردند

مصر و رام‌الله بر طرح قاهره برای بازسازی غزه تاکید کردند

نخست وزیر وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین و وزیر خارجه مصر بر طرح این کشور برای بازسازی نوار غزه تأکید کردند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «محمد مصطفی» نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین گفت‌ خواستار بقای مردم غزه در این باریکه و بازسازی آن است.  

وی با بیان اینکه طرح مصر برای بازسازی، آماده اجراست و در نشست بعدی اتحادیه عرب مطرح خواهد شد، گفت: طرح مشترک ما با مصر، عدم کوچ ساکنان غزه را تضمین خواهد کرد. این طرح نحوه مدیریت غزه و تأمین بودجه آن را تضمین می‌کند.

مصطفی تأکید کرد راه حل سیاسی در منطقه، تشکیل کشور فلسطین در سریع‌ترین زمان ممکن است.  

وی با اشاره به تحولات کرانه باختری و تشدید تجاوزات رژیم صهیونیستی در این منطقه، تصریح کرد آنچه در کرانه باختری رخ می‌دهد کمتر از حوادث نوار غزه نیست و باید یک راه‌حل سیاسی جامعی در نظر گرفته شود.

مصطفی افزود مقرر شده است برای ارائه خدمات و هماهنگی تلاش‌ها در نوار غزه، کمیته‌ای تشکیل شود. 

«بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر هم تأکید کرد نشست آینده اتحادیه عرب که قرار است در قاهره برگزار شود، بر تشکیل کشور فلسطین و رد کوچ اجباری تأکید خواهد کرد. 

وی افزود اصول عربی غیر قابل تصرفی وجود دارد که یکی از آنها مخالفت با کوچ اجباری ساکنان غزه است. همچنین هماهنگی کاملی با کشورهای عربی دوست وجود دارد.  

عبدالعاطی تصریح کرد طرح بازسازی غزه با هماهنگی با طرف فلسطینی تهیه می‌شود. طرح بازسازی غزه یک طرح عملی در چارچوب زمانی مشخص و کوتاه مدت و بدون نیاز به آواره کردن شهروندان است. همه عناصر جامعه فلسطین در طرح بازسازی غزه فعال خواهند بود.   

وزیر خارجه مصر همچنین اعلام کرد قاهره آموزش نیروهای پلیس فلسطین را برای استقرار در نوار غزه برعهده خواهد گرفت. در مورد ترتیبات امنیتی و حکومتی در غزه با تشکیلات خودگردان فلسطین توافق نظر وجود دارد.

مصر پس از آن برای طرح بازسازی نوار غزه تقلا می‌کند که رئیس جمهوری آمریکا ۲۵ ژانویه (۶ بهمن ۱۴۰۳) طرح انتقال ساکنان غزه به کشورهای همسایه مانند مصر و اردن را مطرح کرد که با واکنش منفی هر دو کشور و سایر کشورهای عربی و سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مواجه شد و مدتی بعد نیز، طرح تصاحب غزه از سوی آمریکا را مطرح کرد.

رئیس جمهوری آمریکا اولین بار در کنفرانس خبری مشترک با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به عنوان نخستین مهمان خارجی خود، طرح جنجالی غزه را فاش کرد که خشم فلسطینیان را برانگیخت. او بر این موضوع تاکید کرد که فلسطینی‌ها از غزه خارج شده و مصر و اردن آنها را بپذیرند.

این اظهارات بی‌سابقه و غیرمنتظره ترامپ در چهارم فوریه ۲۰۲۵ (۱۶ بهمن ۱۴۰۳) درباره غزه مبنی بر اینکه آمریکا باید غزه ویران شده از جنگ را تصرف، کنترل، توسعه و حفظ کند و در آن «مالکیت طولانی مدت» داشته باشد، واکنش‌های جهانی را به همراه داشته است.

مصر در تاریخ چهار مارس میزبانی یک نشست اضطراری سران اتحادیه عرب را برعهده خواهد داشت، در این نشست قرار است بر تلاش‌های عربی برای ارائه راه‌حل جایگزین طرح ترامپ و درخواست‌هایی برای اسکان فلسطینی‌های جابجا شده از غزه در مصر و اردن تمرکز کند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول(0)- منچستریونایتد(1)؛ دوئل تاریخی فراتر از یک بازی + گل اول
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
حماس: به آتش‌بس پایبندیم
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند
فرمانده نیروی دریایی آمریکا: جنگ بعدی در راه است
حمله هوایی رژیم اشغالگر به مرکز نوار غزه و شهادت سه نفر+ فیلم
چین و روسیه، همکار یا رقیب در آسیای مرکزی؟
ماجرای اعتصاب غذای زندانیان در قزلحصار چه بود؟
تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با 10 مصدوم
تله ترامپ برای اعراب در پرونده غزه
تعویق‌ کنفرانس‌خبری رییس جمهور
یک متر هم از حریم تخت جمشید کم نشده است
برانکو به پرسپولیس می آید؟
گروسی: یک راهکار دیپلماتیک درباره ایران پیدا می‌شود
بازگشت به حالت عادی روابط کابل و اسلام آباد
پرداخت وام ضروری به 144 هزار بازنشسته در 1404 + جزئیات
فیلیپین با هزاران آواره در محاصره طوفان
بایرن در آستانه شکستن رکورد تاریخی میلان
پس‌ از حادثه رفح، نتانیاهو خواهان عملیات علیه حماس شد
سناریوی حمله روسیه به ناتو بعد از پیروزی در اوکراین
القسام ارتباط خود را با حادثه رفح تکذیب کرد
دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد
آخرین خبر از وضعیت هوشیاری صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی
کارخانه عظیم گاز روسیه هدف پهپادهای اوکراینی قرار گرفت
جاسوس رژیم صهیونیستی در قم اعدام شد
100 شناور جدید در مسیر پیوستن به ناوگان دریایی کشور
سرقت عجیب جواهرات ناپلئون از موزه لوور
قرارگاه قدس: شهادت بزرگان طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نخواهد ماند
تکلیف سرمربی پرسپولیس امشب مشخص می شود
21 استان بدون باران، زنگ خطر آبی
درخواست دو وزیر تندرو اسرائیل برای پایان آتش‌بس و حمله به غزه
بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید
مادورو: طرح دفاعی کاراکاس علیه آمریکا تکمیل شد
ثبت شرکت خارجی در ایران کمتر از یک روز شد
هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است
گزارش تصویری | اعتراضات ضد ترامپ با عنوان «بدون پادشاه» در سراسر آمریکا
زمان الحاق رسمی ایران به CFT مشخص شد
پیام پزشکیان به سینماگران جوان کشور
ترور ملا کمال صلاحی‌زهی؛ معتمد سرشناس بلوچ
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه27 مهر + جدول
نورنما | جنگنده آمریکایی از دوران جنگ‌جهانی دوم زیر آب
قیمت دلار و ارز امروز یکشنبه 27 مهر 1404
جزییات واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس حروف الفبا
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
X
آگهی تبلیغاتی