×
بین الملل
شناسه خبر : 214587
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/09 ساعت 15:30
کرملین: هیچ بحث اساسی درباره همکاری روسیه و آمریکا وجود ندارد

کرملین: هیچ بحث اساسی درباره همکاری روسیه و آمریکا وجود ندارد

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه با بیان اینکه مسکو و واشنگتن زمینه‌های زیادی برای همکاری دارند، اظهار داشت: اما هیچ‌کس انتظار تصمیم‌گیری آسان و سریع بین روسیه و آمریکا را ندارد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز (پنج‌شنبه) با بیان اینکه روسیه و آمریکا طیف گسترده‌ای برای همکاری با یکدیگر دارند، خاطر نشان کرد: اما هنوز هیچ بحث اساسی وجود ندارد.

وی با اشاره به آغاز گفت‌وگوهای نمایندگان روسیه و آمریکا درباره کار سفارت‌خانه‌های ۲ کشور که امروز در استانبول برگزار شد، گفت: مسکو پیشنهاد می‌کند که از نتایج نشست روسیه و آمریکا در استانبول جلو نرویم و منتظر تکمیل آن بمانیم.

بنابر گزارش خبرگزاری ریانووستی، پسکوف در ادامه گفت که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، برخلاف «جو بایدن» رئیس‌جمهوری پیشین این کشور آماده شنیدن حرف‌های دیگران است و مسکو هم آن را می‌بیند.

سخنگوی کرملین افزود: اگر اراده سیاسی و تمایل به گوش دادن به یکدیگر وجود داشته باشد و ادامه یابد، روسیه و ایالات متحده قادر خواهند بود روند کاری را برای گفت‌وگو طی کنند.

مقام ارشد روس با بیان اینکه «هیچکس انتظار تصمیم‌گیری آسان و سریع بین روسیه و آمریکا را ندارد»، تاکید کرد: روسیه دوست ندارد شاهد جنگ‌های تجاری زیادی در جهان باشد، زیرا این امر بر همه کشورها تأثیر منفی خواهد گذاشت.

او درباره رویکرد رئیس جمهور آمریکا در قبال اروپایی‌ها گفت: وظایفی که ایالات متحده قصد دارد بر اتحادیه اروپا تحمیل کند، نمی‌تواند بر روسیه تأثیر بگذارد.

پسکوف درباره مناطقی از اوکراین که در سال ۲۰۱۴ در پی برگزاری همه‌پرسی به روسیه پیوستند، تصریح کرد: سرزمین‌هایی که به مناطق روسیه تبدیل شده‌اند، جزء لاینفک روسیه هستند و این، مورد بحث نیست.

پیش از این ترامپ گفته بود خواهان آن است که اوکراین در هر توافق صلح احتمالی با روسیه تا حد امکان سرزمین‌  به دست آورد.

پسکوف در ادامه به حکم صادر شده علیه «میلوراد دودیک» رهبر صرب‌های بوسنی اشاره کرد و گفت که مسکو این حکم را محکوم می‌کند، چراکه می‌تواند بر کل بالکان تأثیر منفی بگذارد و اوضاع را بی ثبات کند.

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد که پیگرد دودیک ماهیت سیاسی دارد. او افزود: روسیه برای روابط سازنده و اعتماد بین «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و دودیک و روابط بین روس‌ها و صرب‌ها ارزش زیادی قائل است.

دادگاه بوسنی «میلوراد دودیک» رهبر صرب‌های بوسنی را به دلیل آنچه سرپیچی از احکام یک مقام بین‌المللی ناظر بر صلح در این کشور اعلام شده است به یک سال زندان محکوم کرد. دادگاه همچنین او را به مدت شش سال از حضور به‌عنوان رییس جمهوری محروم کرد.

دودیک، رئیس جمهوری خودمختار صربستان بوسنی در سال ۲۰۲۳ به دلیل امضای قوانینی که احکام دادگاه قانون اساسی و نمایندگی «کریستین اشمیت» فرستاده صلح بین‌المللی را به حالت تعلیق در می‌آورد، متهم شد.

او گفته است که هیچگاه از رای دادگاه تبعیت نخواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
اولویت بانک مرکزی در 1405، تأمین مالی تولید همراه با کنترل تورم
سخنگوی دولت: اینترنت را حق مردم می‌دانیم
انفجارهای کنترل‌شده در تبریز برای امحای مهمات جنگی
کویت سفیر ایران را احضار کرد
برتری قاطع تیم سفید در آخرین بازی درون‌گروهی ملی‌پوشان
سازمان ملل: قانون اعدام اسرای حماس تبعیض‌آمیز است
افشای سانسور در دولت ترامپ درباره هزینه سنگین حملات ایران
پزشکیان: ثبوتی از پیشگامان توسعه علمی معاصر ایران است
تنگه هرمز میدان سنجش صداقت مدعیان امنیت جهانی
تحلیل «یدیعوت آحارانوت» از بن‌بست در مذاکرات تهران و واشنگتن
وزیر صمت: برنامه ویژه ای برای کنترل بازار و مقابله با احتکار تدوین شد
حمله جنگنده‌های صهیونیستی به «نبطیه» و «سحمر»
نشان افتخار واتیکان بر سینه سفیر ایران نشست
ضربات سنگین سپاه تهران به 5 شبکه قاچاق سلاح وابسته به رژیم صهیونی
عبور نفتکش قطری از تنگه هرمز پس از تغییر مسیر اولیه
توضیحات فرهادی درباره حقوق معلمان باسابقه/ رتبه‌بندی ملاک نهایی دریافتی است
هشدار قاطع سخنگوی وزارت دفاع: هرگونه تعرض با پاسخ «تمام‌کننده» مواجه می‌شود
نورنما | خطاطی روی ماشین
ارزش معامله 62 کیلوگرم طلا در حراج امروز چقدر بود؟
چگونه «اینترنت پرو» را به نماد تبعیض تبدیل کردیم؟
لفاظی‌های جدید هگست/ از ادعای پیروزی در جنگ تا تهدید به تشدید تنش
عراقچی پنجشنبه میهمان هندی‌ها خواهد بود
گزارش تصویری | رزمایش سپاه تهران بزرگ
مأموریت ویژه پزشکیان به عارف در حوزه اینترنت
جنایت جنگی جدید اشغالگران در راه است
پیوستن احتمالی دوحه و آنکارا به پیمان دفاعی پاکستان-عربستان
میدان انقلاب آماده خداحافظی با شاگردان قلعه‌نویی
رقابت داوطلبان دکتری داروسازی به تعویق افتاد
آغاز ثبت‌سفارش بدون انتقال ارز برای محصولات پتروشیمی
زمان‌بندی دقیق لیگ نخبگان آسیا و سطح دو اعلام شد
کرملین: توقف جنگ در اوکراین به اراده زلنسکی بستگی دارد
ادعاهای نمایشی جدید ترامپ برای تهران
غرق شدن مشکوک کشتی اتمی روسیه در نزدیکی اسپانیا
ضربه اطلاعاتی به شبکه منافقین در ازنا
لبخند در پکن، زلزله در نظم جهانی
عدم تمایل پکن به میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن
پخش زنده تقابل جذاب سفید و قرمزهای تیم ملی از شبکه سوم
آمریکا به دنبال ایجاد پایگاه نظامی در جزیره گرینلند
مهلت AFC و بن‌بست فدراسیون برای تعیین سرنوشت لیگ نیمه‌تمام
ترامپ کوبا را «کشوری شکست‌خورده» نامید/ احتمال حمله قریب‌الوقوع نظامی آمریکا
گزارش گوگل از تهدید تازه هوش مصنوعی برای امنیت سایبری جهان
چرا کشورهای بزرگ روی الیاف طبیعی سرمایه‌گذاری می‌کنند؟
دستورالعمل اضطراری سازمان جهانی بهداشت درباره مهار هانتاویروس
تاثیر غیرمنتظره قهوه بر واکنش قشر حرکتی مغز
شکایت رسمی ایران از آمریکا در دیوان داوری لاهه
امکان بخشودگی 100 درصدی برخی جرایم مالیاتی برای فعالان بازار طلا
تعیین تکلیف ساعات کاری بر اساس مصوبه هیئت وزیران
جزئیات تمدید بخشودگی جرایم مالیاتی در سال 1405
ادامه حاشیه در پرونده فساد نتانیاهو با ترک ناگهانی جلسه دادگاه
شوک به رئال مادرید ؛ امباپه در آستانه جدایی