×
سیاسی
شناسه خبر : 214550
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/12/09 ساعت 11:11
آیت الله موحدی کرمانی: مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی را حل نمی‌کند

آیت الله موحدی کرمانی: مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی را حل نمی‌کند

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی از مشکلات ما را حل نمی‌کند و سخنان رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا بر اساس شناخت دقیقی است که دارند.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیت الله موحدی کرمانی صبح امروز پنجشنبه در دومین جلسه مشترک هیئت رئیسه و کمیسیونهای مجلس خبرگان رهبری در دوره ششم، اظهار کرد: اعیاد شعبانیه و دهه فجر را تبریک عرض می کنم. در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شاهد حضور میلیونی و چشمگیر مردم شریف در راهپیمایی ۲۲ بهمن بودیم که با اقتدار و شکوه به خیابان‌ها آمدند و بار دیگر جلوه مردمی نظام جمهوری اسلامی ایران را به دنیا نشان دادند.

وی ادامه داد: ریشه قدرت این نظام، ولایت فقیه است. سخنان و دستورات حکیمانه رهبر معظم انقلاب برای تمام آحاد جامعه و مسئولان فصل الخطاب است و اجرای این دستورات وظیفه شرعی است. همه باید پشت سر ولی فقیه زمان بایستیم و به آنچه که ایشان می فرمایند عمل کنیم چرا که سخنان و مواضع ایشان دقیق و حساب شده و مبتنی بر حکمت است.

رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: رهبر انقلاب اسلامی اگر امروز درباره مذاکره با آمریکا می‌فرمایند، به این دلیل است که مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی از مشکلات ما را حل نمی‌کند و سخنان ایشان بر اساس شناخت دقیقی است که دارند. باید این باور را در خودمان و جامعه مردمی تقویت کنیم که پس از رحلت حضرت امام رضوان الله تعالی علیه اگر مدیریت و تدبیر حضرت ایشان نبود کشور امروز با مشکلات فراوانی مواجه بود. کشوری که با وجود تحریم‌های ظالمانه آمریکای جنایتکار، می‌توانست کمر یک نظام را بشکند اما با توجه به امر ولایت به عنوان یک کشور مستقل مقتدر در ساحت‌های مختلف سیاسی، علمی و فرهنگی شناخته شده است.
خداوند متعال روح مطهر امام بزرگوار را با رسول الله و اهل بیت گرامی ایشان محشور فرماید و سایه مقام معظم رهبری را بر سر ما و این کشور مستدام بدارد و سلامتی و طول عمر با عزت به ایشان مرحمت فرماید.

آیت الله موحدی کرمانی در ادامه خاطرنشان کرد: مراسم تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله، تجلیل از یک انسان شریف و مجاهد است که عمر خود را در راه مبارزه با رژیم جعلی صهیونیستی گذراند و از بذر جان و مال خود و خانواده‌اش در این راه دریغ نکرد، حقاً وجود آن سید عزیز و مجاهدت‌های پیدا و پنهان او و رزمندگان شجره طیبه حزب الله نور چشم جبهه مقاومت و خار چشم دشمنان به ویژه آمریکای جنایتکار و رژیم پلید صهیونیستی بوده است. بی‌شک اکنون هم خون شهید سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و یار و همراهان ایشان شهید سید هاشم صفی الدین و دیگر شهیدان راه مقاومت موجب حیات و قوام هرچه بیشتر جریان مقاومت است. یاد این شهید عزیز و سایر شهدا راه آزادی قدس شریف و یاد شهید رئیس جمهور محبوب سید ابراهیم رئیسی را گرامی می‌داریم و بر روح فتوحشان درود می‌فرستیم و از اقشار و ملیت‌ها و پیروان ادیان مختلف در تشییع که در شیعه این عزیزان شرکت کردند و بر عظمت این مراسم افزودند تشکر و قدردانی می‌نماییم.

وی همچنین گفت: در آستانه حلول ماه شریف مبارک رمضان هستیم، ماهی که تمام ارزش‌های انسانی باید با تلاش ما به دست آید، کرامت خود را به دست بیاوریم، عزت خود را به دست بیاوریم، خلود در بهشت برین را به دست آوریم.از دعا نباید غافل بود، می توانیم با قدرت دعا نه تنها خود بلکه کشور را اصلاح کنیم و عزت از دست رفته‌ای که به عللی از دست ما رفت را برگردانیم، عزت اسلامی که باید امروز داشته باشیم، نداریم و می‌توانیم دوباره این عزت را به دست بیاوریم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: البته دعا باید با حفظ سنن الهی باشد، خداوند ضامن اجرای سنن است و سنت‌ها رو باید اجرا کرد و باید عملاً با سنت الهی همراه بود، سنت الهی این است که به فکر مظلوم و مستضعف باشید. ما با اسلام برای مردم یسر ایجاد کردیم، شما کاری نکنید که عسر تبدیل به عسر شود. اگر احتیاج نباشد، بسیاری از گناهان تقلیل پیدا می کنند. مسئولین باید همت کنند احتیاجات مردم برطرف شود. خداوند به ما توفیق دهد گام های برداریم در راه حل مشکلات مردم و کاری کنیم اینگونه احتیاج ها باقی نماند.


نظرات

آخرین اخبار
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر