×
سیاسی
شناسه خبر : 214665
تاریخ انتشار : جمعه 1403/12/10 ساعت 08:43
یارانه نان و دارو افزایش می یابد

یارانه نان و دارو افزایش می یابد

نایب رییس مجلس از افزایش یارانه نان و دارو در بودجه سال آینده خبر داد و بر ضرورت زیر پوشش بیمه قرار دادن تمام مردم تاکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: حمیدرضا حاجی‌بابایی پنجشنبه شب در چهارمین مجمع سلامت استان همدان یادآوری کرد: ۱۴۰ هزار میلیارد تومان یارانه دارو و ۲۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه نان در بودجه سال جاری اختصاص یافته است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: همه دارو و نان مصرفی کشور در اختیار مردم نیست بلکه بخشی از آن به دلیل همجواری و قاچاق از دسترس خارج می‌شود که باید با افزایش نظارت ها این راه ها را مسدود کرد.

حاجی بابایی همچنین با اشاره به توجه حاکمیت برای کمک به درمان بیماران صعب العلاج، گفت: صندوق بیماران صعب‌العلاج با پشتوانه پنج هزار میلیارد تومانی برای حمایت از این بیماران راه اندازی شده است.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی افزود: این میزان در سال جاری به ۹ هزار میلیارد تومان افزایش یافت و هر سال بیشتر می شود.

حاجی‌بابایی بر ضرورت زیر پوشش بیمه قرار دادن تمام مردم تاکید و بیان کرد: باید سازوکاری فراهم کرد که همه افراد جامعه تحت پوشش بیمه قرار بگیرند.

وی همچنین گفت: تغییرات قیمت‌گذاری یکی از مهم‌ترین عوامل تهدیدکننده امنیت غذایی است که در صورت رفع آن، بسیاری از مشکلات موجود حل می شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: مصوبه احداث بیمارستان هزار تختخوابی دریافت شده اما یافتن زمین مناسب مهم‌ترین چالش این طرح است.

حاجی‌بابایی افزود: ساخت بیمارستان هزار تختخوابی با تجهیزات پیشرفته و ویژگی‌های متنوع، گامی بزرگ در ارتقای سلامت مردم همدان است و باید این اقدامات مهم را با جدیت دنبال کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان نیز در این آیین اظهار کرد: تامین امنیت غذایی از وظایف مهم حاکمیت و از محورهای اصلی و مورد توجه در سیاست‌ گذاری‌های دولت چهاردهم است.

حمزه امرایی افزود: امنیت ابعاد مختلفی از جمله امنیت سیاسی، اجتماعی و سلامت دارد که تأمین امنیت غذایی مردم یکی از وظایف مهم سیاستگذاران و حاکمیت است.

وی بیان‌کرد: سلامتی یکی از شاخص‌های مهم توسعه در جامعه محسوب می‌شود همچنین توجه به زیرساخت‌های سلامت جامعه به ویژه در حوزه تغذیه، زمینه‌ساز تعالی و رشد جامعه است.

امرایی اضافه کرد: سیاست‌ گذاری در راستای تأمین دسترسی عادلانه و تضمین سلامت تغذیه‌ای مردم در هر جامعه‌ای مورد توجه است و غذای سالم نقش مؤثری در رشد، بالندگی و افزایش امید به زندگی افراد دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با اشاره به اینکه هزینه در حوزه سلامت، سرمایه‌گذاری است، اظهار کرد: جامعه‌ای که در تغذیه و سلامت به ثبات نرسیده باشد، جامعه‌ای دارای مشکل است.

وی خاطرنشان کرد: همه موظیفم با هم‌افزایی و همکاری در راستای ارتقای سلامت جامعه گام برداریم و کمک کنیم حال مردم خوب باشد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اعلام رسمی علت مرگ کارگردان معروف هالیوود و همسرش
7 میلیون موتورسیکلت، گره اصلی ترافیک تهران
صلاح باز هم عربستانی‌ها را ناامید کرد
پهلو گرفتن کشتی 66 هزار تُنی گندم در بندر شهید رجایی
پیش‌نویس لایحه «به رسمیت شناختن زبان اشاره ایرانی» تدوین شد
نقشه علمی جهان اسلام به کدام سو می‌رود؟
رئیس سازمان بورس: تا پایان سال 20 عرضه اولیه انجام می‌شود
پرشدگی 33 درصدی سدها
پیست اسکی توچال بازگشایی شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(142) «جهرم»
ادامه واریز حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از امروز +جزییات
انهدام مخفیگاههای داعشی در غرب عراق
در کوچه بن بست نباید نشست
ترور شخصیت معروف در حمص توسط عناصر جولانی
جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت
افزایش 50 درصدی مرگ موتورسیکلت‌سواران در تصادفات پایتخت
آینده حزب‌الله و مقاومت در فضای تصاعد بحران
اعتراف هولناک مرد 70 ساله به قتل همسرش در مشهد
پزشکیان: سالی چندهزار کشته در جاده‌ها، قابل قبول نیست
یک آمریکایی ایرانی‌تبار دستیار وزیر خارجه شد
فدراسیون فوتبال مصر انتصاب کی‌روش را تکذیب کرد!
عارف: باید شرایط برای جذب سرمایه‌ها ایجاد شود
جهان نظاره گر خاموش «غرق» غزه
مدنی‌زاده: دولت اقتصاد را رها نکرده است
توافق ایران و عراق برای افتتاح گذرگاه جدید میان دو کشور
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی دی ماه سال 1404
اشرف بروجردی، رئیس اسبق کتابخانه ملی ایران درگذشت
از هر 100 متقاضی وام ازدواج 73 نفر دست خالی می‌مانند
بحرانی به ‎نام اطلاع‌رسانی مسئولان دوربینی در بحران
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
12 روز زیر آتش؛ روایت کمالوندی از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران
کاهش 33 درصدی بارش‌ها در کشور
امروز آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو/ رکورد ثبت نام شکست + زمان قرعه کشی
آژانس هیچ اطلاعاتی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران دریافت نکرده است
کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل قبول
آیا طلا به نشانگر زلزله پولی در جهان تبدیل شده است؟
انتقاد عراقچی از رویکرد غیرمسولانۀ 3 کشور اروپایی
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم
واکنش رژیم جولانی به بمباران ده‌ها نقطه در سوریه توسط آمریکا
ترامپ: حمله به اهداف داعش در سوریه موفقیت‌آمیز بود
مامور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز اعدام شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 29 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 29 آذر 1404+ وضعیت استانها
درخت‌ها چطور با هم صحبت می‌کنند؟
ربات‌های میکرونی هوشمند، جراحان آینده در درون بدن انسان
ابزار هوش مصنوعی برای محافظت از زیرساخت‌های حیاتی در حملات سایبری
کشف بی‌سابقه کاوشگر پارکر/خورشید چگونه مواد خود را بازیافت می‌کند؟
سفر 40 دقیقه‌ای به‌جای 6 ساعت با تونل جدید جهانی
افزایش 15 درصدی ظرفیت باتری سدیم‌یونی با یک تغییر شیمیایی هوشمندانه
ماجرای عجیب مردی که با خوردن یک همبرگر ساده مُرد!
X
آگهی تبلیغاتی