×
ورزشی
شناسه خبر : 214607
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/09 ساعت 19:14
پرسپولیس 2- 1 استقلال/ پایان بازی با برد پرسپولیس

پرسپولیس 2- 1 استقلال/ پایان بازی با برد پرسپولیس

دو تیم استقلال و پرسپولیس در حالی به مصاف هم رفتند که تیم پرسپولیس با 2 گل کنعانی زادگان و علی علیپور به پیروزی رسید.

نورنیوز - گروه ورزشی: پرسپولیس پس از تساوی مقابل النصر عربستان که منجر به حذف‌شان از لیگ نخبگان آسیا شد، در دیدار لیگ برتری برابر آلومینیوم اراک به تساوی رسید تا شرایط بحرانی پیدا کند، اما سرخ پوشان به دنبال کسب پیروزی در دربی 105 و تکرار نتیجه بازی رفت هستند تا اختلاف‌شان با تراکتور و سپاهان که امروز برابر هم متوقف شدند را کمتر کنند، اما در آن سوی میدان آبی‌ها با تغییر روی نیمکت و حضور میودراگ بوژوویچ، روحیه بالایی دارند و سراسر انگیزه هستند تا شکست نیم‌فصل نخست را جبران کنند و در ورزشگاه آزادی به برتری برسند.

گزارش لحظه به لحظه "ورزش سه" از دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال را در همین صفحه دنبال کنید:

هفته بیست و یکم لیگ برتر؛ پنج‌شنبه: 1403/12/09 ؛ ساعت 17:15
ورزشگاه: اختصاصی باشگاه گل‌گهر سیرجان
 داور: پیام حیدری/ کمک‌ها: فرهاد فرهادپور و علی احمدی/ داور چهارم: محسن ترکی/ داور وی‌ای‌آر: بیژن حیدری؛ کمک وی‌ای‌آر: سیدوحید کاظمی/ ناظر داوری: محسن ترکی.

پرسپولیس
الکسیس گندوز، مرتضی پورعلی‌گنجی، محمدحسین کنعانی‌زادگان، فرشاد فرجی (61- محمد خدابنده‌لو)، میلاد محمدی، میلاد سرلک (68- سعید مهری)، سروش رفیعی، ایوب العملود، امید عالیشاه، علی علیپور و سردار دورسون.
سرمربی: اسماعیل کارتال

پرسپولیس+شهرآورد

استقلال
سیدحسین حسینی، صالح حردانی، روزبه چشمی، رافائل سیلوا، رامین رضائیان، آرمین سهرابیان، دیدیه اندونگ، آرش رضاوند، مهران احمدی (46- علیرضا کوشکی)، محمدحسین اسلامی (61- جلال‌الدین ماشاریپوف) و محمدرضا آزادی (46- جوئل کوجو).
سرمربی: میودراگ بوژوویچ

استقلال

 

شرح گل

پرسپولیس یک - استقلال صفر (دقیقه 5+45: محمدحسین کنعانی‌زادگان): پنالتی تکرار شده برای قرمزها را حسین کنعانی با شوت محکم به مرکز دروازه که از زیر دستان حسین حسینی هم عبور کرد، به تور دروازه رساند تا تیمش را برنده به رختکن بفرستد.




پرسپولیس یک - استقلال یک (دقیقه 55: علیرضا کوشکی): ارسال دیدنی رامین رضائیان از جناح راست زمین را علیرضا کوشکی جلوتر از فرشاد فرجی با ضربه سر زد و گندوز را ناکام گذاشت تا کار به تساوی کشیده شود.


 


پرسپولیس 2 - استقلال 1 (دقیقه 71: علی علیپور): ضربه ایستگاهی به دست آمده برای قرمزها با خطای اندونگ روی عالیشاه را سروش رفیعی با پاس رو به جلوی استثنایی از میانه زمین و در حالی که مدافعان آبی‌پوش یارگیری عجیبی داشتند، علی علیپور با فرصت‌طلبی و شوت سرضرب تبدیل به گل کرد.



 

لحظات حساس:

دقیقه 2: مهران احمدی اولین خطر جدی را به وجود آورد که ارسال او از جناح راست زمین را گندوز مهار کرد و مهاجمان استقلال در سرزنی ناموفق بودند.
دقیقه 11: اولین حمله جدی پرسپولیس با شوت علی علیپور و برخورد توپ به مدافع استقلال و کرنر شکل گرفت.
دقیقه 13: همکاری سرلک و سروش در سمت چپ زمین در زمان ارسال کرنر موقعیت خطرناکی برای پرسپولیس ساخت که ارسال سرلک با دفع ناقص مدافعان استقلال و سیدحسین همراه شد و در نهایت یک کرنر برای قرمزها به همراه داشت.
دقیقه 13: ضربه سر سردار دورسون روی ارسال میلاد محمدی با اختلاف کم از کنار دروازه استقلال رد شد.
دقیقه 30: شوت نوک پا و فنی رامین رضائیان از پشت محوطه جریمه نزدیک بود استقلال را به گل اول برساند که گندوز توپ را از زیر طاق راهی کرنر کرد.
دقیقه 41: ارسال ایوب العملود از سمت راست زمین را حسین حسینی بالاتر از دورسون جمع کرد.
دقیقه 42: پاس در عمق تماشایی امید عالیشاه از زمین خودی به پشت مدافعان استقلال را علی علیپور با فرار سریع تبدیل به موقعیت عالی و تک به تک کرد که سیدحسین حسینی در زمان استارت مهاجم پرسپولیس، برخوردی با او داشت تا پیام حیدری سوت بزند و نقطه پنالتی را نشان بدهد. وی‌ای‌آر هم پس از 5 دقیقه بازبینی پنالتی را به تایید رساند و داور به حسینی کارت زرد نشان داد.
دقیقه 3+45: پنالتی به دست آمده برای پرسپولیس را سردار دورسون به شکل عجیبی با حرکت لنگان لنگان به سمت توپ و شوت زمینی زد که حسین حسینی با شیرجه به سمت چپ آن را مهار کرد، اما پیام حیدری به دلیل جلو آمدن گلر استقلال دستور به تکرار داد.
دقیقه 4+45: در زمان تکرار پنالتی پرسپولیس، بازیکنان این تیم از سردار دورسون خواستند تا توپ را تحویل حسین کنعانی بدهد که مقاومت او و درخواست کارتال از کنار زمین برای زدن پنالتی توسط مهاجم ترکیه‌ای منجر به ایجاد حاشیه شد ولی در نهایت کنعانی پشت توپ قرار گرفت و آن را تبدیل به گل کرد.
دقیقه 6+45: حرکت سریع امید عالیشاه تا پشت محوطه جریمه و شوت عجیب او با اختلاف زیاد از دروازه استقلال راهی اوت شد.
دقیقه 48: ارسال رامین رضائیان از ضربه ایستگاهی سمت راست زمین را علی علیپور با ضربه پشت سر دفع کرد که سیلوا در تیرک دوم نتوانست از این موقعیت بهره ببرد و فرصت آبی‌ها هدر رفت.
دقیقه 50: پورعلی‌گنجی روی ریباند کرنر پرسپولیس فرصت گلزنی داشت که ضربه نمایشی او از کنار دروازه استقلال رد شد.

 

حواشی:

* فرشاد احمدزاده، وینگر پرسپولیس تنها محروم دربی 105 است که به‌خاطر چهار کارته بودن و محرومیت در این بازی حضور ندارد.
* سعید صادقی و اوستون اورونوف، دو بازیکن مصدوم و غایب پرسپولیس مقابل استقلال هستند.
* سیدابوالفضل جلالی، ایمان سلیمی، مهرداد محمدی و مسعود جوما چهار مهره کلیدی و غایب استقلال هستند که در لیست آبی‌ها دیده نمی‌شوند.
* دورسون در دقیقه 14 به دلیل برخورد از ناحیه سر با سیلوا احساس مصدومیت کرد.
* تماشاگران دو تیم در لحظات ابتدایی شور و هیجان زیادی دارند.
* پرچم‌های بزرگ هر دو تیم روی صندلی‌های خالی استادیوم آزادی گسترده شده تا نمای زیبایی روی جایگاه تماشاگران شکل بگیرد.
* در دقیقه 26 برخورد پورعلی‌گنجی و سهرابیان از ناحیه سر پشت محوطه جریمه پرسپولیس، منجر به اعتراض بازیکنان استقلال و نفرات دو تیم با یکدیگر شد که این درگیری خیلی زود خاتمه یافت.
* اسماعیل کارتال با شال پرسپولیس در کنار زمین دیده می‌شود.
* در دقیقه 31 روی زمین افتادن محمدرضا آزادی در محوطه جریمه پرسپولیس صحنه مشکوکی به وجود آورد که داور و تیم وی‌ای‌آر اعتقادی به پنالتی نداشتند.
* بوژوویچ در نخستین حضورش در استقلال با کروات آبی رنگ در کنار زمین حضور دارد و با آرامش خاصی شاگردانش را هدایت می‌کند.
* محمدحسین اسلامی در دقیقه 58 به دلیل مصدومیت از ناحیه کتف روی زمین نشست و به کمک کادر پزشکی استقلال به بیرون رفت.

 

 


نظرات

آخرین اخبار
هوای قابل قبول پایتخت در ششمین روز اردیبهشت
معاریو: جنگ با ایران میلیاردها دلار برای آمریکا هزینه داشت
اژه‌ای: اتحاد ملی سد شکست‌ناپذیر مقابل دشمن است
«نشست تهران»؛ دیپلماسی جهانی تنگه هرمز
انتقاد سناتور دموکرات از دولت ترامپ به دلیل گرانی سوخت
روانپریشی که دنیا را تهدید می‌کند
مهلت ثبت درخواست بیمه بیکاری تمدید شد
مداردیپلماسی | آیا بحران ایران و آمریکا وارد فاز نهایی شده است؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405+ جدول
سفر‌های دیپلماتیک عراقچی
تغییر نگاه نسل Z به سیاست خارجی آمریکا
تغییرات راهبردی فوری جنگ
اضافه‌وزن در 17 تا 29 سالگی خطرناک‌تر از میانسالی است
پیش یینی جنجالی سخنگوی کاخ سفید از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ
حسن عجمی طلایی شد؛ آغاز درخشان کاروان ایران در سانیا 2026
پایان پرونده تروریست آموزش‌دیده؛ اجرای حکم اعدام عامر رامش در بامداد امروز
دستکاری ژنتیکی سلول‌های بنیادی؛ جهشی تازه در مسیر پزشکی بازساختی
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ + فیلم تیراندازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
ترامپ: هدف حمله امشب من بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
تیراندازی در بیمارستانی در شیکاگو و کشته شدن یک افسر پلیس آمریکا
مسن‌ترین بازیکنان جام جهانی
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است