×
بین الملل
شناسه خبر : 214622
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/09 ساعت 22:19

ترامپ در دیدار با استارمر: ما می‌توانیم و به صلح خواهیم رسید

پس از استقبال ترامپ از استارمر نخست وزیر انگلیس، رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره احتمال دستیابی به صلح در اوکراین، ضمن ابراز امیدواری خود، گفت: «ما می‌توانیم و به صلح خواهیم رسید.»

نورنیوز-گروه بین الملل: «کر استارمر» نخست وزیر انگلیس برای دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید حاضر شد. ترامپ در پاسخ به سوالی پیرامون احتمال حمله مجدد روسیه به اوکراین در صورت دستیابی به توافق صلح گفت: «در صورت رسیدن به صلح، پوتین به اوکراین مجددا حمله نخواهد کرد.»

 پس از استقبال ترامپ از استارمر، رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره احتمال دستیابی به صلح در اوکراین، ضمن ابراز امیدواری خود، گفت: «ما می‌توانیم و به صلح خواهیم رسید.»

پیش از نشست کنونی، گزارش شده بود که جنگ در اوکراین و «فرار انگلیس از تعرفه‌های مورد نظر ترامپ» دوتا از محورهای اصلی رایزنی نخست وزیر انگلیس با ترامپ خواهد بود.

تحلیل‌گر شبکه انگلیسی «اسکای‌نیوز» در تحلیل خود پیش از دیدار استارمر با ترامپ اظهار داشت که نخست وزیر انگلیس با اشاره به خروج این کشور از اتحادیه اروپا و نبود هرگونه کسری در تجارت بین لندن و واشنگتن، به‌دنبال «فرار» از جنگ اقتصادی ترامپ است.

استارمر در طول دیدار خود با ترامپ، ضمن تشکر از رئیس جمهور آمریکا برای به ارمغان آوردن «احتمال صلح» تصریح کرد: «ما خواستار صلحی با دوام هستیم.»

ترامپ نیز اظهار داشت: «درباره تجارت با استارمر صحبت خواهم کرد.»

نخست وزیر انگلیس همچنین از طرف پادشاه این کشور، ترامپ را دعوت کرد تا به انگلیس سفر کند.

رئیس جمهور آمریکا نیز در پاسخ گفت که در آینده‌ای نزدیک به انگلیس سفر خواهد کرد.

او مجددا با اشاره به سفر از پیش برنامه ریزی شده «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین به آمریکا در روز جمعه (فردا) گفت: «داشتن توافق روی منابع باارزش، یک زیرساخت قوی برای اوکراین خواهد بود. پیش از داشتن هرگونه نیروی حافظ صلح، به توافق صلح نیاز داریم. همچنان به این توافق نرسیده‌ایم.»

ترامپ تصریح کرد: «صحبت های خوبی با روسیه و اوکراین داشتم. روسیه خیلی خوب عمل کرده و درحال پیشرفت در روند توافق صلح هستیم.»

او همچنین با اشاره به تصمیم انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا گفت که این تصمیم بسیار درستی برای این کشور بوده است.

با این وجود، افزود: «تعرفه‌های تقابلی خواهیم داشت. اتحادیه اروپا در حوزه تجارت با آمریکا خیلی سخت رفتار کرده، از طرفی، ما عمده هزینه ناتو را پرداخت کرده‌ایم.»

ترامپ همچنین در پاسخ به سوالی درباره احتمال تحریم انگلیس گفت: «باید آن را بررسی کنیم.»

او در پاسخ به سوال دیگری پیرامون احتمال حمله مجدد روسیه به اوکراین در صورت دستیابی به توافق صلح گفت: «در صورت رسیدن به صلح، پوتین به اوکراین مجددا حمله نخواهد کرد.»

رئیس جمهور آمریکا افزود: «پوتین به توافق پایبند خواهد بود. توافق با روسیه پایدار می‌ماند. ایجاد امنیت در اوکراین آسان است، رسیدن به توافق چالش اصلی است.»

در پاسخ به اظهارات ترامپ، نخست وزیر انگلیس اظهار داشت: «من با ترامپ درباره نحوه ضمانت عدم نقض هرگونه توافق در اوکراین توسط روسیه را بررسی خواهم کرد.»

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی پیرامون روابط خود با زلنسکی، گفت: «این روابط اندکی دشوار شده است. اما توافق را با یکدیگر امضا خواهیم کرد. قطعا تلاش می‌کنیم تا اوکراین بیشترین مقدار زمین ممکن را پس بگیرد.»

او افزود: «ما به منابع زمینی نادر اوکراین نیاز داریم.»

ترامپ همچنین در پاسخ به سوالی درباره اظهارات پیشین خود درباره «دیکتاتور» بودن زلنسکی ادعا کرد: «آیا من چنین حرفی زدم؟»

او در هفته گذشته، با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» زلنسکی را «دیکتاتوری بدون انتخابات» خوانده بود.

ترامپ همچنین در پاسخ به سوالی گفت: «اوکراین عضو ناتو نخواهد شد.»

به گزارش ایسنا، رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره انتخابات پارلمانی آلمان اظهار داشت: «از این مسئله که حزب آلترناتیو برای آلمان در انتخابات اول نشد ناراحت نیستم.»

تا ساعاتی دیگر ترامپ و استارمر در نشست خبری مشترک حاضر خواهند شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرگ خاموش چغازنبیل؛ میراث 3200 ساله ایلامی‌ها در خطر نابودی
چرا زنان بیشتر به بیماری ام‌اس مبتلا می‌شوند؟
عراقچی و گروسی به قاهره می‌روند
ارتش یمن: فرودگاه بن‌گوریون، رامون و یک نقطه حساس در دیمونا را هدف قرار دادیم
مدودف: فنلاند برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
زمان تشییع پیکر صدابردار پیشکسوت اعلام شد
چرا عرضه خودرو در بورس کالا به نفع مصرف‌کنندگان نیست؟
عکس های منتخب ایران ؛ دوشنبه 17 شهریور 1404
احتکار و گرانفروشی مرغ و گوشت در ارومیه
انصار الله: عملیات امروز در قدس پاسخی شایسته به جنایات رژیم صهیونیستی بود
یارانه بخشی از هزینه نان پرداخت می شود
جزییات تخلیه بخشی از بزرگترین فرودگاه انگلیس اعلام شد
آیا باشگاه پرسپولیس به بابک زنجانی فروخته شد؟
آلمان به دلیل سیاست‌های انرژی، گاز وارداتی را گران‌تر می‌خرد
حکم 83 میلیون دلاری دادگاه آمریکایی علیه ترامپ
تاکید 1200 هنرمند عرضه سینما بر پایان نسل کشی در غزه
دولت فرانسه سقوط کرد
تاج : اعتراضم بابت داوری کافا را به دوستانم منتقل کردم
نورنما | غافلگیری عکاس حیات‌وحش توسط چیتا
حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران مصداق بارز تروریسم دولتی است
پیام‌های راهبردی و عملیاتی یک سخنرانی
بحران سیاسی فرانسه و آینده مبهم مکرون
اتحادیه اروپا 14 میلیون یورو برای حمایت از مردم افغانستان اختصاص داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(79) «بیرِم»
اقدام مشترک روسیه و افغانستان بر روی برخی طرح‌های اقتصادی
ترامپ در سراشیبی سقوط محبوبیت در آمریکا
مصطفی تاج زاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده است
175 زندانی واجد شرایط با مرخصی پایان حبس آزاد شدند
اعتصاب کارکنان مترو لندن شبکه حمل‌ونقل را فلج کرد
شکل گیری هندسه نظم جدید جهانی با محوریت قدرت جهان اسلام+فیلم
امضای توافقنامه 21 بندی سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق با ایران
آغاز طرح ساماندهی دستفروشان میدان ولیعصر تهران
تجلیل از ساره جوانمردی قهرمان پارالمپیک
آغازهوشمندسازی آزادراه تهران-شمال با تجهیزات روز دنیا
عطرافشانی و گلباران مزار شهدای هفدهم شهریور+فیلم
سرپرست جدید معاونت امور هنری وزارت ارشاد معرفی شد
گسترش همکاری نظامی کره‌جنوبی و ژاپن با آمریکا
باکو: قصدی برای جانبداری میان ایران و اسرائیل نداریم
هشدارصدراعظم آلمان نسبت به تداوم اقدامات روسیه
منیر الحدادی؛ از آکادمی بارسلونا تا استقلال تهران
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
امت واحد؛ حلقه مفقوده بازسازی قدرت جهان اسلام
قفقاز جنوبی؛ میدان جدید رویارویی پکن-واشنگتن
عامل اصلی افت قیمت طلا در بازار تهران چه بود؟
افشاگری رونالدینیو از تاریخی‌ترین ویدیو یوتیوب با بیش از 1 میلیون بازدید + فیلم
واکنش پرهام مقصودلو به پیروزی مقابل فیروزجا
زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش مشخص شد
اپل، فردا از آیفون 17 رونمایی خواهد کرد
گروسی: به نزدیک شدن دستیابی به توافق با ایران خوش‌بینیم
مقصران انفجار بندر شهید رجایی معرفی شدند
X
آگهی تبلیغاتی