×
اقتصادی
شناسه خبر : 214697
تاریخ انتشار :

وزیر جهاد کشاورزی در پیش از خطبه‌های نماز جمعه

کشاورزی در رتبه دوم رشد اقتصاد کشور/صادرات 35 درصد بیشتر شد

وزیر جهاد کشاورزی با اعلام تامین کالاهای اساسی، از رشد 35 درصدی تولید محصولات کشاورزی خبر داد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بخش کشاورزی با ۳.۳ درصد رشد بعد از نفت بیشترین رشد اقتصادی دارد و در رشد اقتصادی کشور پیشتاز است، گفت: بخش کشاورزی در حوزه صادرات نیز حدود ۳۵ درصد رشد داشته است.

 غلامرضا نوری قزلجه پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران در سخنانی با بیان اینکه در دولت وفاق پزشکیان مسئولیت بخش کشاورزی و امنیت غذایی را عهده دار است، اظهار داشت: دولت چهاردهم، دولتی است که با شعار صداقت و سلامت و با تاکید بر ولایت و با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های کشور در تعامل با سایر قوا تحت عنوان وفاق ملی در پی خدمت بی‌منت به مردم شریف ایران است.

وی اظهار داشت: دولت تلاش می کند ضمن پرهیز از حاشیه‌ها در دام حاشیه سازی‌ها هم نیفتد و تمام توان خود را برای حل مشکلات جامعه، چه مشکلاتی که از گذشته انباشت شده است و چه مشکلاتی که جدید حادث می‌شوند، صرف کند.

نوری با بیان اینکه موضوع امنیت غذایی یکی از ارکان مهم امنیت است و برای همه جوامع امنیت غذایی از اولویت اول برخوردار است، افزود: با وجود اینکه هنوز هفت ماه از عمر این دولت نگذشته است، اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده است و اگرچه نتیجه گرفتن از برنامه‌های این حوزه، سال‌ها باید به طول انجامد اما در این مدت کوتاه اقدامات قابل توجهی انجام شده است.

مطالبات کشاورزان به طور کامل پرداخت شد

وی، تداوم در خودکفایی گندم به عنوان یک کالای اساسی و مهم برای کشور، پرداخت کامل مطالبات کشاورزان در محصولات مختلف به مبلغ ۱۲۰ همت، تعیین تکلیف بدهی موجود حدود ۱۳۲ همت، برقراری تسهیلات بانکی برای بخش کشاورزی به ویژه بخش مکانیزاسیون که متوقف بود، برنامه‌ریزی برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی در سال ۱۴۰۴ و افزایش تولید داخلی آنها و برقراری انضباط ارزی در ورود واردات کالاهای اساسی به کشور در راستای رفع هرگونه منافذ رانت و فساد را از جمله این اقدامات برشمرد.

وزیر جهادکشاورزی توسعه و تعمیق روابط با کشورهای همسایه برای تبادل نیازهای امنیت غذایی یکدیگر را از جمله تلاش های دولت در هفت ماه گذشته عنوان کرد.

وی همچنین حل مشکلات در حوزه صدور و تمدید مجوزهای مربوط به فعالیت‌های بخش کشاورزی، تثبیت مالکیت در بخش و صدور اسناد و رفع اختلافاتی که مردم با دولت و منابع طبیعی دارند و موجب کاهش پرونده‌های قضایی و رسیدن مردم به حق و حقوق خود و حفاظت از انفال می شود را از دیگر اقدامات این حوزه برشمرد.

نوری خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی تا به امسال با ثبت ۳.۳ درصد رشد اقتصادی، بعد از نفت پیشتاز در رشد اقتصادی کشور است و در حوزه صادرات نیز حدود ۳۵ درصد رشد داشته است.

کالاهای اساسی مورد نیاز کشور تامین شده است

وزیر جهادکشاورزی درباره تنظیم بازار محصولات کشاورزی که کل جامعه بزرگ ایران اسلامی را با آن سر و کار دارند، توضیح داد و گفت: برخی از کالاهای اساسی مانند ذرت و کنجاله که در تولید مواد لبنی و پروتئینی در کشور  بسیار کلیدی هستند، تامین شده اند.

نوری با بیان اینکه لبنیات هنوز زیر قیمت مصوب فروخته می‌شوند و به همین دلیل گاهی تبلیغاتی برای گران شدن محصولات لبنی و کالاهای اساسی مطرح می شود، اظهار داشت: با وجود تنش‌ها و نوسانات زیاد در بازار و اتفاقات سیاسی، اغلب محصولات کشاورزی از روندی ثابت و یا افزایش منطقی برخوردار هستند.
 
وی با بیان اینکه در معدودی از کالاها نوسانات غیرمتعارف رخ داد که آن هم با ابزارهای لازم در حال کنترل و تعدیل است، خاطر نشان کرد: این اطمینان را به ملت شریف می‌دهم 
که در تامین و تدارک کالاهای اساسی مورد نیاز کشور خصوصاً در پایان سال، در شب عید و در ماه مبارک رمضان که یک افزایش تقاضای متعارفی وجود دارد، هیچ مشکلی نداریم .

به گفته نوری، ذخایر راهبردی به حد مطلوب است و در برخی کالاها حتی بیشتر از مصوب است و ذخایر مربوط به پایان سال و ماه مبارک رمضان نیز نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد بیشتر تدارک دیده شده است .

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: تامین اقلام اساسی محصولات کشاورزی و مواد غذایی کشور از یک نظم ثابتی برخوردار است و هیچگونه کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه فضاسازی‌های بدخواهان این ملت که به هر دلیلی می‌خواهند آرامش این ملت را به هم بزنند، نمی تواند در این مسیر اثرگذار باشد،  اظهار داشت: خباثت و شیطنت دشمن و همراهی نادانسته معدود افراد سودجو در جامعه با این جریانات، به حول و قوه الهی نمی‌تواند خللی در کار تامین امنیت غذایی کشور ما ایجاد کند.

به گفته وی، دولت و شخص دکتر  پزشکیان به موضوع سفره مردم و معیشت مردم با حساسیت و دغدغه‌مندی ویژه نگاه می‌کند.

صنوف انصاف و عدالت را رعایت کنند

نوری تاکید کرد: ضمن اینکه قدردان همه فعالان بازار از جمله فروشندگان ،بنکداران و  تجار که همه آنها سر مایه‌های کشور هستند اما با کسانی که به هر انگیزه‌ای بخواهند با معیشت مردم و سفره مردم بازی کنند، این اجازه را نخواهیم داد.

وی افزود: اجازه نخواهیم داد محصولی را که کشاورز قانع ما به یک قیمت مشخصی فروخته است با قیمت گران در اختیار مردم قرار گیرد.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: دوست داریم همه صنوف، انصاف و عدالت را رعایت کنند و اگر کسانی نیز در این مسیر همراهی نکردند حاکمیت به آنها برخورد قاطعی خواهد کرد و اجازه نخواهد داد که سودجویی یک عده‌ای در راستای اهداف بدخواهان و دشمنان این نظام،  باعث آزار و اذیت مردم و وارد کردن لطمه به سفره و معیشت آنها شود .

وی با بیان اینکه به زودی خبرهای خوشی از پیشرفت‌های کشورمان در عرصه امنیت غذایی خواهید شنید، ادامه داد: در کنار کمبودها، ناترازی‌ها ضمن رعایت قانون و حفظ منابع تولید و محیط زیست شاهد ارتقا قابل توجه امنیت غذایی کشور به همت کشاورزان، روستاییان و عشایر و دانشمندان این مرز و بوم که خالصانه تلاش و کار می‌کنند، خواهیم بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
ایران در عملیات «بشارت فتح» به پایگاه العدید چه چیزی را هدف قرار داد؟+فیلم
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
طرح بیمه رانندگان کامیون در مجلس کلید خورد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
قیمت دلار امروز شنبه 4 مرداد 1404
نبرد نان؛ نقشه جدید قدرت از مزرعه تا مرزهای ژئوپلیتیک
X
آگهی تبلیغاتی