×
بین الملل
شناسه خبر : 214622
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/09 ساعت 22:19
ترامپ در دیدار با استارمر: ما می‌توانیم و به صلح خواهیم رسید

ترامپ در دیدار با استارمر: ما می‌توانیم و به صلح خواهیم رسید

پس از استقبال ترامپ از استارمر نخست وزیر انگلیس، رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره احتمال دستیابی به صلح در اوکراین، ضمن ابراز امیدواری خود، گفت: «ما می‌توانیم و به صلح خواهیم رسید.»

نورنیوز-گروه بین الملل: «کر استارمر» نخست وزیر انگلیس برای دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید حاضر شد. ترامپ در پاسخ به سوالی پیرامون احتمال حمله مجدد روسیه به اوکراین در صورت دستیابی به توافق صلح گفت: «در صورت رسیدن به صلح، پوتین به اوکراین مجددا حمله نخواهد کرد.»

 پس از استقبال ترامپ از استارمر، رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره احتمال دستیابی به صلح در اوکراین، ضمن ابراز امیدواری خود، گفت: «ما می‌توانیم و به صلح خواهیم رسید.»

پیش از نشست کنونی، گزارش شده بود که جنگ در اوکراین و «فرار انگلیس از تعرفه‌های مورد نظر ترامپ» دوتا از محورهای اصلی رایزنی نخست وزیر انگلیس با ترامپ خواهد بود.

تحلیل‌گر شبکه انگلیسی «اسکای‌نیوز» در تحلیل خود پیش از دیدار استارمر با ترامپ اظهار داشت که نخست وزیر انگلیس با اشاره به خروج این کشور از اتحادیه اروپا و نبود هرگونه کسری در تجارت بین لندن و واشنگتن، به‌دنبال «فرار» از جنگ اقتصادی ترامپ است.

استارمر در طول دیدار خود با ترامپ، ضمن تشکر از رئیس جمهور آمریکا برای به ارمغان آوردن «احتمال صلح» تصریح کرد: «ما خواستار صلحی با دوام هستیم.»

ترامپ نیز اظهار داشت: «درباره تجارت با استارمر صحبت خواهم کرد.»

نخست وزیر انگلیس همچنین از طرف پادشاه این کشور، ترامپ را دعوت کرد تا به انگلیس سفر کند.

رئیس جمهور آمریکا نیز در پاسخ گفت که در آینده‌ای نزدیک به انگلیس سفر خواهد کرد.

او مجددا با اشاره به سفر از پیش برنامه ریزی شده «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین به آمریکا در روز جمعه (فردا) گفت: «داشتن توافق روی منابع باارزش، یک زیرساخت قوی برای اوکراین خواهد بود. پیش از داشتن هرگونه نیروی حافظ صلح، به توافق صلح نیاز داریم. همچنان به این توافق نرسیده‌ایم.»

ترامپ تصریح کرد: «صحبت های خوبی با روسیه و اوکراین داشتم. روسیه خیلی خوب عمل کرده و درحال پیشرفت در روند توافق صلح هستیم.»

او همچنین با اشاره به تصمیم انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا گفت که این تصمیم بسیار درستی برای این کشور بوده است.

با این وجود، افزود: «تعرفه‌های تقابلی خواهیم داشت. اتحادیه اروپا در حوزه تجارت با آمریکا خیلی سخت رفتار کرده، از طرفی، ما عمده هزینه ناتو را پرداخت کرده‌ایم.»

ترامپ همچنین در پاسخ به سوالی درباره احتمال تحریم انگلیس گفت: «باید آن را بررسی کنیم.»

او در پاسخ به سوال دیگری پیرامون احتمال حمله مجدد روسیه به اوکراین در صورت دستیابی به توافق صلح گفت: «در صورت رسیدن به صلح، پوتین به اوکراین مجددا حمله نخواهد کرد.»

رئیس جمهور آمریکا افزود: «پوتین به توافق پایبند خواهد بود. توافق با روسیه پایدار می‌ماند. ایجاد امنیت در اوکراین آسان است، رسیدن به توافق چالش اصلی است.»

در پاسخ به اظهارات ترامپ، نخست وزیر انگلیس اظهار داشت: «من با ترامپ درباره نحوه ضمانت عدم نقض هرگونه توافق در اوکراین توسط روسیه را بررسی خواهم کرد.»

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی پیرامون روابط خود با زلنسکی، گفت: «این روابط اندکی دشوار شده است. اما توافق را با یکدیگر امضا خواهیم کرد. قطعا تلاش می‌کنیم تا اوکراین بیشترین مقدار زمین ممکن را پس بگیرد.»

او افزود: «ما به منابع زمینی نادر اوکراین نیاز داریم.»

ترامپ همچنین در پاسخ به سوالی درباره اظهارات پیشین خود درباره «دیکتاتور» بودن زلنسکی ادعا کرد: «آیا من چنین حرفی زدم؟»

او در هفته گذشته، با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» زلنسکی را «دیکتاتوری بدون انتخابات» خوانده بود.

ترامپ همچنین در پاسخ به سوالی گفت: «اوکراین عضو ناتو نخواهد شد.»

به گزارش ایسنا، رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره انتخابات پارلمانی آلمان اظهار داشت: «از این مسئله که حزب آلترناتیو برای آلمان در انتخابات اول نشد ناراحت نیستم.»

تا ساعاتی دیگر ترامپ و استارمر در نشست خبری مشترک حاضر خواهند شد.


نظرات

آخرین اخبار
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی