×
ورزشی
شناسه خبر : 214628
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/09 ساعت 23:12
اطلاعیه باشگاه استقلال درباره اشتباهات داوری شهرآورد 105

اطلاعیه باشگاه استقلال درباره اشتباهات داوری شهرآورد 105

نمایش بازیکنان استقلال در جریان بازی امروز در کنار حضور هواداران خونگرم استقلال می‌توانست شبی خاطره‌انگیز را برای باشگاه بزرگ استقلال رقم زند اما بار دیگر اشتباهات داوری مانع از ثبت یک نتیجه مطلوب برای این باشگاه شد.

نورنیوز-گروه ورزشی: باشگاه استقلال در مورد اشتباهات داوری در صد و پنجمین دربی تهران اطلاعیه ای صادر کرد.

 در اطلاعیه باشگاه استقلال آمده است: مدیریت باشگاه استقلال بر خود وظیفه می‌داند از حضور پر شور هواداران شریف باشگاه استقلال در دیدار حساس دربی ۱۰۵ تقدیر و تشکر نماید، بدون تردید رفتار هواداران در جریان امروز نشان داد بی دلیل نیست که بسیاری از کارشناسان منطقه و صاحبنظران حوزه فوتبال آسیا بر این باورند که تماشاگران استقلال فهیم‌ترین و باشخصیت‌ترین هواداران فوتبال در آسیا هستند.

نمایش بازیکنان استقلال در جریان بازی امروز در کنار حضور هواداران خونگرم استقلال می‌توانست شبی خاطره‌انگیز را برای باشگاه بزرگ استقلال رقم زند اما بار دیگر اشتباهات داوری مانع از ثبت یک نتیجه مطلوب برای این باشگاه شد.

به اعتراف بسیاری از کارشناسان داوری، خطای تیم داوری دربی ۱۰۵ بر نتیجه بازی تاثیر مستقیم و موثر داشت و با عدم اعلام پنالتی به سود استقلال به واسطه خطای مشهود روی محمدرضا آزادی استقلال از حق قانونی خود محروم گردید.

اگرچه باشگاه استقلال بر این باور است که اشتباهات داوری جزئی از قاعده فوتبال است اما فلسفه برخورداری از کمک داور ویدیویی به این خاطر است که اگر قاضی میدان مرتکب خطای محاسباتی شد اتاق VAR به کمک او بیاید. متاسفانه در جریان بازی امشب اما نه تنها این اتفاق رخ نداد، بلکه در صحنه مشکوک به آفساید بازیکن پرسپولیس قبل از اعلام پنالتی نیز این تکنولوژی مورد استفاده قرار نگرفت تا ابهامات در این خصوص افزایش یابد.

باشگاه استقلال بر این باور است که سریال اشتباهات داوری علیه استقلال باعث شده که تیم استقلال بزرگترین قربانی اشتباهات داوری لقب گیرد، افکار عمومی به خاطر دارند که فصل گذشته نیز استقلال با یک پرچم اشتباه جام قهرمانی را از دست داد تا جائی که رئیس فدراسیون فوتبال در اقدامی بی سابقه از هواداران استقلال بابت این اتفاق عذرخواهی کرد، اما گویی سریال این اشتباهات را پایانی نیست.

با وجود این اتفاقات باشگاه استقلال ضمن اعتراض به روند حاکم بر نحوه قضاوت‌های لیگ برتر نارضایتی شدید خود و هواداران را از عملکرد تیم داوری به اطلاع فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر می‌رساند و صراحتا اعلام می‌دارد تداوم این اشتباهات به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

انتظار داریم در اسرع وقت با تشکیل جلسه فوری به عملکرد کادر داوری بازی دربی رسیدگی شود تا علت بروز اشتباهات تأثیرگذار تیم داوری روشن شود.

همچنین لازم می‌دانیم به هواداران عزیز اطمینان خاطر می‌دهیم تا حصول نتیجه نهایی و دستیابی به نتیجه روشن این موضوع را پیگیری خواهیم کرد و نتیجه را به اطلاع هواداران عزیز خواهیم رساند.

از هواداران عزیز که امشب با حضور پرشور خود فضای استادیوم را زینت بخشیده و باعث دلگرمی بازیکنان و کادرفنی شده بودند، خواهشمندیم در آستانه بازی حساس تیم فوتبال استقلال برابر النصر عربستان همچنان با انرژی مثبت از مجموعه تیم حمایت کنند تا بتوانیم به شکل شایسته از نام و جایگاه استقلال در قاره کهن و رقابت‌های لیگ نخبگان دفاع کنیم و افتخاری دیگر در کنار شما به کارنامه آسیایی باشگاه اضافه کنیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فناوری جدید؛ کنترل ویلچر و رایانه تنها با حرکات صورت
چگونه شکلات تلخ می‌تواند روند پیری را کند، کند؟
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
X
آگهی تبلیغاتی